Russische soldaten melden dat ze een afschuwelijke ontdekking hebben gedaan in Oekraïne, waar ze zeggen dat kinderen tussen de 2 en 7 jaar oud worden opgevoed in fabrieksmatige omstandigheden voordat de aantrekkelijke kinderen worden verkocht als seksslaven aan pedofielen van de elite en degenen die geen koper vinden worden “in stukken gesneden als weggegooid afval” terwijl hun organen worden geoogst en verkocht voor gebruik in Europese en Israëlische transplantatiecentra, bericht Newspunch.

In videobeelden van de frontlinies van de Russisch-Oekraïense oorlog beschrijft een zichtbaar emotionele Russische officier hoe kinderen door hun Oekraïense ontvoerders worden behandeld alsof ze “vee, biggetjes of konijnen” zijn rond de stad Izium, waar de ontdekking van een commerciële kinderorganenfabriek werd gemeld.

“Ze hadden organen genomen [van de kinderen],” legde de Russische officier uit.

“Ik kon het niet geloven,” zei hij. “Tot je dit allemaal met eigen ogen ziet, kun je het niet bevatten. Maar als je het ziet, vergeef je het niet.”

Eerder zijn er door Rusland meer verontrustende beweringen gedaan over Oekraïense fabrieksmatig gehouden kinderen. Volgens het Kremlin heeft het regime in Kiev honderden miljoenen dollars per jaar verdiend door kinderen in mensonterende omstandigheden groot te brengen en ze op de internationale markt aan de hoogste bieder te verkopen – zonder vragen te stellen. Naar verluidt zijn de meeste kopers rijke pedofielen met connecties bij de elite. Aangezien deze kinderen geen identiteit of officiële papieren hebben, zijn ze de droom van pedofielen omdat ze in juridische zin niet bestaan.

Westerse media en inlichtingendiensten hebben de Russische beweringen over Oekraïense kinderfabrieken al snel afgedaan als de nieuwste “Russische desinformatiecampagne”.

Zowel de Oekraïense als de westerse pers lijkt in een aanval van CNN-achtig Trump Derangement Syndrome rond 2017 te zijn terechtgekomen. Er is een hele door de elite gefinancierde media-industrie, inclusief factcheckers, die hard werkt om iedereen die wil luisteren ervan te overtuigen dat alle beweringen uit Rusland nepnieuws zijn.

  Ze willen ons veranderen in "mooie, rijke, donkere chocoladeachtige grond" als we sterven voor het welzijn van het milieu

Zoals Poetin onlangs zei over de Amerikaanse media: “ofwel begrijpen ze niet welke schade ze hun eigen land berokkenen, in welk geval ze gewoon dom zijn, ofwel begrijpen ze alles, in welk geval ze gevaarlijk en corrupt zijn.”

Dus wat is het? Laat een reactie achter in de commentaarsectie hieronder en vertel ons wat u denkt – zijn de mainstream media ongelooflijk dom, of proberen ze opzettelijk het Westen te vernietigen? Na deze korte break zullen we precies nagaan waarom de hypocriete globalistische elite Poetin deze week aanklaagde voor misdaden tegen kinderen.

De globalistische elite wrijft het ons graag in ons gezicht. Denk aan de ironie van het feit dat de Russische president Vladimir Poetin door het Internationaal Strafhof is aangeklaagd wegens het ontvoeren van kinderen uit Oekraïne en hen over de grens in veiligheid heeft gebracht in Rusland. Poetin stelt al tientallen jaren de misdaden van de globalistische elite tegen kinderen aan de kaak en waarschuwt het Westen met name dat de elites een actieve campagne voeren om pedofilie te normaliseren.

De globalistische elite zal Poetin nooit vergeven dat hij zich verzet tegen hun sirenenzang en de Nieuwe Wereldorde verwerpt. Het feit dat het ICC Poetin heeft aangeklaagd wegens misdaden tegen kinderen zegt alles.

Aangezien we weten dat de globalistische elite ons graag bespot, komt er onmiddellijk een uitdrukking in me op: “Openbaring van de Methode”.

In zijn boek Secret Societies and Psychological Warfare legt Michael Hoffman uit waarom de elite het ons graag in het gezicht wrijft:

Het alchemistische principe van de Openbaring van de Methode heeft als belangrijkste component een clowneske, grijnzende bespotting van het (de) slachtoffer(s) als een show van macht en macabere arrogantie. Wanneer dit op bedekte wijze wordt uitgevoerd, vergezeld van bepaalde occulte tekens en symbolische woorden, en geen betekenisvolle reactie van verzet of weerstand van het (de) doelwit(ken) uitlokt, is het een van de meest doeltreffende technieken van psychologische oorlogsvoering en mind-rape.

Naarmate de globalistische elite de laatste jaren aan invloed heeft gewonnen, is de openbaring van de methode steeds duidelijker geworden. Terwijl de elite in het verleden in het diepste geheim opereerde, probeert zij nu in het volle zicht te opereren.

  Gevaarlijk of "nutteloos"? Kiev en het Westen zijn verward in de beoordeling van de nieuwe Russische UAV's

In het door het WEF geïnfiltreerde Nieuw-Zeeland verklaarde een rechter dat 12-jarige kinderen kunnen instemmen met seks met volwassenen. U heeft me goed gehoord. De zaak in kwestie betrof een 45-jarige man die zich verdedigde met de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer “het wilde”. Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk om seks te hebben.

Nieuw-Zeeland is gevallen. Maar het is niet de enige.

Emmanuel Macron werd eerder dit jaar herkozen als president van Frankrijk in een verkiezing die algemeen als verdacht wordt beschouwd. Het is misschien geen verrassing dat hij ook een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab is en dat Frankrijk ook pedofilie normaliseert.

De regering van president Macron stemde in 2018 tegen een leeftijd van instemming in Frankrijk en werd daarmee een van de eerste landen die toegaf aan de druk van een internationale cabal die vastbesloten is seks met kinderen overal ter wereld te decriminaliseren.

