Gewapende mannen worden gezien die controleposten bemannen die de toegang tot de CHAZ controleren. De politie zegt dat zij klachten hebben ontvangen dat de anarchisten contant geld eisen om de zone binnen te gaan, en van bedrijven "beschermingsgeld" eisen. © Twitter@SBAYPD

President Trump heeft geëist dat gouverneur Jay Inslee en de burgemeester van Seattle onmiddellijk de controle terugkrijgen over een zone van zes stadsblokken en een politiebureau in de stad die door gewapende linkse anarchisten en demonstranten in beslag zijn genomen.

Radicale linkse gouverneur [van Washington, Jay Inslee] en de burgemeester van Seattle worden getart en bespeeld op een niveau dat ons geweldige land nog nooit eerder heeft gezien, tweette Trump laat op woensdag.

Neem nu je stad terug. Als je het niet doet, doe ik het wel. Dit is geen spel. Deze lelijke Anarchisten moeten ONMIDDELLIJK worden gestopt [stooped, red]. Binnenlandse Terroristen hebben Seattle overgenomen, gerund door Radicale Linkse Democraten, natuurlijk. LAW & ORDER!, ging hij verder.

DailyMail meldt:

Er volgde verbazingwekkende ontwikkelingen in Seattle, waar demonstranten de ‘Capitol Hill Autonome Zone’, of CHAZ, hebben opgericht, barricades en gewapende controleposten hebben opgezet en hebben verklaard dat de politie niet in de zone mag komen.

Er waren evenzo chaotische taferelen in Portland, een andere, zeer Democratische stad, waar de demonstranten de politiebarricades verwijderden die het gerechtsgebouw omringden om de muren te verven.

Suggesties beweren dat ook zij probeerden een autonome zone te bouwen, maar hun inspanningen waren niet zo georganiseerd als die in Seattle.

De ‘zone’ van Seattle, met onder meer flatgebouwen en winkels, bevat ook het East Precinct van het politiebureau van Seattle, dat de politie op maandag heeft verlaten na het ontvangen van een dreigement dat het bureau zou worden bestormd en afgebrand. Een beschadigd bord buiten het district luidt nu ‘Seattle People Department’.

  Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC laat ziekenhuizen aan vaccin overleden mensen classificeren als "ongevaccineerd"
Op een kaart die door de anarchisten is gemaakt, toont de ‘Capitol Hill Autonomous Zone’, oftewel CHAZ, in Seattle, waar de gewapende anarchisten barricades bemannen en de toegang controleren. De CHAZ omvat appartementen, bedrijven en een verlaten politiedistrict. © Twitter@SBAYPD

Een verslaggever van de KIRO-FM kreeg op dinsdag toegang tot CHAZ en zei dat er op elke hoek gratis voedsel en medische hulp beschikbaar was voor demonstranten.

Voedsel en goederen werden ook verdeeld aan de dakloze bevolking in het omringende gebied, en de demonstranten organiseerden een huisvuilinzameling voor woensdag, zei de verslaggever.

Op woensdagavond vestigden de demonstranten zich in de zone om de documentaire Paris Is Burning te bekijken op een draagbare projector die in de straat stond opgesteld. De film richt zich op drag queens die in New York City wonen.

Andere berichten op social media geven echter aan dat niet alles zich harmonieus ontvouwt binnen de CHAZ.

Sommigen beweren dat rapper Raz Simone zich binnen de CHAZ had gevestigd als ‘warlord’ en met gewapende mannen patrouilleerde.

Op woensdag kwam er een video te voorschijn waarop Simone en een aantal andere mannen een confrontatie aangaan met een andere man binnen de CHAZ, die hem ervan beschuldigde dat hij de graffiti van iemand anders had overgeschilderd.

We zijn nu de politie van deze gemeenschap, vertelt een lid van Simone’s aanhang de man, die hen afpoeiert en doorgaat met het markeren van de zijkant van een gebouw.

De chauffeur die op BLM-relschoppers schoot en door de media als blank werd afgeschilderd, is in werkelijkheid een kleurling

Vorig artikelSchoonheidsproducten voor zwarten in afgesloten vitrines: Walmart verandert de verkooppraktijk
Volgend artikelMarion Maréchal: Ik hoef me niet te verontschuldigen als blanke of als Franse
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ik hoop dat hij het reguliere leger erheen stuurt en snel; dat hij het afhandelt als puur terrorisme, wat het is.
    B.v. eerst wat hellfires op de barricades, dan leger erin.

    Doet ie dat snel, dan heeft ie de komende verkiezingen gewonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in