Met de huidige gang van zaken in de wereld, de segregatie van de samenleving, het onvermogen om een weloverwogen beslissing te nemen, zijn hier enkele nuttige vragen die men zich kan stellen vóór de Covid-inenting.

Het is in feite redelijk en verstandig om vragen te stellen voordat men een experimenteel vaccin neemt, aangezien mRNA-vaccins nog nooit eerder bij mensen zijn gebruikt. Zie dit bericht van Bayer-directeur Stefan Oelrich die feitelijk verklaart dat deze mRNA-vaccins cel- en gentherapie zijn: Bayer-directeur: mRNA-prikken zijn “gentherapie” die als “vaccins” op de markt wordt gebracht om het vertrouwen van het publiek te winnen.

Niemand zou gedwongen, onder druk gezet of gemanipuleerd moeten worden om iets te nemen waar geen significante studies naar zijn gedaan, alleen omdat anderen zeggen dat het veilig is. De mainstream media kan iedereen overhalen door dit of dat te zeggen.

Via The Light Paper, nummer 15 pagina 4

1. Waarom zou ik het vaccin nemen?

2. Wat denk ik dat het zal doen?

3. Wat zijn mijn kansen om aan Covid te overlijden?

4. Hoe groot is de kans dat ik als gevolg van Covid in het ziekenhuis word opgenomen? (qcovid.org)

5. Zal het vaccin voorkomen dat ik geïnfecteerd raak met Covid?

6. Zal het vaccin mij stoppen met het verspreiden van Covid?

7. Voor zover ik weet, heb ik ooit Covid gehad? Zo ja, ben ik dan beschermd tegen het opnieuw oplopen van deze ziekte?

8. Wat biedt een betere bescherming – natuurlijke immuniteit of een vaccin?

9. Als ik het al gehad heb, zal het vaccin dan bijdragen aan de bescherming of niet?

10. Zijn kwetsbare mensen met wie ik samenleef door het vaccin beschermd? Zo ja, waarom moet ik het dan hebben?

11. Heeft het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) van het Verenigd Koninkrijk aanbevolen om 12- tot 15-jarigen te vaccineren of juist niet, en waarom?

  Dokters, politici, uitgevers verdienen de doodstraf voor het samenzweren tot het plegen van genocide met voorbedachten rade

12. Zijn er ernstige nadelige, ongewenste bijwerkingen van het vaccin? (Zoek op het Yellow Card-rapportagesysteem van de Britse overheid om de statistieken te bekijken).

13. Noem de voornaamste ernstige ongewenste bijwerkingen van de vaccins die wereldwijd zijn gemeld. Wat is de kans dat ik ernstig letsel oploop of sterf als gevolg van het vaccin.

14. Welk percentage van de schadelijke, ongewenste bijwerkingen van het vaccin wordt daadwerkelijk gemeld?

15. Neem ik in mijn besluitvormingsproces het gebrek aan langetermijngegevens met deze vaccins mee, gezien het feit dat het gewoonlijk 10 jaar duurt om de veiligheid van een vaccin te testen?

16. Zijn er nog andere maatregelen die ik kan nemen om de kans op ernstige ziekten te verkleinen (bijvoorbeeld vitamine D, vitamine C, zink, enz.)?

17. Hoe zou het innemen van bovengenoemde vitaminen en mineralen mij op andere manieren ten goede komen?

18. Hoeveel geld gaat er om in deze vaccins? Wie heeft er baat bij? Denk ik dat er tegenstrijdige belangen zijn tussen ons welzijn en de enorme geldbedragen die ermee gemoeid zijn?

19. Heb ik het klinisch verslag gelezen van de proeven die zijn gedaan met het vaccin dat ik ga nemen?

20. Er bestaat in de geneeskunde een meetmethode die “Number Needed to Treat” (NNT) wordt genoemd, d.w.z. het aantal mensen dat een bepaald geneesmiddel moet innemen opdat één persoon er baat bij zou hebben. Wat is het NNT voor het vaccin dat ik neem, d.w.z. hoeveel mensen moeten het vaccin nemen om ervoor te zorgen dat één persoon minder symptomen heeft (u zult misschien schrikken als u ontdekt hoeveel het er zijn)? Waarom is dat NNT-getal belangrijk en waarom wordt dit niet in de media vermeld?

