Nederlandse demonstranten hebben in de aan de gang zijnde demonstraties de zaken op een hoger plan gebracht – door een tank in te zetten tegen een “groen” regeringsplan om de hoeveelheid stikstof in kunstmest te verminderen, waardoor naar schatting 30% van de landbouwbedrijven in het land gesloten zou worden, bericht Zerohedge.com.

De tank zal vermoedelijk gebruikt worden om voedseldistributiecentra te blokkeren, na het gebruik van tractoren voor dat doel eerder deze week.

De politie is ook bezig “blokkades één voor één met geweld neer te halen”, volgens journalist Keenan Bexte.

De Nederlandse politie heeft dinsdagavond “gerichte schoten” gelost tijdens een boerenprotest in de buurt van de stad Heerenveen, zo meldt de Pledge Times.

Volgens de politie ontstond er een dreigende situatie toen demonstranten probeerden in te rijden op agenten en officiële auto’s. Er werden toen waarschuwingsschoten gelost en een agent vuurde ook gericht. Niemand raakte gewond, wel werd een tractor geraakt. Drie personen zijn gearresteerd.

Omdat een politieagent schoten heeft gelost, zal de Rijksrecherche het incident onderzoeken.

Kijk:

Intussen:

Volgens het bericht wil Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging woensdag een spoeddebat met premier Rutte houden over de escalerende boerenprotesten.

  Nieuwe studie herhaalt lagere school basiswetenschap, zegt dat kinderen die verkouden worden zonder vaccinatie een natuurlijke immuniteit ontwikkelen

“Heb de beelden gezien van schoten op #boeren in Friesland. Ik waarschuw al enige tijd voor escalerende protesten. Woensdag wil ik hierover een spoeddebat met de minister-president en de minister van J&V. Dit gaat fout, heb ik vorige week al gezegd,” twitterde zij.

Nederlandse boeren die woedend zijn over de regeringsplannen om de stikstofuitstoot met 50% – 95% te verminderen, waren begonnen met het blokkeren van voedseldistributiecentra uit protest tegen het plan, dat naar schatting een derde van de landbouwbedrijven in Nederland zou doen sluiten.

Ongeveer 25 tractoren stonden buiten een distributiecentrum in Zaandam, even ten noorden van Amsterdam, met spandoeken met de tekst “Onze boeren, onze toekomst” en andere leuzen, aldus het Fresh Fruit Portaal.

Vissers in het land zijn ook begonnen met het blokkeren van havens uit solidariteit met de boeren.

Een tractor bij een ander protest, in de noordelijke stad Drachten, riep de mensen op om “even na te denken over wat u wilt eten zonder boeren.”

De staking heeft de vrees voor voedseltekorten in de supermarkten aangewakkerd, want ook vissers hebben uit solidariteit een aantal havens geblokkeerd.

“Supermarkten doen er alles aan om de winkels bevoorraad te houden, maar als de blokkades doorgaan, zou dat ertoe kunnen leiden dat mensen hun dagelijkse boodschappen niet meer kunnen doen,” zei het Centraal Bureau voor de Levensmiddelenhandel in een verklaring.

  Jonge artsen in Canada sterven na de tweede booster met een tempo die 23X dan normaal is

Bovendien waarschuwden de verkeersautoriteiten voor vertragingen en mogelijk langzaam rijdende tractoren op de snelwegen van het land, terwijl de luchthaven Schiphol reizigers aanspoorde het openbaar vervoer te gebruiken om bij haar terminals te komen, uit vrees dat de blokkades ook de luchthavens zouden treffen. -Vers Fruitportaal

Verwacht wordt dat de komende hervormingen een inkrimping van de veestapel zullen inhouden, alsmede het opkopen van boerderijen.

Intussen zouden undercoveragenten in het weekend uit een protest zijn verdreven.

Eerder in het weekend goten boeren uit protest mest bij regeringskantoren.

Kortom, niet met de boeren fucken.

  Vaccindeskundige zegt dat "de gevaccineerden" verantwoordelijk zijn voor het naderende "einde van de westerse beschaving"

Bonus:

Woedende Nederlandse boeren voeren in het hele land protesten uit tegen de maatregelen die de regering oplegt voor haar “klimaatverandering”-agenda. Waarom, vraagt Gonzalo Lira, is er een totale media black-out over dit verhaal?

