Dr. Robert Malone heeft net in Europa aan een boek gewerkt, dat nog naar het Engels vertaald moet worden, waarin ze een spreadsheet hebben samengesteld met alle alumni van het Young Global Leaders programma van het World Economic Forum, bericht Alexandra Bruce.

“Want deze mensen zijn overal,” zegt hij. “Ze zitten overal in Amerika, in het bedrijfsleven, bij de overheid, Big Media, Tech, Oké?

Het uitgangspunt is dat de mensen moeten weten met wie zij te maken hebben. Wij moeten deze mensen tevoorschijn halen. Ik bedoel, de term die gebruikt wordt is “doxxing”. Wat mij betreft, bij deze mensen, is doxxing goed; laten we ze gaan pakken.

Laten we uitzoeken wie ze zijn en zorgen dat ze niet in onze regering zitten, want de loyaliteit die zij hebben is niet aan de Amerikaanse grondwet, het is niet aan de natiestaat.

Zij komen uit een geloofssysteem dat zegt dat de natiestaat een achterhaald idee is, dat wij een éénwereldregering moeten hebben, die in feite een samensmelting is van de belangen van de bedrijven en de wereldpolitiek.

En wij moeten beginnen met uit te zoeken wie dat zijn, ze uit hun ambt te stemmen, ervoor te zorgen dat ze geen deel uitmaken van onze regeringen.

Twee opmerkelijke figuren hier, in de Verenigde Staten zijn de gouverneurs Inslee en Newsom. Wij moeten die mensen eruit stemmen. We moeten hen dwingen rekenschap af te leggen over de vraag of ze Amerikanen zijn of Globalisten, en als het Globalisten zijn – moeten ze eruit.

We moeten ons van hen ontdoen. We moeten het eigendom van ons land terugnemen. Als u gelooft in de grondwet, als u gelooft in de beginselen van vrije meningsuiting en persoonlijke autonomie, medische autonomie en autonomie op elk ander niveau, dan is het tijd om te vechten.

  Puur, onversneden kwaad

Of uw kinderen zullen de rest van hun natuurlijke leven in, eigenlijk een techno-fascisme leven, als lijfeigenen.”

Terwijl George Soros het Amerikaanse rechtssysteem vergiftigt met door de Open Society gefinancierde procureurs-anarcho-communisten, is Klaus Schwab bezig met het opleiden en strategisch plaatsen van zijn volgelingen van de Grote Reset-kanker binnen de beleidsmachine van de Democratieën, overal ter wereld.

Onder de afgestudeerden aan het Young Global Leaders programma van het Economisch Wereldforum bevinden zich Justin Trudeau, Emmanuel Macron, Jacinda Ardern en Pete Buttigieg – allen met een kwaadaardige minachting voor hun electoraat, allen met gaslighting en tergen van hun kiezers, terwijl zij de genocidale richtlijnen van de Great Reset ten uitvoer brengen. Allemaal overschrijven zij de wet- en regelgeving van hun regeringen door noodtoestanden af te kondigen die macht verlenen aan een VN-agentschap (de WHO).

Schwab’s transhumanistische Vierde Industriële Revolutie is in volle gang, en heeft zowel publieke als bureaucratische posities binnengeslopen in democratieën over de hele wereld.

Zij willen een één-partij planeet, een één-partij staat. Zij werken gestadig aan de ondermijning van de nationale soevereiniteit, waar zij die ook vinden.

Kortom, de infiltratie van de Young Global Leaders van het Economisch Wereldforum in onze regeringen is een oorlogsverklaring.

Ik zeg al sinds februari dat wij een De-Ba’athificatiebeleid moeten invoeren om alle meer dan 5.300 deelnemers aan deze regeringssabotageprogramma’s van het World Economic Forum over de hele wereld, zoals de Young Global Leaders en de Global Shapers, wier “change agents” de afgelopen twee jaar zo moedwillig onze samenlevingen hebben aangevallen, uit regeringsfuncties te weren.

  Davos onthult ontwikkeling voor "groen" sociaal kredietsysteem van een “individuele koolstofvoetafdruk tracker” om je consumptie te traceren

In Amerika is de Communistische Partij illegaal. Het is tijd om 50 US Code § 842 – Proscription of Communist Party, its successors an subsidiary organizations – te doen naleven.

Degenen die liever in het communisme leven, kunnen in een communistisch land gaan wonen, wat het Amerika niet is.

De Amerikanen moeten de NAVO afschaffen en de VN defunderen.