Net als Jacinda Ardern, de onlangs afgezette premier van Nieuw-Zeeland, is Macron een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Ze zijn allemaal vastbesloten oorlog te voeren tegen onze kinderen.

De Russische president Vladimir Poetin waarschuwde ons jaren geleden al dat de wereldelite van plan is pedofilie in het Westen te normaliseren. Volgens Poetin doen de wereldelites aan Satan-verering. “Doe wat gij wilt” is hun motto. Het lijkt erop dat hij gelijk had.

Ik zei al eerder dat de mainstream media medeplichtig zijn door te zwijgen. Meer geïnteresseerd in het promoten van Big Pharma producten en het optreden als PR afdeling van de Democratische Partij, lijken de media totaal niet geïnteresseerd in de echte wereld kwesties die een directe invloed hebben op het leven van onze kinderen.

  De hele wereld is in de greep van een ernstige vorm van oorlogskoorts

Als u wilt leven in een wereld die veilig is voor onze kinderen, is het tijd om een standpunt in te nemen.

Hier bij de People’s Voice zijn wij vastbesloten om de misdaden van de globalistische elite aan de kaak te blijven stellen en verslag te doen van de zaken die er echt toe doen. Maar we kunnen het niet alleen. Abonneer u op het kanaal en deel deze video met iedereen die u kent en die openstaat voor de waarheid. En voel je vrij om lid te worden van de People’s Voice Locals Community. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De wereldelites normaliseren pedofilieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEén op de 73 mensen die “gevaccineerd” werden voor covid, was DOOD in juni 2022, volgens gegevens van de overheid
Volgend artikelDe ChristenUnie is met afstand de grootste verliezer van de Provinciale Statenverkiezingen 2023
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

87 REACTIES

  • Vorige week vroeg iemand aan mij ,wat zou jij doen als je een pedo betrapte of zeker wist dat je met een pedo te maken heb, antwoord, doodslaan. Toen vroeg ze het weer, kreeg weer hetzelfde antwoord. Toen vroeg ik waarom ze zich bleef herhalen. Toen zei ze, ja even serieus antwoorden dan. WTF dat was eens serieus antwoord. Die dame kon er niet overuit dat doodslaan mijn mening is, dat was toch een veel te harde reactie vond ze. Ik zei dan ist goed als jijjezelf aanbied bij verkrachters en jou kinderen aan pedo,s zodat ze van andere kinderen afblijven. Was ze weer verbolgen over wat ik voorstelde. Dus gewoon doodslaan die zieke geesten.

   • Pedofilen die bang zijn publiekelijk betrapt te worden voor hun daden.

    Wat doen die naar hun daad met kinderen?

    Hun wetten zijn toch oog om oog tand om tand.
    Zie ik het probleem niet van jou stelling.

    Daarnaast is het hele consept van pedofilie kan men niets aan doen en pedofilen hebben ook rechten , er een die voorbij gaat aan de rechten van het slachtoffer/kind.

    Rechten claimen om ze een ander afhandig te maken.

    Liberale feministische westerse vrouwen en hun eeuwige ik wil alles kunnen doen en geen enkele verrandwoordelijkheid dragen en hun flikker vriendjes en transseksuelen.

    99% van de flikkers en omgebouwde en jesabelhoeren hebben drugs psychose,s ervaren en zijn nooit zelf terug gekeerd.
    Iets anders is in hun plek dat lijk ingetrokken.

   • Wat een gek.DOODMEPPE die zooi!!! En rap.Helemaal onderaan staat een li k van mij Greet.Kijk daar maar s naar mits je der tegen kunt.Mensen lachen mij uit als ik zeg dattie zooi gebeurd.

   • Ben eens achter de pedo aan gegaan met een slagers mes die twee van onze kinderen beet genomen had en moesten toekijken naar de sexueelen handelingen en het was verdorie de politie die mijn mes afpakte toen ik hem eventjes wilde opvoeden door hem te castreren en een beetje bijwerken her en der. Anders had deze gast geen ballen meer gehad en evt het woord pedo op zijn voorhoofd of zo zou hem zeker niet misstaan hebben. Toen ik aangifte deed vroeg ik of zijn computer nagekeken zou gaan worden. Het antwoord was; Daar moet eerst aanleiding voor zijn. Of ze knettergek zijn, want is aan onze kinderen zitten niet genoeg? Moeten ze eerst letterlijk verkracht worden en dan pas? Rechtbank Breda heeft deze gast maar twee maanden gegeven. Onze kinderen hebben levenslang. Als alle vaders en moeders met dit soort gasten zouden afwerken dan was deze misdaad zou de wereld uit. De mens is te woke geworden. Men zou in groepen moeten werken,,. Maar dan ben je helaas fout,,,,.

   • In het Oosterpark in Amsterdam werden homo’s in elkaar geslagen door Marokkanen. Het probleem is dat ze iemand die ergens alleen zat al als homo aanmerkten.

  • Ik hoorde van een ondeugend meisje van 8 die een voortrekker deugniet was in de klas, dat bij kennissen met hun kinderen aan het spelen was ook dat soort ongein van haar moeder die zich er druk over maakte. Ik zei dat het geen zin had. Dus ik stond misschien aan ‘de verkeerde kant’, want sommige mensen bestaan van polarisatie. Die kinderen hadden iemand van de plantsoenendienst in zijn vrije tijd bij een boom zien staan. En ze dachten gelijk aan seks. Toen zij een jaar of vijftien was hoorde ik dat ze het met oudere mannen deed. Ze was kennelijk opgevoed met die verhalen en erdoor geconditioneerd. Die kennissen hadden er geen contact meer mee. Het zijn inhoudsloze levens met een agressieve aanleg die een voorwendsel nodig hebben om moreel te zijn en zich boven de wet te plaatsen.
   In de verste verten kwamen die dingen hier niet voor. Ik ken enkel het verhaal van een politieman die eens bij een asociaal gezin kwam waar ze hun naam met eigen stront op de muur hadden geschreven. Dat is die pamflettencultuur.

