Terwijl het Westen en zijn Oekraïense vazal krampachtig blijven proberen Moskou af te schilderen als een lukrake desperado wiens stenige pad geplaveid is met lijken, komen er steeds meer duidelijke indirecte bewijzen die de verdenking ondersteunen dat het zogenaamde bloedbad van Boetsja weer een oorlogstoneelstuk is om een directe Westerse interventie uit te lokken en verdere zelfdestructieve sancties op te leggen, schrijft Orbisnjus.com.

De video’s hieronder van het online nieuwsportaal, Southfront, illustreert uitspraken van twee vertegenwoordigers van het stadsbestuur van de voorstad Butsha in Kyiv, die helemaal niet overeenstemmen met de propagandacampagne die momenteel te horen is.

Het zijn getuigenissen van het plaatsvervangend gemeenteraadslid, Katerina Oekraintseva, en de burgemeester, Anatolij Fedoroek. Deze kondigde op 31 maart in een video aan dat Boetsja bevrijd was van de “Russische Orks”. Volgens Fedoruk zou deze dag de geschiedenis ingaan. Die daarentegen op dat ogenblik geen woord uitbracht over het feit dat er een barbaarse massamoord had plaatsgevonden. Gezien zijn onverhulde wrok tegen Rusland (de term Orks is een eufemisme voor ondermensen), is het hoogst onwaarschijnlijk dat hij deze zogenaamd “ongekende gruweldaad” behandeld zou herbben als een marginaal gebeuren dat het vermelden niet waard is. Hij zou de eerste zijn geweest om aan de wereld te verkondigen: “Kijk, de Russen plegen genocide!” Maar in plaats daarvan verkondigde hij slechts de denkbeeldige pyrrusoverwinning die onlangs in Istanboel was overeengekomen.

Evenzo maakte het plaatsvervangend gemeenteraadslid, Katerina Ukraintseva, geen melding van een “bloedbad” toen zij op 1 april in een videoboodschap de terugtrekking van de Russische eenheden bevestigde en de burgers van Boetsja opriep hun huizen en flats niet te verlaten totdat de binnenkomende Oekraïense troepen de stad volledig hadden uitgekamd.

  De Amerikaanse Abrams gevechtstank is niet wintergeschikt (Video)

Des te verbijsterender zijn deze schizofrene episoden die hen vermoedelijk overkomen, waardoor zij blijkbaar op hallucinerende astrale reizen gaan. Hoe zouden anders haar beschrijvingen, die nu aan de Oekraïense media zijn meegedeeld, geïnterpreteerd kunnen worden? Oekraintseva beweerde dat de lijken, die vermoedelijk voor de media-aandacht in Boetsja waren neergelegd, er al sinds begin maart lagen. Waarom zij met geen woord heeft gerept over de gruweldaden op 1 april, wordt natuurlijk niet gevraagd. Slechte 1 aprilgrap?

De burgemeester van Boetsja schijnt aan dezelfde besmettelijke virusziekte te lijden die de gastheren voortdurend dwingt in het absurde uit te weiden en de bijbehorende narratieve discrepanties uit te broeden. Op 31 maart verscheen hij met gezwollen borst van trots om “de overwinning op de Russische bezetters” te verkondigen, zonder dat er slachtoffers waren gevallen, en nu beweert hij getuige te zijn geweest van het doden van burgers. Kunt u het geloven!

Wat betreft de twijfelachtige smoking-Gun, de Maxar satellietbeelden, zijn er ook slopende bewijzen aan het licht gekomen. Wij zijn geen specialisten op het gebied van geo-ruimtelijke inlichtingen (GEOINT) en open source inlichtingen (OSINT). Maar in die laatste categorie achten wij onszelf goed onderlegd. Niet in de laatste plaats vanwege de ervaring die wij in het Syrische conflict hebben opgedaan. Maar dat is een ander onderwerp.

Southfront meldde onlangs, onder verwijzing naar een analyse van GEOINT- en OSINT-deskundigen, dat, ten eerste, er geen trajecten van werkende Maxar-satellieten boven Boetsja vernomen zijn op 19 maart, en ten tweede, dat geverifieerde zonnestralingshoeken en weersomstandigheden niet overeenkwamen met de getoonde momentopname en datum. De conclusie van deze studie: De satellietbeelden zijn niet genomen op 19 maart, maar op 1 april om 11:57 uur.

  Medvedev roept op tot het opsplitsen van Oekraïne - "Oekraïne maakt onderdeel uit van Rusland"
Zoals ik al zei, zijn wij niet in een positie om de geldigheid van deze studie te beoordelen. Niettemin lijkt het uiterst aannemelijk.

