Clown World verleidt sukkels om geprikt te worden

10

Californië’s nieuwste “vaccin voor de winst” miljonair zal worden aangekondigd op 15 juni, net wanneer de staat van plan is weer open te gaan. Grappig dat dit allemaal gebeurt op hetzelfde moment dat de gouverneur voor een afzettingsverkiezing staat, schrijft Mike Stone.

Uiteraard heeft dit alles de mogelijkheid om wrok te kweken. Hoe zou jij je voelen als jij je prik in ruil heb  gekregen voor een gratis donut terwijl je buurman een lapdance kreeg voor de zijne?

Kort na Ohio’s eerste miljoen dollar vaxpot, heeft Californië aangekondigd dat het ook mee zal doen in de pret met hun eigen $1.5 miljoen vaccinstimuleringsloterij.

Bedenk eens wat je kunt doen met $1.5 miljoen! Iemand moet tenslotte winnen, dus waarom jij niet? Rol gewoon je mouw op en Yippee!

De nieuwste miljonair van Californië wordt op 15 juni bekendgemaakt, net wanneer de staat weer open wil gaan. Grappig dat het allemaal gebeurt op hetzelfde moment dat de gouverneur voor een afzettingsverkiezing staat. Wacht, wat? Haal die smerige samenzweringstheorieën uit je hoofd! Het is allemaal toeval.

Goh, ik vraag me af of een dakloze zal winnen. Californië leidt de natie in daklozen. Je zou denken dat ze hier allemaal voor in zijn, toch? Ik bedoel, daklozen zijn niet echt vreemden voor naalden.

Wat kan nog een prik kwaad. Dude, je hebt net de vaxpot geraakt!

Kijk eens naar die gast die de prik geeft. Hij ziet eruit alsof hij iets weet over gezondheid, of niet?

Ik ben benieuwd hoe dit de vaccinatiecijfers van de staat zal verbeteren. Het heeft zeker gewerkt in Ohio. Ze hebben de vaccinatiegraad met 45% verbeterd. Ik moet toegeven aan degene die op het idee kwam. Wat zijn donuts en bier vergeleken met een miljoen dollar loterij?

  Officiële regeringsgegevens: 9 op de 10 COVID-doden zijn bij gevaccineerde mensen

Naast de grote geldprijs, won een jongen in Ohio een volledige studiebeurs. Wat is een kleine naald in de arm vergeleken met college?

Er wordt verwacht dat andere staten het voorbeeld van Ohio en Californië zullen volgen. Binnenkort zijn er betaalde reizen naar Las Vegas, betaalde reizen naar Hawaï. Heb je ooit naar Hawaï gewild? Stel je voor, je stapt uit het vliegtuig, een heet Hawaïaans meisje gooit zo’n bloemding over je hoofd en kust je wang, en dan ping! De naald gaat recht in je arm.

Vergeet Clown World, we leven nu in Freebie World. Alles is gratis, zolang je de prik maar neemt.

Om niet achter te blijven, biedt Hustler lapdances aan van een gevaccineerde ‘entertainer’ aan iedereen die zich laat prikken in hun club. Ik kan me voorstellen dat het voor de gemiddelde ééncel moeilijk zal zijn om te weigeren.

Dus het is op sommige plaatsen nog steeds onwettig voor mensen om hun kleinkinderen te knuffelen, en de arme mensen die in de verpleeghuizen zijn overleden werd het contact met hun familieleden ontzegd, maar lapdancen is niet alleen oké, het wordt aangemoedigd.

Nu ik er over nadenk, seks is waarschijnlijk de makkelijkste manier voor onze medische wereld om hun aantal prikjes te vergroten. Mensen zijn al zo lang opgesloten, dat ze alles doen voor een beetje menselijk contact.

De slimme mensen wachten op de deals met beroemdheden. Ze willen een dag rondhangen met Beyonce en Jay-Z in ruil voor hun prik. Wat dacht je van lunch met Warren Buffett, of een spiritueel diner met Hillary en Huma? De mogelijkheden zijn eindeloos.

