Foto's via twitter

De 16-jarige Jouke Hospes heeft zich via social media gemeld en een verklaring afgelegd. Frontnieuws berichtte hier, hier en hier over de dramatische taferelen bij de boerenprotesten van de afgelopen dagen. Een politieagent schoot met scherpe munitie op hoofdhoogte op de tractor die de jongeman bestuurde, volkomen zinloos en zonder reden. Hier is zijn boodschap:

He hoi! Ik ben Jouke Hospes (zoals veel mij al kennen).

Ik wil iedereen enorm bedanken voor alle berichtjes en steun en ook zeker voor de acties in en rondom friesland! helaas heb ik er niks van mee gekregen in de cel niks gehoord of gezien.. toen ik vrij gelaten was om 21:15/:21:30 kreeg ik te zien wat er allemaal gebeurd is in nederland. na het incident… echt onbegrijpelijk ik kan er nogsteeds niet bij waarom de politie heeft geschoten, op de beelden ook zeer goed te zien dat ik niks fout doe.. maar helaas was ik wel bijna verleden tijd. ik mag van geluk spreken dat ik het overleefd heb. Ik ben er zelf ook ontzettend van geschrokken. Ik ben vrij gelaten voor de poging tot doodslag ik ben nog wel verdachte vanavond weer lekker in eigen bedje! We gaan door strijden met zn allen 1 for all 💪🏼

Het hele verhaal even van de toestand wat er gebeurd is:

We stonden met zn allen bij een DC in heerenveen op het industrieterrein. toen had de ME gemeld dat ze gingen vegen. toen hebben wij met zn alleen besloten weg te gaan, toen zijn we met zn allen door heerenveen heen gereden. en bij thialf geparkeerd, was een gezellige boel even wat drinken en eten toen zeiden we we moeten nog maar een rondje door Heerenveen, ons even laten horen en dan naar huis. dus de stoet vertrekt ik er achteraan door Heerenveen heen toen ging de koploper de oprit op bij oranjewoud, richting de MAC heerenveen toen de eerste afslag ook gelijk gepakt en daar stonden politie auto’s beneden. toen vloog een groot gedeelte er omheen er stonden nog een paar voor mij, achter mij was bijna alles weg dus ik dacht ik moet ook er omheen. dus ik rustig over het stoepje ik reedt zeer rustig ik ging kijken of er verkeer aankwam en of ik kon oversteken terwijl ik rijdt zie ik naar de andere weg, waar ik er weer op moest.

  Afvalscharrelen: Het is niet alleen als de SHTF - Het is al een manier van leven voor velen

nogsteeds reedt ik rustig ineens PANG in mn rechter oor, ik denk wat krijgen we nou piep in het oor.. ik denk snel weg wezen uit paniek straks komt er een tweede achteraan. ik had geen schade dacht ik dus ik dacht een rubberen kogel, die is terug geschoten maar bij oudehaske stonden we even stil loop, een rondje om de trekker zag ik een gat zitten in het ijzer! toen ging er van alles door me heen het had echt niks gescheeld, dan was het einde verhaal geweest iets harder gereden of iets langzamer had ik dit niet kunnen na vertellen. en toen paar 100meter uit oudehaske stond de politie er al ik werd verdacht van poging tot doodslag handen in de boeien en naar het politiebureau. toen besefte ik het allemaal even niet meer dan gaat er zo’n adrenaline door je heen dan weet je niet meer wat je allemaal overkomt.. het was schrik op schrik maar ik ben gelukkig vandaag 6-7-2022 ben ik vrij gelaten om 21:15 uur.


GREAT RESET DOSSIER

Boerenprotest: 16-jarige Jouke vrijgelaten; document onthult dat de regering van plan is boerderijen in beslag te nemen voor asielzoekersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken – Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en levensonderhoudscrisiskosten bewijzen dat 
Volgend artikelEU economieën zijn op hun knieën
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

 1. Verrekte stasi wouten! (ander woord voor Politie in Friesland, so I’m told) Jammer dat heel Nederland niet in opstand komt tegen deze duidelijke vorm van fascisme en tirannie, iets anders kan ik het niet noemen! The 4th reich in volle gang!

 2. @ Druif: “… Jammer dat heel Nederland niet in opstand komt …”
  Die jongen heeft de verkeerde kleur.
  Het had eens een zwarte of bruine moeten zijn.
  Dan zou de wilde pleuris zijn uitgebroken.
  Dan zou het grootste deel van dit achterlijke, overwegend links denkende volk helemaal dol geworden zijn.

