Uit vertrouwelijke documenten blijkt dat Moderna mRNA coronavirus vaccinkandidaten in 2019 door Moderna werden overgedragen aan de Universiteit van Noord-Carolina, negentien dagen voor de opkomst van het vermeende Covid-19 veroorzakende virus in Wuhan, China, bericht dailyexpose.co.uk.

In de vertrouwelijkheidsovereenkomst die hier kan worden bekeken, staat dat aanbieders “Moderna” samen met het “National Institute of Allergy and Infectious Diseases” (NIAID) overeenkwamen om op 12 december 2019 “mRNA coronavirus vaccinkandidaten” die door NIAID en Moderna zijn ontwikkeld en gezamenlijk eigendom zijn, over te dragen aan ontvangers “The Universisty of North Carolina at Chapel Hill”.

De overeenkomst voor de overdracht van materiaal is op 12 december 2019 ondertekend door Ralph Baric, PhD, aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, en vervolgens op 16 december 2019 ondertekend door Jacqueline Quay, directeur van Licensing and Innovation Support aan de Universiteit van North Carolina.

De overeenkomst werd ook ondertekend door twee vertegenwoordigers van het NIAID, onder wie Amy F. Petrik PhD, een specialist in technologieoverdracht, die de overeenkomst op 12 december 2019 om 8:05 uur ondertekende. De andere ondertekenaar was Barney Graham MD PhD, een onderzoeker voor het NIAID, deze handtekening is echter niet gedateerd.

De laatste ondertekenaars op de overeenkomst waren Sunny Himansu, Moderna’s Investigator, en Shaun Ryan, Moderna’s Deputy General Councel. Beide handtekeningen werden op 17 december 2019 gezet.

Al deze handtekeningen werden neergeschreven voordat er enige kennis was van het vermeende opduiken van het nieuwe coronavirus. Pas op 31 december 2019 werd de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zich bewust van een vermeende cluster van virale gevallen van longontsteking in Wuhan, China. Maar zelfs op dat moment hadden ze niet vastgesteld dat een vermeend nieuw coronavirus de schuldige was, in plaats daarvan verklaarden ze dat de longontsteking een “onbekende oorzaak” had.

De Covid-pandemie was volstrekt onnodig. Er waren geneeswijzen voorhanden. De medische wereld is verantwoordelijk voor de moorden op grote en groeiende aantallen mensen

Pas op 9 januari 2020 meldde de WHO dat de Chinese autoriteiten hadden vastgesteld dat de uitbraak te wijten was aan een nieuw coronavirus dat later bekend werd als SARS-CoV-2, met de vermeende resulterende ziekte die COVID-19 werd genoemd. Dus waarom werd een mRNA coronavirus vaccinkandidaat ontwikkeld door Moderna op 12 december 2019 overgedragen aan de Universiteit van Noord-Carolina?

Dezelfde Moderna die zowel in het Verenigd Koninkrijk als in de Verenigde Staten een mRNA coronavirus vaccin hebben laten goedkeuren voor uitsluitend noodgebruik om naar verluidt Covid-19 te bestrijden.

Wat wist Moderna dat wij niet wisten? In 2019 was er geen enkel coronavirus dat een bedreiging voor de mensheid vormde die een vaccin zou rechtvaardigen, en er zijn aanwijzingen dat er ook in 2020 en 2021 geen enkel coronavirus is geweest dat een bedreiging voor de mensheid vormde.

Gezien het feit dat een ondeugdelijke PCR-test is gebruikt met een hoog aantal cycli, dat ziekenhuizen leger waren in vergelijking met voorgaande jaren, dat statistieken aantonen dat slechts 0,2% van degenen die zouden zijn geïnfecteerd binnen 28 dagen na een vermeende positieve testuitslag zijn overleden, dat de meerderheid van die sterfgevallen veruit de leeftijd van 85 jaar hadden bereikt, en dat een groot aantal van die sterfgevallen werd veroorzaakt door een geneesmiddel genaamd midazolam, dat ademhalingsdepressie en ademhalingsstilstand veroorzaakt.

Misschien willen Moderna en het National Institute of Allergy and Infectious Diseases zich voor de rechter verantwoorden?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

Overwinning voor de gezondheidsvrijheid: Oostenrijk zet COVID-vaccinmandaat in de ijskast na mislukte dwangpogingen
Vorig artikelMoeder huilt tijdens persconferentie om hulp voor dochter met vaccinatieschade 
Volgend artikelDelta-variant hysterie legt de ontnuchterende waarheid bloot: COVID-19 vaccins werken niet
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in