  CNN bevestigt: vrijheden zullen ook tijdelijk zijn voor gevaccineerden tegen het Coronavirus

Uiteraard heeft dit alles de mogelijkheid om wrok te kweken. Hoe zou jij je voelen als jij je prik in ruil heb gekregen voor een gratis donut, terwijl je buurman een lapdance kreeg voor de zijne? Of als je alleen een glas oud bier kreeg, terwijl die jongen aan de overkant gratis naar Harvard mag?

Ik zal hier lang en hard over moeten nadenken. Ik ben tenslotte geen goedkope date.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als “meststof”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZiekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: “Schendt de Code van Neurenberg”
Volgend artikelRestaurant rekent klanten met mondkapjes 5 dollar extra – en 5 dollar extra als je opschept over je vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Mensen zijn een beetje veel dom het kan aan mij liggen maar ik denk dat het volk over de hele wereld bedonderd worden ik wens geen spuit en het is mijn lichaam en dan heb ik alles gezegd, zelfs voor een doos ijsjes komt er geen spuit in.

 2. Elon Musk:
  ‘To make sure that if humanity collectively decides that creating digital super intelligence is the right move then we should do so very very carefully. This is the most important thing that we could possibly do ..’

  Elon Musk – My Final Warning – 15/04/2021

  https://www.youtube.com/watch?v=xJ9pq1xPqqU

  Dark Ages – Bijbelbezit verboden door ‘de kerk’ van Satan ; +/- 100 miljoen christengelovigen vermoord door en in opdracht van ‘de kerk’ van Satan – Dark Ages.

  • Zit je nu die Elon Musk op te hemelen die satellieten de ruimte inschoot, om er voor te zorgen dat 5G overal op de planeet verkrijgbaar is? Zodat alle gevaccineerde zombies (mits ze de spuit al overleven) als AI aangestuurd kunnen worden, en de rest van ons alsnog 24/7 gecontroleerd kan worden Die idioot moet naast Kill Bill Gates aan de galg komen te hangen.

   • @blackpeat, man, man, wat een enorme hoeveelheid ruis these days .. Jij zou toch beter moeten weten hoe ik in bepaalde dingen sta. Of ben je m’n naam vergeten?
    Het is dat het allemaal weg is, maar je wilt niet weten wat ik allemaal heb ingebracht aan informatie omtrent geoenigeering; chemtrails, 5G. Pffffffffffff … vermoeiend dit allemaal !!! Is jullie geheugen kapot ???

    • Excuseer mijn lompheid, Greengo.
     Hoewel ik niet meer zo piep ben, de achteruitgang van mijn geheugen valt mee. Het probleem is “beperkte schijfruimte”, daardoor valt er wel eens wat af als er iets nieuws bijkomt. Ook is er niets zo veranderlijk als de mens, er zijn er die hun mening nog wel eens bijsturen, niet altijd ten goede overigens. Je reactie op mijn commentaar laat niets aan duidelijkheid over, en zet je eerdere bericht dan ook in een duidelijker perspectief.

     • @blackpeat – Dank voor je reactie; tof en ten zeerste door mij op prijs gesteld!

      Van mijn kant wil ik erkennen dat ik – wanneer ik een info/link inbreng – vaker niet dan wel nog iets vanuit mijn perspectieven toevoeg. De stelling innemende dat de lezer er zelf voor heeft te kiezen iets nader te onderzoeken – of niet – en hoe dit te interpreteren en dat dan weer vanuit diens referentiekaders inherent de mate van aanwezigheid van intrinsieke wil om …, etc.

      Er gaat een stelling rond welke niet van mij is, maar waar ik mezelf voor het grootste deel wel in kan herkennen:

      ‘I stopped explaining when I realized that people only understand from their level of perception.’

      Ik hoopte dat de definitie van The Dark Ages welke ik onder Musk plaatste … extra info zou opleveren. Musk spreekt erover dat er opnieuw een periode van The Dark Ages aankomen …
      I agree.
      https://biblehub.com/luke/17-26.htm
      https://biblehub.com/matthew/24-37.htm

 3. Magnetogenetics: remote non-invasive magnetic activation of neuronal activity with a magnetoreceptor
  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2095927316302407
  Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/
  Genetically engineered ‘Magneto’ protein remotely controls brain and behaviour
  https://web.archive.org/web/20210515135902/https://amp.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in