© Foto: Public Domain

De inhoud van de laptop van Hunter Biden, die nu op het internet beschikbaar is om te downloaden, laat duidelijk zien dat de NAVO een verdorven imperium van lust en leugens is, geleid door perverselingen, zoals we die niet meer gezien hebben sinds de Romeinse keizer Tiberius zo’n 2000 jaar geleden met pasgeboren baby’s copuleerde, schrijft Declan Hayes.

Hunter Biden, de slimste man, volgens zijn vader, POTUS Joe Biden, is hier te zien terwijl hij crackcocaïne rookt en orgieën houdt met minderjarige meisjes. Als u de volgende keer hoort over Jeffrey Epstein of foto’s ziet van Joe Biden, Amerika’s keizer Tiberius, die kinderen betast, bedenk dan dat Hunter, zijn geliefde zoon, op Candid Camera is betrapt terwijl hij massa’s minderjarige meisjes verkrachtte.

En dat het CIA/FBI-complex deze misdaden in de doofpot stopte, de toenmalige POTUS Trump van social media verbande en pervers probeerde om de Russische president Poetin bij de smerige puinhoop te betrekken. Deze criminelen proberen altijd het slachtoffer te spelen; de Britse Philip Schofield speelt momenteel die versleten oude kaart op BBC, MI5’s Russofobe netwerk dat jarenlang de speelplaats was van de beruchte kinderverkrachter (en lijken) Jimmy Savile.

Crackverslaafde Hunter Biden is niet de slimste man in de kamer. Hij was gewoon een doorgeefluik om tientallen miljoenen dollars door te sluizen naar POTUS Joe Biden, die gewoon een andere trechter is om de winsten te verbergen die dit misdaadsyndicaat maakte met hun Oekraïense mensenhandel en bio-labs. De FBI, lange tijd geleid door de beruchte travestiet Mafia-schurk J Edgar Hoover, zag dit door de vingers om dezelfde corrupte redenen waarom Hoover het bestaan van La Cosa Nostra bijna 50 jaar lang ontkende.

Wat Joe Biden betreft, The Big Guy zoals zijn medecriminelen hem noemen, hoewel hij niet altijd een seniele oude oorlogsmisdadiger was, was hij wel altijd een onnozele. Toen hij zich in 1988 kandidaat stelde voor het presidentschap, werd deze drievoudige verliezer betrapt op het plagiëren van toespraken, loog hij over zijn eigen CV en was hij in het algemeen het mikpunt van ontelbare grappen en een voortdurende punchlines voor moppen op de Amerikaanse ochtendradio van zee tot glanzende zee.

Dus waarom, vraagt u zich af, heeft deze stuntelende, struikelende oude dwaas de sleutels gekregen van zowel het Witte Huis als het Amerikaanse kernwapenarsenaal? Het antwoord ligt bij Keizer Tiberius, Amerika’s oorlogsmisdaden en de verzadigde aandacht die de NAVO geeft aan hun LGBTQWERT-maand van waanzin.

De Oekraïense handlangers van de NAVO geven een fortuin uit aan de wapens van Amerikaanse makelij die ze naar de kleuterscholen van Donbass slingeren; de Bidens krijgen een terugslag van elk van die raketten en ander materieel. Als u bedenkt dat elke Stinger-raket $400.000 kost en dat clownprins Zelensky er 500 per dag wil afvuren, reken dat maar eens uit en bedenk dan dat de biolaboratoria, orgaanoogst en wapen- en mensenhandel van Oekraïne slechts een fractie zijn van de smerige geldmachine die Oekraïne van de NAVO is.

