Foto's via Freepik, fotocollage © Wochenblick

De mainstream media geeft nu openlijk aan de wereld door dat het Covid-19 Coronavirus  een blijvertje is vanwege al het geld dat het oplevert voor de elites.

Op 7 februari publiceerde The Wall Street Journal (WSJ) een stuk met de titel, “Covid-19 vaccins wekken hoop, maar de koude realiteit dringt door dat ziekte waarschijnlijk zal blijven”, dat in feite bevestigt wat we al de hele tijd zeggen: dat gevaccineerd worden tegen het Coronavirus niet het oude normaal zal terugbrengen, meldt Pandemic.news.

In feite zal een vaccinatie tegen het Coronavirus helemaal niets uithalen, omdat “autoriteiten” zeggen dat mondkapjes, afstand houden en andere “nieuwe normale” protocollen nog steeds moeten worden gevolgd, ondanks de injectie.

WSJ schrijvers Daniela Hernandez en Drew Hinshaw leggen uit dat ook al worden mensen nu met miljoenen gevaccineerd, de viruskiemen zullen blijven “circuleren voor jaren, of zelfs decennia, waardoor de samenleving met Covid-19 zal moeten samenleven zoals met andere endemische ziekten zoals griep, mazelen, en HIV”.

Het verschil is natuurlijk dat niemand ooit een mondkapje hoefde te dragen voor een van die dingen. Pas sinds de Coronagriep er is, is de samenleving volledig overhoop gehaald om “veilig” te blijven tegen het virus.

“Bij het doorlopen van de vijf fasen van rouw moeten we tot de acceptatiefase komen dat ons leven niet meer hetzelfde zal zijn”, zegt Thomas Friedman, een voormalig directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention.

“Ik denk niet dat de wereld echt heeft begrepen dat dit veranderingen op lange termijn zijn”, voegt hij eraan toe.

  EU-Database: tot dusver 1724 gerapporteerde sterfgevallen na vaccinaties

Coronavirus gaat jou arm maken en hen rijk

Met andere woorden, mondkapjes en sociale afstand zullen nooit verdwijnen, als Friedman en anderen zoals hij het voor het zeggen hebben. Ze zijn nu een standaard van het Amerikaanse leven, zelfs als veel andere landen weer terugkeren naar het normaal.

Sommige deskundigen op het gebied van infectieziekten zeggen dat deze beperkingen zouden kunnen verdwijnen nu er vaccins op grote schaal beschikbaar zijn, terwijl anderen een grimmige toekomst schetsen waarin de dingen nooit meer normaal worden als gevolg van de Coronavrees.

Volgens de WSJ is er een “nieuwe en potentieel lucratieve Covid-19 industrie” die uit dit alles “opkomt”. Hieronder vallen natuurlijk fabrikanten van mondkapjes, maar ook bedrijven die apparaten maken om de luchtkwaliteit te controleren, filters, diagnostische kits, en nieuwe “behandelingen” met medicijnen.

Het in New Jersey gevestigde Quest Diagnostics Inc. bijvoorbeeld, zal dit jaar naar verwachting met sprongen groeien door de groeiende vraag naar neus- en anale uitstrijkjes.

“We gaan ervan uit dat het jaren zal duren, of eeuwig zal duren, zoals de griep”, zegt Jiwon Lim, woordvoerder van het in Zuid-Korea gevestigde SD Biosensor, Inc, een testkit fabrikant die de productie van thuistestkits voor het Covid-19 virus aan het opvoeren is.

De in Zwitserland gevestigde Novartis International AG en Eli Lilly & Co. proberen beide ook een graantje mee te pikken, met nieuwe “therapeutica” voor Corona ziektekiemen die in de pijplijn zit. Ongeveer 300 nieuwe producten voor het Coronavirus zijn momenteel in ontwikkeling.

De invoering van internationale Covid-19 “vaccinpaspoorten” is een andere lucratieve onderneming die een handvol mensen zeer rijk zal maken, terwijl de wereld nog dieper in de gevangenis van de nieuwe wereldorde wegzinkt.

  Walgingschrik! Dode vlieg in vlies FFP2 mondkapje - Mondkapjes van drek?

Zelfs vleesverwerkende bedrijven doen mee door hun menselijke arbeiders te vervangen door robotarmen, waardoor volgens hen het risico van “uitbraken” zal afnemen doordat er minder arbeiders aan de lopende band zullen staan.

“Coëxistentie moet betekenen geen mondkapjes! Ze zijn onnodig, ze werken niet en ze ruïneren onze samenleving, beschadigen onze kinderen en ze zijn ongrondwettelijk. Wakker worden, Amerika!”, schrijft een WSJ commentator.

Coronatests “niet overtuigend” – nu anale uitstrijkjes op komst

Vorig artikelMedische dictatuur
Volgend artikelEU-gezondheidsagentschap: “We moeten erop voorbereid zijn dat het Covid-19 virus bij ons blijft”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in