    • Ik ken ook mensen die er hun hele leven last van hadden dat ze thuis geen seksuele voorlichting hadden gekregen, te puriteins waren opgevoed en leden aan seksuele onderdrukking. Dat waren mensen met zelf heel gezonde kinderen, geen asocialen of zo.

  • Ik snap dat je bewijs wil, maar die beelden gaan woede opleveren waardoor er gekke dingen kunnen gebeuren. Misschien moet je eens op een darkweb of een tor netwerk zoeken. Ik ben daar niet bekend mee, maar daar schijn je dit soort vreselijke shit te kunnen vinden. Persoonlijk heb ik genoeg lijden en ellende gezien om de zittende macht en de elites zonder proces in hoge bomen op te hangen. Die 1675 vermiste kinderen in NL zijn mijns inziens genoeg om iedere politicus die daar niet eens over wil praten, op te hangen. Alleen FvD kaart dit soort dingen aan, dat zegt ALLES. De rest hoort in kerkers te wachten op goedkope doodstraffen.

   • Op Telegram heb ik beelden en foto’s gezien, wat de onderwereld satanische rituelen doen, is te gruwelijk om te laten zien, ik ben wel wat gewend maar dit🙈 wat ze met vrouwen en kinderen doen.
    Ook de film en de muziek wereld hebben hun ziel verkocht aan de duvel.

   • SORRY VOOR DE STORING…IN NEDERLAND GEBEURD DIT SATANISME AL JAREN. DEMMINK IS DE SLEUTELFIGUUR. EN DE AANKLACHTEN KOMEN MAAR NIET VAN DE GROND..ER WORDT NOG STEEDS ONSCHULDIGE KLOKKENLUIDERS IN NEDERLAND VASTGEHOUDEN…..U MOEST EENS WETEN WIE ER NOG MEER IN DEZE BULLSHIT ZITTEN. WAAROM WORDT NEDERLAND WERELDWIJDT HET ”SODOM EN GOMORRA VAN DE WERELD GENOEMD……..AMEN………

    • En daarom sprong ik n gat in de lucht toen de vries werd dood geschoten wsnt hij wist donders goed dat demmink vies was.beste getuige,yvonne vd heuvel gerenomeerd schrijfster.p r de vries was een vies criminele vriendje.

     • Om te weten; De Vries had een open huwelijk. Hij was een voorstander van de EEN groot Europa gedachte, een Europa zonder grenzen met alle macht naar Brussel. Toen ik dit ooit hoorde kon ik hem wel uitkotsen. Ook ik vond het niet erg dat men de Vries had neergeschoten. Dit soort mensen zijn voorstander van de dictatuur en kunnen we missen als kiespijn.

   • Op Gideon van Meijeren is al een moord aanslag gepleegd om die reden. In de garage van de ministers in Den Haag, daar stond ook zijn wagen en daar zijn de wielen van zijn wagen losgedraaid te zijn en toen hij op de weg was liet 1 van zijn wielen los en heel toevallig he, reed de politie achter hem, die hem op pakte en vreemd genoeg moest hij een tijdje brommen plaats van dat ze achter de daders gingen.

   • Het is nu juist de kunst daar niet aan mee te doen en tot hetzelfde niveau te vervallen.

    Die Amerikanen zijn er keer op keer ingestonken. Er zijn andere manieren, zoals de grenzen die we hadden.
    Maar weer geldt net als met BBB en de boeren, dat de hele context bekeken moet worden zoals Baudet heeft gedaan.

  • Ik denk dat dat geen zin heeft. Rusland weet heel goed dat ze die beelden moeten bewaren voor als alles uit de hand loopt en europese landen heel zwak beginnen te worden, dan is het tijd zat om mensen met beelden op de hoogte te brengen. Daarbij ,ik hoef de beelden niet te zien, want dan word ik agressief. Mijn mening is nl dat je pedo’s met de blote vuisten mag doodslaan.

  • Dat artikel is belachelijk, om en 4 ministeries en politie die de handen ineensloeg , laat me niet lachen. Dan beginnen ze maar eens bij demmink. Die doen juist geen kl.te. Schijnheilig stuk is het, geschreven voor het oog van de mens zoals wij dat vroeger zeiden. Wake up. Er word niks gedaan aan die zieke pedo’s . Zie je er word een bulschit verhaal geschreven over kinderen die verdwijnen ,maar geen woord gerept over op jacht gaan naar pedo’s. ALS JE KINDEREN WIL BESCHERMEN MOET JE GVD D3 PEDO’S OPJAGEN EN OPAKKEN. Iedereen is hierin te verblind om de waarheid te zien er word geen klote gedaan om die zieke geesten boven tafel te krijgen en met foto en adres bekend te maken. Dat is wat er moet gebeuren. We hoeven onze kinderen niet te beachermen, dat is BS, we MOETEN die zieke pedo’s opsporen en uitroeien.

   • Dit is net wat president Putin doet, degene die zulke gruweldaden verrichten opsporen en uitschakelen. Daarom wordt hij veroordeeld door het ICC.

  • Trump was daar ook mee bezig het bevrijde van kinderen daarom moest hij weg uit het wittehuis en nu wordt hij nog steeds door de MSM zwart gemaakt.

 1. Die elites… dat zijn de mensen die alles in het westen bezitten en die wij vertrouwden. Je wordt niet zomaar een bekendheid of een miljardair in deze wereld. Je krijgt alleen maar macht als je in het pedo netwerk meedoet. Dus van Linda de Mol tot Mark Rutte tot Beatrix en de grote topmannen/vrouwen, de grote bedrijven, de politie top, justitie top… het is allemaal onderdeel van de pedo club. Ik vermoed dat ze allemaal lid zijn van 1 of meerdere clubs… het WEF, de media, Bilderberg, EU, UN, goede doelen, banken, de burgemeesters die vooraan staan om ons alle rechten af te nemen, de westerse ambassades, etc etc etc… alle bekende hoekstenen, alle sleutel figuren waar de cabal de matrix mee regeert/bestuurt. Dat zijn de afnemers die kinderen kopen als voorwerpen.

