Black Lives Matter gesigneerde posters met slogans als “KILL A WHITE ON SIGHT” en graffiti met de tekst “HANG THE WHITE MAN” zijn in Schotland ontdekt.

De racistische posters werden gevonden op een paviljoen in Baxter Park in Dundee door een hondenuitlater, die zegt dat er “de laatste tijd veel posters in het gebied zijn geweest, maar niet zo erg als dit”.

Onder de berichten op de posters waren onder meer “dood een blanke op zicht”, “als ze niet stoppen, vermoord een agent”, en “alle blanke MP’s moeten aan bomen hangen”.

Ik was de hond aan het uitlaten toen ik deze posters van de ramen van het paviljoen haalde. Ik ben even gaan kijken, want er zijn de laatste tijd veel A4-posters in het park geweest met betrekking tot BLM, maar niets zo extreem. Er was er ook nog een over kinderen, maar ik kon er niet alles van afscheuren, dus ik heb verwijderd wat ik kon, zegt de man, die niet bij naam genoemd wenst te worden.

De flyers, die zeggen afkomstig te zijn van Black Lives Matter en Antifa, komen weken na de dood van George Floyd in politiebewaring in Minneapolis, in de VS.

Een lokale Black Lives Matter activiste, Joy Gansh, suggereert dat de posters misschien niet het werk zijn van BLM-aanhangers, maar van “een witte supremacist” die de beweging “in diskrediet wil brengen”.

“Dit is een manier om ons fout te laten lijken… Dit lijkt een manier om ons te stoppen en ons gewelddadig te laten lijken, zodat ze met geweld terug kunnen slaan”, voegt ze eraan toe.

De ontdekking van de posters volgt op het vandaliseren van het Schotse Falkirk Wheel met soortgelijke anti-blanken racistische berichtgeving, waarbij de roterende kanaalboot werd ondergekliederd met graffiti “HANG THE WHITE MAN” en “BLACK LIVES MATTER”.

  BLM zwarten: blanken moeten lijden
Vorig artikel‘Bikers For Trump’ zijn van plan om Seattle te heroveren op de illegale BLM en Antifa bezetters
Volgend artikelCorona: Nieuwe uitbraak in Peking – bezorgdheid over tweede golf in Europa na de rellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Kunnen we die idioten van BLM niet wijsmaken dat de Swabs, Rothchilds etc. achter de “onderdrukking”van de zielige zwarten staan. (wat deel ook nog waar is).
    Een beetje buigen tot een boemerang zogezegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in