Hans Splinter / Flickr / (CC BY-ND 2.0 DEED)

In Nederland werden de hulpdiensten afgelopen zondag gealarmeerd vanwege een “groot aantal klachten” bij de Leiden Marathon. De 10-kilometerwedstrijd werd zondagmiddag afgelast.

Veel deelnemers die zich onwel voelden werden naar twee nabijgelegen ziekenhuizen gebracht. Deze waren overvol en konden geen patiënten meer opnemen. Daarop werd besloten het evenement af te gelasten omdat de veiligheid niet langer gegarandeerd kon worden, bericht Uncutnews.

Een “groot aantal” mensen werd naar het LUMC en het Alrijne Ziekenhuis gebracht. Voor zover bekend is er niemand overleden.

De hulpdiensten werden overspoeld door het grote aantal zieken. “De druk op ambulances, ziekenhuizen en andere hulpdiensten werd te groot, waardoor er geen andere beslissing mogelijk was. De veiligheid en gezondheid van mensen staan voorop,” zei burgemeester Peter van der Velden.

“Alles lijkt hier in orde te zijn. De hulpdiensten zijn overal aan het werk,” merkte een verslaggever van Omroep West op.

Volgens een woordvoerder voelden mensen zich onwel door de “hitte”. Deze verklaring roept vragen op. “Mijn man loopt al jaren marathons en heeft vaak meegedaan, maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, ook niet bij 30 graden of nog heter! Dus?” antwoordt Maria.

Fred voegt eraan toe: “Waarom zou dat zijn? Vijf jaar geleden (dus 2019) liep ik een 10-kilometerwedstrijd in nog hetere omstandigheden en toen waren er maar een paar uitvallers. Bij zijn antwoord postte hij een paar negatieve emoji’s.

Fotograaf en cameraman Guus Schoonewille vindt het opmerkelijk dat niet bekend wordt gemaakt hoeveel deelnemers ziek zijn geworden. “Anders gaan mensen misschien andere marathons met vergelijkbare (weers)omstandigheden vergelijken. En dan kom je uit op een fractie van dat aantal”, zegt hij.

  Dr. Coleman: Erger dan uw ergste nachtmerrie: De Grote Reset komt elke dag dichterbij

“Maar we doen gewoon weer alsof er niets gebeurd is!”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tsunami van vaccindoden in de komende twee jaar – Dr. Betsy EadsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSPECIALE PRIKKEN: Pfizer werknemers ontvingen een “apart en afzonderlijk” COVID-19 vaccin, blijkt uit gelekte Pfizer e-mail
Volgend artikelBlinken levert een van de sterkste publieke kritiek op Israëls gedrag tijdens de oorlog in Gaza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

   • idd, daar kan het niet aan liggen, we gaan het dus ook niet uitzoeken of dat terecht is of niet, want daar ligt het niet aan.

    met andere woorden als we het echt open zouden onderzoeken en het blijkt dat het is wat velen van ons al weten waar het mede door komt, dan kunnen ze er niet meer onderuit en moeten ze schuld bekennen, niet dat ze dat zouden doen, maar dan kunnen ze er niet meer onderuit en zou de plannen van de puppeteers die hen onderhouden/betalen en het SSysteem beheren, dwars gaan zitten.

    dus geen echt open onderzoek, immers dan zou het kunnen aantonen hoe fout ze zijn en mede door uitstel nu zeg 4 jaar, wordt het moeilijker om te detecteren, dus ze houden dit nog vol zolang het SSysteem intact blijft en dat kan eigenlijk alleen van binnenuit worden vernietigd (legaal gezien volgens hun SSysteem)

 1. Gewoon even bekijken hoeveel van de ingestortte sporters minimaal 2x zijn geprikt met een mRNA vaccin. Dan weet je de oorzaak. Fijn dat er niemand is overleden.
  En er was geen ‘hitte’. Ik heb me kapot zitten ergeren aan nieuwlezers en dj’s welke allemaal het linkse gebazel nakakelen.
  Per definitie is het zo dat ‘hitte’ kan horen bij Tropische temperatuur en dat is de noemer voor +30 graden celsius.
  25 is niks. Leuk strandweer. We vliegen er allemaal naar toe in de vakantie.

  • Ja bizar toch? Als je het op je in laat werken….. maar 1 ding staat vast. De spuit is effectief, maar veilig is een tweede. Ach wat dondert het.zijn toch maar nutteloze vreters. Zeg ik niet, zeg het WEF.

   Ik vind het diep en diep triest. Maar ja wie ben ik, degene die altijd aan het kortste eind trekt.

 2. Ja dat klopt want het was zondag een verstikkende hitte en zeer ongewoon na dagenlang regen en vocht ophoping die een verstikkende atmossfeer was Het is meer dan duidelijk dat er landen bezig zijn om de atmosfeer te beinvloeden door te experimenteren met bewolking weg te krijgen of met chemische middelen in de lucht te verspreiden dat het daar gaat regenen Dat hebben al China en Rusland toegegeven en toegepast Ja en dan moet het ergens wel gaan regenen en verstikkende zonneschijn verookzaken als je gaat klooien met natuurinvloeden naar je hand te zetten…. Na zondag is het hier in ieder geval weer zwaar weer en dan vooral veel regenbuien het geval!!!!!!!!!!!!