  • Yeah, het had eens een gewelddadige doorgesnoven zwarte draaideurcrimineel moeten wezen, die aan zijn eigen verzet tegen een terechte arrestatie overleed, aan de andere kant van de Atlantische oceaan, dan was Nederland maandenlang te klein geweest…

 3. Ik vind jou een Kanjer met hoofdletter K!
  Geloof maar dat héél veel mensen achter de boeren (en dus ook achter jou) staan want deze nachtmerrie moet ASAP gestopt worden!

 4. Deze vreselike ervaring van Jouke laat zien hoe labiele mensen worden gebruikt om de vrede te verstoren. Wat deed die vent in de rol van agent? Dat had nooit gemogen. En toch worden dit soort mensen ingezet om anderen te terroriseren: zwakzinnigen die pistolen krijgen van psychopaten om de samenleving en de vrede te vernielen.

 5. Neem het de politie ook niet al te kwalijk. Zij worden voortdurend opgehitst door de regering en politici. Het is te hopen dat zij dit zelf ook beseffen en zich niet gek laten maken want ook zij en hun gezinnen zullen de gevolgen van foute politiek gaan ondervinden.

  • @duinsnip,

   Beste,

   U schrijft en ik citeer: “Neem het de politie ook niet al te kwalijk”……

   Ik neem het de criminele organisatie welke zich nog steeds “politie”durft te noemen wel degelijk kwalijk.

   Zij hebben het zogenaamde “geweldsmonopolie” welks betekend dat dit zooitje ongeregeld als enige geweld LEGAAL MOGEN GEBRUIKEN……

   Uw opmerking raakt dan ook in deze kant nog wal!!!!
   Er is ook bij de politie een instructie gebruik geweld (IGG) en die laat aan duidelijkheid NIETS TE WENSEN OVER.

   Indien zo’n stuk onnozelaar zich zelf een VUURWAPEN omhangt hoort hij te weten HOE hier mee om te gaan echter wat nog veel en veel belangrijker is…………WANNEER en ONDER WELKE OMSTANDIGHEDEN hier GEBRUIK van MAG worden gemaakt………

   Geloof me aub op mijn woord, hij MOCHT in deze situatie het pistool niet eens uit zijn holster halen…..daarbij krijgt men bij de geweldsinstructie duidelijk te horen en te LEREN dat indien de identiteit te achterhalen is van degene wie men aan wil houden er in deze SPECIFIEKE SITUATIE NOOIT maar dan ook HE LE MAAL NOOIT geschoten mag worden.

   Ik heb deze instructie inclusief schietinstructie ZELF gegeven aan Rijksambtenaren welke vuurwapenbevoegd waren!

   Deze agent alsmede 99% van alle onnozelaars welke ik tot en met nu op YT filmpjes gezien heb en welke geweld TEGEN MENSEN GEBRUIKTEN waren zonder 1 uitzondering 100% fout en hun gebruik van het geweld was zonder uitzondering BUITENPROPORTIONEEL!

   Einde verhaal. In mijn optiek zou dit dan in afwachting van een gedegen Rijksrecherche onderzoek tot nader order binnendienst worden (waarbij geen wapen alsmede geen geweld gebruikt zal worden) waarna oneervol ontslag zou volgen…..en daarmee basta!

   Uw opmerking kan ik dan ook alleen maar classificeren als zijnde ZEER GEVAARLIJK!

   Regels t.a.v. gebruik van geweld tegen personen dienen strikt te worden nageleefd en anders dan……..vul dit zelf maar in……we zijn reeds op weg naar een toitale dictatuur met een volledig corrupte rechterlijke macht alsmede een volledig corrupt en NIET onafhankelijk justitie apparaat!

   Dit zal m.i. niet meer op een “nette manier” op te lossen zijn en dit best, zijn we zelf schuld en dat is met name te wijten aan het feit dat we er vanaf het begin helemaal NIETS aan hebben gedaan.

   Dit geldt niet voor iedereen, daar ik weet dat er mensen achter de schermen bezig zijn echter helaas zijn er nog steeds veel te veel toetsenbordridders welke zeggen “wakker” te zijn maar dit maakt het dan eigenlijk nog veel erger……wakker zijn en niets doen dan typen is …..nou ja!

   Fijne dag verder

   Gladiator

  • Jouke en die politieman(die nu ziek thuis zit) gaan met elkaar in gesprek. Ze zien er allebei naar uit. Dus dat is goed.

