Politiebureau NewYork

De agenten die zich voor vervroegd pensioen aanmelden, komen in de weken nadat de Democratische burgemeester van de stad van New York, Bill de Blasio, 6 miljard dollar begrotingsbesnoeiingen op de politie aankondigde.

In de afgelopen maand hebben bijna 300 agenten van de New York City Police Department (NYPD) vervroegde uittreding ingediend, terwijl hevige rellen en stijgende misdaadcijfers de stad teisteren. Ongeveer 272 NYPD agenten hebben zich sinds dat de protesten na de dood van George Floyd uitbraken voor vervroegde uittreding gemeld, volgens cijfers die aan de New York Post zijn gegeven. Tezelfdertijd, in 2019, hadden 183 politiemensen vervroegde uittreding ingediend, dit een 50 percentensprong van agenten die zich uit dienst terugtrekken.

“Het is een totale oorlog tegen de politie, en we hebben geen steun”, zegt een politiebeambte tegen de New York Post. NYPD heeft ook als gevolg van de rellen 300 van zijn agenten gewond zien raken.

De politieagenten zijn op hun breekpunt , of zij nu 20 jaar of slechts twee jaar hebben gewerkt. “Hoe kunnen we ons werk blijven doen in deze omstandigheden?” En dat is precies wat de anti-politie menigte wil. Als we geen agenten hebben omdat niemand een agent wil zijn, hebben ze hun ultieme doel bereikt, zegt Patrick Lynch, voorzitter van de Police Benevolent Association.

Amerikaanse rap-ster: Soros instrumentaliseert Black Lives Matter voor zijn politiek

  Links eist dat Trump digitaal wordt verwijderd uit de film Home Alone
Vorig artikelDe relativeerders
Volgend artikelRechtse filosoof na 14 jaar van YouTube verbannen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Er zullen ongetwijfeld veel politieagenten zijn, óók in Nederland, die van “goede wil zijn”.
    Waar ’t finaal fout gaat is bij de “leiding”, zij die z.g. aansturen. Zij zijn gedwee, mak én buitengewoon laf, als ’t gaat om verantwoording nemen. Zij zijn “als de dood” om hun, véél te goed betaalde, baantje te verliezen; zij laten dus heel veel maar “op hun beloop”. TV gezien ? Vanmorgen, een bokswedstrijd, op een veelspeldje in Almere/Lelystad, tussen twee negers, het publiek bestond uit een paar honderd mensen, hoofdzakelijk negers. Omwonenden ondervonden veel hinder : lawaai, verdovende middelen, poepen en piesen in ’t wild enz. Politie gebeld, kwamen NIET ! Ware het een bokswedstrijd geweest tussen 2 blanken met alleen blanken als publiek, dán had u de politie moeten zien ! Als een stel idioten naar ’t veldje, omsingelen en iedereen een boete van € 90. Dit is het Nederland geworden waarvoor uw én mijn voorouders hebben gevochten, soms met hun leven hebben betaalt, die strijd heeft eeuwen geduurd en het resultaat wordt binnen enkele jaren geheel teniet gedaan dooreen stel “leiders” onder de bezielende “leiding” van Pinokkio Rutte. Die figuur zou zich toch moeten kapot schamen ?! Maar nee hoor, er bestaan zélfs mensen die deze charlatan een “staatsman” durven noemen, hoe bestaat het ?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in