Linkse BLM-meute eist dat blanken hun huizen afstaan

3
Screenshot YouTube

Een video uit Seattle toont een menigte Black Lives Matter opruiers die een huiseigenaar lastig vallen en eisen dat ze hun eigendommen afgeven om racisme tegen te gaan.

De video toont een mannelijke demonstrant die één huis uitkiest en de mensen binnen de les leest over hoe ze “in een historisch zwarte buurt wonen”. Vervolgens beschuldigt hij blanken van het kopen van land en huizen van zwarte mensen voor onder de marktwaarde en het eruit schoppen van Afro-Amerikanen.

“Weet je dat? Want als je het niet weet, doe je het nu verdomme wel, en nu doe er iets aan”, voegt hij eraan toe, waarop een andere demonstrant reageert door te zeggen, “Open je portemonnee!”

Hij beschuldigt de huiseigenaren ervan dat ze medeplichtig zijn aan “racistische zuivering”, terwijl hij eist dat ze iets doen om het probleem op te lossen.

Een gemaskerde BLM-oproerkraaister met een megafoon gaat dan verder met de tirade.

“Geef ons je huis, geef zwarte mensen hun huis terug, je zit daar comfortabel… Ik woonde vroeger in deze buurt en mijn familie werd eruit geduwd en jij zit daar met je andere blanke vrienden.”

“Nu brengen we het naar je voordeur, dus wat ben je verdomme van plan er aan te doen?” vraagt de mannelijke demonstrant terwijl de menigte de huiseigenaar blijft lastigvallen.

De video eindigt met de huiseigenaar die blijkbaar het licht uitdoet om verdere escalatie te voorkomen.

  Trump: "De Biden familie laat de schurkachtige Hillary Clinton als een amateur lijken"

De inbeslagname van eigendommen in blank bezit is al lange tijd een primair doel van de Black Lives Matter-beweging.

In 2017 gaf de leidster van de BLM, Chanelle Helm, een lijst met eisen uit, waarvan er één was dat blanken hun eigendom aan zwarte mensen zullen geven om te bewijzen dat ze niet racistisch zijn.

“Witte mensen, als je geen nakomelingen hebt, zal je je bezit aan een zwarte of bruine familie geven. Witte mensen, als je je het kan veroorloven kleiner te wonen, geef het huis dat je bezit aan een zwarte of bruine familie. Witte mensen, bespaar op je maandelijkse uitgaven zodat je geld kunt doneren aan zwarte fondsen voor de aankoop van land”, schreef ze onder andere.

BLM-leidster eist van blanke gezinnen om “het huis dat je bezit aan zwarten te geven”

Vorig artikelBLM-activisten vieren de moord op vijfjarig blank jongetje: “Wraak voor zijn witte privilege”
Volgend artikelVader wordt gedwongen $ 5.000 per maand te betalen om het mannelijk geslacht van zijn achtjarige zoontje te laten vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Letterlijk honderden miljoenen zwarten hebben hun gezondheid en leven te danken aan de medicijnen en andere uitvindingen van de ‘witte man’ en daar kunnen ze ons nooit voldoende voor bedanken en betalen want gezondheid en leven is gewoon onbetaalbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in