Het Coronavirus-vaccin kan je AIDS geven, zeggen wetenschappers

3
© User:J.J. at English Wikipedia / Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Een groep wetenschappers in de VS slaat alarm over verschillende Coronavirus-vaccins die momenteel klinisch worden getest en waarschuwt dat ze het risico op hiv kunnen verhogen bij proefpersonen die ze gebruiken.

Volgens een team van wetenschappers onder leiding van Susan Buchbinder, een professor aan de Universiteit van Californië in San Francisco en hoofd van HIV Prevention Research bij het Ministerie van Volksgezondheid van San Francisco, zouden minstens vier van de huidige batch Covid-19-vaccins die in de klinische onderzoeksfase in ontwikkeling zijn, het risico van patiënten om hiv op te lopen kunnen verhogen. Een van de vaccins staat op het punt om in Rusland en Pakistan fase 3 studies uit te voeren, meldt RT.

Buchbinder en haar collega’s hebben uit eerste hand ervaring met deze specifieke vaccin-bijwerking van hun eerdere onderzoek naar een HIV-vaccin. Hun meest veelbelovende kandidaat-vaccin had precies het tegenovergestelde effect van het gewenste resultaat, waardoor mensen nog kwetsbaarder werden voor AIDS dan voorheen.

“We zijn bezorgd dat het gebruik van een Ad5 vector voor immunisatie tegen SARS-CoV-2 het risico van HIV-1 acquisitie onder mannen die het vaccin ontvangen ook zou kunnen verhogen”, schrijven ze.

Een vector is de methode waarmee een vaccin op een doellocatie wordt afgeleverd. Een van de meest gebruikte vectoren in medisch onderzoek is een genetisch gemodificeerd adenovirus, een groep DNA-virussen die meestal oog- en luchtwegaandoeningen veroorzaken.

Verschillende van de huidige batch Covid-19 vaccins in ontwikkeling gebruiken een adenovirus als afleveringsmethode voor de genetische code van de Coronavirus spike eiwitten, met het oog op het leren van onze immuunsystemen om SARS-CoV-2 te herkennen en te bestrijden.

  Geen wonder dat China geen mRNA prikken gebruikt

Vaker wel dan niet verhogen genetisch gemodificeerde adenovirussen die als vectoren worden gebruikt het risico op HIV niet.

Echter, een specifieke, genaamd Ad5 (recombinant adenovirus type-5), was de boosdoener die Buchbinder en het vorige HIV-vaccin van haar team onderuit haalde en staat centraal in de huidige vaccincontroverse.

Het mechanisme waarmee het het risico op het oplopen van HIV verhoogt, wordt slecht begrepen, maar lijkt het immuunsysteem zo te provoceren dat het HIV nog meer doelwitten geeft dan voorheen, waardoor het veel sneller een voet aan de grond krijgt in het lichaam.

Immunoloog Anthony Fauci, die sinds 1984 directeur is van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, waarschuwde reeds in 2014 tegen het gebruik van deze specifieke vector in vaccins die worden verspreid in gebieden met een verhoogd risico op HIV.

Desondanks beweren de bedrijven achter de vaccins in kwestie zich bewust te zijn van het probleem en rekening te hebben gehouden met de risico’s tijdens de ontwikkeling van de vaccins.

Zo beweert ImmunityBio – dat momenteel zijn vaccin in Californië test voor de volgende fase die in Zuid-Afrika zal plaatsvinden – dat ze de Ad5-vector in hun vaccin genetisch hebben ‘gemuteerd’.

Verschillende vaccinonderzoeken zijn al onderbroken vanwege nadelige bijwerkingen en zelfs in één geval een overledene.

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

Vorig artikelMohammed-cartoons opgehangen: ​​vier politieagenten voor de deur
Volgend artikelHongarije: De onthoofding van Samuel Paty is het gevolg van immigratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. De Verduistering

  “‘Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it.’ We kunnen vast beginnen met de eigen beroepsgroep.”

  “… Maar nog veel erger is het dat mijn eigen beroepsgroep, artsen met een vermeende academische opleiding van vele jaren, zich deze kullekoek van het bron- en contactonderzoek, het massaal screenen van de bevolking met een kreupele diagnostische test, op een virus met een nagenoeg gelijke Infection Fatality Rate als het Influenza virus, en bovenal de volstrekt idiote verplichting tot het dragen van een niet-medisch mondmasker in het ziekenhuis, zich klakkeloos laat aanleunen. …”

  (En niet te vergeten; de verschillende voorgeschreven gifspuiten en gifpillen zich ook klakkeloos laat aanleunen. Ongelukjes daargelaten. https://www.pharmadeathclock.com/)

  https://www.janbhommel.com/post/de-verduistering

  NEUROLOOG | JAN B. HOMMEL
  Kritische beschouwingen over de gezondheidszorg.

 2. AIDS is ook een gepatenteerde sarsvirus zoals alle ziekten waarvan vaccins zijn zoals ebola varkensgriep, vogelgriep , de griep , spaanse griep , kinderziekten ,en corona virus en meer zijn allemaal gekweekt en hebben allen een patent en een vaccin een intoxinatie middel dat zelf de oorzaak is van sterfte en allerlei ziekten en nevenwerkingen !DIT IS DE WAARHEID slaapwel !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in