De boerenprotesten in Nederland hebben het koninklijk paleis op de Dam in Amsterdam bereikt. De 16-jarige Jouke, die dinsdag door een politieagent werd beschoten, is zonder aanklacht vrijgelaten.

Oppositieleider Geert Wilders heeft een onthutsende brief vrijgegeven waaruit blijkt dat de globalistische Nederlandse regering onteigende landbouwgrond wil gebruiken voor asielcentra, schrijft Richard Abelson.

Ongeveer 40.000 Nederlandse boeren hebben in het weekeinde het verkeer in Nederland lamgelegd en ongeveer 20 voedseldistributiecentra geblokkeerd met vrachtwagens en tractoren. Gisteren bereikten de protesten de Dam in Amsterdam en de regeringszetel in Den Haag. Het vliegveld in Groningen werd woensdag door demonstranten geblokkeerd, Duitse boeren sloten zich aan bij de protesten in Heerenberg bij de Nederlands-Duitse grens.

Bij een incident in de buurt van het geblokkeerde voedseldistributiecentrum in het Friese Heerenveen schoten politieagenten op de tractor van de 16-jarige Jouke, die aan het wegdraaien was van de wegblokkade, waarbij het hoofd van de jongen op een centimeter werd gemist. Jouke en twee andere demonstranten werden gearresteerd op verdenking van “poging tot doodslag”, waarna een woedende menigte zich verzamelde voor het politiebureau in Leeuwarden. Alle drie zijn nu zonder aanklacht vrijgelaten.

Document onthult dat regering van plan is boerderijen in beslag te nemen voor asielzoekers

Een boer in Leeuwarden vertelde aan de Canadese journalist Keean Bexte dat de regering Rutte “een klimaat had geschapen waarin de politie denkt dat zij op demonstranten kan schieten.” Nederlandse boeren worden onteigend en plegen zelfmoord, zei de demonstrant, terwijl bijvoorbeeld China aan geen enkele milieuregel voldoet.

Demonstranten beschuldigden dat undercover politieagenten van zogenaamde ROMEO eenheden demonstraties infiltreren en geweld aanwakkeren, zoals video’s op Twitter documenteren, vergelijkbaar met de operatie van 6 januari van Ray Epps:

  Kijk: Klaus Schwab waarschuwt naties die geneigd zijn hun eigen soevereiniteit te behouden boven de wereldagenda

Oppositieleider Geert Wilders publiceerde een brief van het provinciebestuur van Flevoland, waarin staat dat de regering “een registratiecentrum voor asielzoekers” zal vestigen op landbouwgrond die door stikstofwetten onteigend is.

Presentator Rowan Dean van Sky News Australia vergeleek de Nederlandse politietactiek met het gewelddadig neerslaan van Canadese truckersprotesten door gepantserde oproerpolitie, en noemde Premiers Trudeau en Marc Rutte de “gouden pin-up boys voor Klaus Schwab en de globalistische fantasten van het World Economic Forum”.

“De gelijkenissen tussen Canada en Nederland zijn even opzienbarend als verontrustend,” zei Dean. “Nog maar een paar maanden geleden was het de Canadese regering die haar eigen burgers op de meest groteske en angstaanjagende autoritaire manier aanviel tijdens het zogenaamde Truckerskonvooi, toen de regering de bankrekeningen bevroor en in feite alle individuen uithongerde die legitiem vreedzaam democratisch verzet boden tegen de Covid-mandaten (vaccins). Dat liep slecht af voor Trudeau.”

Op het Wereld Economisch Forum in Davos 2021 had de Nederlandse premier Marc Rutte opgeschept over “de betrokkenheid van Nederland bij de Global Food Innovation Hubs van het Wereld Economisch Forum, dat druk bezig is met “het transformeren van voedselsystemen en landgebruik”,” zei Dean.

Nederland zal gastheer zijn van het “Global Coordinating Secretariat of the World Economic Forum Global Food Innovation Hubs“, zei Rutte op 27 jan. 2021 in Davos.

  Trudeau verklaart oorlog aan de vrije meningsuiting: $70K boetes voor 'samenzweringstheorieën', levenslange gevangenisstraf voor 'haatzaaiende taal'

“Momenteel is de Nederlandse regering waanzinnige pogingen aan het ondernemen om de broeikasgassen te verminderen en de hoeveelheid stikstof (ammoniak) in de bodem met 50 tot 70 procent te verminderen tegen 2030, of zelfs met 95 procent op sommige plaatsen, om te voldoen aan de groene EU-doelstellingen inzake “klimaatverandering” die Nederland heeft onderschreven, en dat betekent dat mensen letterlijk van hun boerderij moeten worden gejaagd. Ik denk dat dat één manier is om “landgebruik en voedselsystemen te veranderen, hè, Rutte?

