De controverse rond de Coronavaccinatie neemt toe. Verscheidene ziekenhuizen in zowel Frankrijk (Brest, Morlaix, onlangs ook Saint-Lô) als Zweedse provincies hebben hun vaccinatiecampagnes voor hun verplegend personeel opgeschort wegens te veel bijwerkingen.

Gävleborg is nu gedwongen om de Coronavaccinatie voor medisch personeel te stoppen nadat velen ziek werden van het vaccin, meldt SVT. Van de 400 tot nu toe gevaccineerde mensen zijn er 100 ziek geworden.

Gedurende de week werden 400 mensen van het medisch personeel van Gävleborg ingeënt tegen Covid-19.

Maar nu wordt de vaccinatie onderbroken, aangezien velen ziek zijn geworden van de eerste injectie.

“Omdat we geleerd hebben om thuis te blijven als je symptomen hebt, hebben we een groot personeelsverzuim. Om personeelsredenen hebben we de vaccinatie gepauzeerd”, zegt Tina Mansson Söderlund, vaccincoördinator in de provincie Gävleborg, tegen TV4.

Ook de provincie Sörmland heeft de vaccinatie stopgezet, nadat ongeveer honderd ziekenhuismedewerkers bijwerkingen van het vaccin hadden gekregen.

Daar werden donderdag 400 mensen massaal gevaccineerd met een eerste dosis. De volgende dag waren honderd van hen ziek met bijwerkingen.

Dit heeft gevolgen voor de gezondheidszorg, omdat het personeel niet kan werken. De vaccinatie moet daarom worden gepauzeerd.

“We stoppen deels omdat we onderzoek doen, maar ook om het personeel niet te veel onder druk te zetten”, zegt Magnus Johansson, hoofd geneeskunde in de regio Sörmland, tegen SVT.

Ook provincie Jönköping is getroffen. Daar zijn 500 mensen, de meesten in de gezondheidszorg, massaal gevaccineerd en een aanzienlijk deel van hen is ziek geworden. Het gaat onder meer om hoofdpijn, koorts en vermoeidheid. De zorg werkt nog steeds, maar David Edenvik, assistent-arts infectiebestrijding, is verbaasd dat er zoveel ziek zijn geworden, vertelt hij aan P4 Jönköping.

  Moeder van drie kinderen "enthousiast over vaccinatie" overlijdt aan bloedstolsels in hersenen na Astrazeneca vaccinatie

In een interview met TT legt de manager van Astra Zeneca uit dat hij verbaasd is dat de bijwerkingen zo omvangrijk zijn geworden.

“Nee, dat is niet goed. Er lijkt een groter aandeel bijwerkingen te zijn geweest dan verwacht. In studies hebben we gezien dat ergens rond de 10 procent van de gevaccineerden naar verwachting dit soort bijwerkingen zal krijgen”, zegt Andreas Heddini, medisch directeur van Astra Zeneca in Scandinavië, tegen TT.

Heddini kan echter niet zeggen waarom zovelen bijwerkingen krijgen.

In Frankrijk vertoont men dezelfde griepsyndromen met hoofdpijn en hoge koorts, die er volgens informatie van het Franse portaal MPI toe hebben geleid dat 20 tot 25% van het gevaccineerde personeel het werk heeft moeten verzuimen.

Zoals het MPI ook meldt, heeft in het geval van het ziekenhuis van Saint-Lô ongeveer de helft van de ongeveer vijftig personeelsleden die gevaccineerd zijn symptomen zoals hoge koorts (sommigen bijna veertig graden) en andere bijwerkingen.

Tweede dosis Covid-19 vaccin heeft ernstigere bijwerkingen

Vorig artikelEU-gezondheidsagentschap: “We moeten erop voorbereid zijn dat het Covid-19 virus bij ons blijft”
Volgend artikelEen transhumanistische droom: door DARPA gefinancierde implanteerbare biochip om Covid-19 op te sporen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Hopelijk komt er vlug een einde aan deze vaccinatie waanzin, ik heb me 2 keer laten vaccineren enkel om nog op café te kunnen gaan.
    7maand geleden mijn 2 Pfizer spuit gehad, nog steeds heel ziek, plus de ziekte van meniere erboven op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in