De Nederlandse regering schijnt stikstof te gebruiken als voorwendsel om landbouwbedrijven te sluiten. Het uiteindelijke doel is natuurlijk de voedselproductie te beperken. Natuurlijk zijn de Nederlandse boeren boos, en zij hebben veel steun. Daarom wordt dit verhaal niet door de MSM behandeld. Net als de Canadese truckers en de anti-lockdown protesten, is het symptomatisch voor een breder ontwaken en groeiende ontevredenheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Gideon van Meijeren (FVD) eist doorzichtigheid van Bilderbergconferentie: CIA Complot? Nieuwe Wereld Orde? Schaduwregering? (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen zware maand voor buitenlandse huurlingen in Oekraïne
Volgend artikelAlle aardgasstroom op pijpleiding Yamal-Europa stopgezet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

119 REACTIES

 1. Echt ben apentrots op het lef van onze boeren. Ga zo door. En spaar geen enkele landverader. Gier ze de bek maar vol.🤣🤣🤣🤣

  • Ik kreeg zowaar even kippenvel bij het bekijken van de video’s van al die dappere strijders…… (Laatste video in het artikel van Keean Bexte).

  • Alleen één ding: maak je wat kapot dan mag een ander jouw spul ook kapot maken. Oog om oog, tand om tand. Dat moeten de boeren wel even bedenken. Het in elkaar rijden van auto’s of mensen daar ben ik niet voor.

   • HOUD toch op @ Irmengarde… met je kortzichtige uitspraak: “ben ik niet van”…. alsof er een moord gepleegd wordt.

    Het gaat hier er niet om waar je “niet van bent” het gaat erom waar je “wel van bent”.

    En als jij wat te eten op je bordje wenst te krijgen, mag je weleens achter je oor krabben.

    De ENIGE manier om mensen wakker te maken en vooral die fascistische “politie-agenten” met hun terroristische undercover acties; is AANVALLEN.

    Luister; het VOLK bepaalt, en als het VOLK vindt dat de Overheid te ver gaat… ZIJN WE ZEKER WEL VAN VERDEDIGEN.

    Lang genoeg is er aangegeven dat het te gek voor woorden is wat er gebeurd.

    IK WERK IN DE AGRARISCHE SECTOR en het is TE GEK voor woorden waar ze allemaal mee komen qua wet en regel geving.

    TERWIJL ZE LEKKER IN HUN PRIVÉ VLIEGTUIGEN NAAR UKRAINE VLIEGEN.. om EVEN EEN VLAG TE HIJSEN.

    Wordt wakker man……. “ben ik niet van”.

    Doe niet zo hypocriet joh.

    We worden als volk AANGEVALLEN en GESCHOFFEERD.

    Boeren maken dat WIJ TE ETEN HEBBEN en dat we ZUIVEL producten hebben en DRINKEN…. .bij de volgende hap yoghurt moet je ook maar eens zegen: “ben ik niet van”. Geef je baby maar moeder melk want ja… ben je niet van…

    Sorry hoor maar zo zwart wit denken en doen alsof je tegen rellen bent maar niet zien WAAROM ER GERELD WORDT; vind ik zwaar laag.

   • Het zou me niet verbazen dat vooral ambtenaren (mensen die een ambt vervuilen) zo tegen de boeren zijn. Eten uit de ruif van de machthebbers, trappen naar beneden én … kwamen zelf met veel en veel meer geweld (jaren 60 en zo) de mars door de instituties binnen. Deze lieden ZIJN de onderdrukkers geworden.

   • Ik wil niemand aanvallen maar ik lees vaker die stelling ‚oog om oog tand om tand. Het schijnt een rechtvaardiging te zijn als iemand ons schade berokkend dat dan ook bij iemand anders te MOGEN doen. Dat is niet waar en ook nooit waar geweest. Wat dat betreft zijn velen (op scholen e.d.) verkeerd onderwezen.

    Het creëert een boel slachtoffers. Wat vind je van deze? Oog om oog tand om tand houdt een onjuiste traditie in stand. Als iemand jou met opzet schade berokkend is dat simpelweg een verkeerde daad. Als we die daad herhalen kan het niet ineens iets goeds zijn! Twee kwaden maken nog geen goede.

