In de aanloop naar de Franse presidentsverkiezingen over twee jaar hoopt Marine Le Pen op meer succes dan in 2017 toen Emmanuel Macron won. In een bekendmaking op social media vorige week beloofde ze de strijd aan te binden met de groeiende wetteloosheid in het land.

In de eerste verkiezingsronde in 2017 kreeg geen van de kandidaten een meerderheid, wat een nieuwe ronde voor de twee grootste verkozenen betekende. In de tweede ronde won Macron uiteindelijk van Le Pen.

Nu de volgende verkiezingen over twee jaar beetje bij beetje beginnen te naderen, praat Le Pen over haar ambities als ze de eerste vrouwelijke president van het land wordt.

In haar bericht verwijst ze naar een onderzoek waaruit blijkt dat bijna 70 procent van de Fransen zich niet veilig voelt in hun dagelijks leven. Ze belooft ook alle criminele migranten te deporteren als ze de verkiezingen van 2022 wint.

De rol van een politicus, niet in de laatste plaats van de regering, is niet om commentaar te leveren, te verwerpen of te veroordelen, maar om te handelen.

Als het tijd is om de macht uit te oefenen, zal ik niet aarzelen: de daders zullen worden opgesloten, dat wil zeggen in de gevangenis als het Fransen zijn, en op het vliegtuig als het buitenlanders zijn, aldus Le Pen.

In de afgelopen maanden hebben, ondanks de quarantaine tijdens de pandemie, gewelddadige rellen verschillende no-go zones in het land getroffen. Aanvallen op de politie en de reddingsdiensten komen vaak voor. Tegelijkertijd hebben beschuldigingen van “racisme” veel politieagenten zo bang gemaakt voor de gevolgen dat ze niet ingrijpen en de daders geweld laten gebruiken zonder represailles.

‘De islamisering van Frankrijk is in volle opmars’ – Franse regering lanceert plannen om Arabisch te onderwijzen op scholen

  Frankrijk zou moslimverenigingen kunnen ontbinden na onthoofding leraar
Vorig artikelZwarte militiegroepen gekoppeld aan BLM en Antifa marcheren door de Britse en Amerikaanse straten 
Volgend artikelSterk escalerende misdaadgolf in Democratische steden in de Verenigde Staten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Dit gaat weer eens te laat zijn,alle moslims en bepaalde groeperingen zullen beslag leggen op de stemming.Vervolgens het verlies van alle rechtvaardigheden en ten slotte de overgang naar andere westerse landen,gevolg:WE HEBBEN TE LANG GEWACHT,wie er nu tegen vecht heeft geen overzicht wat er ons aanvalt.Wie niks heeft kunnen ze niet straffen.Zij die straffeloos zijn winnen altijd.Terugsturen is de enige hoop als ze tenminste daar blijven en niet de volgende dag terug op onze straten rondlopen

  • Roger VHN augustus 3, 2020 at 17:26

   “Terugsturen is de enige hoop als ze tenminste daar blijven en niet de volgende dag terug op onze straten rondlopen”

   @

   Als we termieten verdelgen omdat ze de fundamenten van onze huizen vernietigen.Wat dan te doen met hen die de fundamenten van onze cultuur en samenleving vernietigen

 2. Dat betekent alle illegalen. Zijn er naar schatting 2 millioen.Met vliegtuigje: duur.

  Maar wel mogelijk, als de overheid ballen heeft en niet van die gereformeerde linkse flikkers zijn zoals bij ons.

  Marokko wil illegalen/criminelen niet terug nemen.
  Stel nou eens voor dat ik de chef onderhandelaar was.
  Ik zou per direct:
  –alle landingsrechten van Air Marocco intrekken.
  –alle bankverkeer naar Marocco stoppen.
  — de bewijslast voor uitkeringen uitbetaald naar figuren in Marokko
  (bezit, inkomen) omdraaien.
  –NL sluiten voor alle invoer uit Marokko.
  –Marokkaanse consulaat/ambassade sluiten en personeel uitwijzen.

  Na een week nemen ze die gasten wel terug. Wedden?

 3. Van air Marokko zou ik eisen: tenminste 20% van de plaatsen in vliegtuig gratis ter beschikking van uit te wijzen illegalen/criminelen.
  De rest van de plaatsen op kostprijs.

  Normaal verkeer pas weer als alle illegale en criminele marokkanen weg zijn.
  Eerst dan mag ambassade/consulaat weer open.
  —————————
  vergeet niet: wij zijn in een machtspositie; die moeten we gebruiken.
  Tot dan hebben we alleen maar de KOSTEN van dat tuig.

  Maar zoiets zou alleen kunnen nadat rechtsen aan de macht zijn, of nadat overheid buiten spel is gezet.

 4. En-uiteraard- de vervuiler betaald. Zolang Marokko niet meewerkt, de kosten van die gasten (bajes kost gauw 200 europer dag) verhalen op Marokko via beslaglegging op Marokkaans bezit; gebouwen, vliegtuig en zo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in