De autoriteiten zijn druk bezig het leven van de ongevaccineerden tot een hel te maken. En toch zijn we getuige van massaal falen van vaccins, ook in Israël en het Verenigd Koninkrijk. In deze landen worden volledig gevaccineerde mensen ziek van corona en belanden ook in het ziekenhuis.

In Israël, het land waar het grootste deel van de bevolking is gevaccineerd, werden in juni elke dag 10 tot 20 nieuwe virusdragers ontdekt. De afgelopen maand zijn er dagelijks honderden mensen positief getest.

Aanvankelijk schreven de media dat de inentingscampagne een groot succes was. In Israël en het VK was daar weinig bewijs van. Begin juni begon het aantal “coronagevallen” zowel in Israël als in het VK weer snel toe te nemen.

Meer dan de helft van de ernstig zieke coronapatiënten volledig gevaccineerd

Begin juli meldde Israël dat de Covid-19 vaccinaties slechts voor 64 procent doeltreffend waren. Een onafhankelijke analist schreef dat de doeltreffendheid tegen eind juli tot minder dan 30% was gedaald.

Voorstanders van de vaccins beweren nu dat gevaccineerde mensen wel geïnfecteerd raken, maar niet in het ziekenhuis belanden of sterven. Ook deze theorie is niet langer houdbaar. Het aantal ernstig zieke coronapatiënten in Israël is sinds eind juni meer dan verdubbeld. Een adviseur van de Israëlische regering bevestigde begin juli dat meer dan de helft van de ernstig zieke coronapatiënten volledig was gevaccineerd.

Een soortgelijke trend kan worden waargenomen in Engeland en Schotland. In Schotland is het aantal ziekenhuisopnames de afgelopen weken meer dan vervijfvoudigd. En meer dan de helft van de mensen die in de laatste week van juni aan Corona stierven, waren volledig gevaccineerd.

Het sterven van de gevaccineerden

Journalist Alex Berenson, die dit tot op de bodem heeft uitgezocht, verwacht dat de trend zich zal voortzetten. U vraagt zich misschien af: als het vaccin niet veilig is en niet doeltreffend, wat is dan het nut?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Benen van vrouw barsten uit in bloedblaren na AstraZeneca-injectie – vreesde dat haar ledematen geamputeerd moesten wordenVolg Frontnieuws op Telegram

7 REACTIES

  1. Mijn persoonlijke stellingname is dat de mensen die de covid-shot hebben gehad en in het ziekenhuis belanden en/of overlijden inderdaad daar belanden en/of overlijden vanwege die covid-shot, maar NIET, ik herhaal: NIET vanwege covid of een covid-variant, maar wel aan een covid-shot gerelateerde uitval van bepaalde essentiële lichaamsfuncties door rechtstreekse aanval daarop en/of/i.c.m. uitval van het immuunsysteem. Wanneer men DAT nu eens zou gaan inzien, komen we echt verder. Nu blijft de angst-hoax regeren en zal een menigte de Big Pharma blijven smeken om ‘beter werk’ te verrichten en met meer en/of andere covid-shots te komen.

    • Doet me denken aan David Keith – de geo-engineer met Pfizer connecties – die tijdens een briefing en op de vragen van Dane Wigington bevestigde dat het verspreiden van aluminium nano particles in het luchtruim via het vliegverkeer zeer goedkoop was, maar dat er geen onderzoek was gedaan naar de effecten ervan op de gezondheid van o.a. mensen. Wanneer ontwikkelaars van bizarre ideeën en plannen slechts het woord ‘innovatief’ hanteren, blijkt dat voldoende te zijn om de plannen uit te kunnen voeren. Idem aangaande de rechtszitting in verband met de uitrol van 5G in Nederland …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here