Wij moeten alle politici, gezondheidsinstanties en bedrijven persoonlijk aansprakelijk stellen voor hun misdaden tegen de mensheid, door onze mensen te dwangvaccineren, onze kinderen aan te vallen, kleine bedrijven te vernietigen en de economie in te laten storten.

Al degenen die van deze misdaden op de hoogte waren en niets deden om ze te stoppen, moeten aangeklaagd worden als medeplichtigen aan genocide met voorbedachten rade.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Wij zijn in de eindfase van de opmars naar “De Grote Reset”; Wij moeten nu winnen of voor altijd verliezenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTrump beweert dat 100 miljoen mensen aan COVID gestorven zouden zijn zonder zijn “Warp Speed” vaccins
Volgend artikelBoetsja- Meer videobewijs en bevindingen die het “Russisch bloedbad” ongeloofwaardig doen lijken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. En niet te vergeten in Nederland ,,koningin” Máxima ……en het word gewoon geaccepteerd onbegrijpelijk een landverrader in mijn ogen

 2. Ben het helemaal met Malone eens. Helaas is de massa nog niet groot genoeg om via stemmen de blaaskaken eruit te werken.
  Wellicht groeit het aantal dat WAKKER wordt maar er zal eerst een jaar of twee bittere ellende over ons uitgestrooit worden en dan pas kan de weerstand groeien.

  • Als je met stemmen (tijdens de verkiezingen) iets kon bereiken, laat staan iets veranderen, dan zou het al lang verboden zijn.

 3. Nederland en EU zijn afgegleden naar een dictatuur dat hebben de laatste 2 jaar nog duidelijker blootgelegd nu de Rechtspraak zich ook achter de dictators hebben geschaard.

  Corona, gif-injecties, oorlog in Oekraïne maken ALLE deel uit van de WEF agenda.
  Deze oorlog moet de Great Reset versnellen.

  DEZE OORLOG MOET ER VOOR ZORGEN DAT WERELDWIJDE VALUTA EN BEURZEN INSTORTEN !
  Dat is ook waarom Rusland als enige land ( voor de schijn ) de met goud gedekte roebel heeft ingevoerd …. allemaal zo gepland door de elite.

  NIETS IS WAT HET LIJKT !!

 4. Helemaal met Malone eens. Daarvoor moeten “Onze” legers en “onze” polities zich achter de burgers scharen en niet achter de overheden.

 5. Blijft een onbetrouwbare smurf met z’n geïnjecteerde lijf…dat terzijde.

  Mensen moeten NU duidelijk maken dat de roverheden geen mandaat hebben om een contract met het smerigste mannetje ter wereld aan te gaan. WHO gaat ons vernietigen!!!!!!!

  Maar totale schending van de meest elementaire mensenrechten heeft de grote domme kudde al minstens 2 jaar geaccepteerd!

  Alles is ons afgepakt en nu gaan “we” ook echt niet wat doen.

  In het najaar allemaal met een blauw/gele smoelenlap om met spyphone in de hand in de rij voor shotje 12.

  T is dat de kudde zo groot is anders had ik ze al persoonlijk aangepakt…….

 6. Dr. Malone is zelf toch ook “gevaccineerd”? Daar word ik toch altijd een beetje zenuwachtig van: dit is natuurlijk een prima stuk, 100% in de roos, maar hoezo heeft deze uitvinder van het mRNA zichzelf met die rotzooi laten inspuiten? Weet één van jullie hier meer van?

 7. Wat me tegenstaat aan die Malone zijn een aantal feiten:
  Hij beweert ingespoten te zijn – ook al heeft hij meegewerkt aan de mRNA methode en hij beweert covid gehad te hebben (de volgorde weet ik niet meer)
  Hij moet als onderzoekswetenschapper verdomde goed weten wat er IN de gifspuit zit en wat het doet, maar hij komt er niet mee uit de kast
  Hij accepteert geen UNPAID commentaren op zijn website – waarom wil hij zijn bereik niet vergroten? Hij heeft vele, vele aanbidders!
  Hij plaatst artikelen van andere schrijvers zoals Wolf
  Hij herhaalt wat de meeste mensen met verstand al wisten
  Nu herhaalt hij dat het WEF broedsel tevoorschijn moet worden gehaald – in een openlijke, publieke aankondiging