   • @Alinda,

    “die politieman(die nu ziek thuis zit)” Och, wat sneu zeg! Die cowboy was anders toch zo stoer?

    “gaan met elkaar in gesprek. Ze zien er allebei naar uit. Dus dat is goed.”

    Niks goeds aan, ontslaan en vervolgen die schietgeile dweil van een Nazi! Zulke hufters trekken de volgende keer weer net zo snel hun blaffertje bij het minste geringste. Sommige staatsnazis moeten zich ook even bewijzen tegen hun vrouwelijke (nazi) collega’s, zal in dit geval ook wel zo geweest zijn. Voorbeelden te over van dat haantjes gedrag.

   • Natuurlijk toch niet , het was een geplande aanslag op die jongen .
    Een poging tot moord , de agent heeft met zijn volle verstand op die jonge geschoten om hem iets aan te doen ,Dus is het een moordaanslag en niks anders .
    Die Jonge moet niet praten met hem maar hem zien in de rechtbank .
    En die agent ? op straat weg er mee , domme mongool

  • Als iemand jou opdraagt om op een 16-jarige, die niets verkeerd doet, te schieten, doe je dat dan? Elk mens heeft een keuze daarin. Zo sta je dan aan de verkeerde of goede kant. Ik zou het niet kunnen.

 6. Wat een verschil met vroeger!!
  Als Rijkspolitiegroep kregen we mensen aan het bureau die hun persoonlijke problemen, bijv. met kinderen kwamen bespreken of alleen maar een luisterend oor zochten.
  Ja, daar trok je rustig een uurtje met koffie voor uit, want dat was je werk.
  Mensen die rouw- en geboortekaartjes stuurden.
  Waarom? De mensen zagen je nog als gezagsdrager; ‘het gezag’ zoals de dominee en de burgemeester.
  Voor de boeren was je de vriend, het éérste aanspreekpunt en níet de vijand die er op uit was hoge boetes uit te schrijven.
  Hoeveel bekeuringen heb ik zelf achteraf niet verscheurd of kleine mishandelingen als gevolg van even een onenigheidje tussen buren ‘”platgepraat”?
  Op een gegeven ogenblik kreeg ik zelfs een moeder meet een ziek kind aan het bureau om te vragen wat ze moest doen.
  Te gek natuurlijk, want je zoiets stuur je door naar de “de dokter” of je belt die zelf en vraagt achteraf hoe alles gegaan is. En ook de “dokter”, waar een wederzijdse verstandhouding mee bestond, deed nooit moeilijk.
  Ik wil maar aangeven hoe het vroeger was.

  En toen kwamen de jaren 70 van de vorige eeuw, te beginnen met de [uur gezagsondermijnende verplichting om tegen ieder te zeggen: “U bent niet tot antwoorden verplicht.”
  Dat was dankzij het amandement van de extreem linkse (D66) Anneke Goudsmit.
  En zo is dankzij links en later ook liberaal (VVD) alles verder gerot. Veel te veel om te schrijven. Veel te veel.

  Let wel: ik beweer zeker NIET (!!) dat toen alles goed was; zeer beslist níet!!
  Maar zie je zo’n goede verstandhouding tussen burgerij en politie nu nog voor je???
  Wat is de samenleving dankzij links en niet te vergeten ook dankzij liberaal verziekt!
  Totaal verziekt!

  Ik zou nu echt niet meer politieman KUNNEN zijn en zeker niet WILLEN zijn.
  Vreselijk, wat een tijd in het verloren Nederland.

  • Het is zo jammer dat we die kant opgestuurd zijn.
   Zelf hebben we op de boerderij vroeger ook wel met de politie te maken gehad. Maar het waren redelijke mensen waar mee te praten was. Niks geen agressie. Al werd wel duidelijk gemaakt waar het bij ons aan schortte. Ze kwamen niet voor niets natuurlijk.
   Je voelde je niet bedreigd en je deed gewoon wat moest gebeuren omdat je wel inzag dat het niet goed was wat er op ons erf mis was.

   • Hou toch op zeg, het zijn arrogante machtswellustelingen (anders kies je er niet voor om je aan te sluiten bij het rattenkorps) die, zodra je ze de waarheid verteld en je ze op de wet wijst, compleet omdraaien van quasi aardig naar geirriteerde voetstampende kleuters die dan opeens gaan dreigen met handboeien en bureau (cel) verblijf omdat ze het niet kunnen verteren dat een burger in zijn recht en gelijk staat!

