Velen vragen zich af hoe het mogelijk is dat één van de rijkste mannen ter wereld de WHO is gaan domineren, NGO’s bestuurt en als mentor fungeert voor premiers en nationale leiders, schrijft Hannenabintuherland.com.

Miljardair en investeerder in vaccins, Bill Gates, die economisch enorm profiteert van de wereldwijde Covid-19 lockdown en vaccinprogramma’s, heeft openlijk gepleit voor abortus als maatregel om de bevolking onder controle te houden en vraagt zich af wat we moeten doen met de snelle bevolkingsgroei in de wereld.

Velen verwijzen nu naar zijn TED-toespraak in 2010, waarin hij sprak over de noodzaak om een “grote inspanning” te leveren op het gebied van vaccinatie in derdewereldlanden en dat dit het bevolkingsaantal zou kunnen terugdringen – “gezondheidszorg en vaccins zouden de onhoudbare bevolkingsgroei kunnen verminderen.”

Vergeet de heerschappij van het volk. Westerse miljardairs-oligarchen regeren ons nu, Bill Gates voorop als de messianistische wereldleidende “pandemie-expert” die in zijn TED-toespraak in 2010 openlijk sprak over “vaccins verminderen de bevolkingsgroei”.

De miljardairs bezitten de liefdadigheidsorganisaties, zij bezitten de hulporganisaties, zij bepalen hoe pandemieën moeten worden aangepakt, zij betalen miljarden aan de WHO en NGO’s, zij controleren politici, zij bezitten medische faciliteiten. Zij bezitten wetenschappelijk onderzoek, vaccins, gezondheidsinstituten.

Terwijl het globalisme ertoe heeft geleid dat westerse oligarchen politiek zijn gaan bedrijven door privékapitaal in liefdadigheidsinstellingen, NGO’s en de politiek te sluizen, heeft Bill Gates tijdens de SARS-griep in de Coronaperiode de rol van “wereldpandemie-expert” op zich genomen. Het heeft ons naar een ernstige catastrofe geleid.

Bill Gates toespraak over “vaccins kunnen onhoudbare bevolkingsgroei verminderen

  Dictator Trudea zal huisdieren van gearresteerde demonstranten stelen, hun bankrekeningen in beslag nemen, hun voertuigen afpakken en hun kinderen ontvoeren

“De bewering van de vaccin-evangelist dat de wereldbevolking, die in 2010 6,8 miljard bedroeg en “op weg was naar negen miljard” ten tijde van de beruchte TED Talk, zou kunnen worden teruggebracht “als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten,” en dergelijke “met misschien wel 10 of 15 procent”, kan op zichzelf worden beschouwd als een belastende uitspraak – en FactCheck.org heeft erkend dat hij het heeft gezegd,” schrijf RT

Bovendien werd een TED-talk van Gates van vorig jaar na de uitzending bewerkt om een zin over vaccinatiecertificaten te schrappen, die op dat moment werden beschouwd als te veel riekend naar een politiestaatmentaliteit die geen van de democratische landen zou accepteren. Anderhalf jaar later zijn de door lockdowns gekewelde bevolkingen in de armen van dergelijke paspoortregimes gedreven en klinkt Gates’ voorspelling – die in de audio-versie van zijn praatje blijft staan – bijna ingehouden.

“Bill Gates begeeft zich op elk terrein dat te maken heeft met het in stand houden van leven en ondermijnt al meer dan een decennium de vitaliteit in al haar vormen, in een poging om er controle over te krijgen en er winst uit te halen.

Door onderzoek te financieren en openbare instellingen te financieren, kan Gates die instellingen een pad opdringen waar ze alleen zijn gepatenteerde intellectuele eigendom kunnen gebruiken.

Terwijl hij doet alsof hij de wereld redt door middel van filantropie, bestendigen en verergeren de oplossingen van Gates de wereldproblemen. Ze kunnen zelfs de toekomst van de mensheid bedreigen, omdat ze ons dichter bij uitsterven brengen,” schrijft Dr. Joseph Mercola.

  Vragen, heeft u antwoorden?

