Covid infectie fataliteit ratio blijft dalen en dalen – nieuwe studie zegt dat de IFR van het “dodelijke virus” is gedaald van 3,4% tot 0,15%

Dat is een duikeling van 95% in minder dan een jaar.

0

Met elke nieuwe studie, met elk nieuw artikel, wordt de “dodelijke” pandemie minder en minder, wel… dodelijk. Het meest recente overzicht van gegevens, gepubliceerd eind maart, schat de infectie fataliteit ratio (IFR) op 0,15%.

Dat is, nogmaals, ongeveer hetzelfde als een normaal griepseizoen, schrijft Kit Knightly.

Het nieuwe artikel is het werk van Dr. John Ioannidis, die u zich waarschijnlijk nog herinnert. Hij is een eminent epidemioloog en statisticus die afgelopen voorjaar publiekelijk heeft aangedrongen op de noodzaak van “goede gegevens”.

Herinnert u zich de lente nog? De gelukzalige dagen dat u nog nooit gehoord had van “infectie fataliteit ratio”? De uitdrukking kwam vorig jaar pas echt in de belangstelling te staan, nadat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) had bekendgemaakt dat de IFR van het enge nieuwe virus 3,4% bedroeg.

Dat is op zich niet bijzonder hoog. Maar het is aanzienlijk hoger dan de meeste verkoudheids- en griepvirussen.

Rond dezelfde tijd heeft iemand (of meerdere personen) de Wikipedia-pagina over de Spaanse griep bewerkt, om de IFR te wijzigen en het te doen lijken alsof Covid-19 net zo gevaarlijk was. Wie dit deed, blijft een mysterie, hoewel het waarom vrij duidelijk is geworden.

In die tijd voorspelden veel deskundigen dat de werkelijke IFR van “Covid” veel, veel lager zou zijn dan de schatting van de WHO, en dat dit duidelijk zou worden naarmate nieuwe gegevens werden verzameld.

Dr. John Ioannidis was een van de meest uitgesproken sprekers op dit punt en al die tijd heeft hij aangedrongen op de noodzaak van een koel hoofd en goede gegevens. Uit zijn eerste studie, van april jongstleden, bleek dat de ECHTE IFR van Covid-19 0,27% bedroeg. Daarna deed hij er nog een in oktober, waaruit bleek dat het nog lager zou kunnen zijn, namelijk 0,2%.

  Met, niet vanwege Covid-19 in ziekenhuis: "gevoelig nieuws" over Corona-narratief

En nu, in deze meest recente studie, werd 0,15% gevonden. Precies in lijn met de seizoensgriep (die voor het gemak van de aardbodem is verdwenen).

Dat is een vermindering van 95% van de schatting van de WHO, in minder dan een jaar. Het ligt ook in de lijn van de (onbedoelde) toegeving van de WHO in oktober jongstleden, dat waarschijnlijk ongeveer 10% van de wereldbevolking aan het virus was blootgesteld, wat neerkomt op een IFR van ongeveer 0,14%.

En vergeet niet de belachelijke manier waarop nationale regeringen hun zogenaamde “Covid-doden” verzamelen. Zelfs als de officiële sterftestatistieken “aanzienlijke overschattingen” zijn, is de IFR nog steeds laag. Zeer laag.

Laten we dit bedekken met alle gebruikelijke disclaimers: Ja, het virus is misschien nooit geïsoleerd geweest, en dus is het bestaan ervan nog niet bewezen. En ja, zelfs in de veronderstelling dat het bestaat, is niet bewezen dat het de ziekte veroorzaakt die bekend staat als “Covid-19”.

Maar het onderscheid tussen “geen virus” en “een virus dat niet gevaarlijk is” lijkt steeds meer te vervagen, nietwaar?

Naarmate de werkelijke IFR van Covid lager (en lager, en lager) blijkt te zijn dan de oorspronkelijke schattingen, komt het steeds meer overeen met het basis-achtergrondrisico van gewoon in leven zijn.

Vergeet echter niet dat experimentele gentherapie-“vaccin” te nemen. We weten nog niet of ze volledig veilig zijn, omdat de langetermijnproeven pas over twee jaar klaar zijn en de technologie nog nooit op mensen is gebruikt, maar toch… je hebt slechts 99,85% kans om zonder dat vaccin te overleven.

De ongewenste feiten – Hier is een grafiek die ze niet willen dat u die ziet

Vorig artikelDe aapmens: eerste chimera-achtige embryo’s van de moderne tovenaarsleerling
Volgend artikelMondkapjes uit China nu voorzien van waarschuwing: bieden geen bescherming tegen Corona en kunnen “kanker, geboorteafwijkingen en andere schade aan de voortplanting veroorzaken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in