Een bijzonder gruwelijke Instagrampost van een paar dagen geleden toont onze nieuwe wereldwijde realiteit. Het is een video die is genomen op een drukke straat ergens in Israël waar een jong persoon – het lijkt een meisje in haar tienerjaren of misschien begin 20 – in elkaar is gezakt. Haar ogen zijn gesloten, haar hoofd ligt naar achteren en opzij, en ze lijkt totaal niet te reageren terwijl ze door paramedici door het drukke voetverkeer wordt gedragen. Buiten beeld begint een man in de menigte te schreeuwen: “Dit is Pfizer! Dit is Pfizer! Dit is Pfizer!”, schrijft Celeste McGovern.

Welkom bij het “Nieuwe Normaal.” Als u denkt dat dit overdreven is, kijk dan eens naar een greep uit de tientallen verhalen die onlangs de krantenkoppen haalden:

De kans is groot dat elk van deze jongeren een prik heeft gehad. Vraag maar aan gouverneur Gavin Newsom of kinderen in Californië worden gedwongen zich te laten vaccineren om naar school te gaan. Of vraag Kyrie Irving hoeveel druk er wordt uitgeoefend op jonge atleten om zich te laten injecteren om te mogen spelen. Het is een goede gok dat ze allemaal ten minste één dosis van de experimentele COVID-19 injecties hebben gekregen, omdat de kans op een hartaanval als kind, of een hersenbloeding, minuscuul is – tenzij je natuurlijk een “clot shot” hebt gehad, zoals ze zijn gaan heten.

Toenemende sterfte onder jongeren en hartaanvallen

Deze jongeren zijn tragische statistieken in een wereldwijd fenomeen dat zich nu pas begint af te tekenen. Het duikt bijvoorbeeld op in India, waar de Hindu Times bericht dat hartaanvallen onder jongeren toenemen. Het artikel verwijst naar beroemdheid Puneeth Rajkumar, die vijf dagen geleden op 46-jarige leeftijd aan een hartaanval overleed. Zijn eerste waarschuwing was plotselinge pijn op de borst in de sportschool. De media vermelden niet dat de “yogabeoefenaar en groot voorstander van gezond leven” in april zijn eerste experimentele COVID-prik kreeg, maar hij tweette het wel.

Het gebeurt in Canada, waar het agentschap voor de volksgezondheid 970 bevestigde gevallen van myocarditis meldt, een ontstekingsziekte van het hart die tot een hartaanval kan leiden, onder de gevaccineerden met een mediane leeftijd van 27 jaar – een percentage dat aanzienlijk hoger ligt dan normaal.

Het gebeurt in Schotland, waar een mysterieuze stijging van het aantal hartaanvallen door verstopte slagaders de volksgezondheidsdeskundigen “verbijsterd”.

Recente mortaliteitsgegevens voor Engeland en Wales zijn even “verbijsterend” – maar alleen als je een volksgezondheidsdeskundige bent die niet in staat is om de recente injectie van een krachtig immuun-modulerend nieuw-platform, experimenteel gen-modificerend spike-producerend vaccin in je analyse mee te nemen. Uit gegevens van het Office for National Statistics blijkt dat jongeren, met name in de leeftijdsgroep van 15 tot 19 jaar, de laatste tijd in aanzienlijk grotere aantallen sterven, met een oversterfte tussen 16% en 47% boven het verwachte niveau tussen mei en september, 2021 – en die niet door COVID-19 wordt bestreken.