    Pleur toch op met dat gifvolk wat zich dienaar van de burger noemt! Het zijn allemaal, boven de wet verheven graftakken die je absoluut niet kan vertrouwen!

    • Tim, je moet wat minder afkortingen schrijven dan weet een ander ook een keertje waar je het over hebt.
     Ik denk dat je bij de tegenstanders van de boeren hoort. Anders zou je hier de boel niet zo hysterisch ophitsen.
     Of ben je in de overgang? Dan zijn vrouwen wel vaker over hun theewater.

  • @Gosse,

   Beste,

   HE LE MAAL met u eens (zie ook mijn commentaar bij @duinsnip).

   Voor het VROEGERE gezag had je respect……echter ik ga nu niet eens meer in conversatie met dit tuig, want zo zie ik het. God mag weten uit welk riool ze dit allemaal hebben gevist maar de overheid is voor mij absoluut DOOD!

   Ik doe mijn ding en laat zich daar vooral niemand mee bemoeien. Mijn uitgangspunt is ALTIJD (ook altijd geweest) DO NO HARM en behandel degene met wie je praat of omgaat op dezelfde manier zoals je zelf behandeld zou willen worden…..DAN krijg je respect en verdien je het ook!! Is dat nu zo moeilijk!?

   Respect voor deze vuiligheid welke zich nog steeds overheid durft te noemen is weg en wel helemaal en zal voor mij ook voorgoed onvindbaar blijven!

   Ik schuw geen middel (legaal) om ze aan te pakken en dat lukt tot nu toe vrij aardig. Daarbij hanteer ik ook altijd de regel….”het maakt niet uit dat ik vandaag niet win….ALS IK MAAR WIN!

   Er zijn al wat tanden kapotgebeten op mij en dat zal zo blijven.

   We hebben echter goede en vooral correcte mensen nodig als we ons/mijn land weer terug willen krijgen en dat zal niet zonder slag of stoot gaan.

   Echter ik zal niet en nooit rusten alvorens dit een feit zal zijn en dan zullen er heel wat mensen nodig zijn welke het woord INTEGER nog kennen van vroeger en die daarbij ook nog eens weten wat corrupt is!
   Al het tuig moet weg, TOP-DOWN en dit moet dan gelijk vervangen worden door mensen die weten hoe te handhaven.

   Heb ruim 25 jaar gewerkt voor dit apparaat…….ik moest er weg………en in 2002 heb ik dan ook ingezien dat dit ernstige ongelukken zou geven als ik zou blijven………..

   Men weet niet meer wat het betekend om een mens te HELPEN………

   Ook ik heb t.a.t. gezocht naar middelen om het zo op te lossen zonder PV……..en dat lukte meestal!

   Fijne dag verder beste…….

   Gladiator
   A Warrior doesn’t take Orders!

   • Ik ben het ook helemaal eens met Gosse en u. Het doet mij goed dit alles van u beiden te lezen. Gosse legt de schuld ook terecht ten eerste bij links en ten tweede bij die ‘liberalen’. Maar vergeet ook niet al die vrijzinnig geworden ‘christenen’. Het zijn er zo veel. Er is niet tegen op te boksen. Naar de mens gesproken… Het zit in de lucht sinds de jaren zestig. Daarvoor kwam het er nog niet uit omdat de rebellie nog vooral op universiteiten werd uitgebroed. En binnen die kringen zit het er al sinds de Verlichting.

 7. Door de politie beschoten worden maar dan zelf verdacht worden van poging tot doodslag (terwijl hij gewoon wegreed van de politie ipv ernaartoe..) STRAF!

  De leugen is waarheid en omgekeerd

 8. @ Gladiator.

  Ik heb jouw stukjes gelezen
  Wat hebben ons in de loop der jaren al kapot geërgerd.
  Nederland is kapot, maar het is het overgrote deel van het Nederlandse volk ZELF dat hier voor gekozen heeft.

  Vele mensen ( w.o. Hans Janmaat van de CP) maar ookvele anderen hebben gewaarschuwd.

  Ik schrijf al jaren her en der dat er een oorlog gevoerd wordt tegen de Nederlandse bevolking. Een oorlog zonder kogels, bommen en granaten.
  Maar een oorlog met het oogmerk van totale verwoesting is het.
  We staan nog maar aan het begin…

  Groet van Gosse.

