De bus naar Malmö uit Polen is geen populaire route voor vrouwen en kinderen die uit het buurland Oekraïne komen. De vluchtelingen kiezen er simpelweg voor om Zweden te mijden uit angst voor het geweld en de criminaliteit.

“Veel mensen in Oost-Europese landen hebben gehoord dat Malmö een zeer gevaarlijke stad is, dat Zweden een maffialand is,” zegt een vrijwilliger tegen Expressen.

Volgens hem was de houding van verschillende vluchtelingen vergelijkbaar: Zweden? Bedankt, maar nee bedankt, bericht Friatider.se.

“Een vrouw die gevlucht is, zei dat zij niet met haar kinderen van de ene oorlog naar de andere wilde gaan,” vertelde de vrijwilliger aan Expressen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het Zweedse volk was tegen de wapens naar OekraïneVolg Frontnieuws op Telegram

  Een cruciale week voor Rusland en Oekraïne
Vorig artikelOekraïne Oorlog Dag 14: De Russen rukken op (Interessante video)
Volgend artikelOekraïne martelde Britse vrijwilligerssoldaat – dacht dat hij een Russische spion was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Zweden is oorlogs gebied. No-go zones waar de politie alleen ingaat met pantser voertuigen….waar negers en moslims de dienst uitmaken–straffeloos.

    Eens zo’n fantastisch land. Nu een vijfde wereld land.

    Voor herstelde vluchtelingen eruit–plankgas; grenzen dicht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in