Vooral gezien het feit dat de satelliettechnologie vaak gebruikt is om de publieke perceptie te misleiden.

Zo waren bijvoorbeeld vervalste of opzettelijk verkeerd geïnterpreteerde satellietbeelden het onderwerp van de propagandacampagne die tot de invasie van Irak leidde. De leugen over de massavernietigingswapens werd in alle richtingen uitgezonden, tot de casus belli werd gehamerd, in tegenstelling tot de protesten van de wapeninspecteurs van de VN dat de heerser, Saddam Hoessein, geen ABC-wapens had. Hier zijn enkele satellietfoto’s die de bloeiende productie van chemische wapens door Irak moesten bewijzen, maar die onmiddellijk na de invasie in Mesopotamië onwaar bleken te zijn.

Bovendien groeit het vermoeden dat de lichamen die in Boetsja verspreid liggen, en die uitgebreid gefilmd en gefotografeerd zijn, misschien door “friendly fire” gedood zijn. Dit wil niet per se zeggen dat strijdmakkers hen per ongeluk neergeschoten, maar dat hun eigen landgenoten opzettelijk werden neergeschoten. De Oekraïense strijdkrachten beschuldigen hen er voortdurend van dat zij een pact met de vijand hebben. De Russische afkomst is voldoende om als verraders te worden aangemerkt. En in de provincie Kiev, Boetsja, identificeerden burgers die sympathiseerden met de Russische of de Oekraïense kant zich met witte of blauwe armbanden. Dit maakt het veel gemakkelijker om het kaf van het koren te scheiden bij eventuele pogingen om zuiveringen uit te voeren.

Over zuiveringen gesproken.

De Anti-Spiegel ontdekte het volgende bericht op een Oekraïens mediaportaal en schrijft erover:

  "Merkel liegt": Hoe Europa werd misleid over de Minsk-akkoorden

Het Oekraïense portaal lb.ua is een van de toonaangevende nieuwsportalen in Oekraïne, dat artikelen publiceert in het Engels, Russisch en Oekraïens. In de Engelse rubriek verscheen op 2 april een artikel met de titel “SAFARI regiment van speciale troepen begint zuiveringsoperatie in Boetsja van saboteurs en handlangers van Rusland – Nationale Politie”. Het artikel zelf is tamelijk nietszeggend en bevat weinig informatie, maar het is interessant dat er gesproken wordt over een “zuiveringsactie van handlangers van Rusland”.

Is deze naam een soort programma? Is de Oekraïense Nationale Garde dan op mensensafari gegaan? En was een deel van de missie het slepen van lijken aan touwen door de straten van Boetsja?

Het video- en fotomateriaal dat in openbare bronnen beschikbaar is, bewijst dat de slachtoffers die vermoedelijk in de buitenwijk van Kiev geëxecuteerd zijn, allemaal geen blauwe armbanden droegen, maar witte of helemaal geen. Dit spreekt ook meer voor gerichte moordpartijen dan voor een lukrake slachtpartij.

Een fictief horrorscenario van dit formaat vereist een berg lijken die eerst opgestapeld moeten worden. De levenloze lichamen die gepresenteerd moeten worden, moeten ergens vandaan komen. Kijkt u naar de documentaire “The Veto” om meer te weten te komen over valse vlag aanslagen en dergelijke.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De crisis in Oekraïne gaat niet over Oekraïne. Het gaat over DuitslandVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Malone wil namen: “Het is tijd om het Wereld Economisch Forum tevoorschijn te halen, laten we die mensen gaan pakken”
Volgend artikelBisschop Viganò hekelt een helse elite – “Poetin vecht tegen dezelfde globalistische elite die ons allen gegijzeld houdt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Was bij mij al lang geleden bekend, Rusland is de bok, wat er verder ook gebeurd, Rusland is altijd de bok…..oneerlijk maar helaas, totdat wij failliet zijn en onze welvaart in de diepe zionistische zakken zijn verdwenen!!! Zylensky is een zionist

  • Ja een zyonistische wefhoer.
   Het enige goede aan deze oorlog is, dat heel de wereld er uiteindelijk bij betrokken raakt en dat wij nadien weer helemaal opnieuw kunnen beginnen, wat inhoud, dat we de zionisten blootleggen al hun schoolboeken alles maar dan ook alles verbranden en achter ons laten ook de grote leugen over ww2 en de leugens over wie daar in is gesneuveld. Dat is een hele grote winst wanneer oude testament weggegooid kan worden als BS. Gedaan met kennis over dat kutvolk. Ze zullen nooit meer regeren omdat de waarheid dan word blootgelegd. Iedereen die aan de macht wil bloedonderzoek doen om te kijken of ze geen genen van hun voorbaders meedragen anders geen zeggenschap. Wij bepalen straks alles, troost je daarin. Dan is heel die smeige oorlogs leugen en geldmolenmachine in het verleden.

