Dit jaar zijn er veel anekdotische meldingen geweest van abnormale vaginale bloedingen na injecties met het covid-vaccin – zowel bij jonge meisjes als bij vrouwen na de menopauze. Naar verluidt zijn er ook in Zweden tussen 300 en 400 officiële meldingen van dergelijke bloedingen en menstruatiestoornissen geweest, terwijl het overeenkomstige cijfer in Denemarken meer dan 1000 bedraagt, meldt nyadagbladet.se.

Ebba Hallberg, senior deskundige bij het Zweeds Geneesmiddelenbureau, vertelt tt.omni.se dat de meldingen over onregelmatige menstruatie en bloedingen na de menopauze gaan.

“Het gaat over menstruatiestoornissen in samenhang met vaccinatie tegen covid-19.” zegt ze.

Uiteraard benadrukt Hallberg dat er geen duidelijk verband bestaat tussen de menstruatiestoornissen en het covid-vaccin, maar ze verzekert dat dit op EU-niveau in de gaten wordt gehouden.

“Dit is iets wat we in de gaten houden, maar in dit stadium kunnen we niet zeggen of er een verband is met de vaccins of niet.” zegt ze.

In Denemarken meldt het door de staat gecontroleerde TV2 dat het Deense Geneesmiddelenbureau meer dan duizend meldingen van dergelijke abnormale bloedingen heeft ontvangen.

Martin Zahle Larsen, werkgroepleider bij het Deense Geneesmiddelenbureau, is het echter met Hallberg eens dat het nog te vroeg is om te zeggen of er een verband is.

“Het is nog te vroeg om te concluderen of er een verband kan zijn met de covid-19 vaccins, of dat het gewoon een tijdelijk toeval is.” schrijft Larsen in een e-mail aan TV2.

Ook in Denemarken treffen de bloedingen naar verluidt zowel vruchtbare vrouwen als vrouwen na de menopauze.

Annemette Windfang Lykkebo, voorzitster van de Deense Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie, zegt dat de meldingen aanleiding geven om na te gaan wat het precieze verband is met de vaccins.

Er zij op gewezen dat Bodil Appelquist van de Zweedse staatszender SVT eerder in mei in een analyseartikel getracht heeft getuigenissen van soortgelijke symptomen te bagatelliseren, waarbij zij met name haar bezorgdheid uitsprak over het feit dat “geruchtmakerij” van verhalen van vrouwen die menstruatiestoornissen hebben ondervonden in verband met het covid-vaccin, vrouwen ervan dreigt te weerhouden zich te laten injecteren.

“Dat het vaccin de menstruatie in zekere mate zou kunnen beïnvloeden is niet geheel onwaarschijnlijk, heeft de onderzoeker Ali Harandi van de afdeling Microbiologie en Immunologie op de Universiteit van Gotenburg gezegd, MAAR – je moet ook luisteren naar de rest van wat hij zegt, namelijk dat ALS dit het geval is, het een onschuldige bijwerking is die vanzelf weer overgaat.” benadrukte Appelquist onder meer.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na COVID-injecties – zelfs als zij de injecties niet hebben gehad!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBijna volledig gevaccineerd IJsland voert waarschijnlijk 15 jaar van coronabeperkingen in – corona verspreidt zich als nooit tevoren
Volgend artikelSydney, Australië is nu onder quasi staat van beleg: het Australische leger handhaaft de lockdown
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Al met al weer een toevoeging aan het bewijs van het failliet van de medische wereld.
  Jammer dat het zo moet gaan omdat velen van hen er toch met een zekere mate van idealisme in gestapt zijn.

 2. Als er geen verband met vaccinatie is, waarom kwam dat dan voor vaccineren niet op deze schaal voor? Klimaat verandering? Of zoals professor hugithe zegt: het komt niet door vaccinatie, maar na vaccinatie.

   • En dat is nu juist wat de wetenschap nooit mag doen. In de statistiek is dit bijvoorbeeld geborgd met een 0 en alternatieve hypothese. Maar samen tegen covid is alles geoorloofd.

 3. Nee joh, toeval. Allemaal toeval. Hartontstekingen, verlammingen, trombose. Allemaal toeval. Vaccins zijn uit en te na getest, 100% veilig. Zegt Hugo de frikandellenboer.

  • Hugo zei het al, je moet het zelf speciaal maken.
   Nou, dat is gelukt.
   Je weet nooit wat je nou weer gaat meemaken of er aan overhoud.
   Elke dag kan weer anders zijn voor je na de gif prik.

 4. De elite wil de wereldbevolking fors reduceren via de gifspuit.
  Daar hoort natuurlijk ook onvruchtbaarheid bij via de gifspuit.

 5. “De vraag is of het iets uitmaakt”.
  Deze verstoorde bloedingen gaan gepaard met pijnen die niet onder doen voor weeën. Ga jij maar eens lekker fysiek zwaar werk doen terwijl je dood gaat van de pijn. Of zelfs als je stilzit… daar wordt het nog erger van.

  Ik weet dit omdat het een auto immuun reactie is die ik heb opgelopen in een tijd dat ik geen geld had voor eten en dus bijna dood ging. Daarna nooit kinderen kunnen krijgen ook. Het enige wat je kunt doen is op bed liggen en je concentreren op “over een paar uur als het weer voorbij is”.

  Maar verder maakt het niets uit hoor, neuuuuuuuuu. Het gaat tenslotte alleen maar vrouwen aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in