  • er is sinds de jaren zestig een 2/3 meerderheid TEGEN immigratie, en toch is er massaimmigratie, mensen kiezen er daarom niet voor, er is geen democratie alleen jwo

 9. De gevaarlijke gek die op Jouke schoot “zit ziek thuis”. Heel ziend Nederland heeft kunnen zien dat hij Jouke probeerde te vermoorden. Dus hij moet onmiddellijk oneervol ontslagen worden en in staat van beschuldiging gesteld. Niet alleen omdat hij levensgevaarlijk is omdat hij iemand probeert te vermoorden, maar ook omdat hij het aanzien van de politie ernstig heeft geschaad. Het regime kan zich beter van hem distantieren, anders worden zelfs de schapen nog wakker.

 10. Ik blijf er bij dat agenten worden opgehitst. Natuurlijk is het niet goed dat je dit laat gebeuren maar de echte aanstokers zitten in den Haag EN ZIJN DOOR HET VOLK GEKOZEN. De meerderheid van de partijen steunt dit kabinet inclusief de Judascoalitie. Dus, wie zijn nu schuldig aan deze ontstane chaos?
  HET VOLK.
  Die gaan onnozel :
  Vakantie vieren
  Vliegen
  Vreten en zuipen
  mogelijk gemaakt door de boeren die de hele zomer moeten werken.
  Ik zou de boeren willen aanraden niet meer de weg op te gaan, gewoon lekker thuisblijven en al het geproduceerde eten in de sloot gooien. Een volk dat niet kan eten is de huidige politici snel vergeten.

  • @duinsnip,

   Als u nu nog steeds de gedachte erop na houdt dat het vuile tuig welk in theater den haag zit door het VOLK gekozen is dan heeft u toch echt niet goed opgelet.

   Er is geen een meerderheid in Nederland te vinden welke op dit stelletje onnozelaars welke waarachtig denken dat ze de wijsheid in pacht hebben, zijn stem heeft uitgebracht, en dat met zekerheid.

   Het elektronische “Dominion” systeem is lek als een zeef en dat zeg ik niet, want dit gaat mij iets boven mijn pet, echter dit zeggen ALLE automatisering deskundigen cq specialisten welke hier naar gekeken hebben en dat zelfs al van afstand!

   Daarbij is de corrupte Dominion baas een nogal PROMINENT lid van een nogal twijfelachtige partij met een nogal twijfelachtige minister van Financiën en waar nog veelk en veel meer twijfelachtig van is.

   KOm me in Godsnaam niet meer aan met dat domme gezwets over verkiezingen hier en verkiezingen daar.

   Dit is om het (volslagen verdomde en gebrainwashte) VOLK de illusie te geven dat ze wat in de pap te brokkelen hebben wat ze NIET HEBBEN en zodoende weer 4 jaar in de afwachtende houding verstijven!

   En het woord “democratie” wordt de laatste jaren in theater den haag zo vaak uitgesproken dat het nu wel langzamerhand mijn strot uitkomt en wel met een hele kruiwagen KOTS erbij!

   We leven NIET in een DEMOCRATIE…..NIET, NJET, Ne Pas, NICHT………gewoon ff WIKI PIKKIE erop naslaan en klaar is kees!
   We zitten vol in een OLIGARCHIE en NIETS ANDERS!

   Al schreeuwen de ezels in het theater nog zo hard en zo vaak DEMOCRATIE…….ook dat liegen ze en ook dat weten ze!

   En ter afsluiting voor vandaag een feit…..EEN FEIT!

   Als WIJ met onze vastgeroeste reten niet van onze krukken, stoelen of banken afkomen en op zijn minst als DAGELIJKSE DOELSTELLING minimaal 2 personen in onze DIRECTE OMGEVING WAKKER SCHUDDEN maar wel echt, dan zijn we voor eind 2023 niet meer in leven!!!!

   Capiche……………………..NIET MEER IN LEVEN!

   Maar verder is er echt HE LE MAAL NIETS AAN DE HAND!

   Fijne dag verder……en nooit of te nimmer meer gaan stemmen en hierover ga ik niet meer in discussie, dit boek is voor mij gesloten en ik heb elke pagina voorzien van een dikke laag bison kit!