    B.v. een moord blijft simpelweg een moord en is een verkeerde daad. Egaal wie de gedupeerde is. Anders gezegd: Als iemand een gebroken been heeft waarom zouden we dan mee gaan hinken? Dat geldt ook voor een mentale situatie (slachtoffer zijn) gr, marco

 2. Trost op onze boeren. Nu de rest van het volk er nog achter.
  U bent het niet eens met de boeren? Wacht maar tot Nazi Rutte voor uw bezit komt en dat komt eraan.

  • Het grappige is dat als mijn land zou worden onteigend, ik er alleen maar wat mee opschiet. Nu kost het me klauwen vol geld. De boer die er op zit is al 19 jaar een ijselijk slechte betaler, terwijl hij maar een scheet en drie knikkers per bunder aan pacht hoeft te betalen. Ondertussen verhuurt hij mijn land door, waar hij een flinke grijpstuiver aan verdient hoorde ik laatst van zijn buurman die per ongeluk een bankafschrift van de boer in de brievenbus kreeg. Toevallig net toen het pachtbedrag erop stond.
   Tja, dan gun je zo’n boer jarenlang alles, neem je zelf genoegen met heel erg weinig en dan doet hij je op zo’n manier bij de beer. Vandaar dat ik niet zo gek van die boeren ben. Die zijn ook alleen maar voor zichzelf in de weer ontdek je dan.
   Een andere boer stond naast mijn huis zijn gifspuitmachine in mijn slootje te lozen. Naast mijn groetentuin. Ben daar niet zo gek van. Maar hé jongens, ik zeg er niks over hoor, laat hen hun gang gaan. Want anders gaan ze je bedreigen. Dan gaan ze je land diepwoelen voor ze het opzeggen, zodat de structuur naar de klote is. Of je heining en de palen vernietigen ze. Of ze spuiten dat landbouwgif in je spouwmuren via de ventilatiespleten, dat spul waar je de hele tijd zo van moet slikken(was het nou gif voor over de aardappelen?) of ze smeren je gevel in met pure chloor. Dit verzin ik niet.
   Dat soort terroristische dingen dreigen ze mee naar anderen. Dus je weet wat je kunt verwachten.
   Dus mondje dicht he!

 3. Hie dom kan je zijn??????

  Het wefschorum geniet dat die achterlijke boerenlullen zorgen voor voedseltekorten voor het gepeupel dat ook in opstand komt.

  De eerste boer die de landsverraders vol mest spuit…. Dan kan je trots zijn. Maar die domkoppen staan met bier en friettent en nederlandstalige kutherrie dom te feesten.

  Verkloten ze natuur en dieren niet dan hebben wij last van ze.

 4. IK, ben admin bij Macht aan de PVV, door n post van Frontnieuws.com door mij geplaatst heeft ,IEMAND, bij de suikerberg meningloze verraders ,’n kl8 ingediend,30 dgn fbjail.was er nét 6 mnd uit. DENK te stoppen bij Macht, eigen fout oké, maar verraad, NEE.

   • Op facebook hoor en zie er niets van en wordt kritiek op de landverraders (Rutte en CO) weg gefilterd of je commentaar niet gelezen kan worden door facebook bezoekers dat was al zo met de pandemie De testen hebben vorig jaar 6 miljard euro gekost omdat feestgangers en vakantiegangers zonodig op vakantie moesten gaan in landen die een streng corona beleid voerden en massa feesten door moeten gaan Ook nu weer tiendduizenden opeen gepakte deelnemers vangen toch geen Corona!?????? Kuiper is bezig met het opschroeven van corona gevallen door alles door te laten gaan!????? Over enkele maanden gaat weer alles dicht is de opzet van Kuiper………….

 5. Ben Ab en Immortal hier al eerder tegengekomen. Stel stomme laffe hufters. Geen aandacht aan besteden. Trollen…..drollen. doorspoelen.

   • En precies daarom zullen jullie in Nederland en de omliggende landen allemaal naar de kloten gaan zodra de WEF-club hun plannen doorvoert. Er is zelfs onder de lezers hier geen eendracht, noch begrip, noch enig nuttig initiatief.

    Lekker op elkaar kankeren, dat kunnen we in het westen het best. Veel geluk daarmee!