  24 uur nachtmerrie voor de Oekraïense strijdkrachten met 1.800 verliezen: Huurlingenbases, vliegvelden, S-300 batterijen en wapendepots getroffen

Biden is POTUS om dezelfde reden dat de ongekozen Rishi Sunak de Britse premier is en clownprins Zelensky de führer van Oekraïne. Hersendode gangsters zoals zij zullen altijd doen wat hen gezegd wordt en op oorlog aansturen als het geld goed is. Toen de beruchte Britse rokkenjager Boris Johnson naar Kiev vloog om Zelensky te bevelen niet met de Rooskies te onderhandelen, weet God wat voor vuiligheid MI5 over Zelensky, de Lady Macbeth van Oekraïne, had om hem zover te krijgen screw your courage to the sticking-place.

De Bidens, de Zelenskys, de Sunaks, de Johnsons, Obamas en Clintons zijn niet zozeer lippenstift op een varken, maar lippenstift op de Godzilla of King Kong die de NAVO is. Laten we de door de NAVO veroorzaakte hongersnoden in Syrië en Jemen en de slavenmarkten in Libië die door haar proxies worden gerund even terzijde schuiven en kijken hoe de LGBT-pride-maand dit jaar verloopt.

En laten we beginnen met Frankrijk, dat binnenkort Bastille Day viert, 14 juli, wanneer zijn dictator, samen met een groep andere clowns, het saluut zal brengen als hun légion étrangère, enkele van ’s werelds meest angstaanjagende troepen, langs de Arc de Triomphe en over de Champs-Élysées marcheren op de langzame, dreigende manier die hun handelsmerk is.

De Arc de Triomphe, het iconische gedenkteken van Parijs dat voor het eerst werd geopend in 1836, herbergt het Graf van de Onbekende Soldaat van Frankrijk en herdenkt daarmee de ontelbare oorlogsslachtoffers van Frankrijk. En het is nu bevuild met een gigantische regenboog, een transkleurig plein en een gigantische wolk met de woorden “Marche Des Fiertes”, wat vertaald kan worden als “Pride March”. Het is een totale schande en een belediging voor elke soldaat en de families van elke soldaat die ooit voor Frankrijk is gestorven.

Het is een grotere belediging voor Frankrijk, en voor alle Franse doden, dan de mars van Hitlers triomferende 6e leger door diezelfde straten was, omdat Macron deze keer niet alleen Frankrijk, maar de hele ziel van Frankrijk heeft overgegeven zonder ook maar één schot af te vuren.

Behalve natuurlijk de schoten die Macrons handhavers afvuren op gewone Parijzenaars en die ongelukkige Afrikanen die door het Franse Vreemdelingenlegioen uit Mayotte, op de piepkleine Comoren, worden gezuiverd, dat op de punt van de Franse bajonetten is geallieerd met Zelensky’s schurkenrijk.

Wat betreft Ierland, een andere deurmat van de NAVO, hier is Eamon Ryan, een van de ministers van de Groene Partij, die blootsvoets danst op een Trans Pride bijeenkomst, alsof hij een accountant uit Minnesota is die op de een of andere manier verstrikt is geraakt in een Hare Krishna rave toen hij buiten zinnen was geraakt door de paddo’s. En hier is een verslag van het Ierse parlement, waarvan de mannentoiletten zijn uitgerust met tampondispensers voor als Ryan of een van zijn mannelijke collega’s hun maandelijkse periode hebben.

  Filmmaker onthult: Mannen "worden vrouw" om "van privileges te genieten"

En hoewel Ierland de grootsheid, zo niet de verdorvenheid van het Rome van Tiberius mist, heeft het nog steeds brood en geïmporteerde circussen, zoals deze recente dragshow van de Britse LGBTQetc-groep Klub Kids, waarvan het feeststuk bestaat uit het schuren van hun mannelijke geslachtsdelen in de gezichten van hun publiek van 14-jarigen. Aangezien de oorspronkelijke Club Kids klonen leken te zijn van Norman Bates, die hun lol op konden met het vermoorden en in stukken snijden van hun medeleden, moet men zich afvragen waarom deze “tot minderjarigen aangetrokken personen” zichzelf Klub Kids noemen, of hun Klub zich in de eerste plaats richt op kinderen (kinderen of geiten) en, zo ja, waarom, en wat het is aan kinderen (kinderen of goats) dat hen aantrekt? Men zou zich ook kunnen afvragen waarom Ierland en heel Europa wordt omgevormd om deze mensen onderdak te bieden, maar laten we verder gaan.