   • Dom comment wat zowel de schuldigen als onschuldigen zal treffen. Slechte zaak als je niet eens weet dat de meeste Ashkenazi joden geen genetische afstammelingen zijn van Abraham maar van lokale bevolkingen. Artikel nb in dagblad Trouw en elders al veel eerder. Men wordt genetische afstammeling van Abraham automatisch door bekering. Dat is genetisch natuurlijk onmogelijk. Het Y chromosome wordt namelijk onveranderd doorgegeven aan het gehele nageslacht. Zover als ik nu gekomen ben is deze tak van de groep gecreeerd door isolatie in de Rijnvallei. Met de vraag of dat vrijwillig of gedwongen was. In elke oorlog worden duizenden kinderen gestolen voor de elite. Wat daar mee gebeurd is te gruwelijk voor woorden, om daarna vrijgelaten te worden in maatschappijen om die verder te ontwrichten. Zoals een heilig boek stelt als er oorlog tegen een natie gevoerd wordt, is er al iets verkeerd met dat volk zelf. En dat zie ik ook om me heen. De gehele mensheid heeft geen verantwoordelijke duurzame zorg op zich genomen voor deze planeet. Door kunstmest is de meeste aarde dood. Wat dat betreft kan deze hele crisis een zegen zijn. Terug naar duurzame, biologische, permacultuur landbouw, weg met de monocultuur en vee moet absoluut blijven. M.I. is de basis van alles occult. Gezworen eden in talloze geheime ordes zeggen een hoop. Satanisme viert hoogtij. Het nieuwe Supreme Court in Jeruzalem, gebouwd door UK Rothschild die bedong zelf locatie uit te mogen zoeken. vol met Luciferiaanse, Illuminati symbologie. De vlag een tweedimensionale Merkabah. Bibi’s pipedream en belofte. Het creeeren van het Grote Israel. Oftewel Khazaria in ere hersteld en met als doel de gehele aarde bezitten, Letterlijk in speech in Den Haag na WW II gezegd. Het gaat niet om controle van ons, heerschappij over ons, maar exterminatie. Letterlijk door Ukrainse journalist op tv gezegd. 1,5 millioen nutteloze mensen in Donbass die geextermineerd moeten worden. Eufemistisch de noodzaak voor Wereldpopulatiereduktie genoemd. Vlgs de Noahite laws mogen een aantal aanblijven als slaaf van. En DNA bloedonderzoek is zowiezo waardeloos. Ieder van ons heeft 20 generaties terug 10 millioen voorouders. In die DNA testen zijn de onbekende mensenrassen niet eens verwerkt. Pas sinds kort is bekend dat velen Neanderthaler DNA hebben en Afrikanen ook Specifiek DNA van hun voorouders. Het joodse volk, Israel zal uiteindelijk blijken ook nutteloos en overbodig te zijn. Laten we hopen dat ze daar wakker worden. Kijk Miko Peled eens, Shlomo Sand, de marokkaanse joden in Israel, of de orthodoxe joden. Stel je istische denkbeelden vol haat bij. De specifieke groep bestaat door zijn vele meelopers. Meestal chantabel en ook vervangbaar, van geen enkele waarde. 1 misstap en je bent over. Carriere kapot of dood.

 2. Mensen in de stad Bucha in de regio Kiev stierven door toedoen van het Oekraïense leger. De Amerikaanse militaire analist, voormalig VN-wapeninspecteur in Irak Scott Ritter voerde een analyse uit van de gebeurtenissen en deelde de resultaten tijdens een webinar over de gebeurtenissen in Oekraïne.

  Hij herinnerde aan de verklaringen van het Russische leger, dat Bucha enkele weken bezette en goede relaties had met de lokale bevolking.

  “Ze hadden zoiets als ruilhandel: ze ruilden hun droge rantsoenen in voor voedsel. Inwoners van Bucha gaven hen eieren, melk, kaas en Russen gaven hun droge rantsoenen, meel, zout, suiker, vlees. Toen vertrokken de Russen. Iedereen die betrokken was bij een dergelijke interactie met de Russen werd nu gezien als collaborateurs,” legde Ritter uit.

  De analist maakte zijn conclusies ook op basis van de verklaring van het Oekraïense leger “dat ze op 1 april naar Bucha gaan om een zuivering uit te voeren en collaborateurs te elimineren.”

  Ritter zegt echter dat dit volledig in tegenspraak is met de aanpak van de Russische troepen, die de inwoners van Oekraïne met respect behandelen en proberen burgers geen schade toe te brengen.

