Albanese moslim achter de terroristische aanslag in Wenen

0
Een screenshot van de video die een van de terroristen laat zien, foto: screenshot/social media

De terrorist die gisteren in Wenen door de politie werd doodgeschoten, was een 20-jarige moslim met Albanese wortels, meldt Reuters.

De terrorist die maandagavond in Wenen werd gedood, was een 20-jarige man die in de stad geboren en getogen is.

Hij was eerder bekend bij de Oostenrijkse inlichtingendienst. De 20-jarige was een van de 90 moslims in het land die naar de terroristische sekte Islamitische staat in Syrië wilden reizen.

De man had “Albanese wortels”, schrijft Reuters.

De politie gelooft echter niet dat hij degene was die de terroristische aanslag in Wenen heeft gepland.

Terrorisme-alarm in Wenen: daders exploderen bomgordel – meerdere dodelijke slachtoffers

  Het Oostenrijkse regime neemt mensen in dienst om op ongevaccineerden te jagen
Vorig artikelTerrorisme-alarm in Wenen: daders exploderen bomgordel – meerdere dodelijke slachtoffers
Volgend artikelDe islamitische staat wordt verdacht van de terroristische aanslag in Wenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in