In Turijn verdrongen zich gisteravond ongeveer tweehonderd mensen in de Taiba moskee. Dezelfde beelden in elke moskee in Italië. De politieke klasse heeft de handelsactiviteiten van de Italianen afgesloten om samenscholingen te vermijden en dan staat ze dit toe? Covid, virus voor politiek gebruik”.

Afwijzing van vaccins door Italiaanse gezondheidswerkers leidt de regering ertoe ze verplicht te stellen

  Italiaanse imam: "Christelijke vrouwen zijn onze prooi!"
Vorig artikelVerslag van de Israeli People Committee over sterfgevallen door vaccinatie
Volgend artikelDe Covidiaanse Cultus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Dit wordt door de regeringen bewust gedaan om groepen tegen elkaar op te zetten. Laat je daardoor niet verleiden om dit te veroordelen en haat in je te wekken tegen andere groepen. Dit is hun AGENDA, dit is een vooropgezet plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in