   Gloadiator

  • Wat u schrijft in die laatste twee zinnen, daaraan heb ik ook al gedacht. Werkt beter dan blokkeren van dc’s en wegen. En is massaler en makkelijker uit te voeren: boeren (en vissers) die massaal staken. Alle producten weg gooien (behalve een beetje om er je eigen mensen mee te voeden). Trouwens: moesten ‘we’ alweer langer geleden niet hele boterbergen en melkplassen van de EU (of was het toen nog EG?) erdoor draaien? Dus zo uitzonderlijk zal het niet kunnen zijn. Gewoon ophouden met werken. Dat wil het regime toch ook? Dat de agrarische activiteiten stoppen? De boeren vinden wel uitzendwerk of zo. Net zo lang staken totdat dit regime weg is en erna nieuwe verkiezingen, met exit polls als controle ter voorkoming van fraude.

  • @tim pietersen,

   Beste,

   Helaas is deze tenlastelegging niet meer mogelijk.

   Indien u goed geïnformeerd zou zijn zou u weten dat dit niet meer mogelijk is SINDS 01-097-2022.
   Hem kan hoogstens ten laste worden gelegd dat dit stuk onbenul zich niet aan de aan hem opgedragen geweld instructie heeft gehouden en dat is nogal beduidend minder dan poging tot doodslag!!

   En wederom heeft Nederland geslapen en viert vakantie en zuipt en viert feest. Geen regels toch!!??

   Deze douche gaat koud worden komend najaar……ijs- en ijskoud!

   En volledig terecht!

   En er is nog zo’n schoonheid van een wet in de maak, de wet verplaatsing BEVOLKING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Deze wet regelt nogal het een en ander……zoals VERPLICHT een VREEMDELING in HUIS halen EN OOK VERZORGEN en wel VERPLICHT EN OP EIGEN KOSTEN……..dus niets aan de hand!

   Of je wordt letterlijk uit je huis gehaald want je MOET VERPLAATST WORDEN ivm de een of andere shit onzin!

   Maar niets aan de hand mensen…….gewoon vakantie nemen, zuipen en vreten en………..bij terugkomst verontwaardigd zijn omdat………(hoezo omdat, domheid zal gestraft worden en wel heel zeker en volledig terecht overigens.)

   Ik waarschuw hier al vele vele jaren voor……WAARVOOR!!!!
   Het Coudenhove – Kalergi plan welk op dit moment nog steeds doorgerold wordt en waarmee al tientallen jaren geleden is begonnen!

   Hebben de meesten nog NOOIT van gehoord.

   Het door VVD corifee Mark Harbers (weet niet of zijn naam goed geschreven is maar dit mag de pret nu niet meer drukken!) ondertekende Verdrag van Marakesch welks inhoudt dat……nou ja, bekijk het zelf maar eens…..niet schrikken hoor, maar hier sluit die mooie NIETS- en NIEMAND ontziende wet uit 1952 heel erg mooi op aan!

   Wij, beste mensen, wij moeten namelijk zorgen voor ALLE VLUCHTELINGEN, ook als het geen vluchtelingen zijn!

   Hahahahahahahaha, mooi nietwaar…….nog vragen….

   Fijne dag verder!

   Gladiator

   Maar, niets aan de hand mensen, helemaal niets aan de hand dus gewoon doorlopen!

   Mijn Gog wat is de gemiddelde Nederlander toch al ver heen……

   Gladiator

 11. ´Ben hier wel even stil van ….

  Even wat feiten op een rij.

  Lees je mee?

  In 1950 hadden we in Nederland 10 miljoen inwoners.

  In 2020 17,4 miljoen.

  In 1950 waren er 410.000 agrarische bedrijven.

  In 2020 nog 53.000.

  In 1950 waren er 1,57 miljoen koeien en in 2020 1,6 miljoen.

  Tussen 1950 en 2016 is er 550.000 hectare cultuurgrond onttrokken aan de landbouw

  en sindsdien gaat er ieder jaar nog 7500 hectare landbouwgrond verloren aan

  woning- en wegenbouw en aan zogenaamde natuur.

  Van het grondoppervlak dat nodig is om al het voedsel te produceren om aan de

  behoefte van de Nederlanders te voldoen, is 1800 m2 per persoon nodig.

  Die ruimte hebben we niet.

  In Nederland kúnnen we dus niet eens produceren wat we zelf allemaal verorberen.

  Dat wordt dus al in het buitenland geproduceerd.

  Denk aan koffie, wijn, sinaasappels, bananen, kiwi’s, cacao/chocola en

  soja- palm- en zonnebloemolie.

  De import van landbouwgoederen wordt geraamd op 67,1 miljard euro.

