Ondanks het feit dat bijna 100% van de volwassen bevolking van IJsland is ingeënt, is de verspreiding van de ziekte nu op het hoogste niveau ooit. Nu waarschuwt de IJslandse staatsepidemioloog dat de coronabeperkingen wellicht nog 15 jaar gehandhaafd moeten blijven, meldt friatider.se.

Op 26 juni hebben de IJslandse autoriteiten besloten alle binnenlandse beperkingen op te heffen. Op dat moment was er al verscheidene weken geen enkel geval van covid-19 geregistreerd, en geen enkel sterfgeval sinds december vorig jaar.

Inmiddels is een zeer grote meerderheid van de volwassen bevolking in IJsland gevaccineerd. Bij 50-plussers ligt dit percentage dicht bij 100%.

Maar inmiddels verspreidt de zogenaamde deltavariant zich nu snel. Op dinsdag werden 124 nieuwe gevallen gemeld, het hoogste aantal tot nu toe. Een groot deel van de nieuw geïnfecteerde personen blijkt volledig gevaccineerd te zijn.

De staatsepidemioloog van IJsland, Thorolfur Gudnason, sluit nu niet uit dat er tot 15 jaar lang coronabeperkingen nodig zijn, meldt mbl.is.

“Het kan zo zijn, niemand kan weten wat de toekomst brengt. Dat is wat we de hele tijd al zeggen, dat er geen voorspelbaarheid in zit.” zegt hij.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël en de Delta-variant: Coronabesmettingen van gevaccineerden “exploderen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Kan iemand de alarmerende toename van arbeidsongeschiktheid in zowel de VS als het VK verklaren?
Vorig artikelFrankrijk: vader veroordeelt dood van zijn 22-jarige zoon na inenting experimentele Pfizer-mRNA gentherapie
Volgend artikelScandinavië gealarmeerd door abnormale vaginale bloedingen na experimentele mRNA-gentherapie injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Ik ben blij dat ik destijds niet ben afgereisd naar IJsland om er te blijven. Ik had de bevolking hoog zitten, maar wat hoog zit kan diep kelderen. Stelletje imbecielen!

 2. “Het ”””vaccin”””’ is de enige weg uit deze crisis!
  Behalve dat je vervolgens 15 jaar opgesloten wordt.

  Het kan toch niet zo zijn dat mensen dan op hun lauweren blijven zitten, zou je denken.

 3. Denk dat het wel los zal lopen daar voor wat betreft de controles en strengheid.

  Oppervlakte 103.000 km² [1] (2,7% water)
  Inwoners 364.134

  Dan Nederland.
  Oppervlakte 41.543 km² [4] (18,41% water)
  Inwoners 16.105.285 (2002)[5]
  17.280.397 (2020)

 4. Alles hangt aan die onbenullige PCR-methode (geen test!).

  Een variant van iets niet bestaand, is een variant die dus ook niet bestaat.

  De overheid doet ook niet de minste moeite om verwarring te voorkomen. Nee, ze spannen zich in om enkel de chaos te vergroten en de wanhoop tot een uiterste te drijven.

 5. De schapen moeten nu toch hebben gemerkt dat de gifspuit geen enkele vrijheid oplevert.
  Maar ondanks deze harde feiten gaan de hersenlozen schapen weer in de rij staan voor de volgende prikken die in aantocht zijn.
  Daarmee werken zij vrijwillig mee aan de wereldwijde genocide…

  • Helaas maar dat is wel de werkelijkheid op dit moment mensen zijn niet zo bang voor het virus maar meer bang voor de uitsluiting om deel van een samen leef ving te mogen zijn, uitsluiting is het ergste wat mensen kunnen overkomen, en ik begrijp het dat mensen bang zijn want er spelen grotere machten achter dit virus en dat is macht en geld en dat vertel ik ook al jaren je wilt toch wat met je geld en je bent zo machtig dat het volk kan uit moorden en dat gaat simpel laat het rechts systeem ploffen en dat gebeurt nou rechters zij beulen geworden.

  • ja maar ik wil op restaurant kunnen gaan
   ja maar ik wil naar het concert
   ja maar ik wil op vakantie
   ja maar het moet om gootmoeder the kunnen bezoeken
   ja maar …..
   ja maar …..

 6. Zijn IJslanders slechter geïnformeerd dan de rest van Europa. 15 jaar maatregelen zullen waarschijnlijk resulteren in een volledig uitgestorven bevolking. Overigens zijn het de spike-eiwitten waarschijnlijk die nu het land in de greep houden en waarmee iedereen wordt besmet totdat – wat niet kan uitblijven – een kleine minderheid het overleeft en totaal immuun is voor corona besmettingen van welke soort dan ook.

  • Ah… dus daar gaan de Inteelters zitten met zijn allen. Op het dood-gespoten Ijsland. Van waaruit de ze rest van de debielenkudde in de gaten kunnen houden. Vast ook nog wel plek voor de niet-ingespotenen, dunkt me.

 7. Wanneer de kinderen de doodsspuit krijgen dan zal de ouders hunne cent vallen. Of ze dan echter de moed zullen hebben om te vechten tegen hun regeringen betwijfel ik. De westerlingen zijn soja mensen geworden en de Afrikanen zullen Europa overnemen, zeg ik al 10 jaar!

 8. Waar hebben we het over : 124 ‘gevallen ‘ op de 300.000 inwoners en waarschijnlijk geen doden , die waren anders zeker benoemd . Storm in een glas water .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in