  Nieuwe studie trekt vaccins in twijfel: voordelen vrijwel onherkenbaar, potentieel voor schade groot

21. Hoe effectief is het vaccin tegen de ‘nieuwe varianten’?

22. Wat zijn de ingrediënten in het vaccin en moet ik me over een van hen zorgen maken?

23. Hoe werken deze vaccins eigenlijk en waarin verschillen ze van de traditionele vaccins?

24. Zijn er andere geneesmiddelen met goede veiligheidsgegevens op korte en lange termijn die ik zou kunnen nemen om me te beschermen tegen ziekten of om me te behandelen als ik bijvoorbeeld Ivermectine, Hydroxychloroquine, Budesonide voorgeschreven krijg?

25. Zijn er artsen die deze geneesmiddelen met succes hebben gebruikt om Covid te behandelen in landen die weinig of geen toegang tot vaccins hebben?

26. Waarom worden deze goedkope en relatief veilige geneesmiddelen (geen enkel geneesmiddel is volledig veilig) onderdrukt?

27. Zijn er veranderingen in mijn levensstijl die mijn kans op ernstige ziekten kunnen verkleinen?

28. Zijn er wetenschappers, artsen, epidemiologen, verpleegkundigen en academici die mensen van mijn leeftijd met mijn gezondheidsstatus niet aanraden het vaccin te nemen? Zo ja, worden zij gecensureerd in de sociale en mainstream media en waarom?

29. Waarom chanteert en koopt de regering mensen om om dit vaccin te nemen als het zo effectief en veilig is? Waarom de donuts, kebab en pizza, als gezondheid en welzijn de eerste zorg zijn?

30. Als ik verwond raak door een vaccin, kan ik dan het bedrijf aanklagen dat het vaccin heeft gemaakt?

Dit zijn verstandige vragen om te stellen voordat u een vaccinatie ondergaat, want onthoud dat het leven waardevol is. Heeft iemand het recht u te dwingen een experimenteel mRNA-vaccin te nemen dat uw leven in gevaar kan brengen? Doe uw eigen onderzoek, maar vertrouw alstublieft niet blindelings op wat de mainstream media zeggen. Dat is dwaas.

  De intensivering van medische terreur en totalitaire "Covid" maatregelen

Ja, geïnformeerd zijn vereist dat u uw eigen onderzoek doet, maar we leven in een tijdperk waarin onwetendheid zaligmakend is, maar wat als dat leidt tot langdurige ziekte veroorzaakt door de Covid-vaccins, of zelfs de dood. Het is geen samenzweringstheorie meer. De waarheid is er voor iedereen, en het is dwaas om het kwaad te blijven ontkennen. Ja, diegenen in machtsposities, waarvan u geleerd heeft te denken dat ze om u geven, hebben tegen u gelogen. Deze hele agenda gaat over ontvolking, niet over het redden van levens. Wat er gebeurt is ronduit kwaadaardig, demonisch zelfs, en misschien komen ze er vandaag, morgen en volgende week mee weg, maar niet voor altijd.

Neemt u alstublieft niet zot een vaccin alleen omdat u zich deel van de grote groep wilt voelen. Het leven is veel te dierbaar om zo’n beslissing te nemen zonder het antwoord te weten op deze 30 vragen die u moet stellen voor u zich laat vaccineren tegen covid.

Waardeer alstublieft uw leven boven een voetbalwedstrijd of een vakantie in het buitenland, zelfs een baan. U moet deze belangrijke vragen stellen voordat u zich laat vaccineren en het is goed om de antwoorden voor uzelf te onderzoeken. Wees niet bang voor wat u zult vinden (er zijn veel mensen die uit liefde voor de mensheid proberen te waarschuwen), want het kan uw leven, en dat van uw gezin, redden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTien OMICRON “variant” voorspellingen voor 2022 en verder … het globalistische autoritaire draaiboek blootgelegd
Volgend artikelDit is de nieuwe strijd voor vrijheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Resolution 2361 EU Council. Als je nog in het spuitprogramma trapt draag je zelf de consequenties. Lees vooral 7.3.1.

