Er is een video online gezet die een bijzonder lelijke situatie laat zien die alleen in een oorlogsincident voorkomt, waarin een gewonde Russische soldaat ervoor kiest om zich niet over te geven aan de Oekraïners en zichzelf wil opblazen met een handgranaat.

Het incident vond waarschijnlijk ergens plaats aan het Zaporizhzhya front, waar elke dag ongeveer dezelfde twee- of driehonderd meter gewonnen en verloren worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJKVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Zelensky gaf onbedoeld toe dat de overgrote meerderheid van de mensheid Oekraïne niet steunt
Vorig artikelPrigozhin en de afbrokkeling van Europa
Volgend artikelWat gaat de NAVO doen aan Oekraine?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

  • De beelden maken duidelijk dat hij al doodgeschoten was voordat de granaat met iets vertraging afging.
   Hij had ook zijn (doods/pijn)angst hebben kunnen overwinnen en hebben geroepen dat hij zich volledig zou overgeven als hij als mens zou worden behandeld en dat hij dan de granaat niet zou laten afgaan.
   Beide partijen handelen vanuit angst/agressie, vechten of vluchten en zo gaat dat in alle oorlogen en ook onder de dieren, en kijk maar naar video’s over gevechten tussen verschillende clans van dezelfde soort chimpansees in Afrika.

 1. Dat komt door de slechte reputatie van de Oekraïense soldaten die beestachtige misdaden plegen jegens Russische krijgsgevangenen.
  De pin was al uit de granaat die hij onder zich in zijn hand hield.
  Zou hij worden doodgeschoten (wat gebeurde!) dan zou de granaat automatisch afgaan omdat zijn hand het ontstekingsmechanisme niet meer zou tegenhouden.
  Ze hadden ook hem op afstand onder schot hebben kunnen nemen en hem opdracht hebben kunnen geven om zich naakt aan hen over te geven, zoals de Amerikanen dat ook deden met Japanse soldaten die de reputatie hadden om zichzelf met een granaat plus de Amerikanen op te blazen, ondertussen hem verzekerende dat hij goed zou worden behandeld als hij zou gehoorzamen.
  Maar dat is juist het probleem want de nazi’s van Oekraïne zijn niet te vertrouwen.
  Wel zien we beelden van Oekraïense soldaten die zich graag en met vertrouwen overgeven aan de Russen.

 2. Kan de actie goed begrijpen, de Russen weten goed hoe zij behandeld zijn door de Azovjes, de Russisch sprekenden onder de burgers van het Kievse regime in de donbassregio zijn veelal gestorven door bombardementen en ook vreselijke martelingen zijn er gedaan door die Azovjes, hier horen we er niks over maar de Russen kennen hun Naziburen wel, verdrietig maar begrijpelijk die soldaat!!!

 3. Heel triest dat deze oorlog zo smerig is. Deze mannen hebben moeders, vrouwen en kinderen en ook deze hebben veel leed, wat hun kinderen, mannen en vaders moeten ondergaan door deze walgelijk machthebbers en dat alleen om een stuk grond want de Oekrainers zijn niet geïnteresseerd in de mensen die daar wonen, want dat zijn voornamelijk plus min 90 procent sprekende Russen die ze maar al te graag afknallen. Dit gaat puur om dat stukkie grond daar in het oosten van Oekraine. Veelkans zitten daar grondstoffen die veel waard is, want alle oorlogen gaan om grondstoffen helaas. Veelkans zal er wel gas in de grond zitten of olie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in