  De oorlog tegen de 'Ongevaccineerden' is een wanhopige poging om de controlegroep te demoniseren en te vernietigen

Vaccinletsels verstoppen gezondheidssystemen

Voor degenen die zich zorgen maken over het feit dat COVID de ziekenhuissystemen zal overweldigen, kijk eens naar de gegevens van het U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Bij kinderen van 6 tot 17 jaar (meestal alleen bij 12- tot 17-jarigen, omdat vijfjarigen deze week pas de prikken krijgen) zijn er tot 22 oktober 26.608 meldingen geweest van ongewenste bijwerkingen na de COVID-vaccinatie. Het gaat hierbij niet alleen om een “pijnlijke arm op de injectieplaats” en “lichte koorts” zoals CNN zou suggereren. Het gaat om 1.689 minderjarigen die in het ziekenhuis moesten worden opgenomen (bijvoorbeeld 754 gevallen van levensbedreigende myocarditis en pericarditis- bij tieners!). Daar komen nog eens 321 adolescenten bij die als levensbedreigend werden geclassificeerd (zoals anafylactische shock), en 163 jongeren met blijvende (dat wil zeggen levenslange en levensveranderende) handicaps zoals verlamming en neurologische aandoeningen. Hieronder bevinden zich ook 38 kinderen die zijn overleden nadat zij een van de “nieuwe”, overhaaste, experimentele injecties van Big Pharma hadden gekregen.

Er zij aan herinnerd dat het sterftecijfer van COVID-19 bij kinderen jonger dan 18 jaar 0,00002 of nagenoeg nul bedraagt. Bij mensen onder de 50 is dat 0,0005 (dat zijn drie nullen).

In de 18 maanden sinds gezondheidsdeskundigen begonnen te “reageren” op het coronavirus, zijn in de Verenigde Staten 542 kinderen onder de 18 jaar overleden aan COVID-19 (dat zijn ongeveer 30 kinderen per maand). De meeste van hen hadden ernstige onderliggende ziekten.

In zes maanden van het vaccineren van slechts een deel van de kinderen (ouder dan 12) tegen COVID, zijn er alleen al 754 nieuwe gevallen van hartziekten en meer dan 200 kinderen blijvend gehandicapt en dood. Om nog maar te zwijgen van de duizenden andere gevallen. Wie doet de rekensom?

Eén kindersterfte aan griep in 2020

Dezelfde mensen die de risico-batenverhouding van COVID-vaccinatie voor kinderen en jonge volwassenen berekenen, zijn degenen die de angst voor COVID bij kinderen aanwakkeren. In werkelijkheid sterven elk jaar meer dan 100 kinderen aan de griep. Net als bij COVID gaat het meestal om zeer premature zuigelingen of kinderen die al ernstig ziek waren voordat zij werden geïnfecteerd. Tijdens het zes maanden durende griepseizoen van 2017-2018 stierven bijvoorbeeld 188 kinderen aan griep. Vergeleken met de 30 van COVID per maand, zijn dat 31 kinderen per maand die in 2018 aan griep stierven, wat volgens het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) waarschijnlijk “dichter bij de 600” ligt. Opmerkelijk is dat er tijdens het griepseizoen 2020-21 slechts één sterfgeval door griep bij kinderen aan de CDC is gemeld. Het is alsof de griep plotseling is verdwenen en er een “nieuw” luchtwegvirus voor in de plaats is gekomen dat er sprekend op lijkt, behalve dat gezondheidsdeskundigen en politici er plotseling sensatie van hebben gemaakt en het tot hun prioritaire agenda hebben gemaakt.

Voeg daarbij de gegevens over vaccinaties bij oudere adolescenten en jonge volwassenen en het beeld wordt nog krankzinniger – en enger. Voor jongeren tussen 18 en 29 jaar, zeggen de VAERS gegevens dat er:

 • 184 doden
 • 1.215 levensbedreigende ongewenste bijwerkingen.
 • 1.892 blijvende handicaps
 • 5.542 ziekenhuisopnames (en nog eens 71 met “langdurige ziekenhuisopname”)
 • 11.647 bezoeken aan de spoedafdeling
 • 13.556 bezoeken aan dokterspraktijken
  Professor en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier waarschuwt dat COVID-19 vaccin kan leiden tot slopende 'Neurodegeneratieve ziekten'

Andere gemelde bijwerkingen 85.415 in totaal.

Dit is een overbelasting voor het gezondheidssysteem.