Terug naar Amerika, het land van de vrijen, en het thuis van de dapperen, dat Hunter Biden, Joe Biden, George Soros, BlackRock en nog een leger van hen hebben veranderd in de hel op aarde. Ik zal niet uitweiden over de fenethylline-plaag in San Francisco, een van de rijkste steden ter wereld, ooit het centrum van de Flower Power en Charles Manson sektes en lange tijd de favoriete plek voor homoseksuelen die op industrieel niveau wilden gang-bangen in de saunahuizen.

De Biden gangsters hebben hun ANTIFA voetsoldaten in zulke steden carte blanche gegeven om naar believen te roven en te plunderen. Tenzij u een bewapende Koreaan bent of het Chinese Volksbevrijdingsleger u beschermt, zou u wel gek zijn om een detailhandel te hebben in San Francisco, Portland of een van de andere steden die in de frontlinie liggen van Biden’s LGBT-cultuuroorlogen.

En dat, en nog veel meer, is hoe deze gangsters het willen. Kijk maar eens naar deze voetbalmoeder uit Rhode Island, die door Biden’s nazi’s werd geterroriseerd omdat ze wilde weten welke perversiteiten ze haar kind op de kleuterschool leerden. Ga dan verder naar Texas, waar gouverneur Greg Abbott geslachtsveranderende operaties bij minderjarigen verbood.

Dit is allemaal de keerzijde, de externaliteiten zoals de NAVO-economen het noemen, van de corruptie die George Soros, Larry Fink, de Bidens, de Obama’s, de Clintons en de rest van hen voorstaan. Is het niet pervers om in een wereld te leven waar het echt nodig is om een wet aan te nemen die het illegaal maakt voor een dokter om zonder medische reden de borsten van een jong meisje of de testikels van een jongetje af te hakken, en dat zo’n wet controversieel is? Welkom in Amerika.

  Als het leger van Rusland zo erbarmelijk is, waarom heeft de NAVO hen dan nog niet verslagen?

Inmenging in de marktwerking, noemen de NAVO-media het samen met hun gekochte, gekoeioneerde en omgekochte economen. Ik noem het iets anders, net als de goede mensen, de village people, van het homokoor in San Francisco, van wie velen veroordeeld zijn voor zedendelicten tegen minderjarigen. Hier zingen ze over hun goed gefinancierde en goed voorziene kruistocht om de lichamen en geesten van alle kwetsbare kinderen te veroveren en te corrumperen, waar en hoe ze er ook maar de hand op kunnen leggen. Hoewel ze zeker een deuntje kunnen zingen, kunnen ze beter bij de boodschap blijven, bij de NAVO-boodschap, bij de Big Pharma-boodschap, dat uw kinderen niet van u zijn maar louter gebruiksvoorwerpen voor Big Pharma en hun door seks geobsedeerde handhavers om uit te buiten met hun Mengele-achtige obsessies.

Tot slot, om alles af te ronden, volgt hier een stuk over de Gay Cringe Month in Groot-Brittannië, met zijn alomtegenwoordige marketing, zijn illegale seksuele ontucht in de straten van Manchester en de bezorgdheid die Britse en Amerikaanse wapenlanden hebben om hun LGBT-bullshit te exporteren naar landen die ze verwoesten, landen waartoe nu ook Oeganda behoort, dat strenge wetten heeft om minderjarigen te beschermen en toevallig net $13 miljard aan goudreserves heeft ontdekt die daar gewoon liggen te wachten om gestolen te worden door de dieven van de NAVO, die zich, net als de familie Biden, voordoen als Oeganda’s kinderverkrachtende LGBT+-+ bevrijders.