Bill Gates toespraak over “vaccins zouden de onhoudbare bevolkingsgroei kunnen verminderen”:

“We hebben momenteel te maken hebben met enorm machtige technocraten die vastbesloten zijn om de Great Reset in te luiden, een plan van het World Economic Forum (WEF), dat de voortdurende overdracht van rijkdom en grondstofbezit van de arme en middenklasse naar de ultra-rijken zal voltooien.

Misschien wel de bekendste van de personen die hiertoe aanzetten is Bill Gates, die, net als John Rockefeller een eeuw voor hem, zijn zwaar aangetaste imago heeft gerehabiliteerd door zich tot filantropie te wenden,” zegt Dr. Mercola.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Is Bill Gates een massamoordenaar? Ernstige beschuldigingen van Robert F. KennedyVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEen dringende videoboodschap aan de wereld: Crisis, Marburg virus ziekte – Oplossing, Ricine-rijk vaccin – Mogelijk resultaat, vaccin-geïnduceerde vergiftiging
Volgend artikelWaarom hebben ze in hemelsnaam “Polyethyleen Glycol” – het actieve ingrediënt in antivries – in de Covid injecties gedaan?!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • Precies dat is het grote dilemma. Toch verneem ik geluiden dat een deel van de mensheid aan het ontwaken is en de onafhankelijke media gaat raadplegen.

   “Je bent niet beperkt tot slechts één brein, je hebt een tweede brein, namelijk je gevoel. Heb je ooit een onderbuikgevoel gehad? Zo’n moment dat je iets gewoon wist? Dat je wist: er klopt iets niet.”

   ‘‘Je onbegrensde brein’ is een hoofdstuk uit het geweldige boek Onbegrensd. Vanwege hun opleiding of opvoeding denken mensen veelal het tegenovergestelde: dat het maximum wat hun brein betreft al is bereikt. Daar komen uitspraken vandaan als: “Dat is niet voor mij weggelegd” of: “Die mensen hebben ervoor gestudeerd” of … bedenk ze zelf maar.
   Maar zijn al deze uitspraken of gedachten wel correct? Volgens de auteur en onderzoeker van het zojuist verschenen boek Onbegrensd zijn deze uitspraken, die je naar beneden halen, bewezen niet waar. Sommige mensen die jaren hebben gestudeerd, kunnen de domste dingen en uitspraken doen.’

   Onbegrensd – Jim Kwik
   https://www.succesboeken.nl/book/9789492665546

 1. en wie denkt gates wel dat hij is ?? god ? omdat hij meer geld heeft ? die man hoort thuis op de elektrische stoel , hij heeft bloed van duizenden aan zijn handen…die psycho-pedofielen mogen dan wel veel bezitten , één ding bezitten ze niet : mijn lichaam ! wat daar in komt beslist maar één persoon , ik zelf ! als gates zo bezorgd is over de bevolkingspopulatie , dat ‘em dan een koord koopt en zichzelf aan de eerste de beste boom ophangt , dan moet hij zich geen zorgen meer maken…maar blijf met uw pedo poten van ons en onze kinderen verdomme !

 2. Terwijl betaalbare tevens werkzame medicatie zoals hydroxychloroquine en ivermectine door de pharmaceutische maffia door het slijk worden gehaald; door middel van dodelijke proeven op diens dodelijkheid worden aangeduid en als verboden middelen worden geclassificeerd en dit alles terwijl wereldwijd is aangetoond dat deze middelen werken om bepaalde klachten zoals ook malaria te elimineren, heeft dezelfde pharmaceutische maffia nu een ‘vaccin’ ontwikkeld tegen malaria welke – zoals ik heb begrepen – binnenkort ingezet zal gaan worden in de Afrikaanse landen. Excuus voor het in gebreke blijven van een bron ter getuigenis van bovenstaande.

 3. Euh met die uitspraak van Gates bedoelde hij :
  In de arme landen nemen mensen meer kinderen omdat het niet zeker is hoeveel er zullen overleven. Met vaccins vergroot je de overlevingskansen en zullen die mensen mettertijd minder kinderen nemen, wat resulteert in minder bevolkingsgroei.
  Ben niet pro-Bill maar wou dit toch ff verduidelijken.