  “Oekraïne zegt: als je samenwerkt met de Russen, ga je dood. Ze hebben een video van een hooggeplaatste politieke vertegenwoordiger die op sociale media de inwoners van Buchi heeft aangekondigd. “Blijf in de huizen, de nationale politie ruimt op. Raak niet in paniek, blijf thuis”, zei Ritter.

  Hij gelooft dat Oekraïense bestraffers op straat op burgers hebben geschoten en op de deuren hebben geklopt van degenen die samenwerkten met het Russische leger, waarvoor ze werden gedood.

  “We hebben een video waarin de Oekraïense politie, namelijk de Azov-groep, trots verklaart dat ze op safari gaan. De naam van de Oekraïense speciale politie-eenheid die Bucha binnenkwam was “Safari”. En ze hielden ‘safari’s’ om pro-Russische collaborateurs op te ruimen. Zuiveren betekent doden. Niet om te grijpen, maar om te doden. En dat doen ze. En dan gaan ze foto’s maken van de lijken en zeggen dat de Russen het hebben gedaan,” zei de analist.

  Verder, zegt Ritter, liggen de meeste lichamen in de Bucha-video met witte armbanden op hun mouwen, “wat betekent dat ze tegen de Russen zeiden: ‘We staan aan jouw kant, dood ons niet.’” Hij wijst er ook op dat “naast elk lichaam een groene doos met droge rantsoenen ligt die ze droegen toen ze werden gedood.”

  “Als ze geen wit verband hebben, is het er niet omdat ze hun handen achter hun rug hebben gebonden. Deze mensen werden niet gedood door Russen, maar door Oekraïners. Maar dit is niet de stelling die hier (in de VS. – Red.) wordt gepromoot. Het tegenovergestelde wordt hier beweerd,” zei Ritter.

  Hij richt zich ook op het feit dat de lichamen in de frames er niet uitzien als degenen die liggen sinds de terugtrekking van de Russische troepen.

  “Wat je op tv hebt gezien, zijn mensen die net zijn vermoord. En we hebben meer bewijs: een Mexicaanse journalist kwam naar Bucha op dezelfde dag dat de Oekraïners dit bekendmaakten. En hij deed de lichamen af. Vers bloed. Hij zei dat deze mensen onlangs zijn gedood”, aldus de expert.

  Volgens hem werden de doden op 1 april gedood door de Oekraïense nationale politie.

  “En dan komt de president van de Verenigde Staten [Joe Biden] naar buiten en zegt dat dit een oorlogsmisdaad is gepleegd door de Russen, en [de Russische leider] Vladimir Poetin moet ter verantwoording worden geroepen in Den Haag. Het is een propagandaoorlog die anders is dan alles wat we in de moderne tijd hebben gezien,” concludeerde Ritter.

  • In WW II werden de lijken van het door US en UK verwoeste Dresden in duitse concentratiekampen op een hoop gestapeld om daarna gefotografeerd te worden door een engelse fotograaf. Zouden de lijken ook hier van elders kunnen zijn. Verzameld, getransporteerd en gedumpt. Azov had in Marienpol vreselijk huisgehouden, verkracht, gemarteld etc. etc. In Bucha werd direct gesproken over de noodzaak tot Purging van de lokale bevolking. Nu hoor ik dat ook van de Russisch kant die de Neo Nazis willen uitroeien. Theodor Herzl. Promoten van antisemitisme om de staat Israel te stichten, letterlijk in zijn dagboek, op YouTube ooit gezien. In de USA was al veel eerder onderzoek in Washington bezig dat satellietdata ge Deepfaked konden worden en hoe dat een veiligheidsrisico voor de USA vormde. Ergens anders las ik dat op dat moment geen satellieten waren boven Bucha die ook maar iets geregistreerd kunnen hebben. Scott Ritter ooit geprezen door de machthebbers deed een goed verhaal. Videos van Lin Wood moeilijk te verstaan maar maakt nog meer duidelijk hoe het werkt. JSOC overal hard bezig. Vlgs docu Dirty Wars een killist van 3000 per dag. Al jaren aan de grond in Ukraine.

 3. Ik geloofde sowieso niet dat Russen de daders waren.
  Slachtoffers waren VOOR Rusland.
  Dan als een bezetter willekeurig burgers afschiet, doen ze dat op plekken waar ze ze tegenkomen, niet zo gerangschikt op straat…of verborgen in de bush-bush.

  Bovendien: dit is een specialiteit van de Azov; voorstanders van Rusland vermoorden en dan de russen de schuld geven.
  Alleen de linkse schlemielen trappen erin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in