BLM antiblanken-racisten tonen hun steun voor de moord op Jessica Whitaker op de Facebook-pagina van de vermoorde moeder.

Een blanke moeder, Jessica Whitaker, 24 jaar, werd doodgeschoten door een zwarte menigte nadat ze had gezegd dat “all lives matter”. Nu vieren aanhangers van de ‘Black lives matter’-beweging haar dood op Facebook.

De 24-jarige vrouw, die een drie jaar oude zoontje achterlaat, werd op zondag 5 juli in Indiana geëxecuteerd met een schot in haar hoofd.

Jonge moeder zei  “all lives matter” – geëxecuteerd door zwarte BLM-meute

Samen met haar verloofde en twee vrienden was ze verzeild geraakt in een ruzie met een groep zwarte mannen over de ‘Black lives matter’-beweging. Nadat Jessica Doty Whitaker “all lives matter” had gezegd, groepeerde de zwarte meute zich in een hinderlaag en schoot haar vervolgens dood.

De gebeurtenis werd een week lang volledig verduisterd door de grote media in de Verenigde Staten. Toen de mainstream media uiteindelijk begonnen te rapporteren over de moord, nadat deze veel aandacht had gekregen op alternatieve sites, werd – zoals gebruikelijk – beweerd dat een vriend van Whitaker het “n-woord” had gezegd tijdens de ruzie.

Aanhangers van de BLM hebben nu een reeks berichten gepost op de Facebook-pagina van de vermoorde moeder in een poging om de moord te rechtvaardigen.

Gebruiker Eric Albany schrijft dat de wereld nu een beetje veiliger is nu de “racistische” Whitaker dood is.

Anderen uiten hun vreugde over de moord door het plaatsen van filmpjes van dansende mensen en dergelijke.

  Linkse terroristen gooien "echte bommen" naar de politie van Portland

“Ik kan geen medelijden hebben met iemand die een racistisch woord gebruikte en zich als een verdomde idioot gedroeg”, schrijft Josh Long.

Een andere Facebook-gebruiker schrijft “Black lives matter” en stelt dat “de rest van jullie de volgende zijn”.

Een andere gebruiker, Brian Matthew, is van mening dat de vermoorde 24-jarige “aan haar zoon had moeten denken voordat ze haar verdomde racistische mond opendeed”.

BLM demonstrant schiet blanke bestuurder neer

Vorig artikelDreigt iedereen in het vliegtuig te doden als ze niet “accepteren dat Jezus zwart was”
Volgend artikelFrans senaatsrapport beschrijft ‘alarmerende’ verspreiding van het islamisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Tóch wel heel erg zielig hoor, die negers, zitten vól trauma’s vanwege het slavenverleden van eeuwen geleden, waarvan zij niets geleden hebben evenals dat ik mij niets van hen gezeik aantrekt m.b.t. mijn blanke voorvaderen, omdat zij mogelijk, heel misschien, zouden hebben meegewerkt aan slavernij. Niemand weet dat, óók die dolle negers niet. Het feit dat dat schorem “feest viert” omdat ze een jonge moeder hebben vermoord geeft duidelijk aan dat zij het leven van hun kennelijke voorouders voortzetten. Valt me nog mee dat ze deze vermoorde moeder niet hebben gescalpeerd en haar schedel om hun nek hebben gedrapeerd.
    Min zwart volk !!! Is niet mee samen te leven.

  2. ‘De truc van Hugo is een kort verhaal dat ik heb geschreven en waarin ik speculeer dat de heer Hugo de Jonge, het zogenaamde systematisch racisme zal aangrijpen om de politieke tegenstanders te dwarsbomen.

    In deze video leg ik tevens uit in korte en simpele bewoording wat men ongeveer bedoelt met systematische racisme en wat men kan verwachten, indien men dit gaat aanpakken. Voor deze uitleg gebruik ik simpele voorbeelden.’

    De toekomst van Nederland – De truc van Hugo! – 14/07/2020

    https://www.youtube.com/watch?v=jophlvvaq7k

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in