Neocon-oorlog is impopulair, lelijk, verachtelijk. Het ergste van alles is dat hij niet succesvol is – wat betekent dat hij niet eindigt in triomf en feest, maar blijft voortbestaan als een verwarrende, tegenstrijdige en kostbare vermenigvuldiger van problemen. …Neocons zijn de Dylan Mulvaneys van de Amerikaanse politiek, zij het met minder oprechtheid en zelfbewustzijn. – Karen Kwiatkowski

De Amerikaanse Revolutie was ook een lange noodsituatie. Probeer voorbij de elegante uniformen, de dappere ruiters en het prachtige, ongerepte land te kijken om u de duisternis van onzekerheid voor te stellen waarin deze mensen leefden, terwijl ze hun eigen weg probeerden te gaan tegen een onverbiddelijke, verre autoriteit. Deze feestdag bewonderen we de geboorte van die nieuwe natie, ook al is die inmiddels uitgegroeid tot een monster dat zijn beste prestaties verloochent: vrijheid en de rechtsstaat. De DC Blob is de nieuwe afstandelijke, onverbiddelijke autoriteit, en velen van ons zijn daar niet blij mee, schrijft James Howard Kunstler.

Toevallig kwam ik onlangs op straat een aantal oude vrienden tegen en ik probeerde te achterhalen hoe zij tegenover deze zaken stonden – hoe gaat het met ons land? De uitdrukking “ons land” leek hun hoofd een beetje achterover te doen slaan en hun ogen te doen draaien. Hun antwoord was, uniform, “Trump, Trump, Trump,” uitgesproken als een soort geblaf. Trump’s criminele beledigingen aan de democratie moeten gestopt worden, was de strekking.

Mijn volgende vraag was: Hoe gaat het met “Joe Biden”? (Ze zagen de aanhalingstekens niet, en ik gebruikte mijn vingers niet om het aan te geven) “Hij doet het best goed… heeft veel bereikt,” zeiden ze. Wat vonden ze van het zich ontwikkelende omkoopschandaal? “Huh… de wat?” Het binnenhalen van al dat geld van buitenlandse regeringen toen Joe Veep was, en daarna. “Oh… rechtse praatjes… ongegrond…”

Als we dit tolereren, dan zullen onze kinderen de volgende zijn - Kun je de waarheid aan?

Dit is wat mijn oude vrienden denken. Nogal wat van hen weten dat ik dit blog schrijf. Ze lezen het niet echt; ze lijken er alleen maar over te horen. De oude gemeenschap van Boomer vrienden denkt dat ik “ontspoord” ben. Eén ding dat deze ontmoetingen me hebben geleerd, is hoe succesvol de censuur- en propagandacampagne van de Blob is geweest. Dit waren mensen, begrijpt u, die opgroeiden omdat ze geloofden in vrije meningsuiting, persvrijheid, het respecteren van burgerrechten, het aan de kaak stellen van politieke vervolgingen en vooral omdat ze tegen hegemoniale oorlogen waren – wat in de jaren zestig imperialisme werd genoemd.

Tegenwoordig zijn ze allemaal voor een rechtvaardige verdediging tegen verkeerde informatie die onze democratie bedreigt, oftewel: censuur. Zo zouden ze het echter niet noemen. Ze beschouwen het als een strijd tegen rechts-extremisme, blanke suprematie, vrouwenhaat, homofobie, de gebruikelijke vijanden. Het komt nooit bij hen op dat de Blob hen voortdurend, meedogenloos, over alles voorliegt.

Ze geloven blijkbaar wat er uit CNN, MSNBC, The New York Times, enzovoort komt. Ze kregen te horen dat ze zich moesten laten vaccineren. Ze gingen en lieten zich vaccineren. Sommigen zien er niet al te best uit. Ze schijnen niet te weten dat de enorme machinerie van de volksgezondheid in ons land is gemobiliseerd om hen kwaad te doen, dat de mensen die deze machinerie runnen heel goed wisten dat hun vaccins niet goed getest werden, en dat de weinige testen die gedaan werden niet erg goed uitpakten. Deze instanties logen erover en deden hun uiterste best om te voorkomen dat het gedupeerde en aan de vaccins verslaafde publiek te weten zou komen wat hen was aangedaan.

Het duurt niet lang meer

Wat we nu hebben, op deze feestdag van de vierde juli, 2023, is in feite de pro-Blob Amerikanen tegen de anti-Blob Amerikanen. Het is een vicieus conflict zonder teken van oplossing. Geen enkele hoeveelheid feitelijke onthulling – geen rapport van Durham, geen vruchteloos rapport van Mueller, geen enkel aantal klokkenluiders, geen alt news – kan de pro-Blobbers ervan overtuigen dat hun geliefde Blob liegt en bedriegt. En geen enkele mate van dwang of straf zal de anti-Blobbers overtuigen om in het gareel te lopen en gewoon te doen wat hen gezegd wordt. Ik denk dat mijn oude vrienden krankzinnig zijn, en ze denken hetzelfde over mij.

