Karen Kingston, een voormalig Pfizer medewerkster en huidig analiste voor de farmaceutische en medische hulpmiddelen industrie, kwam naar voren met onweerlegbare documentatie die gedeeld zou moeten worden met de hele wereld, schrijft redvoicemedia.com.

De inenting waarnaar verwezen wordt als “COVID vaccins” is een giftig doodvonnis, en niemand zou zichzelf moeten onderwerpen aan de injecties.

We zijn heen en weer gegaan met factcheckers en enkele onafhankelijke onderzoekers die hebben geprobeerd de bevindingen van de Spaanse onderzoekers genaamd Laquinta Columna te ontkrachten, dat onderzoek onthulde dat Grafeenoxide, een gif, werd gevonden in de Pfizer vaccins. Die onderzoekers ontdekten later dat hetzelfde gold voor Moderna en Astrazeneca.

Dr. Luis Marcelo Martínez: “Het spike-eiwit is niets anders dan grafeen in je lichaam en het spiket je”

USA Today, Lead Stories, allen gefinancierd door de cabal, vielen er allemaal overheen en noemden deze bevindingen aan de wereld in een video die meer dan een miljoen views heeft gehad op Rumble ronduit leugens.

De echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjes

We hebben de inbreng van vele medische experts en wereldberoemde artsen gevraagd die allemaal dat rapport hebben bevestigd. Op Twitter, je hebt misschien onlangs de hashtag PfizerLeak gevolgd, willen we weten wat er in zit, of dit van tevoren gepland was, wie er allemaal achter zit en wat we moeten geloven, dus vandaag gaan we de bevestiging krijgen die we nodig hebben.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

  21 VIDEO'S van instortingen op het podium en live in de uitzending
Vorig artikelDe pandemie van krankzinnigen: volledig gevaccineerden verspreiden Deltavariant – dus iedereen moet gevaccineerd worden en mondkapjes dragen
Volgend artikelBritse verpleegkundigen vertellen aanstaande moeder dat ze “haar baby zullen PCR-testen zodra het geboren is, omdat het niet langer haar eigendom is” wanneer deze zich niet in haar buik bevindt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Jacob Rothschild. Anunnaki-Reptiel. bankier. PINDAR – De Hagediskoning heeft meer in de pap te brokkelen dan Klaus Schwab !

  2. Jammer voor de mensen die zonder het te weten slachtoffer zijn geworden van deze vreselijke genocide, maar ze hadden het wel moeten weten er was genoeg twijfel over deze gift spuit als deze spuit de oplossing zou zijn waarom die dwang maatregelingen dan allemaal .
    Het volk is zich zelf aan het uit moorden en men zal niet stoppen alvorens de elite niet de macht hebben over de gehele wereld dus mensen wees maar bang naar deze injectie ( moordspuit ) is een ding zeker jullie zullen snel in het paradijs zijn en eeuwig bang mogen zijn hoe dom kan een mens toch zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in