 2. Geen wonder dat de schaapuh overal in trappen, de smerige ziekte in de hele wereld is haast niet te geloven. Hoe zit het met die “digitale identiteit”? Zou dat die smeerlappen een nog betere manier verschaffen om kindjes te roven en te plunderen? Iaw, als iedereen digitaal traceerbaar wordt, maar een bepaalde laag van de bevolking inclusief heel veel kindjes niet, dan hebben de schoften hun vrije en “niet-bestaande” pedo markt. Vrouwen worden nu al veel ontvoerd, en kinderen ook. Lijkt wel of de push voor de digitale identiteit daarop gericht is – voor nooit meer kunnen traceren van vrouwen en kinderen terwijl de rest van de bevolking aan kettingen ligt. Bah, wat een ongelooflijk zieke wereld is het geworden, of was het eigenlijk al heel lang. Nu komt het er allemaal uit. Het is toch precies wat die misbaksels al eeuwen wilden…

 3. Met de dag wordt het mij onpasselijk door de berichten van de pedo deep state, wanneer kunnen wij mensen die deze praktijken verafschuwen, het ritueel kindermisbruik een halt toe roepen !!!
  Het is gods geklaagd dat deze praktijken in 2023 in volle glorie doorgaat, ik kan mij hier zo gruwelijk over ergeren, als wij mensen het niet kunnen, laten we dan gezamenlijk bidden tot God dat hij armagedon laat komen.
  ” wat is er in hemelsnaam gaande in deze wereld, we moeten deze satanistise idioten stoppen !!!!

  • De geest van de antichrist is aan het werk op deze wereld.
   Laten we niet iedereen, als het gaat over zedenzaken, over een kan scheren.
   Er zijn genoeg (ex) daders die berouw hebben, en zelf ook een achtergrond hebben, en die ook absoluut niet meer in de fout willen gaan en weer goed in de samenleving functioneren. Laten we geen wild-west samenleving maken waarin iedereen als cowboys het recht in eigen handen gaat nemen. Ik geloof absoluut als we het hebben over die echte zieke geesten die dus NIET veranderen en die werkelijk tot gruwelijke dingen in staat zijn met kinderen/vrouwen en als deze gasten inderdaad op hooggeplaatste functies zitten en hierdoor moeilijk te pakken zijn, absoluut hun straf niet ontlopen als zij straks voor Jezus komen te staan. Want zij zullen verantwoording af moeten leggen. Geloof het of niet.

   • @ Frans….je onderschat de ernst van de zaak. Soms moet er daadwerkelijk worden ingegrepen.

    Het wordt tijd dat al dat misbruik van kinderen en volwassenen wordt aangepakt.
    De ontaarde gekken stoppen namelijk nooit (door drank, drugs, trauma, gok en seks verslaving zijn hun hersenen aangetast/ er is geen uit knop….).

    Misschien moet ons leger ingrijpen, zoals bij de geweldloze Anjer Revolutie in Portugal.
    De politie staat ook machteloos t/o de octopus schurkenbendes.
    En de vele verslaafden die nu in hun klauwen zitten.
    Verder is iedereen bang om een poot uit te steken.
    Niet helemaal onterecht. De kaputnik elite gaat door roeien en ruiten.
    Zoveel is nu wel duidelijk.

    Nederland (en zeker Amsterdam)…is een gestoord bordeel geworden.
    Na de crisisjaren en WO2…is dit land…
    met/via de zogenaamde Marshall hulp… doelbewust ingericht als proeftuin voor decadente troep en vernietiging van natuur en menselijke waardigheid.

    Hoe ver kun je gaan met een getraumatiseerde bevolking om te vormen tot een gevoelloos, gewetenloos en stuurloos geheel…stapje voor stapje…
    Zelfs Meyer Lansky, opper maffia en seks baas NY kwam op inspectie naar de Wallen.
    (Voor de goede orde: die hoerenbuurt was bedoeld voor zeelui…die na 3 maanden terugkwamen van een reis. Er werkten vooral oudere vrouwen. Moeders met kinderen. Weduwes etc. Uitkeringen bestonden niet. Daarom gedoogbeleid.
    Hoererij was niet voor doorsnee mannen, huisvaders cq verwende verwaarloosde jongetjes.
    Mensen schaamden zich om in die business te werken of er klant te zijn.
    En terecht.

    De enorme Rotterdamse haven is belangrijk voor de internationale smokkelfamilies/conglomeraten.
    Dope, bio wapens, wapens, kinderen, organen, seks slaven etc.

    Vandaar dat ik denk dat er een grote bezem door deze Augias stal moet.
    Mogelijk een militaire bezem….
    een gedisciplineerd leger dat de kant van het volk kiest.

 4. Het heeft even geduurd (bijna een jaar) voordat de video van de Russische soldaat in de “alternatieve mainstream media” een nieuwswaardig onderwerp wordt.
  Dit soort info vind je allemaal op Telegram. Om video’s en gruwelijk fotomateriaal van de slachthuizen te vinden hoef je tegenwoordig echt niet meer het darkweb op. Gewoon de juiste kanalen kiezen op Telegram.
  Succes.