Iedereen weet dat de opbouw van spanning ondraaglijk is, dat de dingen uiteindelijk zullen breken, en we maken ons allemaal zorgen over wat voor soort land we zullen hebben als het breken eindigt. Ik zal u zeggen wat het zal zijn: een land zonder Blob. De Blob gedijt op geld, en één van de eerste dingen die zal breken is ons geld en alle operaties die het genereren, vermenigvuldigen en verplaatsen. Jarenlang zijn wij, anti-Blobbers, het slachtoffer geweest van de straffen die de Blob en zijn volgelingen zo gul hebben uitgedeeld. Binnenkort zullen alle leugens, inclusief de leugens over ons geld, gebeurtenissen teweegbrengen die de Blob zijn voeding zullen ontnemen. Hij zal krimpen en uitdrogen tot een fragiel klompje overgebleven kwaadwilligheid dat afgemaakt kan worden als een klein, hondsdol dier.

Er zullen er dan minder van ons zijn, en ik denk dat u wel weet wie dat vooral zullen zijn – als de Blob niet iets wanhopig stoms en suïcidaals doet in zijn kwellende ondergang, zoals het uitlokken van het afvuren van atoombommen over de hele wereld (zoals het nu dreigt te doen). Anders zullen die weinigen van ons een land bewonen dat herstellende is van een lange lijst verwondingen, slechte keuzes en beledigingen. We zullen weten hoe liegen klinkt en er zal veel minder van gelogen worden omdat u niet langer kunt doen alsof het voor ons eigen bestwil is.

Engeland: Oversterfte treft vooral jongeren

Moeilijke tijden zullen sterke mannen en vrouwen voortbrengen met een voorliefde voor de realiteit, die van nature de neiging heeft om waarheidsgetrouwe dingen te bevatten. Onwaarheid zal teruggestuurd worden naar haar traditionele categorie: kwaad. Het zal gemeden worden, zoals het hoort. Naties komen en gaan en misschien zal Amerika, als een federatie van staten verenigd als één, ook verdwijnen. Veel van de vanzelfsprekende waarheden die met haar geboren werden, zullen op de een of andere manier in ere gehouden blijven worden, in de een of andere regio van deze grote landmassa. Gebeurtenissen wachten. In deze tijd van duistere onzekerheid hebben we veel om over na te denken op deze vierde juli, een zeer plechtige feestdag.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

6 redenen waarom de neocons in het Westen deze oorlog met Rusland wildenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen demente en corrupte president en optochten van “perverselingen”
Volgend artikelPrigozhin en de afbrokkeling van Europa
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Mijn partner heeft dat neerstorten van dat mh17 vliegtuig gezien, voordat het gebeurde.
  Moet je dan gaan waarschuwen?
  Wie neemt dat serieus?
  Waar loop je dan tegen aan?
  Wie gaat er dan met je aan de haal?

  Ze is de kostwinner van ons gezin. In deze wereld wordt je gezien als een dwaas als je met dergelijke dingen naar buiten komt……. wordt je onmiddellijk gedemoniseerd…….ben je in no time je baan kwijt ……voor iets wat zich zonder je bemoeienis tóch wel voltrekt.

  “De onderste steen zal boven komen!”……. volgens die kloon van een mens van de Vereniging Van Dikkoppen.

  Wat is daarvan terecht gekomen?

  De onheilstrein denderde voort…. niet te stoppen……ook al wisten we er van. We probeerden ons ding te doen in de zin van lichtwerk. De tegenkrachten waren groot.

  We werden kaal geplukt door de belastingdienst met die toeslagen affaire……onze jongste dochter werd verkracht……. een grietje wat het druk had met haar mobiele telefoon reed met een gang van 80 op onze auto in, wat mijn partner een zware whiplash bezorgde.

  Het bracht uiteraard met zich mee dat ikzelf een enorme hoop werk kreeg aan de zorg voor het gezin. Ik was doende met het op poten zetten van een cursus Awakening Your Lightbody……wat ik als gevolg van die voornoemde zaken moest laten vallen. Ik was thuis nodig.

  Ik wist in mijn jongere jaren al van de van Godverlaten corruptie in deze wereld……en ben nooit in de positie geweest om daar iets concreets mee te doen.

  Het is niet eenvoudig om iets te doen als individueel lichtwerker, in een wereld die diep in slaap is. De smeerlapperij van die politici met hun ‘covid’-gezwam was mij vanaf de eerste dag duidelijk. Ik waarschuwde, en dat kostte mij mijn vrienden en familie. Die liefde zat kennelijk minder diep dan ik dacht.