  Nederland exporteert weliswaar voor 95,6 miljard euro, maar let wel!! …

  27,3 miljard is wederuitvoer: goederen van buitenlandse makelij die na

  aankomst in Nederland niet of nauwelijks een bewerking ondergaan en daarna

  weer worden doorgevoerd naar het buitenland.

  De werkelijke export is dus 68,3 miljard euro en is 1,2 miljard meer dan er wordt

  geïmporteerd. Export bedraagt 9,5 miljard aan sierteelt , 8,8 miljard aan vlees , 8,6 aan

  zuivel en ei , 7,3 aan groenten , 6,2 aan fruit en 5,8 miljard aan dranken en bier .

  Bedenk ook: alleen import zorgt voor faillissement van ons land!

  Meer dan de helft van de geëxporteerde goederen gaat naar onze buurlanden.

  Wij wonen overigens dichter bij Duitsland dan bij de Randstad.

  Dan is er ook nog het feit dat er 600.000 mensen in banen werken die direct

  afhankelijk zijn van de agrarische productie.

  Ook een feit: Ammoniakuitstoot binnen de veehouderij daalde van 333 kiloton

  in 1990, tot 110 kiloton nu. Er is 9.7 miljard kilo minder mest dan in 1990.

  Boeren hebben tussen 1990 en 2017, 187 miljoen kilo stikstof gereduceerd.

  Fosfaatuitstoot is sinds 1990 gedaald met 60 miljoen.

  92 procent van koeienvoer bestaat uit gras en maïs van NL bodem.

  Dan ook nog even deze feiten:

  In 1950 reden er 139.000 auto’s rond en in 2020 8,9 miljoen.

  In 1940 waren er 350.000 passagiers op Schiphol en in 2020 passeerden

  58,2 miljoen mensen de incheckbalie.

  Tot slot nog maar weer de opmerking dat we met 0,3% van de bevolking

  voorzien in de voedselvoorziening van de overige 99,7%.

  En dan met droge ogen durven te zeggen dat de boeren moeten verdwijnen.

  Bronnen: RVO, CBS, WUR, NZO-Zuivel, Nieuwe Oogst

  Erik Terpstra – Manager projectbeheersing bij Rijkswaterstaat´

  https://www.edenoord.nl/hier-wordt-je-stil-van

  https://hetanderenieuws.nl/v-for-valentine-hongersnood-in-nederland/

  • Ik vind jou constante achtergrond informatie vaak heel goed, soms weet ik het niet maar dit is supergoed neergezet. Greengo, je bent geweldig !

   • @Duchesne,

    Yep, hier sluit ik me helemaal bij aan,

    Hier hebben we wat aan dus ook van mij bedankt @Greengo!

    Gladiator
    ps Maak me er gelijk een kopie van alsmede van de links!

  • Van het grondoppervlak dat nodig is om al het voedsel te produceren om aan de behoefte van de Nederlanders te voldoen, is 1800 m2 per persoon nodig. ”

   Hier zit de clou, die 1800 meter vierkant is als je ook vlees eet en dus koeien moet laten grazen…..een moestuin met genoeg voor een jaar voor twee personen kan ongeveer 10 bij 30 meter zijn, dat is 300 vierkante meter….neem daarbij kippen, een gebied dat hout om te stoken opbrengt en een gebied voor tarwe (geen moestuin spul) en je gaat snel omhoog in meters vierkant. Met 1000 red je het niet als je er ook stookhout van moet halen….laat staan er een koe op zet en ook hooi moet oogsten voor de winter….

   In mijn optiek is een land zelfvoorzienend als het in staat is de eigen bevolking te voeden. Zonder import…als je dan gaat ruilen omdat je teveel kaas hebt en chocolade of koffie wil en dat met papiertjes regelt waar cijfers op staan kun je buiten de oogsttijden handelen en ook ruilen als de oogsttijden elkaar met ene half jaar ontlopen….

   Nederland heeft veel teveel inwoners en komt terecht in een situatie waarin eten een probleem word zodra er minder geproduceerde zaken zoals eten of goederen zijn om te ruilen met anderen…of als het transport van de gewenste of te ruilen goederen niet meer goed functioneert. Aan beide van deze tot sloop van land en volk komende zaken word door de regering met alle middelen voldaan en met geweld daarin volhard.

   In iedere samenleving is dat de definitie van verraad.

