Er zijn bewijzen van verkiezingsfraude opgedoken bij de recente Franse presidentsverkiezingen, die een overwinning opleverden voor Emmanuel Macron.

In deze eerste video kondigt France 2 nieuwsanker, Jean-Baptiste Marteau aan dat uit rechtstreeks van het Franse Ministerie van Binnenlandse Zaken ontvangen gegevens bleek dat Marine Le Pen iets voor lag op Macron, met precies 13.899.494 stemmen. Maar aan het eind van de avond was haar stemmenaantal met meer dan 1,13 miljoen stemmen gedaald. Dit veroorzaakt bij velen een kreet van verontwaardiging, bericht Alexandra Bruce.

Een tweede video laat zien hoe de fraude tot stand is gekomen: de stembiljetten voor Le Pen werden opzettelijk beschadigd om ze ongeldig te maken.

3 MILJOEN STEMMEN VERWIJDERD VAN MEVROUW LE PEN IN MINDER DAN 2 UUR. (France 2 screenshots) via Algora.com.

Op zijn Telegram-account zegt Aaron Hawkins (aka StormCloudsGathering), die in Frankrijk woont, dat velen wijzen op de duidelijke parallellen met de verkiezingen van 2020 in de VS, maar hij zegt dat wij waarschijnlijk geen herhaling zullen zien van wat er in Amerika gebeurd is, omdat de politiek in Frankrijk heel anders is. Zoals Aaron uitlegt:

“[Macron] is de meest gehate politicus in de geschiedenis van Frankrijk. Hij wordt niet gezien als een kampioen van links, maar eerder als een marionet van de bankelite. Het feit dat hij letterlijk voor de Rothschild bank in Frankrijk werkte, en naam maakte door te bemiddelen bij de overname door Nestlé van de babyvoedingsdivisie van Pfizer, maakte dat vanaf het begin zo, en zijn beleid tijdens zijn ambtsperiode versterkte die perceptie alleen maar.

  Welkom in het Nieuwe Normaal: met machinegeweren en een groot contingent politie tegen het drinken van een wijntje op een Frans strand

De rellen na de verkiezingen in Frankrijk mogen dan tijdelijk voorbij zijn, maar nu de bewijzen van verkiezingsfraude boven Macron hangen en de voedsel- en energiecrisis begint, is een revolutie niet alleen mogelijk, het is zelfs waarschijnlijk. Separatistische bewegingen in Corsica, en verschillende overzeese gebiedsdelen zullen dit versnellen, en strijders uit de hele wereld zullen meedoen. Verwacht dat Italië parallel daaraan zal destabiliseren, en het is op dit kritieke moment dat de krankzinnige hoeveelheden wapens die in Oekraïne verdwijnen zeer, zeer belangrijk zullen worden (evenals de verschillende neo-nazi-terreurgroepen die de CIA en de Mossad in heel West-Europa gecultiveerd hebben).

Ordo Ab Chao. Orde uit de chaos. Laat ze er niet mee wegkomen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

FRANKRIJK DOSSIER

Le Pen belooft alle criminele migranten te deporteren bij een verkiezingsoverwinning in 2022Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlische troepen in Oekraïne om Rusland te bestrijden
Volgend artikelGonzalo Lira – Rusland zal een deel van Oekraïne annexeren, de Oekraïense deelstaat zal arm achterblijven, verwoest en vergeten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Dit gebeurt niet alleen in Amerika en in Frankrijk maar in veel meer landen en zeker in die van ons. Wat zal ik blij zijn als ze eindelijk geëxposeerd worden maar aan de andere kant zal er een godswonder voor nodig zijn omdat elk instituut door en door corrupt is. De Cabal is overal.

 2. In Nederland wordt er ook gerommeld met stemmen.
  Great reset kan, moet en zal alleen doorgaan als de WEF pionnen aan de macht blijven; met of zonder fraude.

 3. Het wordt tijd voor een Revolutie waarin alle Marxistische Infiltranten in het Westen Worden Afgeslacht waar ze ook lopen inclusief de Agenda Dienaren van de MSN.