  Van dat Amerikaanse gehufter op hoog niveau wist ik ook. Niets van mijn aanmerkingen werd serieus genomen.

  Het intensieve beoefenen van Tai Chi heeft mij door de jaren heen overheid gehouden. Als natuurgeneeskundige help ik waar het kan. Meestal loop ik er mee achter de feiten aan, door te proberen mensen te helpen die zijn vergiftigd door de farmaceutische industrie. Daarbij komt dat de angst voor het eigen falen van die cliënten te groot is om de realiteit onder ogen te komen. Dat die vuiligheid uit die vaccins hersenschade veroorzaakt…..en het bewustzijn schaadt, is mij glashelder.

  Harriët Algra weet waar ze het over heeft……en binnen de context van de door haar geplaatste stukken op wanttoknow, kan ik dat wat ze uitdraagt alleen maar beamen.

  Inmiddels loopt alles maar lelijk uit de klauwen.

  Het valt niet mee om positief te blijven als je ziet hoe de wereld op een handkar op enigszins onbekwame wijze naar de verdommenis hompelt.

  Ik kijk……hoop op de galactische federatie……er zijn grote veranderingen op til. Het gaat niet zonder slag of stoot.

  Ik ben maar een kaarsvlammetje in een donkere kamer.

  Maar ik ben niet alleen!

  De kracht van dat kaarsvlammetje is vele malen groter dan de kracht van het duister.

  Het zal wijken voor het licht.

  Wíj́….zijn niet alleen.

  • Je bent zeker niet alleen… ik herken veel in je verhaal. Ik denk dat velen hier (delen van) je verhaal kennen.

   Ik raad je aan om eens wat van Sat Yoga te kijken, daar zijn ze up-to-date qua ontwikkelingen in de wereld en het lichtwerk van yogi’s.

   Ik zou wel eens samen willen komen met wat gelijkgestemden, lichtwerkers. Nederland is één van de duisterste plekken op aarde, daarom zijn hier veel lichtwerkers. Maar veel lichtwerkers zijn nog onbewust, waardoor hun kracht nog door hun ego wordt geblokkeerd en geuit in boosheid, dus angst.

   Vrees niks Inhetmeer… het licht is er, wij weten dat het er is. De rest Is nog gehersenspoeld en DENKT dat het duister juist licht is. Uiteindelijk gaan we ALLEMAAL terug in het licht, lichtwerkers zien alleen dat het licht al bij leven kan worden bereikt en dat in het licht alle angsten en zorgen verdwijnen. Focus op het licht ipv de duisternis om ons heen… je zult anders gaan stralen als jij je puur op het licht/liefde focust. Je verandert de wereld niet met het ego, maar met je licht verandert jou hele wereld en dan ontstaat de kans dat er in de wereld wat verandert… want diep van binnen hunkeren we (on)bewust) allemaal naar het licht.

   Mensen krijgen geen voorbeeldgedrag meer van het licht. Word het voorbeeld door het licht te omarmen. Je was bezig een hele interessante cursus op te zetten. Doe dat alsnog, maar in eerste instantie voor jezelf. Word het licht zodat mensen gaan vragen hoe zij ook dat licht kunnen worden. Doe het in eerste instantie voor jezelf, zonder doel om wat te bereiken behalve je eigen rust en liefde (licht). Zodra jij verankerd raakt in het licht, ga je anders stralen en dat gaat mensen uiteindelijk. Word het licht dat de wereld mist.

   Als je contact met mij wil kan je mij via Rommel mailen.

  • Beste Inhetmeer
   Er zitten heel herkenbare stukken in wat je schrijft.
   het is soms verdomde lastig en bij tijd en wijle eenzaam, om te ‘weten en te zien’ wat er gaat gebeuren.
   Je wordt uitgemaakt voor doemdenker, zwever, fantast en nog wat meer van dat soort uitlatingen.
   Wat moet je als je een vreemd iemand ontmoet waarvan je ‘ weet’ dat die persoon nog een half jaar te te leven heeft?
   Of een ex relatie waarvan je ‘ weet’ dat die binnen 3 jaar zal overlijden?
   Een ‘ visie’ van het industrieterrein langs de A2 bij Zaltbommel in puin zien liggen?
   Inderdaad, het zijn voornamelijk allemaal minder leuke zaken die opdoemen.
   Mensen die mij ooit in het verleden kwaad of onrecht hebben aangedaan op een of andere manier de boemerang terug hebben gekregen en door een hel zijn gegaan, zonder dat ik daar invloed op had.
   Is dat Karma?

   Ik heb echter geleerd om te gaan met machteloosheid omdat ik er niets aan kan veranderen.
   De dingen komen zoals ze blijkbaar moeten komen.

   Ik weet dat dingen echter niet altijd vast staan. In een aantal gevallen is dat afhankelijk van de keuzes die mensen maken die een resultaat geven, goed danwel desastreus.