    • Hier zitten ook veel van die gasten die op oorlog uit zijn. Dus die vinden het wel best wat er gebeurt. Die zijn ook helemaal niet van plan samen eendrachtig verder te gaan. Stoken het vuurtje nog hoger op. Met hun haattaal. Het zou me niet verbazen als veel Romeo’s hier hun gal ook spuwen. Die kunnen hun haat ook verder nergens kwijt dan bij hun partner of hun baas.

 6. De Politie is het smerigste verraders volk wat hier in Nederland rondloopt! De NSB is er niets bij! Lezen jullie mee? Stelletje misselijkmakende fascistische graftakken van de ME en het hele Politie orgaan! Tegen een horde marokkanen zijn jullie niet zo stoer he’

  Vies misselijk trigger happy pisvolk! Er zal afgerekend worden met Nazi’s van de staat, dan halen die 9mm’tjes niets meer uit!

  • @Adriaan W.

   Die achterlijke Turk van een Dilan Yeşilgöz-Zegerius moet helemaal haar rotsmoel dichthouden! Dat gestoorde stuk vuinis moet je linea recta weer terug trappen naar Turkije, zulk soort inteelt hoort sowieso niet in een Nederlandse regering! (Dat geldt voor meerdere) Schoothondje van Erdogan, die is ook zo dictatoriaal!

    • Ik woon in Frankrijk en hier praten ze ook over ons die Nederlanders en ik heb er geheel geen probleem mee. Als men ooit eens zo schrijven over praten; die Nederlandse KUT, dan weet ik dat ze niet over mij hebben. Dus heb ik er geheel geen probleem mee met dat soort uitspraken.

 7. Zou de boeren willen adviseren massaal laserpointers van minimaal 1 watt aan te schaffen. Licht is sneller dan een kogel en coherent licht kan zienden blind maken………..

 8. Het zal me niks verbazen dat dat schot opgedragen werd door hogerhand. Lekker olie op het vuur, dat het vuur maar lang mag branden. Alles is voor geprogrammeerd. Af en toe een beetje bijsturen is al wat nodig is. Het goyim doet de rest.

  • Of we hebben gewoon zwakke politie, die langer dan twee dagen werk niet aankan. Die daarbij al helemaal ziek worden van de gedachte dat ze later al dat papierwerk ook nog in moeten vullen. Van elke stap die ze gedaan hebben.
   Eigenlijk heb ik met iedereen medelijden die in de overgecontroleerde land woont. Er is geen leven meer mogelijk. Alles en iedereen wordt al in de wieg gesmoord met allerlei regeltjes, voorschriften en in te vullen papieren.

  • Jan: wat een irritante kwezel is die zelf-ingenomen Steven van Weyenberg… zielig hoe hij 1 zinnetje van Baudet op zichzelf betrekt, dat is zo typisch van die narcisten die in de NLalalandse overheid zitten. En daarmee dat hele goede Baudet betoog ten gronde richt zonder enige waardering. Waar is de rest van dat hoocher opgeleite volk dat er bij zat? (Trouwens, ik begin nu toch wel wat meer waardering te krijgen voor Baudet…)

 9. De tranen staan in mijn ogen van geluk en positieve verbazing;

  DIT IS RELLEN !!!!!

  Er gebeuren dingen die ik niet eens had kunnen bedenken tijdens de rellen.
  En geloof me; ik bedenk veel !!

  WOWWWW…. dit is echt serieus TRIEST dat het zo moet en dat onze Overheid zoveel mensen verdrietig maakt en boos maakt maar ook ervoor zorgt dat men SAMENWERKT om tegen de gevestigde orde te vechten. Anderzijds denk ik; als het opgezet is door de overheid t.b.v. de NWO tja.. dan trappen we er wel met ogen open in MAAR We kunnen niet anders!!!

  We worden belemmerd in onze vrijheid met regels die NERGENS OP SLAAN.
  Het is te gek voor woorden…. en het Koningshuis lekker gezellig foto’s maken bij de Hofvijver.

  WAt een VERGIF hebben we toch jarenlang toegelaten; vergif is de overheid met alle vastgeroeste KARTELleden !!

    • Je snapt er weer helemaal niks van, lees eerst de gehele commentaar sectie even door alvorens te speculeren.

