via Twitter

Donald Trump zal nu alle beschikbare militairen en politieagenten mobiliseren om de aanhoudende rellen in het land te stoppen.

De Amerikaanse president Donald Trump zet het leger in om een einde te maken aan het linkse geweld en de ravages in het land, legde hij uit tijdens een persconferentie op maandag.

Nadat een zwarte Amerikaanse man, de 46-jarige George Floyd, stierf in verband met een politie-interventie, hebben gewelddadige rellen zich over het land verspreid.

Winkels zijn geplunderd, vernield en in brand gestoken. Hele gebieden zijn verwoest. Kerken zijn ook gesloopt. Niet alleen Afro-Amerikanen hebben deelgenomen aan de rellen, maar ook linkse extremisten, die Floyd’s dood uitbuitten in hun politieke strijd tegen Donald Trump.

Maar nu heeft de Amerikaanse president besloten terug te slaan.

In een toespraak buiten het Witte Huis verklaarde hij zich geschokt door het geweld en de onschuldige mensen die tijdens de rellen op brute wijze werden mishandeld.

Hij vertelde ook dat er een Afro-Amerikaanse politieagent is doodgeschoten.

Ik mobiliseer alle beschikbare federale middelen, civiele en militaire, om rellen, plunderingen, vernielingen en brandstichting te stoppen, en om alle gezagsgetrouwe burgers te beschermen, zegt Donald Trump.

We zullen dit nu stoppen. Ik heb alle gouverneurs geadviseerd om de Nationale Garde te sturen, die de straten zal domineren.

Als staten dit niet zelf doen, zal ik de militairen sturen die het probleem snel voor hen zullen oplossen.

Trump zal er ook voor zorgen dat degenen die achter de rellen zitten, worden vervolgd en lange gevangenisstraffen kunnen uitzitten, zegt hij.

Dit geldt ook voor Antifa en andere leidende aanstichters van het geweld.

Mike Tyson geeft commentaar op de rasrellen in de VS

Vorig artikelBlanke oudere vrouw bruut mishandeld
Volgend artikelDe boodschap van extreem links: “Eet de rijken”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Antifa is georganiseerd en door Soros betaald tuig; daar mag met alle wapens op geschoten worden. Ruimtde rotzooi op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in