Tegen degenen die bezwaar hebben tegen het gebruik van VAERS-gegevens als indicator, moet worden gezegd dat de rapporten niet bewijzen dat het vaccin de oorzaak was van de gemelde ziekte. Maar het moet ook gezegd worden dat gebleken is dat VAERS-gegevens slechts één op de 100 te melden ongewenste bijwerkingen van vaccins bevatten, wat betekent dat VAERS-rapporten slechts het topje van de ijsberg zijn van dingen die misgaan. Voeg een nul of twee toe aan de getallen en je zit dichter bij de waarheid.

Vaccinschade treft vooral jonge mensen

Wat niet wordt gemeld is dat, terwijl het aantal COVID-doden grotendeels beperkt is gebleven tot ouderen, met de overgrote meerderheid van sterfgevallen onder 70-plussers, het de jongeren zijn die het zwaarst te verduren hebben door vaccinatieschade. Volgens VigiAccess, de database van de Wereldgezondheidsorganisatie over ongewenste voorvallen, betreft 41% van de meer dan 2,4 miljoen tot nu toe gerapporteerde vaccinletsels mensen jonger dan 44 jaar, en slechts zes procent mensen ouder dan 75 jaar.

Het is mogelijk dat veel abnormale signalen bij jongeren vanwege hun leeftijd worden genegeerd bij ouderen. VAERS meldt 1.925 gevallen van myocarditis/pericarditis, die gewoonlijk ziekenhuisopname en een maandenlang geneesmiddelenregime vereist, bij 18- tot 29-jarigen, en 754 in de kleinere groep kinderen van 12 tot 17 jaar. Het signaal voor dit probleem werd betrekkelijk vroeg herkend omdat het zo zeldzaam is dat jonge mensen plotseling myocarditis of een hartaanval krijgen. Maar deze jonge mensen zijn waarschijnlijk slechts kanaries in een kolenmijn voor een probleem dat ook oudere mensen treft. Het totale aantal myocarditis/pericarditis COVID-vaccins dat momenteel op VAERS staat, bedraagt 9.813 (7.256 voor Pfizer, 2.368 voor Moderna, en 189 voor de injectie van Johnson & Johnson – het is dus moeilijk te begrijpen waarom de FDA alleen de injectie van Moderna beoordeelt op het risico van myocarditis).

Voeg daar een nul aan toe voor een voorzichtige schatting van het werkelijke probleem en je hebt meer dan 90.000 gevallen van inflammatoire hartziekten als gevolg van het vaccin.

Ook moet er rekening mee worden gehouden dat deze “gevallen” echte jonge mensen zijn wier leven volledig is ontspoord en die hoogstwaarschijnlijk niet zo snel zullen herstellen als het geval zou zijn geweest als zij het coronavirus hadden opgelopen.

“Ik worstel met mijn nieuwe normaal”

Cienna Knowles is een goed voorbeeld. De 19-jarige postte vanuit haar ziekenhuisbed in Australië dat ze op 21 oktober de mRNA-prik van Pfizer had genomen, omdat haar “zo’n beetje was verteld: geen prik, geen baan, kan niet meedoen met mijn paarden, kan nergens heen.”

“Je bent egoïstisch als je je niet laat vaccineren, laat je vaccineren,” is de boodschap die Knowles en miljoenen tieners over de hele wereld dagelijks ontvangen van de media die in handen zijn van de farmaceutische industrie.

Maar nu is bij het meisje dat probeerde het “juiste” te doen en dat nog nooit van haar leven een dag in het ziekenhuis had doorgebracht, bloedstolsels in haar longen, maag en benen vastgesteld. Haar lucratieve vooruitzichten in de professionele paardensport zijn voor nu verdwenen.

  2 op de 10 koeien geïnjecteerd met mRNA-prikken sterven onmiddellijk

Knowles zei dat er andere symptomen zijn die ze niet publiekelijk wil delen. “Ik heb moeite om in het reine te komen met wat me is ontnomen… mijn nieuwe normaal.”

