Frankrijk: vader veroordeelt dood van zijn 22-jarige zoon na inenting experimentele Pfizer-mRNA gentherapie

Maxime Beltra de jonge Fransman die overleed na het krijgen van de Pfizer-injectie op 25 juli 2021. (@LEGENERAL_OFF_1/Twitter).

Een geschokte Franse vader, Frédéric Beltra, heeft de dood van zijn 22-jarige zoon, Maxime, aan de kaak gesteld, die plaatsvond de dag nadat hij de Pfizer-injectie tegen de covidgriep had gekregen, meldt thebl.com.

In een video die viraal gaat, meldt Beltra dat Maxime op 25 juli de eerste dosis kreeg in het stadje Saintes-Maries de la Mer, Bouches-du-Rhône, in het arrondissement Arles in Frankrijk en om 23.00 uur plaatselijke tijd overleed, volgens de onafhankelijk media Medias-Presse-Info op 27 juli.

Aangezien Maxime in blakende gezondheid verkeerde, wordt zijn dood toegeschreven aan een allergische reactie veroorzaakt door het vaccin, een serum dat alleen onder experimentele toelating wordt gebruikt.

Critici van deze tragische gebeurtenis beweren dat als de jongeman de injectie had geweigerd, hij misschien nog in leven zou zijn.

De massale vaccinatiecampagne heeft in veel landen geleid tot veel klachten van zowel wetenschappers als burgers, gezien de talrijke sterfgevallen en de miljoenen schadelijke bijwerkingen die aan het licht zijn gekomen.

Een Twittergebruiker die reageerde op de dramatische video waarin de dood van Maxime aan de kaak wordt gesteld, klaagde over de schijnbare ongevoeligheid van degenen die bij de vaccinatie betrokken zijn.

“Ze lijken stenen te hebben in plaats van een hart. Ze zijn ongevoelig voor de dood, zolang het hen niet aangaat. Geen empathie. We moeten niet vertrouwen op hun menselijkheid, maar op de kracht van het volk, we moeten massaal de straat op gaan, verhinderen dat ze kunnen slapen!” schreef de Twittergebruiker @torimar98865410.

Opgemerkt zij dat het videoplatform YouTube de video van Beltra heeft gecensureerd en verwijderd, met als argument dat deze in strijd is met zijn richtlijnen, en heeft aanleiding gegeven tot kritiek die suggereert dat er sprake is van een soort complot van de mainstream media, om te voorkomen dat soortgelijke tragedies veroorzaakt door vaccins bekend worden.

Wetenschap, redding en ketters: van Monsanto tot Pfizer, het is hetzelfde oude draaiboek

Een andere tragische bijwerking die onlangs door dit serum is veroorzaakt, is die van een Britse vrouw die haar benen niet meer goed kan gebruiken om te lopen.

Haar video’s die werden geüpload naar een Instagram-account met bijna 5 miljoen volgers werden door het sociale netwerk ‘beperkt‘ zodat ze niet zo ‘prominent’ zouden zijn en niet langer worden aanbevolen, meldde Daily Mail.

Het is de 34-jarige Georgia-Rose Segal, die de bijwerkingen deelde die ze had na het ontvangen van de tweede dosis van het vaccin tegen het covidvirus, ook uit het laboratorium van Pfizer.

De video werd geüpload met de volgende uitleg:

“Sinds 29 juni na haar tweede Pfizer-prik, heeft Georgia dagelijks aanvallen van flauwvallen gehad, die zich ontwikkelden tot neurologische problemen en het verlies van het gebruik van haar benen. En ja, daarvoor was ze perfect fit en gezond!”

De censuur van de grote technologiebedrijven en de mainstream media, samen met de tegenstrijdige bepalingen van de regeringen, weerhouden veel mensen ervan om aan deze derde experimentele testfase van de vaccins deel te nemen om zich te laten injecteren.

Een voorbeeld van de administratieve regelingen is de nieuwe aanbeveling van de CDC dat de Amerikanen opnieuw de omstreden mondkapjes moeten dragen.

Over deze aankondiging van de CDC verklaarde Christina Pushaw, persvoorlichter van gouverneur Ron DeSantis van Florida:

“Er is geen aanwijzing dat gebieden met een mandaat voor mondkapjes betere resultaten hebben geboekt dan gebieden zonder mandaat voor mondkapjes. In feite zou dit beleid contraproductief kunnen zijn.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is geen vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Van vaccinvoorstander naar vaccintwijfelaar - Mario ligt na zijn BioNTech-vaccinatie op de intensive care 
Vorig artikelWaarom streven globalisten en regeringen zo wanhopig naar 100% vaccinatiepercentages?
Volgend artikelBijna volledig gevaccineerd IJsland voert waarschijnlijk 15 jaar van coronabeperkingen in – corona verspreidt zich als nooit tevoren
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in