  Het lijkt mij er op dat hij de huilende menigte steeds maar demagogische zoethoudertjes toewerpt, die meestal ook nog emotionele zinspeling hebben, zoals “my wife and I…etc”. Als hij dit echt meent, waar is zijn plan van aanpak nu dat hij deze zeer publieke aankondiging heeft gemaakt, en met wie werkt hij samen om dit voor elkaar te krijgen? Of is het weer zoiets van “iemand moet dit doen” net zoals je op die forums leest over “iemand moet er voor betalen” en “ze moeten ze opsluiten” en “aan de lantarenpalen hangen” en dat soort holle kreten. Malone heeft toegang tot vele partijen waar de jankende massa geen toegang toe heeft. Voor hem zou het een fluitje van een cent moeten zijn om die WEF adders er uit te slepen. Ik ga door met adem halen, totdat ik de resultaten zie van wat Malone denkt dat er moet gebeuren. Vergeet niet dat dit een publieke aankondiging is van de man. Dus het WEF heeft het ook gelezen. Dank u.

  • Ik denk dat hij grof verdient aan het verzamelen van namen, juist doordat wat hij zegt niets nieuws is maar onze kennis, gevoel, intuïtie bevestigt. En daar houden mensen van.
   Het verhaal van hemzelf klopt niet. En i.d.d. over zijn vrouw, kinderen. Kots, kots, zo typisch Amerikaans fake.

   Dus zijn zichtbare “volgelingen” krijgen al wat minpunten in ons nabije toekomstige digitale concentratiekamp. En hij de bonus vanuit het wefkamp.

   (Hetzelfde zie ik bij bv. Russel Brand. Vond hem even sterk, maar ook hij lijkt lekker te verdienen aan zijn acteertalent.
   En zo zijn er velen, vrees ik.)

   • Jij hebt het door, nu de rest nog! Wat mij ook zo irriteert aan die gek is dat hij altijd begint met hello xxx wake wonders (of zoiets). Men trapt hier massaal in. Te gek voor woorden. Ik heb al geprobeerd de mensen die reageren op te laten zoeken wat controlled opposition is. Maar blijkbaar zijn ze te dom of te lui om dit te doen.
    Dit is trouwens ook aan aanrader voor de mensen alhier.
    Ik probeer russel brand al een hele tijd te trollen op youtube maar die gek antwoord steevast met bedankt voor je reactie en je subscription en neem contact met me op via whatsapp. Ik heb niet gesubscribed en zal dat natuurlijk niet doen. Hij is controlled opposition (evenals maloot, euh…malone) en een cabal/duivelsaanbidder. Malone heeft meestal bij interviews thuis een wit paard. Zoek maar op wat dit betekent. Geen van beiden NIET vertrouwen en zeker GÉÉN donaties geven!

    • Dank voor de bevestiging.
     RB had ik door toen ik hem een positief krititische vraag stelde.
     Ondanks zijn vlotte geblaat dat hij alles las en beantwoordde…niente.

     Het zijn charmatische types die ze hier geraffineerd voor inzetten.
     Het is dat het inteeltclubje voor zoveel ellende zorgt, maar dat ze het spel sterk spelen, daar gaan ze de gefactcheckte geschiedenisboeken sterk mee in.

 8. p.s. Ik begrijp ook niet waarom hij het over “doxxing” heeft. Of hij begrijpt het woord zelf misschien niet? Doxxing betekent dat je ongevraagd info over iemand op het Internet publiceert voor kwaadaardige doeleinden. Zegt Malone dat de profilering van de WEF-adders kwaadaardige handeling is?? Zo ja, wat is het punt van zijn verhaal dan? Dan is zijn voorstel ook gewoon lulkoek. Ik krijg steeds meer het gevoel dat Malone maar zit te zwammen de hele tijd, om mensen zoet te houden. Want de Trein des Doods raast al meer dan twee jaar met onverminderde vaart door.

 9. U haalt de woorden uit mijn mond
  Hoe sneller hoe beter
  Elk seconden telt
  Niet vergeten :
  Alle Amerikaanse Roestige Als niet Roestige AtoomBommen en andere Wapens Ontmantelen
  Als het kan Alle Wapens van de heele wereld in z’n geheel ontmantelen
  Vrede in het Universum te beginnen met dat deeltje ervan dat de Heele Wereld heet
  Haleluya Amen Amien AsSalaam

  Dank U

 10. Robert Wallace Malone (1959) is een Amerikaans viroloog en immunoloog. Zijn werk is voornamelijk gericht op de ontwikkeling van mRNA-technologie en medicatie-onderzoek WIKIPEDIA
  Ik negeer VIROLOGEN!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in