Everest Romney, een 17-jarige basketballer, kreeg op 21 april zijn eerste Pfizer-prik zodat hij kon blijven spelen. De volgende dag begon zijn hoofdpijn en de dokters bleven zijn problemen negeren tot zijn moeder negen dagen later aandrong op een onderzoek van zijn hoofd en er bloedklonters in zijn hersenen en halsader werden ontdekt.

Daniel Shep en zijn vriendin werden allebei ziek met hartproblemen nadat ze in september COVID-vaccins hadden ingenomen. Shep kreeg drie weken na zijn tweede dosis hevige pijn op de borst en werd met een levensbedreigende pericarditis in het ziekenhuis opgenomen. Hij mag zes tot twaalf maanden niet sporten en heeft een zak met medicijnen gekregen. Zijn vriendin werd gediagnosticeerd met myocarditis. Nadat hij zijn vrienden had gebeld om hen te waarschuwen, werd Shep’s neef ook gediagnosticeerd met pericarditis. Wat zijn de kansen?

Het horen van deze verhalen en het doorlezen van de duizenden VAERS-rapporten van jonge mensen is schrijnend, en zou een verplichte oefening moeten zijn voor verslaggevers van de reguliere media, opgenomen in hun dagelijkse COVID-updates, en voor volksgezondheids-“deskundigen” die deze pandemie van vaccinatieschade bij jonge mensen promoten. Ze zouden bekeken moeten worden door elke politicus en schooladministrateur die experimentele farmaceutica op scholen aan kinderen opdringt, door elke babyboomer die kinderen hun leven misgunt die infecties verspreiden waartegen hun vaccin hen niet beschermt en die ze zelf kunnen overbrengen, en door elke ouder die staat te popelen om voor zijn kinderen de belofte van Big Pharma te kopen om hun leven weer normaal te maken.

Wat komt er nog meer?

Onlangs werden een vier- en vijfjarig broertje en zusje per ongeluk ingeënt met een Pfizer COVID-prik bij een Walgreen’s apotheek in Indiana. Ze kregen elk een dosis COVID-prik voor volwassenen in plaats van een griepprik. De vierjarige Lukas begon zich al ziek te voelen voordat hij thuiskwam. Hij en zijn zusje Sophia ontwikkelden een hartkloppingen en een verhoogde bloeddruk, naast andere symptomen, en ze zijn nu onder behandeling van een kindercardioloog. Grote dosis of niet, dit incident voorspelt niet veel goeds voor het immuunsysteem en de gezondheid van een generatie kinderen die op het punt staan te worden opgeofferd aan een grootschalig experiment van de farmaceutische industrie.

Met de op handen zijnde invoering van het vaccin voor kinderen vanaf vijf jaar, is het moeilijk om niet een toekomst voor ogen te zien met een stortvloed van VAERS-rapporten, casestudies en nieuwsberichten over vijf-, zes- en zevenjarigen die plotseling een hartaanval krijgen op een speelplaats en op de grond ineenstorten met hersenbloedingen en trombose. Ik vraag me af of het publiek, dat gevangen wordt gehouden door Fauci’s COVID-narratief en zijn farmaceutische “oplossing”, zich dan zal beginnen te realiseren dat het leven met COVID-vaccins nooit meer iets als normaal zal zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik de COVID-19 prik niet neem – En waarom u misschien voorzichtigheid wilt betrachten, voor uzelf of voor uw kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBordeelprikker pissig: Turk wilde vluggertjeprik voor zijn familie verbergen
Volgend artikelWanneer verzet een plicht wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ben dankbaar voor jullie berichten en diep respect voor jullie onuitputtelijke doorzettingsvermogen in wat jullie doen, wat eigenlijk in de MSM zou moeten voorkomen. Op deze manier wordt t zeker doorgegeven en vastgelegd voor alles wat hierna gaat komen. Heel veel liefde en kracht toegewenst! ❤️❤️❤️

 2. Vaccin?
  Het is en blijft een experimentele gen-therapie. Twee woorden die een inhoud hebben die door industrie, overheid en medische wereld als betekenisloos worden weggemoffeld: EXPERIMENTELE GEN-THERAPIE.