  https://pace.coe.int/en/files/29004/html
  7.3 with respect to ensuring a high vaccine uptake:
  7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so;
  7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;
  7.3.3 take early effective measures to counter misinformation, disinformation and hesitancy regarding Covid-19 vaccines;
  7.3.4 distribute transparent information on the safety and possible side effects of vaccines, working with and regulating social media platforms to prevent the spread of misinformation;
  7.3.5 communicate transparently the contents of contracts with vaccine producers and make them publicly available for parliamentary and public scrutiny;
  7.3.6 collaborate with non-governmental organisations and/or other local initiatives to reach out to marginalised groups;
  7.3.7 engage with local communities in developing and implementing tailored strategies to support vaccine uptake;

  • Ik heb een vraag.
   Is deze resolutie nog altijd actueel?
   Want volgens mij houdt niemand zich aan de opgestelde regels ?
   Bv 7.3.5: we mogen niet weten wat in de contracten met de fabrikanten staat, allemaal zwart gelakt.
   7.3.2: ik word nog misselijk als ik aan Paul Janssen denk die in De Telegraaf de “stronteigenwijze” niet gevaccineerden stigmatiseerde.
   Zo kun je bij alle punten wel iets bedenken.
   Hopelijk stelt advocaat Reiner Füllmich dat ook aan de kaak.
   Intussen moeten we volhouden en schouder aan schouder staan. We laten ons er niet onder krijgen ??

 2. Allereerst dient opgemerkt dat C o V I D staat voor: Certificate of Vaccination ID.
  Gelanceerd in 1995 al, door Bill Gates.
  Dus heeft vooralsnog niets met gezondheidszorg te maken!

 3. De belangrijkste vraag staat er niet bij. Van waarom moet ik mij leven te beschikking stellen aan de commerciële farmaceuten? Die mij als een proefkonijn mogen gebruiken, omdat de regering mij hebben verkocht aan deze farmaceuten, zonder dat zij dat met mij overlegd hebben. Voor een experimenteel genetische injectie(s), die mijn eigen natuurlijke genen modificeert waar patenten op berusten. Waardoor ik als mens ontmenselijkt wordt en min of meer toe zou behoren aan de patenthouders. Daar ik geen product ben, kan ik dan ook niet verkocht/verhandelt worden als een product.

  Het bedrijf de coöperatie STAAT DER NEDERLANDEN heeft welles waar iedere vrij mens bij geboorte aangifte iedereen geregistreerd als een natuurlijk persoon, wat enkel een papieren versie is een mens van vlees en bloed. Deze papieren versies van mensen worden verhandelt op de beurzen als staatsobligaties en zo ontstaat dan onze geboorte trust. Zolang ieder denkt dat hij/zij de mens van vlees en bloed die papieren mens is en zich met zijn natuurlijke persoonsidentificatie zich legitimeert die uitgegeven is door het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN. Legitimeer jij je als een entiteit, een ding of een product wat eigendom is van het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN. Daar ligt de grondslag van dat de staat onze papieren versies verhandelt heeft aan de farmaceuten, om als proefkonijn te dienen.

  Maar als jij je heeft gemeld bij de desbetreffende instanties dat jij geen papieren versie bent, maar een mens van vlees en bloed. Dan heeft het bedrijf STAAT DER NEDERLANDEN officieel geen bevoegdheden over jouw als mens van vlees en bloed. Dan mag/moet je ook nooit meer met jouw identificatiepapieren van het bedrijf legitimeren. Want dan ben jij weer een ding en eigendom van het bedrijf wat jouw verhandelt heeft aan de farmaceuten.

  Maar dit bedrijf van list en bedrog gaat al eeuwen over lijken zal alle mogelijkheden uitputten om jouw toch als een entiteit, een ding te behandelen en schuwen niet voor grof geweld. Dus wees op je hoeden in deze bijzondere donkere wereld, die met de dag grimmiger wordt richting iedereen die niet volgens hen gehoorzaamd aan hen.

 4. Er ontbreekt een hele belangrijke vraag.

  Bestaan virussen eigenlijk wel?
  – Antwoord: Nee.
  – Toelichting: Dat er deeltjes bestaan die met een elektronenmicroscoop kunt zien die aangemerkt worden als virussen zullen we niet ontkennen echter zijn dit slechts dode cel deeltjes. Deze deeltjes infecteren niet en repliceren zichzelf ook niet. Sterker nog de hele besmettingstheorie (ja is nooit verder dan een theorie gekomen) is allang en breed weerlegd.
  https://www.bitchute.com/video/dg1D18lNImyS/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in