  • Oprah Winfrey is hele dikke vrienden met John of God. Deze John of God is gepakt en hij hield vrouwen gevangen in kerkers, puur om non-stop kinderen te baren tot ze niet meer konden en dan werden ze vermoord. Hij is gepakt en veroordeeld en dit is gewoon openlijk op te zoeken. Alles draait om adrenochrome, sex en organen. Of zoek eens op Laura Silsby en Haïti. Of zoek eens op de Clinton foundation en Haïti of op de Sean Penn foundation en Haïti of Oxfam novib en Haïti of het verdwenen geld van Haïti of de vermoorde president van Haïti. En het rode kruis en Haïti en hoe zij de hulpgelden van Haïti aan de rebellen in Libië gaven om Khadaffi op te ruimen. Pfff… het is één groot vies web. Kijk ook eens wie de eilanden rondom Epstein eiland bezitten de broer Joe Biden bezit het eiland naast Epstein eiland. Richard Branson woont er ook in de buurt en check zijn ‘love’ island. De cruise schepen van disney maakten er tussenstop om met kids te snorkelen. Ghislaine Maxwell bezat een duikboten bedrijfje (ik geloof terra max) dat heen en weer pendelde tussen de eilandjes. Het is allemaal te walgelijk voor woorden en ze gebruiken een giga netwerk van instellingen en bedrijven die wij vertrouwen.

   • Oprah Winfrey heeft een dijk van een carrière gemaakt, omdat ze heeft getekend bij het Deep State-kruisje en zij steunt daarom volledig de totstandkoming van de dystopische one world government.
    Zij heeft o.a. in 2009 een bijeenkomst bijgewoond van the Good Club in het huis van de voormalige burgemeester van New York Michael Bloomberg waarbij ook CNN-oprichter en ex van Jane Fonda Ted Turner, maar ook George Soros, Bill Gates III, Warren Buffett & David Rockefeller aanwezig waren om te brainstormen over plannen om de wereldbevolking drastisch terug te brengen.
    M.a.w. miljardairs onder elkaar.

   • Naam:* maart 23, 2023 at 11:29
    Super vunzige shit. Daar speelt die digitale identiteit dan mooi op in…. een subset van bepaalde mensen kan dan met groot gemak geheim gehouden worden in vleesfabrieken, voor misbruik door de “vunzige elite”. De rest van het vee ligt dan aan de digitale ketting en kan op elk moment getraceerd worden, dus ook als hij probeert zo’n vleesfabriek binnen te dringen. Vandaar die push om iedereen digitaal te ketenen.

   • @ Naam..klopt..dat Watereiland met een strook land voor ‘de broer’ van Joe Biden. Het gezin Biden met gevolg was…met kerst 2022 op St. Croix. Een ander Virgin Island. Terwijl De VS zuchtte onder sneeuwstormen, armoede, covid terreur en energie black outs.
    Kerst is in de Elite sekte een Grote Hoogtijdag.
    Dus wie weet wat daar allemaal plaatsvond.
    In elk geval een leenhuis van miljardairs.
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-11579783/The-St-Croix-vacation-home-Biden-staying-free-owned-billionaire-Democratic-donor.html

    Water Island….ligt 11 mijl van Little St. James. Daar zwem je zo heen.
    (En idd Branson aan de noord oost kant van de archipel)
    James Biden’s Water eiland heeft ook een duikboothaven. Zoiets.
    Of op een nabijgelegen eiland.
    De Virgin archipel is gekoloniseerd door de Verenigde Slaven en volgebouwd met militaire posten en bases. Zoals de VS altijd doen.
    bron: The Hill:
    The president (Biden) has a family tradition dating back to 2008 of spending the New Year’s holiday in the U.S. Virgin Islands. (…)
    His younger brother, James Biden, owns property on Water Island.
    This trip marks the first time a sitting president has visited the U.S. Virgin Islands since former President Truman in 1948.

 5. Veel uitgelekte bodycam beelden gezien op telegram en filmpjes die of door een psychopaat of door een infiltrant zijn gemaakt terwijl ze aan t snijden waren. Ik heb er nog steeds last van…100% zeker waarheid wat Rusland zegt. Ze moeten allemaal van de planeet verwijderd worden, zsm.

  • Ik heb ook een paar van die filmpjes gezien op telegram en ik kon echt mijn ogen niet geloven! Maar om die klootzakken uit te roeien zal niet makkelijk zijn, zowel onmogelijk, omdat het nou juist de figuren zijn die het voor het zeggen hebben en die houden elkaar allemaal de hand boven het hoofd. En het is niet van vandaag of gisteren, dit gebeurt al heel lang. Maar ook de mensen die zwaar gelovig zijn en donders goed weten wat er binnen de kerken aan de hand is doen net of ze achterlijk zijn. En daar kan ik me nou weer pissig om maken!
   Als een vooraanstaande hotemetoot met zijn gore poten aan jonge jongetjes zit dan word hij als het te heet onder zijn poten wordt gewoon overgeplaatst naar een andere gemeente en de zieltjes in de kerkbank doen net of ze achterlijk zijn. Stop nog wat in het kerkenzakje en blijf vooral je psalmen zingen. Halleluja stelletje struisvogels steek je kop maar in het zand.
   Ik heb eens een keer een interview gehoord van een pastoor die ermee wilde stoppen omdat hij het allemaal niet meer aankon en een beetje verliefd was op een vrouw. Hij vertelde ook waarom een pastoor niet mag trouwen. Dat komt namelijk omdat de bezittingen van een pastoor kostte wat kost binnen de kerk moet blijven. Zou de beste man toch trouwen en hij komt te overlijden dan gaat het geld dus naar zijn nabestaanden en dan is de kerk dat geld kwijt.
   Fijne dag allemaal mijn ontbijt komt naar boven bah!

   • “Hij vertelde ook waarom een pastoor niet mag trouwen. Dat komt namelijk omdat de bezittingen van een pastoor kostte wat kost binnen de kerk moet blijven. Zou de beste man toch trouwen en hij komt te overlijden dan gaat het geld dus naar zijn nabestaanden en dan is de kerk dat geld kwijt.”

    Aha! Ik wist niet dat het zo zat. Ik dacht dat ze allemaal verkapte homo’s waren. Of werden uit pure noodzaak hihihihiihi. Lips are lips zeggen ze in de VS.