  • @ UncleScorp

   I.m.o. trap je nu in het sprookje van Gates. Kinderen neem je niet, maar krijg je. De pa van Gates is oprichter van Parenthood. Armoede wordt veroorzaakt door de multinationals; de oorlogsindustrie en corrupte politici. Frankrijk int nog altijd stuivers uit Afrika waardoor dat continent in armoede wordt gehouden. Dat item is eens als gespreksonderwerp op de agenda van het Europese Parlement gezet, maar daar is uiteraard verder niets mee gedaan. Macron is miljonair geworden door zijn connecties in het verleden met Nestlé; de multinational die Afrikaanse kinderen van de straat plukt om voor de rest van hun leven op Cacaoplantages als slaven te dienen. Het is ook de tak van industrie die wereldwijd water steelt of inkoopt tegen een paar stuivers om dat in plastic kankerverwekkende flesjes te verkopen. Ook al staat er geen ‘Nestlé’ op die flesjes is de kans groot dat het toch van Nestlé is. Door het stelen/inkopen van dat water worden hele gebieden ecologisch verneukt en wordt ook de bevolking aldaar in armoede gestort. Volgens de bedrijfsvoerder van Nestlé is iets als water niet langer een vrij beschikbaar mensenrecht. Door corruptie van politici nemen zij dat water weg tegen belachelijke prijzen. China is bezig om infrastructuur aan te leggen in Afrika en zetten daar Chinese arbeiders voor in terwijl de Afrikaanse bevolking er slechts op afstand naar mag kijken. Wanneer je een tomaat in plakjes snijdt en in de aarde stopt, kun je talloze tomatenplanten opkweken. Niemand ter wereld zou honger hoeven hebben. Shell en soortgelijke bedrijven trekken hele natuurgebieden leeg om daar te gaan boren en te mijnen met achterlating van door olie vernietigde – voor mens en dier onleefbare – habitat. Deze giganten worden praktisch niet aangeklaagd en zo ja dan lachen ze om de boetedoening om vrolijk door te gaan met destructie. De inheemse bevolking heeft de keus om te vertrekken (waarheen?); tegen lage lonen er te gaan werken of te sterven. Ondertussen worden westerlingen in de zeik genomen door foto’s en filmpjes te laten zien van Afrikaanse kinderen met een vlieg op de neus en of je even je geld wil storten op een bepaalde girorekening. Ondertussen blijft daarvan veel aan de strijkstok hangen en verdienen diens directeuren ver boven het gemiddelde. Gebieden welke zogenaamd ongeschikt zijn voor – eerlijke en natuurlijke – landbouw zijn vruchtbaar te maken door de bodem van voedsel te voorzien. Geoff Lawton is hier onder andere mee bezig en het permacultuurconcept wordt nu wereldwijd toegepast. Tot schrik van het satanistische bewind uiteraard welke graag ziet dat mensen vooral afhankelijk blijven en de Monsanto producten afneemt (…) en de zo nodige – kuch – injecties van de pharmaceutische maffia toegediend krijgen, want achie de bevolking daar gaat massaal dood. Bij gelegenheid worden groepen kinderen ingespoten met stoffen waaraan een deel sterft zonder dat daar de ouders bij betrokken worden. Vaccins zijn er slechts om mensen ziek te maken. Goede sanitaire voorzieningen en vruchtbare gezonde bodem, lucht, water en ECHTE voeding=MEDICIJN zijn levensreddende ingrediënten. I.m.o. trap je zoals zovelen in de valkuil van de zichzelf benoemde elite – met haar vet betaalde communicatiedeskundigen en psychologen – die het zogenaamd zo goed voorheeft met de wereld en de wereldbevolking, maar ondertussen heel veel bloed aan de handen heeft. Hetgeen pas zichtbaar wordt wanneer je de correcte informatie zoekt en vindt. Hoe meer je zoekt des te meer je zult vinden. Iets als censuur viert vandaag de dag niet voor niets hoogtij. Ben niet pro-Bill en wil dit toch ff verduidelijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in