Mark Zuckerberg is naar verluidt de regels van Facebook en Instagram aan het veranderen om oproepen tot geweld tegen Russen “tijdelijk toe te staan,” schrijft Informationliberation.com.

Van Reuters:

Meta Platforms (FB.O) zal toestaan dat gebruikers van Facebook en Instagram in sommige landen oproepen tot geweld tegen Russen en Russische soldaten in het kader van de invasie in Oekraïne, volgens interne e-mails die Reuters donderdag heeft ingezien, in een tijdelijke wijziging van zijn beleid inzake haatzaaien.

Het social-mediabedrijf staat ook tijdelijk sommige berichten toe die oproepen tot de dood van de Russische president Vladimir Poetin of de Wit-Russische president Alexander Loekasjenko in landen waaronder Rusland, Oekraïne en Polen, volgens interne e-mails aan zijn content moderators.

“Als gevolg van de Russische invasie in Oekraïne hebben wij tijdelijk vormen van politieke meningsuiting toegestaan die normaal gesproken in strijd zouden zijn met onze regels, zoals gewelddadige uitspraken als “dood aan de Russische indringers”. Geloofwaardige oproepen tot geweld tegen Russische burgers zullen we nog steeds niet toestaan,” zei een woordvoerder van Meta in een verklaring.

Zuckerberg veranderde in 2019 hun regels om oproepen tot “geweld met hoge ernst” tegen “gevaarlijke personen” als Alex Jones, Paul Joseph Watson en Louis Farrakhan toe te staan, hoewel ze het beleid terugdraaiden nadat ze tegenreacties kregen.

  Bakhmut: De eerste beelden van Wagner's overname van het "Metalurg"-stadion - De strijd is nu beslist

Vorige maand nog verwijderde Facebook het “neo-nazi” Azov-bataljon van hun “Gevaarlijke Individuen en Organisaties” lijst, zodat ze overladen konden worden met lof.

Terwijl de Russische media op Facebook gecensureerd zijn en de Russen niet langer beschermd zullen worden door hun “haatzaaiende meningsuiting” regels, mogen de Oekraïense militairen wel openlijk hun plannen aankondigen om oorlogsmisdaden te begaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland bombardeert een kraamkliniek? Marianna en de nieuwe couveuse-leugenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïners gebruiken hun volk als menselijk schild – zegt Rusland
Volgend artikelOekraïne Oorlog Dag 14: De Russen rukken op (Interessante video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Karma, kan je een bezoekje brengen aan Fuckerberg? Ik begrijp dat je het druk hebt. Maar enige haast is geboden. Stop aub al die gestoorden. De wereld heeft een zuivering nodig van het kwaad.

 2. De schoolkinderen hebben We are the world vandaag gezongen voor Ukraine .
  Nou is het wel heel ver aan het doorschieten . WTF>
  No Comment ! 🙈🙉🙊

  • Elk zichzelf respecterende ouder had z’n blagen al 2 jaar geleden van school moeten halen.
   Nòg beter altijd al zelfonderwijs i.p.v. indoctrinatie in hitlerjugendklassen als je wilt dat er nog wat van ze terecht komt.

   Voortplanten en de zorg uitbesteden dan krijg je dit.
   Gelukkig zijn er de spuutjes nog want deze kinderen zijn sociaal gestoord opgegroeid, kont nooit meer goed (àls we nog een toekomst maken)

 3. Belachelijk ik mag nergens op reageren waar ik het niet mee eens ben maar jullie geven die russenhatters alle kans waardeloos dat Facebook.

 4. Zuckerberg ging ook mee, in het coronabedrog; dus waarom dit niet. Hij zal wel weer miljoenen toegeschoven hebben gekregen van de globalisten.
  Dat het toestaan van haatzaaien consequenties heeft voor de bevolking; interesseert hem helemaal niets.
  Nu maar hopen dat Putin zo wijs is, om hier niet op te reageren. Er komt geen wijsheid van onze leiders, daar hoeven we niets van te verwachten.

 5. Het bewijst maar weer eens dat mensen de héél véél geld hebben niet meer weten wat te doen met al dat geld en dan maar vreemde beslissingen nemen. Hoe zal suikerpopje reageren als mensen het normaal vinden dat suikerpopje van hen in een plomp mag springen en vervolgens, kan niet zwemmen, verzuipt.

 6. Dat ze zich tot zoiets laags hebben laten zakken zoals haat laten zaaien op dat duivels media platform zegt genoeg over het doel dat bereikt moet worden
  Totale chaos en straten vol lijken
  Hoop dat er tijd komt dat het leger en die domme smerissen die hun ziel aan satan hebben verpand de handdoek in de ring gooien en dat we vervolgens achter de grote jongens aan mogen gaan
  Dan gaan we pas een mooie wereld maken

 7. Normaal gezien was haat zaaien en “aanzetten tot haat” ten strengste verboden.
  We hebben een leger politieagenten die het internet afzoeken naar haatberichten, en magistraten die direct in actie schieten bij het minste vermoeden van discriminatie.
  We moeten elke uitspraak waarbij het over “minderheden” of andere geprivilegieerde klassen gaat uiterst behoedzaam afwegen, want het minste geringste dat er eventueel misschien een beetje zou naar kunnen neigen dat iemand er eventueel een beetje haat in zou kunnen vinden, kan deze inquisitie al in gang doen schieten.
  Heel de immigratiecatastrofe is totaal onbespreekbaar en taboe geworden.
  Maar sinds het Oekraïne conflict is alles mogelijk, zolang het maar anti-Russisch is natuurlijk.
  De media en de overheid zijn nu de kampioenen van het haatzaaien en het aanzetten tot geweld, en ze doen het flagrant, openlijk en extreem.
  En alle antidiscriminatie organisaties en overheidsdiensten negeren het totaal.
  En bovendien propageren ze haat en geweld met de meest belachelijke en schandalige leugens.
  Net zoals ze de hele tijd hebben staan liegen over corona, liegen ze nu staalhard over Oekraïne.
  Weg met deze haatzaaiende leugenaars en bedriegers!

 8. Als nu iedereen nu nog niet in je ziet wat hier de bedoeling van is bij al die oorlogen hebben wij nooit zoiets gedaan denk even na leerde geschiedenis mensen maar dan ook bijvoorbeeld Russische mensen niet toelaten in het ziekenhuis denk aan de eed heb afgelegd Wie is nu de nazi hier dat deze mensen nog zich durven uit te spreken terwijl het alleen maar domme schapen zijn

 9. Gewoon massaal Facebook verwijderen ! laten we eerlijk zijn het is niet alleen verspilling van je energie maar ook nog eens zielig om de hele dag “kijk mij nou” verhalen te lezen en te schrijven.

 10. Ooooh, wat zijn het toch ook een stelletje achterbakse laffe nazi-smeerlappen, vuile fascistische haatzaaiers en addergebroed.Niet normaal meer dit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in