     Lee1990 @Druif, 6 Juli, 2022 om 13:16 “Doe ff normaal met je laag EQ uitspraken ajb. DRUIF.”

     Druif @Lee1990, 6 Juli 2022 om 13:42 “Doe ff normaal met je laag EQ uitspraken ajb. DRUIF!”

     Zie je de tijdlijn? Moeilijk he’ om sarcasme te herkennen als je nog niet eens de helft van de commentaren hebt gelezen.

 10. Die laffe politie schijt bagger als ze met een moslimdemonstratie te maken krijgen. En hoe vaak heeft extreem-links de afgelopen decennia niet aanwijzingen van de politie niet opgevolgd en werd er daarom op hen geschoten??? Dit is zo buiten alle proportie! Is die onbewapende 16-jarige (!) jongen op wie in die tractor gericht werd geschoten al terug bij zijn ouders of wordt hij nog verborgen gehouden? Agenten moeten, zo vrees ik, anders maar uitkijken dat er niet een van hun koters als reactie wordt ontvoerd als ruilobject. Want dat soort van reactie zul je denk ik krijgen als je als Polizei aan de verkeerde kant staat. Wat de politie kan, kan het volk, dat hun loontje betaalt via de fiscus, ook. Agenten wonen tussen het volk in, en hebben ook gezinnen. Dus laat als de gesmeerde bliksem die jonen vrij als hij dat nog niet is! Want ik hoop niet, dat zoiets zal gebeuren. Maar die agenten beseffen niet, dat ze dienst aan zo’n tiranniek WEF-kabinet MOETEN weigeren. Meld je maar ziek. En voeg je aan de zijde van de boeren. Want dit loopt de SPUIGATEN UIT, met dit God vergeten regime en zijn marionetten in de Tweede Kamer en rechtbanken.

 11. Hier dan nog een reactie waar je lekker op kan gaan schelden en mij een trol noemen en zo (bevredigt je eigen bekrompen geest zo goed):

  Ik zeg niet dat het juist is dat boeren van hun bestaan worden beroofd. Ik zeg alleen dit:
  Als wij als mens dieren willen vreten, laten we dit dan op een ‘normale’ manier doen. En dat betekent, laat die beesten leven zoals ze horen te leven, in het gras, in de wei, met voldoende te grazen, en met dak boven hun hoofd als het heel koud is. Als dat dan betekent dat je niet elke dag een vette plofkip of een giga vette steak kan vreten, dan zij dat zo. Een mens heeft voldoende aan 1x per week vlees eten. Je kan dezelfde proteines ook via eieren en bonensoorten binnenkrijgen. Dan is er vis. Die wordt tegenwoordig ook in baggervijvers gekweekt waar ze in ademsnood rondspartelen. Zelfs de zalm komt uit die modder potten. De ellende die zich voordoet in de visserij kun je in de docu “Seaspiracy” zien.

  De mens is een omnivoor, dat kun je hem niet kwalijk nemen, net zoals je een roofdier het niet kwalijk kan nemen dat hij een ander dier op eet. Maar zoals de mens tegenwoordig met veestapels omgaat is te bar voor woorden. Geen wonder dat de psychopaten de rest van de mensheid ook als veestapels zien; iedereen ziet een ander levend wezen als een bron van voedsel, macht of geld. Dieren worden ingespoten met hormonen en antibiotica. Varkens draaien als sardines bij elkaar gepakt in pikdonkere hete hokken de hele dag rondjes tegen elkaar aan. Ik heb ze gezien, honderden hokken vol met varkens. Die beesten hebben geen ‘leven’. Ze kunnen niet eens in de modder wentelen. En die komen dan als speklapjes bij jou op je bord. Nou, op dit moment ben jij net zo een veestapel voor Klaus en Billie en Soros en Musk etc. Je bent niet meer dan een stuk vee dat ingespoten moet worden met een experiment zodat zij jou kunnen vreten (geld aan je verdienen) en je volspuiten met iets zodat je nog beter vee wordt voor ze. De mens heeft de dieren naar zijn hand gezet, om nog meer geld te verdienen. Al het vlees en kip etc ligt in plastic verpakt bij de AH, onherkenbaar van welk dier het kwam. Maakt het jou ene ruk uit of je straks sprinkhanen burgers gaat eten, of dat het ‘vlees’ uit foetus cellen gekweekt wordt? Je herkent het nu al niet meer, en het kon ook niet lopen. Die koeien worden met elektrische stoten de veewagens ingerost, omdat ze nooit hebben kunnen lopen.