   Mijn vermoeden is, dat er veel mensen zijn die op bepaalde momenten een voorgevoel hebben of intuïtief weten dat het niet klopt wat er gaat komen. kijk eens naar de waarschuwingen m.b.t. die Corona spuiten.

   Veel mensen ‘ weten’ dingen feilloos te duiden, zelfs zonder dat ze kunnen aangeven waarom, behalve wanneer dat mogelijk vanuit rationeel denken komt.
   De ene voelt het ‘ aan zijn water’ , de andere geeft het aan hun intuïtie,

   Wellicht heb je gelijk met ” het Licht” maar ik vermoed dat dat voor veel mensen nog meer als zweverig opgepakt zal worden.
   Ook deze reactie van mij zal door menigeen als nonsens worden gezien hoewel iedereen wel eens de ervaring had dat ze achteraf na een foute beslissing tegen zichzelf zeggen; ” ik had er al zo’n voorgevoel van”.

   Er worden steeds meer mensen wakker, of dat nu uit ratio is of uit ‘ helder weten’ maakt niet uit.
   Handel naar wat je gevoel aangeeft.
   Ben goed voor jezelf en je medemens.Dan gaan we langzaam de goede kant op.

   Met respect voor het vele werk van Rommel en de mede reaguurders.

  • Zopas de docu over het neerstorten van dat vliegtuig op de Bijlmer op Arte gezien. Het enige dat ik er in die tijd van onthouden had was dat het een vreselijke ramp was met veel slachtoffers. Als je dan nog eens het volledige verhaal ziet, vooral over de nasleep met de verdachte cargo in het toestel en de talloze zieken, maar niet in het minst de walgelijke reacties van de politici en verantwoordelijken uit de betrokken landen, dan is dat ontluisterend. Het geeft een goed beeld van wat geopolitiek echt betekent voor de gewone burger en dat is niets meer of niets minder dan een bedreiging voor de mensheid. Hartverwarmend was de eensgezindheid van de nabestaanden en hoe ze ondanks alles niet opgaven. Dat houdt ons recht. We hebben mekaar nog, want op de bureaucratie en de instituties moeten we niet te veel rekenen. Dergelijke documentaires moeten dan ook regelmatig herhaald worden. Een mens vergeet zoveel.

 2. Die boomer vrienden van Howard hebben gelijk. Er is niks aan de hand. Alles kan worden verklaard en weggepuft. En als mensen niet direct met hun vingertje kunnen priemen naar een “vijandelijke” kracht, dan verzinnen ze zelf wel prettige verklaringen voor elkaar. Precies ook zo voor tornadoes, omgekieperde campers op de A50 door windhoos, oversterfte, en alle huidige andere mysterieuze aandoeningen. En zo is er niks aan de hand. Zo iemand als Putin, daar kunnen ze direct naar wijzen, daar hoeft geen verklaring voor verzonnen te worden. En die ongevaccineerde, daar kunnen ze ook direct naar priemen, ook geen verklaring voor nodig. Allemaal vijanden. Maar waarom een tornado voorbij komt over Apeldoorn, daar gaan ze mooie verklaringen voor verzinnen, dat is geen vijand, dat is Moeder Natuur. En zo kloppen ze zichzelf op de borst, en elkaar op de rug. Je kan er niks aan doen. Want ze willen de waarheid niet horen. Of ze gaan het hebben over de ‘simulatie dome’. Kan ook nog.

  https://www.ad.nl/binnenland/tornado-zorgt-voor-ravage-rond-apeldoorn-caravan-de-lucht-in-bomen-ontworteld-en-compleet-terras-weggewaaid~a70d5b1c/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.qwant.com%2F

  Oorlog dmv weersmanipulaties zijn al heel lang in de koker. Rond 2025 was het plan om “weather as a force multiplier” toe te passen op de wereld. Daar zie je nu het begin van. Nee, nee, het is niet de CO2 lieve mensen… het is EMF waarmee ze het gedrag van het weer aansturen. En ook windhozen, en hurricanes, etc.

  But whatever… je merkt het straks wel als je huis uit de grond gerukt wordt, of je kind opgezogen in de lucht. De Rapture gaat gebeuren! En zo krijg je een land er wel onder. Dan heb je de boerengrond ook meteen. Even goed zuigen over dit moeras met een paar windhoosjes, en je kan je 15 min cities bouwen, en je Tristate, en whatnot. De geweldpleging is veel effectiever met windhozen en weersmanipulaties, en niemand zal zeggen oh dat heeft Kuipers gedaan! Neeeee… dat heeft Moeder Natuur gedaan! En zo vindt iedereen het best dat ook zijn bezit is opgezogen in de slurf van de orkaan. Joe vill own nozzing end bie heppie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in