Bekijk het hele commentaar van Rowan Dean:

Bonus:

Gonzalo Lira: The Netherlands Is On Fire

Woedende Nederlandse boeren protesteren in het hele land tegen de maatregelen die de regering oplegt in het kader van haar “klimaatveranderingsagenda”. Waarom, vraagt Gonzalo Lira, is er een totale media blackout over dit verhaal?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Geen plaats meer voor boeren met “WEF Food Hubs”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPlotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uur
Volgend artikelDe lijdensweg van het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Je moet je toch afvragen.. Waarom achteraf op het platteland asielzoekerscentra…
  Toendertijd werden er achteraf op het platteland concentratiekampen gebouwd. Wie zegt dat dat nu ook niet het geval is?

  Ik geloof f er geen snars van dat dit voor asielzoekers is, ik denk dat daar de dwarsliggers en ongevaccineerden worden ingestopt en de asielzoekers krijgen de huizen, alles wordt de Nederlander ontnomen.

  Marc my words. De geschiedenis herhaalt zich.

 2. Wageningen werkt al jaren aan GMO producten in opdracht van Monsanto( huidige BAYER) van RoundUp verdelgingsmiddel. Ze waren toen al begonnen aan het modificeren van voeding en de voorbereiding van de GLOBAL FOOD INNOVATION HUB dat in Wageningen wordt gevestigd. De Pin-up boy Rutte, van Klaus Schwab, had vorig jaar in Davos al trots melding van gemaakt.

  • GMO met mRNA verbouwen. Precies. Waarom denk je dat Bayer Monsanto heeft gekocht. Gates heeft ook veel land gekocht in de VS. Kampen…Lijkt me minder rendabel dan gmo graan verbouwen. All die kamp mensen kosten handen vol geld. Beter dat ze je gmo graan vreten. Krijgen ze ook de mRNA binnen. (Mss ook een aantal smart cities voor verhuur.)

 3. Vergelijk Rutte en kabinet met de duitse regering 1937–1945: identiek
  Rutte met Hitler: beiden fascisten
  Alleen Rutte gaat verder; hij wil niet alleen bepaalde delen van bevolking uitroeien, maar hele EIGEN bevolking.

  Hij zal wel gepest zijn op lagere school; dan krijg dat soort gestoorden.

  Note: agricultuur is een heel belangrijk export product voor NL.
  Dat kan economisch niet gemist worden.
  Daarnaast: voedsel prijzen schieten omhoog.
  En recht van eigendom???????

  Da de “basis”; stikstof. Wat gebeurt er als er stikstof komt in natuurgebieden? Dan gaan die zich ontwikkelen, verbeteren.
  Dat mag kennelijk niet.
  Zegt een staat die bossen kapt en zelfs in regenwouden tekeer gaat.

  Dan: de norm in Mofrikana is 100 maal zo hoog….

 4. Kon de boer zijn schapen maar wekken,dan kon er een grote opstand komen.
  Alles wijst er op dat agenda 2030 in zicht komt.
  You own nothing but will be happy.

  Kom huillanders, recht je rug ,be a men, en doe wat je moet doen.
  En steun de boer.

 5. ´… Omtzigt reageert op Twitter uitgebreid op de beantwoording van de ministers. Zo erkent het kabinet naar aanleiding van zijn vragen dat de huidige wet uitgaat van een doelstelling van 50 procent. Dit terwijl de plannen van het kabinet, die ook in het regeerakkoord staan, zijn gebaseerd op een reductie van 74 procent. Uit de beantwoording op de Kamervragen van Omtzigt blijkt dus dat men uitgaat van een reductiepercentage dat helemaal nog niet in een wet is vastgelegd. ‘Ofwel: het huidige beleid (en de huidige stikstof kaart) zijn niet gebaseerd op de huidige wet, maar op een nog in te dienen wet’, schrijft Omtzigt.

  Veel provincies zijn helemaal niet blij met de plannen in Den Haag, Maar, zo geven de ministers aan naar aanleiding van de vragen van Omtzigt, het rijk kan de provincies dwingen om zich aan de wet te houden. Omtzigt: ‘Maar die wet luidt dus: 50 procent in 2030 en niet 74 procent in 2030. De stikstofkaart is dus niet afdwingbaar zonder een nog in te dienen wet.’

  De regering is overigens wel van plan om de wet die de reductie van 74 procent mogelijk maakt in te gaan dienen. Dat zal echter niet meer dit jaar gebeuren maar in 2023. ‘Pas dan krijgen we een uitvoeringstoets, begroting en meer’, schrijft Omtzigt. ‘Eerder niet.’ Vervolgens wijst hij er nog even fijntjes op dat er in het voorjaar van 2023 verkiezingen voor de Eerste Kamer plaatsvinden. Die worden gekozen door de Provinciale Staten, waar men voor een groot gedeelte kritisch is op het stikstofbeleid.