  Maar mij maakt het wel uit. Ik wil alleen een dier slachten om het op te eten als dat dier in normale omstandigheden heeft kunnen leven, en dan op een niet gruwelijke manier van zijn leven beroofd wordt, zodat ik het (dankbaar) kan opeten. (Dus ook niet slachten op de moslim manier.) En als dat een beperkt aantal keer is dat ik me aan vlees tegoed kan doen, dan hoort dat zo te zijn. Dat is dan natuurlijk.

  Vergeet verder ook niet dat Jesus zei: eet vis, eet geen dieren met kloppend hart.

  Okay, ga nu maar schelden!

  • Dan is die Jezusje wel een beetje soort van racist. Een vis is ook een dier met bewustzijn. Wel een beetje blup-blup-bewustzijn maar toch. Zo geloven anderen weer dat je vierbenige dieren met rust moet laten maar 2 pootjes is ok (vogels). Ik snap het niet meer.

  • NIET gaan schelden dat is deze GALBAK niet waard. Je word hier al snel gebanned en dat is waar deze figuren op uit zijn!
   Mij bannen lukt fn al een hele tijd niet, maar jullie misschien wel en je moet afwegen of je dat wel wilt.
   Het enige wat fn kan doen is mijn berichten verwijderen en doet dat vrij regelmatig. Sommige laat fn expres staan.
   Enne, die Ab, Ben , Jan en Immortal zijn geen vrienden van mensen die vrijheid willen.

  • als je nederlandse boeren verwijdert en land volpompt met buitenlanders en woningen, vlees wordt er gegeten dan wordt het uit het buitentland gehaald waar de dieren het veel slechter hebben

  • Een mens heeft voldoende aan 1 keer per week sporten.
   Mag ik van jou elke dag sporten leukert !
   Of stoot ik dan wellicht te veel broeikasgassen uit.

   Leef en laat Leven a.u.b.

   • Wat heeft leef en laat leven te maken met fatsoen t.o.v. consumptie-dieren? Je vergelijkt bovendien appels met kokosnoten.

  • Mooi verwoord.
   Respect voor andere levende wezend.
   Al eet ik geen dieren omdat ik dat nu we geen jager/nomademeer zijn niet nodig vind, binnenkort gaan we ons zelfgefokte kleinvee slachten om onze honden eerlijk te kunnen voeden.
   Ik heb gezien wat er in brokken gaat. (alleen goed voor de big pharmafia die kankerverwekkende rotzooi en dierenleed)

  • Uitsluitend biologische boeren mogen wat mij betreft van harte in NL blijven. Weg met al die pesticiden op ons voedsel en veeboeren wiens dieren het daglicht niet zien, leven in hun eigen stront en zich nauwelijks kunnen bewegen kunnen helemaal de pot op met hun dierenmishandeling. Dus ook weg met al die dierenmishandeling boeren!

   • Weet je waarom kalfjes alleen in hokjes worden gezet? Als ze bij elkaar staan beginnen ze vaak aan elkaars navel te zuigen, krijgen ze een navelinfectie en worden ze kreupel met dikke gewrichten.
    Maar dat vertellen de ophitsende dieren’beschermers’ er nooit bij.

  • Dan moet je bij de overheid zijn die alle kleine boeren geruimt heeft door de idiote regels van hen. Vele boeren zitten bijn a de helft van hun tijd achter de computer alles in te vullen omdat ze zoveel eisen. BV zet je koe maar enes buiten over je varkens. Alle oornummers moeten ze hebben en hoeveel je denkt dat ze poepen e op welke weiland ze staan ect ect. Dat voor ieder beestje he! Wat ze eten en hoeveel welke prik je ze geven als ziek zijn en weer die oornummers erbij he. Al die tijd had je aan de dieren kunnen geven. Dan het voer bestellen die de dieren nodig hebben en de betalen regelen en je inkomsten en uitgaven bijhouden enz, enz. Een boer is bijna een boekhouder. Verwijt dta d eboer niet maar de overheid. De opa van mijn man kon met 1 koe een gezin onderhouden van 12 kinderen. Dit zegt genoeg denk ik. Nu werken pa en ma en vele hebben het nog zwaar als ze vier kinderen hebben.