  • Inclusief Media.

   Wij, de mensen, zijn de laboratorium ratten en dat wil men ons nog verplichten ook.
   Ondertussen meer sterfgevallen vanwege de injecties dan van het nooit geïsoleerde covid-19.
   Ondertussen gaat het OMT een integriteitsonderzoek naar Hugo de Jonge opstarten.
   Ik zie toch wat kringen onder de ogen van Hugo. Zou hij zelf ook al moe worden van z’n eigen leugens?
   Tenslotte heb je voor één leugen er zeven nodig om eruit te komen …

   • Hi Greengo,

    Ik heb de leugens rondom de financiele crisis in zeg 2008 gevolgd. Het kwam gewoon in het open dat Wall Street socliopaten en psychopaten aannam want geen gewetensbezwaren.

    Ze kwamen er mee weg. Ik vrees dat dat weer gaat gebeuren. met de corona bs crisis.

    Groeten,
    Hugo

    • Iets als het OMT is verre van onpartijdig; neutraal en/of eerlijk, dus we zullen opnieuw gaan meemaken dat de satanische sekte niet te stoppen is. Dat maakt ook dat ik me niet bezighoud met nieuwe financiële en/of economische structuren. De wereld met alles erop en erin is gedoemd en ik zie geen wal dit schip gaan keren. Of – zoals ik op een ander lijntje al poste – er moet een bijzonder groot wonder gebeuren en waaromtrent de meningen verdeeld zijn. Wanneer het zo mag verkeren, lig ikzelf al tussen de groene zoden. Het enige wat ik kan doen, is de rechtzinnigen veel geluk toewensen. Bij deze.

     • Hoi Grengo,

      Dank je voor je reactie. Altijd waardevol. Ik hoop van harte dat je erbij bent als de wal het schip keert. Gebeurt altijd. De vraag is wanneer. In het geval van het Romeinse rijk was het toen Rome 30k bewoners had itt een miljoen op hun piek.

      Er is altijd een wal. Waar de wal nu is is de vraag. Positief is wel dat vandaag in de supermarkt ongeveer een derde de muilkorf niet droeg, een derde totaal fout en slechts ongeveer een derde conform voorschriften. Personeel deed er zelfs niet aan mee.

      Groeten,
      Hugo

 3. Als het plebs eens zou weten wat voor een ‘feest’ Halloween is en wat men zo graag ‘viert’… De massa is zo enorm onwetend en wil dat ook graag zo houden…

 4. Dat er mensen zo stom zijn kindereren te laten afspuiten–ze moeten hun kinderen wel diep haten.
  Hadden hun grootouders maar een Durex investering gedaan.

  Maar er is geen belang bij ziekenhuizen; eenmaal gen muterende middelen, is doodvonnis betekend.
  Kan een beetje uitgesteld worden, maar komt zeker.

  Dat met name die fanatieke gelovigen–gereformeerden, joden, moslims die vergiftiging namen is onbegrijpelijk; gen mutatie is een aanval op het leven zelf.
  ————————————————————————
  nederlanders verdienen het om zo te sterven; die als schapen leven zullen als schapen sterven.

  Bewijs: Rutte/Kaag/Ollongren/Jonghe leven nog; zij moeten dezelfde behandeling krijgen als de gebroeders de Wit in 1672

 5. Nu dit allemaal naar buiten komt staan er nog steeds schapen in de rij bij de prikstraat omdat ze niet mogen sporten zonder de QR code het is dwang dwang en nog eens dwang en men pikt het en gaat toch de gifprik halen ook vrees dat we met weinig mensen overblijven het aftellen is begonnen

 6. De politiekanten liegen, zijn onbetrouwbaar en corupt. Diezelfde boeven beweren echter het beste met de bevolking voor te hebben en dwingen iedereen om een serie experimentele injecties te nemen, dit op straffe van geen werk (Italie en binnenkort Nederland). Hoe is het mogelijk dat men die bedriegers vertrouwd?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in