Joe Biden, die door de media is opgeroepen om de nieuwe Amerikaanse president te worden, dommelde in slaap bij de presentatie van belangrijke leden van zijn regeringsteam tijdens de toespraak van zijn aangewezen minister van Financiën Janet Yellen.

Aangezien de wersterse media niet alleen de corruptieschandalen van Joe Biden en zijn familie negeren, maar ook zijn geheugenverlies – blijkbaar als gevolg van progressieve dementie – en zijn “slaapaanvallen”, wil Anti-spiegel.ru laten zien dat dit in andere landen zeer goed wordt gemeld. De Russische televisie, die geenszins Trump-vriendelijk is maar hem vaak ernstig bekritiseert, heeft over het incident verslag uitgebracht. De bijdrage duurt slechts ongeveer 40 seconden en documenteert de “rustpauzes” van Biden met bijbehorende opnames. Na het lezen van Anti-spiegel’s vertaling is de bijdrage van de Russische televisie begrijpelijk, zelfs zonder kennis van het Russisch.

 

Biden viel weer in slaap tijdens de officiële ceremonie

De Democratische Amerikaanse presidentskandidaat Joseph Biden is opnieuw in een gênante situatie terechtgekomen – hij is bij een belangrijke gebeurtenis in slaap gevallen. Een video waarin Biden slaapt terwijl hij zijn regeringsteam presenteert, wint aan populariteit op het internet.

De beelden laten zien dat Biden geleidelijk aan in slaap valt tijdens de toespraak van Janet Yellen. Overigens is de Democratische kandidaat van plan haar voor te dragen als de volgende minister van Financiën.

Het is zeker niet de eerste keer dat de 78-jarige politicus bij officiële evenementen de strijd tegen de slaap verliest. Zo dommelde hij in mei van dit jaar in slaap tijdens een toespraak van voormalig staatssecretaris Hillary Clinton op het moment dat zij sprak over de verdiensten van Biden in het verleden.

Biden-aanhangers in paniek: er zijn “wettelijke en constitutionele” manieren voor Trump om president te blijven

Trump ontmoet Biden in drie debatten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here