 4. Leugens is de norm, en de zogenaamde politiek “elite” leeft erop. Het is geen kunst om sinterklaas te spelen met zelfgemaakt geld, maar een deugdelijke boekhouding waarbij inkomsten en uitgaven een balans houden is bij deze “elite” een onmogelijkheid. Omdat hun spel van schulden maken ergens ophoud moeten deze “elite” voor zichzelf ene uitweg hebben. Door te zorgen dat de macht en contorle totaal is VOORDAT het geldsysteem klapt kan dat, maar als er zoal nu ineens een Putin is die niet in dat spel meespeelt dan gaatde aftakeling sneller dan de controle wereld.
  Er zijn enkele scenario’s waarbij de “elite” alles verliest. Al die scenario’s hebben een ding gemeen: als alles op zijn gat ligt moet eigendomsrecht worden afgeschaft omdat dat de achtillishiel is van de “elite”. Eigendomsrecht van bezit groter dan wat iemand met werken als geschoold arbeider en later als eigen baas kan verdienen. Iemand die hard EN eerlijk werkt en geen greote tegenvallers heeft kan een half miljoen opzij zetten in zijn leven, wat genoeg is voor een normale oude dag. Lieden met vele miljoenen of miljarden, hoe dan ook belegd of in goud of hoe dan ook opgeslaghen hebben ergens gefraudeerd, de enkeleing die ergens een patent heeft dat ook nog opleverd daargelaten.

  Waar we voor moeten waken is dat we nooit meer iets als eingedom erkennen als de bezitter ervan hoe dan ook het bedrag in miljoenen overschrijd….dus een limiet zetten op persoonlijk bezit, hoeveel moet je hebben eigenlijk. En nee, dit is niet communistisch, maar straks de enige manier om als burgers lui zoals Soros en Zuckerberg en consorten hun macht te breken. Als alles instort moeten er daarna geen “carpet baggers”* meer zijn, we moeten dat niet toelaten. Dat kan enkel als er een restrictie staat op totaal bezit…..wat er ook gebeurd, dat uitonderlijk greoot bezit moet niet worden erkend en om die reden worden afgenomen en herverdeeld….niet communistisch maar puur praktisch…..haal de winst weg van de misdaad….
  De Sorossen van deze werled zijn de teken die op de zwakken en de zwakke situaties van de samenleving profiteren en ook ellende veroorzaken om meer winst te maken.

  Feitelijk is het roof op de samenleving….en om die reden zal de burger die zichzelf kapot werkt ook onderaan blijven hangen, steeds moeten knokken om die rekening met verhoging weer te betalen. Ons systeem van leven en betalen is geen rechtvaaridg ofg eerlijk systeem maar georganiseerde misdaad met een vrolijk ogende wikkel van gemeenschapszin. U word enkel genaaid…

  Haal de belonig weg en de misdaad zal niet bestaan. Laat hen die een voorbeeld functie hebben ook voorbeeld zijn van straf door misdaad……in een veelvoud van redelijkheid opdat voorbeeld ook echt voorbeeld mag zijn…

  * “carpet baggers” https://en.wikipedia.org/wiki/Carpetbagger

  • Mensen met bezit kunnen ook veel goeds doen. Helaas zijn dat er enkelen. Dus meer een restrictie op wat ze kunnen doen met hun geld. Geen geld om politieke kandidaten te steunen of om landen kapot te maken. Soros kreeg zijn eerste millioenen door fraude. Voorkennis.

  • Een limiet op eigen bezit is voor niets nodig beter een wet dat zegd als ge misbruikt maakt van u velen bezit en geld dat de staat een stuk of alles kan verbeurd verklaren en uit delen aan de armen.

   • Ik ben bijna tien jaar zo arm als een luis geweest omdat ik een gigantische schuld had geërfd(aanvaard een erfenis dus beneficiair) dus had al die jaren amper te eten en zat jaren in de kou. Geld van een ander, die daar zelf hard voor gewerkt of gespaard of geërfd heeft heb ik nooit aangenomen. Je zou je toch een hoer voelen als je je laat kopen door een ander.

 5. Verbaast mij niets.
  Vergeet niet: die gerontofiel en de fascisten in Brussel weten dat het met hun gedaan is, als Le Pen er zou komen.

  Maar in feite zouden we verkiezingen kunnen afschaffen.
  met de manipulatie ervan is het niet meer dan boerenbedrog.

  Wordt tijd voor andere actie.
  ————————————
  Als in FR dit wordt onderzocht en als feitelijk benoemd wordt, zal de bevolking de straat op gaan.
  Il a cinq heures, Paris reveille….

  • Ik stem al een aantal jaren niet, nadat ik mij daar bewust van ben geworden. Het systeem werkt op basis van toestemming geven. Alles waar het volk niet tegen protesteert geldt als toestemming. Al die films met al jaren ervoor de exacte gebeurtenissen die later gaan gebeuren. 9/11 bijv. Op Netflix openlijk nu satanische films. Daarvoor aangekondigd via duister. Heel veel films al vele jaren met de aarde die vergaat. Mensen die overleven of terugkeren naar de aarde terwijl die volledig kapot is. Tsjernobyl echter laat een andere werkelijkheid zien. Daar werd het zonder mensen na een aantal jaren een waar paradijs voor dieren met nauwelijks genetische defekten in nakomelingen en nauwelijks straling. Ook daar wordt weer over gelogen. Er vond ook nog een wetenschappelijk onderzoek plaats daar, wat hetzelfde aantoonde. Ook zijn er excursies met toeristen die de gebouwen etc. willen bekijken. Veel van wat er in staat schijnt er later in gezet te zijn.