  Maar Omtzigt gaat nog verder. Hij stelde namelijk ook vragen over de aangestelde bemiddelaar Johan Remkes. Het was namelijk juist Remkes die het kabinet adviseerde om de doelstelling aan te scherpen naar 74 procent. Onder zijn leiding kwam dat bovendien in het regeerakkoord terecht. ‘Remkes is gehouden aan dat regeerakkoord en dus aan de wet die nog ingediend moet worden’, stelt Omtzigt. ‘En niet de huidige wet. Overigens is hij de bedenker van die wet. Remkes is een onafhankelijke gespreksleider volgens de regering. Echt waar.’ …

  https://www.stichting-jas.nl/2022/07/pieter-omtzigt-maakt-gehakt-van.html

 6. Boze boeren stellen ultimatum: ‘Woensdag een gesprek hier en anders explodeert het’

  https://www.ninefornews.nl/boze-boeren-stellen-ultimatum-woensdag-een-gesprek-hier-en-anders-explodeert-het/

  Dappere moeder van Jouke vecht terug: ‘Ik wil mogelijk aangifte doen tegen de politie van poging tot doodslag’

  https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/dappere-moeder-van-jouke-vecht-terug-ik-wil-mogelijk-aangifte-doen-tegen-de-politie-van-poging-tot-doodslag

  • Geachte moeder van Jouke,

   recent geschreven: politie aanklagen wegens poging tot moord (met voorbedachten rade) op Jouke.
   Moord is ernstiger dan poging tot doodslag

 7. Jouke heeft ontzettend geluk gehad om 2 redenen: 1. Dat de kogel hem niet geraakt heeft en 2. Dat iemand het incident gefilmd heeft. Doordat het gefilmd is en iedereen zag hoe fout de politie was is hij nu vrij. Wanneer niet gefilmd was zat Jouke nog vast en had waarschijnlijk zeker ’n half jaar celstraf gekregen. De politie liegt gewoon standaard alles bij elkaar in de rapportages waardoor vele mensen onschuldig in de gevangenis belanden.

 8. Waarom de Oekraïnes krijgen meer rechten dan andere immigranten? Campamenten tenten bij de grens Oekraïne/Polen en niets meer.

 9. woon in essen ad nederlandse grens , burgemeester haalt hier ook maar meer euh ……andersgekleurden binnen (heeft daar een percentje op zeker weten) tegenwoordig ben je precies in noord africa in de naburige nederlandse gemeenten is het al even erg -als ik door “mijn” ??? dorp rijd kom ik meer allochtonen dan autochtonen tegen ” zum kotsen “

  • Jouw burgermeester ken ik persoonlijk. Hij is aangetrouwde familie van de vorige burgermeester en had voorheen een transport bedrijf, welke via een pijp de vuile stoffen met het rioolwater loosde in een sloot.
   Nooit beboet. Essen Belgie is DE weg voor illegalen om een verblijfsvergunning te krijgen, veel blanke vrouwen halen via Essen hun Afrikaanse liefde Europa binnen, trouwen is voor wat geld onder tafel te regelen en ineens is er een verblijfsvergunning….het werd 10 / 15 jaar geleden al de Essen route genoemd.
   Nog een leuk weetje: de gemeente bode is neef van de oude burgermeeester, en enkele malen aangehouden op verdenking van kindersex/porno en benaderen van kinderen in speeltuinen, onder andere in Roosendaal net over de grens. Hij is destijds opgepakt maar niet vervolgd omdat de kinderen hem niet goed konden identificeren cq hun getuigenis niet geldig was….hij was ook vrijwilliger bij een school….omwille van de goede verstandhoudingen is hij nooit vervolgd, kwestie van politieke connecties via famillieband. Bijna iedereen bij de gemeente Essen is famillie van elkaar, vroeger was de politie ook famillie van gemeente ambtenaren en alles daar was en mogelijk is zo corrupt als de tyfus. Moord werd daar met valse verklaringen incluis dokters verklaring weggewerkt omdat een van de daders ook weer neefje was van iemand….dacht van de toenmalige politie commisaris. Het politie korps van Essen is destijds ontbonden cq er is wat herverdeeld. Ook het personeel van de banken is famillie van elkaar en van politie en gemeente, letterlijk je laatste cent is bekend bij iedereen in deze groep, als men dat wil weten weet men dat. In het deel Wildert ligt een lager stuk grond waar huizen staan, het is ook een gifstort maar omdat de oude burgermeester er grof aan heeft verdient en zijn voorganger ook is het nooit uitgezocht. De directeur rond 1995 van de school in het dorp heeft jarenlang foto’s van naakte kinderen in zijn kantoor gehad, met geslachtsdelen vol in het zicht….ik ga stoppen maar als er een vies corrupt dorp is in Belgie….
   Er wonen ook palements leden….verhaal apart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in