   Onder normale omstandigheden zou revolutie de enige oplossing zijn, in onze nieuwe wereld is een revolutie de speelruimte die nieuwe en sektarische landgenoten nodig hebben om hun deel van onze wereld in te nemen. Het is dus niet zo dat enkel de regering met knokploegen een gevaar zijn voor de burgers, ook de groepen die op ons en onze cultuur pissen maar wel alle vruchten gratis willen zullen grote problemen maken. Dodelijke problemen.

   Na iedere shitstorm komt er stilte, en langzaam orde…omdat zonder orde ook wanorde en chaos honger en gebrek gaan leiden, iets wat alles eindig maakt. Als we na chaos niet willen hervallen in dezelfde corrupte smeerlapperij en bijkomende politici dan is schoonmaak van het huidige zodra mogelijk essentieel…net als het nu onthouden welke overheids functionarissen ( ook hen die zijn opgestapt) wel deugen, want die zijn in een wereld van opbouw voor ons allemaal wel onmisbaar…onmisbaarheid moet daarbij niet het criterium zijn maar eerst integriteit. Onmisbaar waren na de oorlog ook Duitse oorlogsmisdadigers met kennis die een nieuwe identiteit kregen en een nieuw leven mochten beginnen, maar daarmee was de basis en stabiliteit van bestaan van de asiel verlener waardeloos geworden.
   Wanneer morele regels worden opgeheven verliest een volk zijn eigenwaarde, en zet daarmee een neergang in van rechteloosheid en willekeur. Net als het maken van verdragen en ze vervolgens schenden, of het meten met twee maten, het steunen en financieren van moordenaars en hun nageslacht elders en het belonen van terroristen door ze op te halen en opnieuw te huisvesten. Juist het nageslacht verzorgen is de beloning die elders in het dierenrijk een onmogelijkheid is.
   Het is de ultieme goedkeuring voor terreur.
   Het is de blauwdruk en motivatie voor meer terreur.

   Het is verraad aan het eigen volk.

 12. Ik zie die foto van die agent, en dan zie ik de scene voor me uit thunderdome, Mad Max 3. Tina Turner vraagt aan Max wat hij was voor de ineenstorting, en er komt uit dat hij agent was….en ze zegt: “one day cock of the walk, the next day a feather duster….

  …en zo vergaat het vele lieden ie zichzelf helemaal bovenaan de rest zien staan en door een paar seconden domheid of arrogantie ineens ergens onderaan de voedsel keten belanden, de befaamde “feather duster”…..plumeau in onze taal….

  Respect krijgen is in delen van de wereld waar het IQ onder de 80 ligt synoniem voor geweld plegen…hier was het door handelen/ vaardigheden en wijs doortastend optreden bewondering krijgen…we zijn duidelijk op overheids gebied bezig om ons aan te passen aan het denk en bevattings niveau van hetgeen als zogenaamd goud word geimporteerd maar zelfs als lood niet goed te praten is…

 13. Op die jongen werd geschoten, en hij werd beschuldigd van poging tot doodslag…..maar allez, in Leeuwarden moet je links zijn bij de politie–en super stom. Functie vereiste kennelijk….Siegheil Rutte!

 14. Buiten dat ik dit een geweldige site vind zitten er tussen de ‘commentatoren’ ook fantastische mensen die prachtige dingen typen die ik graag lees.
  Om er een paar te noemen (sorry als ik er een paar vergeet) Duchesne, Pierre HM, Immortal èn …… Gladiator natuurlijk!!
  Hulde voor deze wakkeren!

 15. ´De Documentaire STIK – Stof tot nadenken van Docsfair

  “De documentaire ‘STIK, stof tot nadenken’ schetst een ontluisterend beeld hoe de supermacht van Brussel én een onmogelijk stikstofrekenmodel ‘Aerius’ de boeren in een hoek drijven. Lang waren ze Nederlands trots. De mooiste boerenbedrijven, die vaak al generaties lang bezit zijn van families, gaan kapot aan bizarre stikstofregels. In de documentaire ‘STIK, stof tot nadenken’ schetsen de filmmakers in een decor van een puur Hollands landschap, een onthutsend beeld van vertwijfelde boeren (de besten van de wereld) die met hun gezinnen leven tussen hoop en vrees over het voortbestaan van hun bedrijven en hun levenswerk.” – Docsfair ´

  Via de link vindt u de trailer, en de hele documentaire (48 min.) kunt u ook bekijken.

  https://stichtingvaccinvrij.nl/het-treiterbeleid-voor-de-boeren-en-een-toneelstukje-voor-de-buhne-op-de-a12-voorbereiding-op-verkiezingsfraude/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in