  • Misschien wel op de Nederlandse verkiezing. Want Rutte nog steeds is toch ook heel bizar. Net als het feit dat de VVD jaren geleden de macht greep en ineens PVDA en CDA rand partijtjes werden. Klopt niets van.

 6. Gevalletje, D66 nep winst uit ongecontroleerde Covid poststemmen??? De WEF is aan de macht, wij leven in een nieuwe communistische dictatuur, elke dag zal het net strakker om onze nek gaan zitten, de fuik is gesloten!!!!

  • Alle staten hebben hun macht weggegeven aan de WHO. Sigrid Kaag komt dat m.i. implementeren. Ook met de WEF zijn bepaalde afspraken gemaakt. CEO’s van de WHO die op het hoofdkantoor werken mogen bij sommige vergaderingen niet aanwezig zijn. Bill Gates heeft dezelfde macht als een staat of meer, gezien hij een van de grootste financiele ondersteuners is. Rothschild zei het al ooit. Met genoeg geld kun je de hele wereld bezitten. Democratie van Plato is precies wat we hebben. Regeren door de Elite, ipv de Aristocratie, die zorgde voor feodale boeren en personeel. Geen stemrecht voor vrouwen, ook niet voor de Heterae, geen stemrecht voor slaven. Recent keek ik een scandinavische film waarin de dominee letterlijk preekte dat de armen als de weide voor de rijken zijn .Christendom is een Mindprogramma. Heeft het Vaticaan ook de Islam gesticht?

 7. Als alle wef leden in een gebouw zitten: laat er een wolkje waterstoffluoride los………….. Problem solved. (letterlijk)

 8. Mijn vader, grootvader vertelde dat vóór de 2e WO de mensen schreeuwden achter oorlog omdat ze de situatie ook zó, grondig beu waren…op éën of andere manier moest er verandering komen…ik begin het te begrijpen..

 9. Deze kabal elite is de rotte appel in onze samenleving, de ruttes en macro’s en biden’s etc. zijn de handlangers van het kapitaal en zijn corrupt tot op het bod. De verkiezingen hier in nederland zijn ook gecorrupteerd door rutte en kaag, ik denk zelf en miljoenen nederlanders dat we de strot vol hebben en dat niemand meer op de pedofield rutte en kaag heeft gestemt. Deze Klaus Schwab en Soros aanhangers en volgers zijn de rotte appels hier en werken met bovenstaande facisten en mafklappers mee, hier zit de pijn, dit kabal zooitje moeten wij echt alles gaan afpakken en hun de wonder spuiten gratis geven zo dat ze ook kapot gaan. Zodra we door hun de WHO ingerommeld zijn zijn wij de klos en kunnen ze verder gaan met hun GENOCIDE praktijken en 3/4 van de mensheid uit rotten. Mensen word wakker en geef hun koekje van eigen deeg en schop ze overal weg. Weg met dit gepeupel, zo als Adolf zei “”” Ausradieren “”” waar zijn eigenlijk al die grote georganiseerde syndicaten die nu ook zien dat zij/wij alles verliezen……

 10. En het volk hier in Nederland roep maar Wilders is een moordenaar alleen vraag ik steeds wie heeft hij dan vermoord antwoordt niemand wat wel waar is als hij de kans krijg zal hij het crimineel tuig ook uit ons land verwijderen, oei nu ben ik opeens ook een moordenaar volgens ons klote volk maar nu iets anders wie heeft Pim vermoord en welke idioot heeft Theo van Goh vermoord o ja ik weet het weer dat was Geert Wilders of waren het de elite met de linkse viezerikjes zeg het maar suf dom volk maar jullie komen ook aan de beurt rekent er maar vast op jullie worden straks door de elite SS mensen dood geknuppeld en dat is ook maar goed vind ik land verraders heb ik niet zoveel mee.

 11. Wraakroepend, het is nog eens tijd voor een revolutie in frankrijk, en wacht maar in 2024 wat hiet zal gebeuren…

 12. 100% verzonnen onzin. Schandalig om mensen te misleiden met deze kul.
  Ondermijnen van het vertrouwen in de democratie, wereldwijd, dat is de bedoeling van de gestoorden die achter QAnon zitten en massaal de mensheid misleiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in