    • Vroeger was het toch zo dat in de RK gezinnen minstens 1 van de rijke kinderschare op moest gaan voor priester oid? Denk niet dat elk van die jochies (of meisjes) al homoneigingen had. Misschien wel ontwikkeld noodgedwongen. We weten intussen dat ook daar het misbruik welig tierde en tiert. Wie weet hoeveel chantage er ook daar is en wordt gepleegd.
     En ik denk dat er beslist ook oprechte mensen tussen zitten, misschien willen juist die wel eruit stappen.
     Maar, wel jammer, ik sta nergens meer verbaasd over, en blijf kritisch over wat ik zie en opmerk. Goed luisteren naar je intuïtie helpt je ook wel het kaf van het koren te scheiden.
     Goed weekend verder

 6. Dieren doen dit niet met hun kinderen… wat zijn dit voor vreselijke broedsels die onder ons leven, die zgn “elite”.

 7. Ik heb er geen woorden voor want hoe beschrijf je al die wreedheid die een mens een ander mens kan aandoen gewoon om hun duivelse begeerten te kunnen botvieren.

 8. ELITE , ik snap niet waarom dit uitschot zo genoemd word , bij mij zijn de naam afval nog niet eens waardig . Dit is al jaren bezig wat ikzelf heb ondervonden in mijn werk als rijkswachter van 1979 tot heden. Bij een onderzoek naar pedo,incest enz.. bij hooggeplaatste idioten tracht men van alle kanten stokken in de wielen te steken . Ik heb er nog soms nachtmerries over dat je die kinderen terug moet geven aan de daders , walgelijk hedonisme. Baaaaaa….

  • Vergeet niet dat in de jaren 60,70, 80 seks met 12 jarige door de vvd en d66 werd aangeprezen, zij hadden immers die wet gemaakt dat dat kon. Zegt genoeg van vvd en d66 . Daarin is niets veranderd. Als je als politieker zo een wet wenst dat je een kind van 12 kapot mag maken zegt dat alles over zo een persoon en de partij. Het houd gewoon in dat die twee partijen dus nog steeds vanbinnenuit gevoed worden door pedo’s. Vergeet niet een pedo is een narcist ten top. Wat denk jij dat rutte vertegenwoordigt ,een PEDOPARTIJ met een gladgestreken pokerface. VERGEET NOOIT DAT D66 EN VVD de pedo’s hebben gevoed met hun wet die meer dan 25 jaar in gang is gehouden. Te ziek voor woorden. De pvda heeft het toen aan het licht gebracht veel aandacht aangegeven en werd toen de grootste partij omdat ze het gebruikte als campagnestunts, vvd en d66 weg te zetten als pedoprtij. Ben oud genoeg om die dingen nog goed te herinneren. Dus als er zovele jarenlang pedo’s ongestoffeerd hun gang konden gaan breng je daar niet snel verandering in. Want vanuit de politiek worden pedo’s beschermd. En kinderen moeten dt weten. We moeten de pedo’s uitroeien en aanpakken op een ontzettende harde no merci manier, zoals zij ongestraft op een harde no merci manier kinderen van binnen geestelijk en lichamelijk kapot maken, vaak voor de rest van hun leven getekend. No merci voor pedo’s. Dus de pedo’s die hier vandaag komen lezen. 🤢🤮

 9. De verdervelijke uiting van macht en minachting voor het leven.
  In mijn ogen heeft dit nix met humanisme van doen.
  Als een dier zwaar lijdt en niet te redden is,draai je het de nek om.
  Maar prille levens zo maken en mismaken is weerzinwekkend en kompleet van god los.
  Het is typerend,dat alleen de westerse wereld tegen RF is.
  Maar,zij zijn voorlopig nog de machtigste,
  tenminste in het westen.
  Hoop dat Davos klapt
  hoop dat Brussel klapt,
  en nog een paar steden van de oorloghitsers.
  Dan maar terug in 1900 gebombardeerdt worden,ik zal handhaven en heb nog steeds mijn naasten lief.
  Of ze nou DENK PVV of wat dan ook stemmen,

 10. Een boek over hoe men wereldwijd het weer manipuleert.
  http://www.boekenbestellen.nl/boek/haarp
  Een boek over hoe men wereldwijd de reservedollar manipuleert ( Rusland wil van die dollar af! De enige reden waarom Amerika erop gebrand is om Poetin uit het zadel te krijgen).
  http://www.boekenbestellen.nl/boek/holocaust
  Een boek over hoe men wereldwijd de publieke opinie ( dus de menselijke geest! manipuleert.
  http://www.boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol
  Als je deze drie boeken gelezen hebt, zie je het hele plaatje een stuk duidelijker. Met name het boek mindcontrol gaat heel diep in op het wereldwijd verhandelen van weerloze kinderen die door de “elite” ik moet kotsen van dat woord, op openbare veilingen verkocht worden als seksslaven en slavinnen aan de hoogst biedende.

 11. Ik heb met de tijd geleerd dat ik niets wat ik lees nog voor waarheid kan en mag aannemen, het is dan ook ter informatie….

  Ik heb door de tijden heen geleerd dat ik de eigen overheid en diens knechten niet kan vertrouwen, en dat de MSN pers een machine is die mensen maakt en breekt naar willekeur, ongeacht of het een onrecht is dat men begaat, immers, wie kan er tegen op! Er zijn wetten en regels, er is een rechtspraak maar da tis allemaal om jou te dwingen te luisteren, niet om gerechtigheid te laten gelden, enkel je eigen hand die daarvoor kan zorgen….

  Mijn conclusie is dat als ik iemand zou moeten vertrouwen ik lieden zoals Erdogan en Poetin meer kans geef dan Rutte, Timmermans of Biden….

  Ik geef mijn vertrouwen binnen grenzen dan ook liever aan bewezen vrienden…..