   • Beste Ster, even voor de goede orde: ik verwijt de boeren niks. Ik verwijt alleen het gebrek aan fatsoen voor de consumptie-dieren vanwege kassa-kassa-kassa. Jouw informatie sluit daar duidelijk op aan.

   • Ja, de boeren zijn het slachtoffer van het jojo beleid van de overheid,
    Boeren en dieren zijn daardoor het lijdend voorwerp geworden.
    Een boer moet te veel dieren hebben om te kunnen bestaan.
    Na de gekke koeienziekte moesten alle koeien oormerken dragen.
    De koeien worden na de geboorte onthoornd.
    Drachtige koeien worden in de slachthuizen ……….

  • Het idee, dat de doorsnee Nederlander iedere dag een plofkip eet, of een vette steak is nogal overdreven. En men wil dat we met 20 miljoen mensen, als het aan D66 ligt zelfs 30 miljoen mensen op een klein stukje land leven. Als je dan ook nog al die monden wilt voeden heb je, of een heel intensieve veehouderij en dito landbouw nodig. Of je haalt het uit het buitenland. Wat niet bevorderlijk is voor die uitstoot van Co2 en waarvan je dan mag afvragen hoe het daar met de diervriendelijkheid van de veehouderij gesteld is.

   Los nog van het feit dat een economie zichzelf moet vormen en dat niet de overheid gaat bepalen wat je wel, en wat je niet mag.

   • Nig steeds: er is geen reden dat de mens kadavers MOET vreten. Laat staan de giga hoeveelheden.

    Probeer voor de gein maar eens een winkelwagen te vullen zonder dierenleed uit de intensieve veehouderij. De E nrs, in blikken groenten, de gele verf op citroenen enz.: varkens!

    BBB, terug naar lokaal graag. Wegblijven van supermarkten, vreetschuren enz
    Dan zou de wereld weer wat mooier worden.

    En dan 1 gigastal laten staan waar de weffers krap op elkaar zonder voer in opgesloten zouden moeten worden.

    • giga hoeveelheden, kiloknallers, het zijn dezelfde oneliners als “fascist” enkel omdat je niet de juiste mening hebt. Framing is het en niets anders.

     En terug naar lokaal…..? De romantiek van de kleinschaligheid uit de 19e eeuw. Toen er amper 3 miljoen mensen in ons land woonden. Hoe zie je het voor je? Dat bijvoorbeeld alle Rotterdammers ‘s-zaterdags op hun gazelle-fiets met zijtassen naar de krimpenerwaard rijden om daar bij de boer boodschappen te doen?

     • Als we allemaal nou veganist worden dan zijn al die dieren helemaal niet meer nodig. Dan zullen we nooit meer een koetje ergens zien lopen. Want wie gaat zo’n duur dier nog houden als ie alleen maar bakken met geld kost.

  • Je verhaal over de boeren klopt 100% en eet daarom weinig vlees.
   Ik zie ook steeds een kadaver op mijn bord.
   Maar noem mij 1 bedrijfssector die geen misbruik maakt van de situatie zoals export en niet aan de centen denkt!
   Je gaat ze binnenkort ook HEEL HARD missen want het draait niet alleen om vlees.
   Voor de rest is Jezus en onze ziel een groot wappie verhaal uit de tijd van de babyboomers… maar sta steeds open voor echte feiten. Die haal ik in nog geen 1 sec onderuit.
   De mens is echt niet op de wereld gezet om als heilige rond te lopen en dat zie je nu heel duidelijk!
   God en jezus hebben hun kans gehad en ook gemist. Of denk je ook dat die jou op tijd komen redden?

 12. De meesten gaan voorbij aan het feit dat de productie van de boerenbedrijven voor deel 2/3 geëxporteerd wordt, met de vissers niet anders.

  Wanneer het WEF regime het voor elkaar krijgen om deze 2 economische motorblokken tot stilstand te brengen of gewoon op een fascistische mannier te onteigenen dan is er niet veel voorstellingsvermogen nodig.

