Biontech/Pfizer-vaccin fabrikant: Covid-19 zal “de komende 10 jaar bij ons blijven”

7
© Ennoti (Public Domain)

– Covid-19 zou over 10 jaar nog steeds pandemieën kunnen veroorzaken, zegt de producent van het eerste goedgekeurde Coronavaccin ter wereld. Ugur Sahin, de CEO van Biontech, die volgens Forbes zojuist is gestegen tot de rang van multimiljardair – 5,1 miljard euro mag hij nu de zijne noemen – werkte samen met het Amerikaanse farmaceutische industriebedrijf Pfizer en had minder dan een jaar nodig om zijn twijfelachtige vaccin bij de nationale regeringen er doorgejast te krijgen.

Ongeveer 500.000 doses van het vaccin zijn al toegediend in het Verenigd Koninkrijk en het ziet er naar uit dat het binnen enkele weken in verschillende andere landen zal worden goedgekeurd.

Ondanks de vooruitgang vertelde Sahin op dinsdag tijdens een persconferentie dat hij denkt dat het virus nog enkele jaren kan overleven.

Op de vraag wanneer hij geloofde dat de wereld weer normaal zou kunnen worden, antwoordde Sahin:

“We hebben een nieuwe definitie van ‘normaal’ nodig. Het virus zal de komende 10 jaar bij ons blijven. We moeten wennen aan het feit dat er meer uitbraken zullen zijn”.

Sahin vervolgde dat een “nieuw normaal” niet zou betekenen dat landen in lockdown moeten gaan en dat dit scenario mogelijk zou kunnen zijn “tegen het einde van de zomer”.

“Deze winter zullen we geen invloed hebben op de infectiecijfers, maar we moeten een invloed hebben zodat de volgende winter de nieuwe normaal kan zijn”, zei hij.

Sahin drong er ook op aan om voorzichtig te zijn met de vraag of 60-70% van de wereldbevolking gevaccineerd is voldoende zou zijn om verdere uitbraken te voorkomen.

Zolang het volk blijft toegeven aan de angstcampagnes, zal “normaliteit” een kostbaar goed zijn waaraan alleen de heersende elite mag deelnemen.

Vaccinfabrikanten afgeschermd van alle aansprakelijkheid terwijl neveneffecten zich opstapelen

Vorig artikelMeer dan de helft van de werknemers in de gezondheidszorg in ziekenhuizen in Californië weigert vaccinaties
Volgend artikelVirusbron Wuhan stadscentrum op oudejaarsavond volgepakt met mensen en Westerse steden leeg 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Als of iemand van de paracetamol fabriek beweert dat we de komende tijd meer last gaan krijgen van hoofdpijn.
  En dat we daarom nog zeker elke dag 4 pilletjes moeten blijven innemen voor de komende 10 jaar.
  Natuurlijk zegt die man dat het voorlopig nog niet over is.
  Het draait toch om zijn handeltje in vaccins.

 2. Hoeveel nieuws heb jij nog nodig om te beseffen dat wij, het volk, in oorlog zijn met de volksvertegenwoordigers?

  Hoe lang blijven we nog in de koplampen van rutte en de jonge staren? Als NU we niets doen worden we overreden!

  Zij zijn met duizenden, wij met miljoenen. Wij hebben de macht! We moeten de macht alleen terugpakken.

 3. Hun agenda zegd dat de totale vernietiging van de economie vanalle staten ter wereld in 1930 voltooid moeten zijn, the great reset! Agenda 21-30! Verzet je voor het te laat is, dit zg virus wordt misbruikt om hun doel te bereiken binnen de door hen geplande termijn! Wordt toch eens wakker mensen!

  • Ik denk dat wij dat hier wel allemaal wel door hebben dat het misbruikt voor een geheel ander doel.
   THE GREAT RESET. Om een slaven volk te creëren zonder rechten of eigendommen.
   Dus die wakkere boodschap om wakker te worden kan je wel weg laten hier.
   We zijn niet allemaal van de pot gerukt of zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in