Nu wil Oekraïne natuurlijk… schepen. Ja, ze eisen schepen van NAVO-landen. Ze willen moderne schepen, niet minder.

MOSKOU, 2 juli – RIA Novosti. Oekraïne verwacht oorlogsschepen van westerse partners te ontvangen met de capaciteit en het potentieel, ontworpen om 10-15 jaar dienst te doen op een hoog technisch niveau, zei vice-admiraal Oleksiy Neizhpapa, commandant van de zeemacht van het land. “Als commandant verwacht ik natuurlijk veel (van westerse partners – red.) en zou ik graag modernere schepen hebben … Natuurlijk is het bouwen van nieuwe schepen een langdurig proces. Tegelijkertijd zijn er plannen om een aantal schepen te ontvangen die de kracht en het potentieel hebben om nog 10-15 jaar op een hoog technisch niveau dienst te doen in de zeemacht,” zei Neizhpapa in een interview met de online mediabron van het Oekraïense ministerie van Defensie “ArmiyaInform”. – RIA

De Russische Zwarte Zeevloot wrijft zich gretig in de handen – hé, ze hebben al heel lang niets uit Oekraïne tot zinken gebracht. Wat kan de NAVO Oekraïne mogelijk “geven”, ervan uitgaande dat ze tegen die tijd nog bestaat. Vanzelfsprekend – oud spul. Misschien wat in de mottenballen liggende Oliver H. Perry FFG’s, of Type 42 fregatten van de Royal Navy. Herinnert u zich HMS Sheffield nog? Ja, dat is de klasse van schepen. Hier is HMS Birmingham, schrijft Andrei.

Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid dat de Amerikaanse marine de belachelijke Zumwalt-klasse op Oekraïne loslaat.

Maar dat zal ervoor zorgen dat de SMO veel sneller aan zijn einde komt, omdat het oude marine truïsme dat als je een land failliet wilt laten gaan, je het een dreadnought (slagschip, vliegdekschip etc.) moet geven, nog steeds even relevant is. Vooral voor Oekraïne, dat geen echte economie meer heeft. Maar, hé, dit is één van de manieren om de domste scheepsklasse die ik persoonlijk ooit in mijn leven gezien heb, af te schrijven. En dat voor $4,24 miljard per keer. Graag gedaan.

  Historisch jaar... Oekraïne-oorlog legt VS-imperialisme bloot als belangrijkste mondiale bedreiging

Ondertussen begint “de tweede fase” van het Oekraïense “tegenoffensief” en zien we op een gegeven moment misschien wel de geroemde Britse Challengers branden in de velden van Rusland. Dit allemaal terwijl Frankrijk door de gootsteen wordt gespoeld en nu ook de shit is hitting the fan in België en Zwitserland. Ah, dit is nog maar het begin – naarmate de Europese economieën kelderen, zullen de dingen nog gewelddadiger worden en zoals Viktor Orban terecht opmerkte:

“We gaan tijden tegemoet waarin zwakke naties zullen verdwijnen en sterke zullen overleven, daarom moeten we onze verdedigingslinies en wetshandhavingsorganisaties elke dag versterken,” zei premier Viktor Orbán zaterdag tijdens de inwijdingsceremonie van jonge politieagenten aan de Nationale Openbare Dienst. – Budapesttimes

Frankrijk is geen sterke natie. De cultuur is volledig gecorrumpeerd door de zogenaamde “intellectuelen” en de hogere klasse. Het feit dat Marine nu in de peilingen stijgt, betekent niets – de Fransen zijn jarenlang doorgegaan met het kiezen van hun ondergangsbestuurders. Wel, ik heb ervoor gewaarschuwd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Dit is niet normaal”: Balsemer blijft alarm slaan over bizarre bloedproppen bij mensen die zijn gevaccineerd
Volgend artikelEen demente en corrupte president en optochten van “perverselingen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. gaat goed met europa lees eu geweldig en maar blijven geloven dat deze regering er voor ons is mensen die meegaan met de VVD,GROENLINKS ,PVDA.CDA.VOLT ,cu ENZ ZIJN NIET GOED BIJ HUN HOOFD ZIJN KNETTER GEK

  2. Leuk om oorlogsschepen te willen, maar krijgen die dan wielen om via Polen naar de Oekraïne te rijden. De Vice Admiraal vergeet even dat er een overeenkomst geld dat Turkije, geen oorlogsschepen van vechtende naties in de Zwarte Zee, de Bosporus laat passeren. Houden ze zich strikt aan!

  3. Geef ze roeiboten!!!!!! Kunnen ze het zinkende schip (Oekistan) snel verlaten…….vrouwen en kinderen en ouderen als eerst!!!! Helaas is hierna geen plaats meer voor dat smerige Nazituig en Tranny shithole E.U. genderneutrale kut commandant en bijeengeraapte hersenloze U.S. / WEF puppet kanonnenvoer. Rest in PISS / PHAECES!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in