  De voedselprijzen gaan sky high, voor de meesten van ons niet meer te betalen of men moet in het bezit zijn van een PvdA moestuintje van Jette Klijnsma, mogelijk kun je wintergroenten verbouwen, als een ander deze niet uit je tuintje steelt, Good luck.

   • Wil je in de winter zomer groente dat kan uit je eigen tuin.
    Maak een rechthoekige gat van bij de bodem 2 a 2 en halve meter breed boven drie a 3 en half en 2 meter diep en een doorzichtige dak erboven op van glas of plastiek. Trapje naar beneden toe en een dak goot aan de dak zodat je, je planten netjes kan water geven ermee. Zet er een waakhoond erbij en/of een tentje en je bent verzekert van vers eten.

 13. Het is een kwestie van tijd dat de roverheid/schwabinet gebruik gaat maken van Eurogendfor (European Gendarmerie Force), een uit 800 man (zeggen ze) bestaande politiemacht uit Frankrijk, Italië, Polen, Portugal, Roemenië & Spanje (+ natuurlijk Nederland). Klokkenluider Huig Plug heeft een tijdje beelden getoond, opgenomen voor het ministerie van Defensie waar een Roemeense delegatie uitgeleide werd gedaan.
  De Canadese truckersblokkade in Montreal & Ottawa is mede beëindigd door buitenlandse troepen zonder ID tag.

  • Moordcommando’s zijn normaal voor een dictatuur…

   De Romeo’s zijn trouwens makkelijk herkenbaar aan hun steek en kogelwerende vesten onder hun T shirt, de hoeken zie je direct. Wat ik niet begrijp is dat je eerst een eed aflegt om volgens wet en grondwet te handelen en vervolgens als een terrorist geweld gaat staan uitlokken. Dat is natuurlijk vanuit mijn visie gezien onverenigbaar maar hoe het in hun hoofd in elkaar puzzelt lijkt me een scriptie voor een doctoraat waardig.

   • Hmm.
    Weet dat ook ik sinds ca. 10 jaar een steek en kogelwerende vest heb (en af en toe bij het uitgaan droeg toen ik nog in Antwerpen woonde), omdat het zo veilig is op straat tegenwoordig…
    In Montevideo voel ik er geen behoefte aan.

 14. Update: 6 – 7 – 2022 16:30

  Trekkers vertrekken bij cellencomplex Leeuwarden. Ouders van Jouke die in de cel zit willen geen escalatie. Aldus Nynke Koopmans.

 15. A) stikstof doet de natuur geen schade; integendeel; nieuw en ander leven ontstaat;
  B) de normen zijn puur willekeurig; NL: 0,7mg/hectare; DE 100mg…….
  C) als de staat zo bezorgd is om natuur, waarom kappen ze dan complete bossen voor bio centrales? Zelfs in de regenwouden…..

  Als de boeren verneukt worden, hun land gestolen en zelfs beroepsverbod, gaat de NL bevolking hard lijden; reken maar dat de prijzen als een raket zullen stijgen, en dat je van laag loon niet meer kan eten….

  Die hele situatie is zo stom en zo willekeurig, dat dat thuishoort alleen nog maar in Noord Korea…..

 16. …en dat dat mocro tuig zich leent als provocateur verbaast me niks….dat zijn hoerenjongens.

 17. Ook geen complottheorie meer: boeren moeten wijken voor asielzoekers – ‘Hier is het bewijs, het staat er gewoon’

  https://www.ninefornews.nl/ook-geen-complottheorie-meer-boeren-moeten-wijken-voor-asielzoekers-hier-is-het-bewijs-het-staat-er-gewoon/

  Caroline van der Plas bevestigt bovenstaand in onderstaand filmpje. Tegen een boer is door de Provincie letterlijk gezegd: ” Het gaat ons niet om de stikstof…maar om de grond! ( vanaf 17:18 min ).

  https://www.youtube.com/watch?v=pu1zKoI96tA&ab_channel=RoddelPraat

 18. m.b.t. die tank, blijkt dat frontnieuws weer regelrechte BS loopt te posten. Hebben ze hier nou echt geen idee van, dat zo vaak zulke BS posten, de artikelen die wel correct zijn eveneens totaal ongeloofwaardig maakt?

 19. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in