 12. Krijgt de toeslagenaffaire een nog donkerder rand? | Gesprek over ‘adoptie’ met Roelie Post
  http://www.roeliepost.com/
  00:00 Introductie
  01:57 Het boek dat Post schreef over Roemeense weeskinderen
  09:40 De rol van geld
  16:20 Haags Adoptieverdrag van 1993
  18:20 Pedofiele netwerken
  25:24 Wat heeft Post bij de EU kunnen doen tegen kinderhandel?
  30:04 De rol van ngo’s
  42:47 Adoptie: kinderbescherming of kinderhandel?
  46:40 De ‘verdwenen kinderen’ van de toeslagenaffaire
  50:50 De globalisering, privatisering en commercialisering van de kinderbescherming
  https://www.youtube.com/watch?v=m_fSLvzS26k
  https://www.ninefornews.nl/hierom-zijn-al-die-toeslagenkinderen-niet-meer-teruggekomen-dit-moet-stoppen/

 13. Jezus gaat er ook een eind aan maken maar eerst komt Jezus voor zijn volk om de bruiloft in de hemel te vieren en dan mag satan voor 7 jaar regeren hier en na die 7 jaar komt Jezus terug op aarde en maakt Hij een eind aan het kwaad. Dus zorg dat je gered wordt want de tijd dringt.

  • En wanneer beginnen de 7 vette en 7 magere jaren? Ik heb mezelf helemaal gegeven om anderen wakker te maken voor al het onrecht en ik loop zo ongeveer op mn laatste restje energie. Als dit de 7 vette jaren waren, pfff… dan ben ik er niet lang meer vrees ik.

   • Hou vol Naam:* , de vette jaren zijn er nog nooit geweest, of hebben wij in ieder geval niet meegemaakt. Met ons zijn er veel meer die moe zijn, maar opgeven is geen optie. Die vette jaren komen, maar eerst moeten er een aantal “elites” op de slachtbank.

    Niks pappen en nathouden, de clips afvullen en de messen slijpen, laat het een bloedbad worden. Daarna zal ik met mezelf in het reine dienen te komen. Verantwoording leg ik later wel af.

    God heeft zijn soldaten nodig. Stay strong brother.

    • Dank broeder… dank voor de energie die je met mij deelt. Ik hoop dat het geen bloedbad hoeft te worden, maar dat we al het kwaad op een gecontroleerde manier de wereld uit helpen. In de Franse revolutie zijn de sub elites door de echte elites voor de bus gegooid. Anno 2023 hebben WIJ alle informatie om ALLE elites op te ruimen. We kennen al hun clubs en alle deelnemers van die clubs, ze staan allemaal op lijsten… we kunnen ze één voor één opruimen. Eerst de sub elites, dan de echte elites.

     Stay strong broeder Porta… one God, one love, one people!

  • Waarom maakte Jezus hier geen einde aan voordat het begon….. Heb je enig idee hoeveel mensen er gewerkt hebben om de bijbel te schrijven? Als ik vandaag een boek ga schrijven over hetzelfde topic als 10 andere mensen dan komen er 11 totaal verschillende verhalen uit de trukendoos, vergeet dat niet.
   Doe in Godsnaam allemaal die oogkleppen af en spit eens wat dieper dan je neus lang is.
   Haha, ik had een dominee vlakbij mij wonen, echt gebeurd dit, en die beste man was zoooo gezien door de gemeenschap. Ze vonden hem allemaal geweldig als hij op zondag een preek stond te houden. Maar wat ze niet wisten was dat die kerel als hij thuis in zijn achtertuin was alles aan elkaar vloekte en tierde 😛 Echt om te gieren dit! Ze hadden het eens moeten horen. Hij is uiteindelijk geëmigreerd naar het buitenland, wie weet staat hij nog steeds te vertellen wat volgens hem goed en slecht is. Dream on allemaal!

  • Gezelligheid kent geen tijd en Jesus ook niet. Tijd is een illusie.
   🙂 Wie komt er thee leuteren bij me… veel leuker!

 14. Het gebeurt hier ook. De kinderen van de mensen die het slachtoffer werden van die toeslagenaffaire, schijnen onvindbaar (gemaakt?) te zijn.
  Als er een jaar over die uitzetting uit de ouderlijke macht is heen gegaan, hoeft de staat die informatie over de verblijfplaats van de kinderen niet meer vrij te geven.

  Kortom…..die kids zijn weg….en het verklaart waarom die staatshufters de verzoeken om informatie steeds weer weg weten te zetten naar iets toekomstigs.

  Loze beloftes….zoals te verwachten.

  Ik hoop dat die hele bende smerige rotschoften tegen de muur komt te staan.

 15. Toen mijn dochter werd verkracht en verslaafd werd gemaakt, werden de daders door de staat beschermd.

  De pryvacie-wet.

  Mijn kind had daar géén recht op…..en alles wat mij rest is proberen het puin te ruimen.

  Van mij hoeft deze bende van smeerlapperij aan elkaar hangende rotschoften niets meer te verwachten……en als ze tegen de muur komen te staan, mogen ze mij dat geweer in handen geven.

 16. En las clases de religión en los colegios católicos, se nos decía que los demonios y Satanás tenían como objetivo y les gusta destruir y abusar la ingenuidad de los niños, porque son almas puras y limpias, es lo más cercano a los angeles. Y si la élite de occidente, medios de comunicación, políticos, ONU, CNN, Biden y Klauss… están imponiendo la pedofilia, con la agenda 2030, estos demonios deben ser destruidos por Putin, la CIJ debe ser bombardeada,está llena de demonios y Europa debe crear un comando que persiga y mate al demonio Klauss Schwab y todos sus criados cómo Macron y demás globalistas.

  • Vertaling van Spaans naar Nederlands:

   In godsdienstlessen op katholieke scholen werd ons verteld dat demonen en Satan erop uit zijn en graag de naïviteit van kinderen vernietigen en misbruiken, omdat het pure en reine zielen zijn, het komt het dichtst bij engelen. En als de elite van het Westen, de media, politici, de VN, CNN, Biden en Klauss… pedofilie opleggen, met de agenda voor 2030, moeten deze demonen vernietigd worden door Poetin, moet het ICJ gebombardeerd worden, het zit vol van demonen en Europa moet een bevel creëren om de demon Klauss Schwab en al zijn dienaren zoals Macron en andere globalisten te vervolgen en te doden.

