Black Lives Matter-leider begint nieuwe politieke partij – wil blanke mensen tot slaaf maken

8

Sasha Johnson’s nieuwe politieke partij wil geen blanke mensen in leidende posities hebben. In plaats daarvan zouden blanken de slaven van de zwarten moeten worden.

Een Black Lives Matter-leider (BLM) in Oxford, Engeland, Sasha Johnson, heeft een nieuwe politieke partij opgericht die alle blanken zal uitsluiten van leidende posities.

Ze wil ook dat blanke mensen de slaven van zwarten worden.

Terwijl deelnemers aan de demonstratie van zaterdag tegen het Coronabeleid van de Britse regering in Londen werden gearresteerd door de politie – volgens de gearresteerde Piers Corbyn op bevel van de moslimburgemeester van Londen – de Pakistaan Sadiq Khan – liet de Londense politie de demonstratie van de BLM, “The Million March”, – met ongeveer 300 deelnemers en met Sasha Johnson aan het roer – met rust. Ondanks het feit dat ze de Corona-restricties niet opvolgden.

De nieuwe racistische zwarte partij heet de Taking the Initiative Party, TTIP – met een afkorting die doet denken aan Geroge Soros en de mislukte economische globalistische overeenkomst TTIP van andere globalisten.

Onderdrukkend racistisch

RT News geeft commentaar op het beleid van Sasha Johnson en haar personage dat “ze slechts een jonge, vrouwelijke, zwarte versie is van de oude blanke racisten die ze beweert te bestrijden”.

Hoewel de partij zou moeten worden geleid door zwarten, zou het een partij voor de “arbeidersklasse” moeten zijn, beweert ze. RT News vraagt zich af waarom het raciale aspect het belangrijkste is als de partij gebaseerd is op klassenverschillen, maar de krant vermoedt dat het te maken heeft met de persoon die de partij vertegenwoordigt.

  Black Lives Matter intimideert bezoekers van restaurant - eist dat ze solidair zijn

In een interview die door RT met de woorden “misselijkmakend” wordt beschreven op een YouTube-kanaal genaamd Oxfrodshire Youth, wordt Sasha Johnson afgeschilderd als een “fantastische jeugdleider, vrijheidsstrijder, activist en zakelijk leider”.

Ze noemt zichzelf ook Oxford’s Black Panther, verwijzend naar de black power terroristengroepering The Black Panthers, die de Verenigde Staten in de jaren ’60 en ’70 heeft geteisterd. De groepering werd door de FBI geclassificeerd als een haatgroep.

Ze heeft ook een hekel aan zwarten die zich tegen haar uitspreken. In het filmpje hieronder drukt ze haar haat en minachting uit voor een zwarte man die zegt dat er in Groot-Brittannië geen systematisch racisme bestaat, en bekritiseert ze hem ook omdat hij een zwarte vrouw – zichzelf – woedend noemt, wat ze zojuist heeft gezegd dat ze is.

Dat Johnson geen “gelijkheid” wil zonder zwarte overmacht omdat zwarte mensen “gelijker” zijn dan anderen, kwam naar voren uit een bericht op Twitter dat haar zelfs tijdelijk heeft geschorst, ook al is ze zwart.

“De blanken zullen niet onze gelijken zijn, maar onze slaven. De geschiedenis veranderd. Geen gerechtigheid, geen vrede # BLM.”

“We gaan het hele land verkrachten en wat ga je er aan doen?” vraagt een moslim taxichauffeur aan een Britse vrouw

Vorig artikelBBC trekt zijn keutel in – patriottische liederen in Last Night of the Proms gaan door
Volgend artikelSluipende normalisering van pedofielen in social media
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Dat gaat vast lukken.
  Ze hebben honderdduizenden jaren hiervoor kunnen trainen in Afrika.
  En zie hoe een geweldig resultaat ze bereikt hebben!

 2. Ben ik nou gek geworden of is dat zwarte gepeupel geheel de weg kwijt.
  Volgens mij gaan die negers zo tekeer omdat honderden jaren geleden hun voorouders als slaven werden gevangen én verhandeld door hun stamhoofd in Afrika. Zij, de huidige negers, zijn pas van hun trauma af als zij een handjevol munten krijgen. Maar nu doet zich het merkwaardige verschijnsel voor dat de negers, met hun trauma’s van de slavernij van 100den jaren geleden en ondergaan door hun voorouders, zélf de slavernij weer willen gaan invoeren.
  Volgens mij zijn de redenen van het huidige BLM-schorem om te plunderen, vernielen , moorden n verkrachten niet helemaal zuiver, zij gebruiken de “slavernij” als uitlaatklep voor hun criminele inborst.

 3. Ik dacht dat de blanke Amerikanen al slaaf waren. Zij werken zodat de zwarten ze kunnen beroven en handje ophouden.
  En @Karton: Geef ze 1.000 Dollar of Euro voor de aankoop van een boomhut en een enkele reis Afrika.
  Kunnen ze gaan leven zoals ze dat eeuwen terug deden voor ze de luxe hadden die ze nu hebben. Als je maar werkt en je gedraagt.

 4. Slaven zijn er al duizenden jaren op deze wereld, welke achtergrond je ook hebt.
  Je kan ook bij je zelf denken waarom ben ik hier op deze wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in