Joe en Hunter Biden zijn, samen met iedereen die hen steunt, geen lichtbakens. Zij en al hun soortgenoten zijn de vijand, de onverbiddelijke vijanden van iedereen, van de voetbalmoeders van Rhode Island tot de uitgehongerde kinderen van Jemen en Syrië en hun orgaan-gestolen slachtoffers in Oekraïne. Zij, hun voetsoldaten, hun gangsterpraktijken, hun duisternis en hun eindeloze pride- en joy-orgieën moeten allemaal vernietigd worden. Hoewel dat een hele opgave is, is er hoop, van de slagvelden van Syrië en Oekraïne tot de voetbalvelden van Rhode Island en de boycots van Target en Disney. Zulke kleine scheuten moeten gekweekt worden tot een bos van verzet dat deze onherstelbare, machts- en kinderhongerige perverselingen voor eens en voor altijd van hun plek zal schoppen, van waaruit ze op de rest van ons jagen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Oekraïne houdt kinderen in fabrieksmatige omstandigheden voor pedofielen, Rusland redt de kinderen – Media BlackoutVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDie ‘Verdamde’ Russen… Nu overspoelen ze zichzelf voor propaganda!
Volgend artikelDe economische motor van de EU komt tot stilstand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. het zijn hun laatste feestjes…wees gerust…de kruik gaat zolang te water tot ze barst…en dat manifesteren ze al… kleine barstjes worden grote en groter..(het is de wet van perzen en meden)…

 2. Goed nieuws dat foto/ film materiaal op internet te zien is, petje af.
  Stap in de richting van ‘het ophouden van schijnveiligheid’ dmv transparantie.

  ‘gooi alles erop’
  Hoogst waarschijnlijk is er VEEL meer.

  Frappant, het loopt gewoon rond,

  Als iemand een brood niet betaald door schunnige graaicultuur van de supermarkt “€161,-“ boete en een strafblad.

  Betaal voor een ander de rekening van een zg “ gestolen brood” mensen
  ( “ steel” zelf niet, niet nodig)
  schwabberiaanse trutjes m/v die tassen willen controleren- geen kans geven. Retourneren en elders boodschappen halen.

 3. Dit zijn WAGELIJKE ZAKEN die de linkse media in Amerika al lange tijd onder de pet probeert te houden.
  En als land deze smerige praktijken ook driftig exporteert naar andere landen.

  Zal er dan, na jaren onderzoek en weerstand van de linkse kliek…….. nu EINDELIJK GERECHTIGHEID KOMEN❓

  Ik vrees met grote vrees voor de TOTALE VERDORVENHEID VAN DE WESTERSE WERELD.
  OOK HIER IN NEDERLAND IS DE GERECHTIGHEID VER WEG.
  Rutte liegt aantoonbaar van de ene leugen naar de andere leugen.❗️En degenen die hem moeten corrigeren, VERZAKEN HUN TAAK❗️Ook de CU. Die toch beter zouden moeten weten….❗️
  Leven we echt in het tijdperk van het einde van dit tijdperk van de geschiedenis……..❓
  Staan we op het punt voor een grote overgang……❓
  Het lijkt erop…… we moeten waakzaam zijn…..❗️

  Er moet nog wel een en ander gebeuren voordat het zover is, maar het “ symptoom “ dat de leugen regeert staat buitenkijf. ❗️
  En er wordt gesproken over grote oorlogen, een nucleaire bom kan zomaar één derde van de mensheid wegvagen……Ook dat wordt genoemd als symptoom……
  En Biden heeft nu ook nog een persoonlijk argument om “ deze knop “ in te drukken…….dus de macht en de motivatie om als demente president dit uit te voeren…… ( een nucleaire oorlog te ontketenen )

  WAT EEN IDIOTE WERELD.
  Een ander symptoom van een “ wisselend tijdperk” is dat China erbij betrokken gaat worden.
  Een voorwaarde hiervoor is dat de EUFRAAT ZAL OPDROGEN……. en zie dit gebeurt momenteel……( volg het nieuws) Blijf alert❗️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in