 17. Ik ben niet handig met computers,maar kijk op de website stopworldcontrol.com in de rubriek ontmaskerd.Ritueel misbruik door de nederlandse overheid.

  • Op 28.01.2023 zou stopworldcontrol.com komen met een wereldwijde onthulling; het bleef angstig stil. 2 + 8 + 1 = 11 – – > het laagste meestergetal van de vrijmetselaars.
   Trix van Amsberg (ja die van de Groene Draeck, Drakensteyn & Rocca dei Draconi) maakte op 28.01.2013 haar aftreden bekend om na 33 jaar (33 is het ultieme meestergetal) het stokje door te geven aan bilderbergbilly.

 18. Vroeger toen het meerendeel van Nederland nog arm was, verkochten ze hun kinderen achter het raam in bijvoorbeeld Amsterdam. Waar de tram vanaf centraal station de nieuwezijds voorburgwal in rijdt precies daar begonnen de ramen al, mensen van de jaren 70 weten er nog veel van. Ze vonden het normaal en ja dus tot heden vind Nederland pedofilie doodnormaal, want mama stond samen met haar 12 jarige dochter achter het raam. En de verkoop was vooral voor buitenlanders die bv daar dan weer wel goed voor waren.

 19. Het is 22.30 uur. Radio 4 aan.
  Lex Bolmeyer ah woord, opent met te melden dat er in Frankrijk ontzettend veel wordt geprotesteerd. Gedemonstreerd.
  Door een ” uiterst rechts denkende menigte.
  Opmerkend ; de democratie om zeep helpend!? Verder zei hij iets over meelopende vrouwen met rode kappen op. Die iets anders op het hart hadden.
  Trouwens radio 4 meldt in alle programma’ s wel te pas en te onpas opmerkingen over
  wat zij extreem rechts noemen.

  • Tsja, die pensioenen op 62 jaar moeten verhoogd worden, net zoals in NL destijdsvan 65 naar 67, en dan maar hopen dat je snel de pijp uitgaat, want de rijken moeten steeds rijker worden. Waarom niet gewoon met vervroegde euthanasie gaan op je 60e, dan dansen ze op je graf. Maar hulde aan die Franzosen toch.. ze staan wel met zijn allen te stampen tegen de bullshit. Laat een mens toch gewoon leven… er is zat geld als het niet steeds tegen oorlogen aangesmeten wordt en in de zakken van de pedofiele patsers en hun hoerenmadam van der Lijken verdwijnt. Bah wat een sjit toch overal.

 20. Met zo veel mogelijkheden om bewijs vast te leggen op camera en er ook daadwerkelijk veel videomateriaal wordt aangeleverd is het jammer dat er geen camerabeelden zijn van de bevrijding van de kinderen. Dan zouden de beweringen sterk ondersteunend worden door filmmateriaal. Maar langzaam aan worden steeds meer zaken blootgelegd in Ukraine.

 21. TRUMP én PUTIN SAMEN 8er deze viespeuken aan las ik bij FBF USA, Daarom via SOROS de aankl8 over TRUMP met geld betalen ex vriendin, MAAR afgeketst, en PUTIN met den Haag , nog niets bekend verder, Maar zou verrekte goed uitkomen , 2 VECHTERS uit de running, Demmink OPROuTTE. etc vullis.

 22. Jaaaaa ik was hier in het Arnhemse ook al lekker bezig met speuren……heb veel lont geroken….
  maar werd van al mijn fotos beroofd door een zogenaamde vrouw in het verzet Frieslandzij kwam op bezoek om mijn bevindingen te horen en te zien [op fotoos] Daarna zouden wij een man ontmoeten die erg geïnteresseerd was in mijn speurwerk…..Toen ik m zag wist ik zeker; een wout!!!!!

  Gelukkig heb ik die 2 niet mijn allerbelangrijkste fotoos gegeven.
  Ben wel gefotografeerd toen ik als enige in 2021 liep te protesteren tegen de lockdown.
  En later nog s opgepakt terwijl ik gewoon naar de treinen keek…..Ja echt en die … wout heeft me zeer pijnlijk vastgegrepen….en mijn pas gescanned.
  Nu zijn onder dat spoor allemaal kelders [uit WO2] ik rond gesnuffeld…. en daar hingen allemaal nieuwe haken aan het plafond …ooo
  chipszakjes en frisdrankblikjes op de grond en peuken…man ik ben maar alleen en een zwakke oude vrouw…..maar o er is hier veel niet pluis mensen ….ik heb van ellende mijn haar moeten verven om niet zo op te vallen , hahaha zie er echt anders uit…….want reken maar dat ik een speurneus heb en overal rondsnuffel…..was ik maar sterk en machtig dan gingen ze voor de bijl……

 23. Dit verhaal is meer het niveau van kannibalen.

  Ik breng alles terug tot de kern; ik werd Freudiaan want het bleek voor hen allemaal om seks te draaien. Maar met Freud kun je ook wat subtieler omgaan, zoals dat bij een jongetje de eerste vrouw die hij kent zijn moeder is, en bij een meisje de vader en dat dit een model zou kunnen zijn wat voor soort partner ze later zoeken… Sommige van dit soort zaken betreffen de erfzonde van de oudgereforneerden, die hen zo diepzinnig maakt, karma. Zeker, het kwam voor dat bepaalde ziekten of problemen tot wel tien generaties terug te herleiden waren. Rechtvaardigheid hierin betwijfel ik wel. Maar je wordt erdoor omringd, en het kan een valstrik zijn. Daarom, bezint eer ge begint. En ga niet te snel allerlei trendy ideeën in de mixer gooien. In de cultuur bestaat een (trage) estafette van het licht. Oude culturen die het licht al zijn kwijtgeraakt, worden geïdealiseerd; wij zijn er nu om dat hoog of hoger te houden. En niet om de problemen over ons heen te trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in