 3. @Dennis Holland, we gaan toch niet ons eigen graf graven en een simpel onderzoek instellen. Het ligt gewoon aan het klimaat…. een dag 25 graden en de weerkaarten kleuren rood.
  Het regent al bijna 1 jaar 4 á 5 dagen per week maar er is niet genoeg water om gezond drinkwater te maken 😀😃🙂🙃😊

  • Op de Utrechtse Heuvelrug heb je het egelmeer. Google maar op afbeeldingen. Ik heb nog nooit in 30 jaar zoveel water gezien. Maar nog wat en die is interssant maar ja ik ben een wappie. Altijd stond er een meter die het grondwaterpeil aangaf. Is op foto’s te zien bij Google. U kunt het al raden dames en heren, WEG!

   Waarom? Oja, de meter werkte niet meer zeker. Ja joh. Ding heeft er 30 jaar gestaan. Het egelmeer is voller dan ooit en de meter is weg.

   Maar ik ben een wappie.

    • Vorig jaar, na de zomer kreeg ik een mail van energiemaatschappij dat 2023 een hitterecord was…leugenaars, t was bijna de koudste zomer die ik had meegemaakt..ik heb maar een mail teruggestuurd om te zeggen dat ze per ongeluk data hebben verwisseld met India. Wat een soepzooitje.

     • Ze hebben als ik het goed heb 11 of 13 van de heetste zomers verwijderd zodat de gemiddelde temperatuur zou dalen. Ze knoeien wat af om ons voor de gek te houden.

    • Ik zit nu zelf het artikel te lezen wat ik net gepost had. Op de eerste foto zie je ze niet, als je nu kijkt vanaf die plek zie je talloze windmolens die er inmiddels staan aan de randmeren. Met het blote oog te zien.

     Ja we zijn goed bezig jongens. Sjappoo, sjappoo sjapoo.

 4. Er waren gewoon teveel ongetrainde mensen die dachten: “oh, die 10 kilometer loop ik wel effe”. HA, mooi niet dus!

  • Dat kan ook, straks in de krant, De organisatie is geschrokken van het aantal mensen dat onvoorbereid aan de start kwam. Logisch, zou ik ook geschrokken zijn, jatoch?

 5. Het viel mij op zondag. Dat er geen blauwe lucht te zien was, ( temperatuur goed maar niet gezond )
  idem maandag en gisteren.
  Om alles bij voorbaat op de spuit te gooien vind ik voorbarig, zonder iemand of de medische gegevens te kennen.

  • Wat ik ook typisch vind, is dat ik NOOIT één sporter in vrije tijd groepje of alleen ; in elkaar heb zien zakken.

   • Daar zeg je wat anoniem, ik loop elke dag met de hond op de Utrechtse Heuvelrug. Daar lopen veel joggers ( soms met het schuim op hun bek, zo kapot zijn die gekken, mijn huisarts bijvoorbeeld die is er ook zo een, die mij overigens dringend de spuit adviseerde maar dat terzijde.) mountainbikers enz enz. En ik zie nooit de ambulance of traumahelicopter.

   • Als er camera’s in de buurt zijn, valt “iedereen” neer zo gezegd .
    Zie de evenementen zoals nieuwslezers in Amerika , sporters , hardlopers.
    “in elkaar stortende nieuwslezers lijken uit het ‘script’ verdwenen”

   • Kan zijn , wat ik bij covid vermoed .
    Waarom hebben DIEGene covid gekregen en anderen niet. ( men doet het af nu met griep , kun je ook je vraagtekens bij gaan zetten)
    Wordt hier terreur gepleegd , door medemensen ; slachtoffer of acteurs
    Of was het het (help ! De planeet warmt op, het klopt allemaal) weer bij 10 kilometer ,

    • Massahysterie, massapsychose. Als er nou eens helemaal niks in die vaxx zat en het was gewoon een intelligentietest, een gehoorzaamheidstraining? Ja als hardcore wappie moet je overal voor open staan. ja toch?

 6. De ‘Leiden Marathon’ (voor zover je dit marathon kan noemen, want de èchte marathon is 42 kilometer) is slechts 10 kilometer. Aan alle deelnemers die op dat korte stukje zijn uitgevallen, zeg ik daarom: ”jullie zijn zwakkelingen”. Moet je dáármee een oorlog winnen?

 7. Zie ze staan, ongetraind (wat dat vinden ze niet nodig) en -uiteraard- in dure merkkleding, zonnebril op, zweetbandje om, flesje water bij de hand.
  Na 100 meter baden ze al in het zweet. VRAAGJE: wat willen ze nou eigenlijk bewijzen?

 8. Interessant is het verloop , hoe men het ziekenhuis verlaat; met of zonder een ‘toevallige’
  Ziekenhuisbacterie, bij een geconstateerde lichamelijke check eea ‘vindt’

 9. Het was in Leiden 24 oC, terwijl het hitteprotocol van stal werd gehaald, iets dat officieel pas vanaf 30 oC wordt toegepast. Geen vragen verder graag, want de genocidespuiten zijn net zoals de zionistische elite heilig verklaard.

 10. Ik sport zelf nog steeds op aanvaardbaar niveau. Diegenen waartegen ik tennis en die gegifinjecteerd zijn hebben zonder een uitzondering een hopeloze conditie, die zijn na een uur singelen helemaal kapot. Het verschil in hun conditie voor en na de gifinjecties is te groot om zomaar te negeren. Het valt te zeer op, het kan niet altijd toeval zijn, er is een duidelijk patroon in te herkennen.

 11. Welke hitte ? Het was 26 graden , dat is ongekend en rood alarm ! Sluit alle horeca NU ! Zie je nou wel dat climate change een echt probleem is ! Dit is het bewijs ! Het komt door ons ! Lever al je bezit in en open onmiddellijk de grenzen ! Omvolking en nieuwe oorlogen in de woestijn hier uitvechten voor onze deur, dat is de enige oplossing ! Geen vragen stellen we moeten 1 lijn trekken. Wees geen egoist !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in