Een video van wat Israëliërs lijken te zijn die voor Oekraïne vechten, circuleert sinds zondag op de sociale media, nu de invasie van Rusland zijn derde maand is ingegaan. “Wij willen heel veel dank betuigen aan heel de natie van Israël, aan de regering van Israël, dat zij ons helpen terwijl wij kunnen vechten tegen de Russen, in deze moeilijke oorlog,” zei een strijder in geaccentueerd Hebreeuws, schrijft Ukrainecrisis.org.

De beelden werden gepost door een populaire Twitter-account van een Canadese vrijwilliger die beweert in de omgeving van Kherson tegen de Russische militairen te vechten. “Wij willen alle Joden bedanken die ons helpen,” zei een andere vermeende Israëliër. “Deze buitenlandse vrijwilligers komen uit Israël,” beweerde de Iraanse historicus en journalist Babak Taghvaee. De vermeende Israëlische strijders bedankten de hoofdsynagoge in Kiev, en Rabbi Moshe Asman, die een uitgesproken criticus van Rusland en voorstander van de verdedigingsoorlog van Oekraïne is geweest. “Ik ben niet weggegaan, ik ben hier,” zei Asman begin maart. “Dank aan Rabbi Moshe Asman die ons in staat stelde de viering en de geest van de feestdag te voelen, dank u voor het kosjere eten dat we hier aten, prettige feestdagen, een kosjer en gelukkig Pesach, prettige feestdag van de vrijheid,” zei een andere strijder die zei Israëliër te zijn.

Video via Hal Turner.

Pesach eindigde op zaterdag, wat erop wijst dat de opnamen van de strijders van recente datum zijn. Op zondag werd naar verluidt een Joodse begraafplaats in de buurt van Kiev getroffen door Russische raketten, wat Asmans woede opwekte. “Hier is gewoon weer een barbaarse daad van fascistische indringers,” zei hij in een Facebook-post. Asman bekritiseerde in maart de Russische militaire praktijken, waarbij hij de Russische procedures afzette tegen die van Israël. “Wanneer het Israëlische leger terroristen bombardeert, vuren zij nauwkeurige raketten af en doen zij er alles aan om de aanval zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen, en dat alles met het doel om een onschuldige bevolking niet te schaden,” zei hij. Het is onbekend of de vermeende Israëli’s die in de video te zien zijn, gezamenlijke Oekraïens-Israëlische burgers zijn die zich hebben aangemeld bij de belangrijkste militaire takken van de Oekraïense strijdkrachten, of dat zij zich hebben aangemeld als buitenlandse strijders. Oekraïne heeft een divisie van het vreemdelingenlegioen gevormd en een speciale eenheid van buitenlandse strijders voor buitenlandse vrijwilligers. Bij het begin van de oorlog nodigde de Oekraïense ambassade in Israël Israëli’s uit om zich als vrijwilliger aan te melden voor de strijd in Oekraïne, maar de Facebookpost werd al snel verwijderd.

Begin maart waarschuwde Rusland dat het wat het “buitenlandse huurlingen” noemt, niet als legale combattanten zou behandelen, en hun niet de rechten zou geven die het internationaal humanitair recht hun toekent. Israëlische wapens zijn ook in Oekraïne gezien, zoals op gepubliceerde beelden van het Azov-regiment dat het door Israël ontwikkelde MATADOR anti-wapenplatform gebruikt. Oekraïense soldaten zijn ook gezien met Israëlische Tavor geweren, door het Oekraïense bedrijf RPC Fort geproduceerd als de FORT-221. Afgelopen woensdag zei minister van Defensie Benny Gantz dat Israël Oekraïne zou voorzien van helmen en vesten.

Aan de ene kant kan dit veel lezers verbazen. Maar nadat een Oekraïense AZOV-regiment nazi had mogen bidden bij de Klaagmuur in Israël, zoals te zien is op de afbeelding hieronder, is niets meer zoals iedereen dacht:

Laat dit even bezinken. Een echte NAZI, met een tatoeage van een Swastika, bidt bij de Klaagmuur in Israël. De mars naar Armageddon gaat door. Foto via Hall Turner.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Helikopter met buitenlandse huurlingen neergeschoten boven Mariupol – Frankrijk woedendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

27 REACTIES

 1. Die Oekraïners zijn godverdomme Neonazi’s en dan gaat Israel ze helpen. Het moet werkelijk niet zotter worden. Kan je nagaan hoe vals deze oorlog is.

 2. Is het voor veel mensen nou zo moeilijk om te snappen dat Rusland geen gedoe wil aan haar zuidgrens (slechts 400 km verwijderd van Moskou). Laat die gasten het dat maar mooi uitvechten. Wij moeten ons daar niet mee bemoeien! En Israël al evenmin. Te laat vrees ik, al die wapenleveranties vanuit Europa kunnen niet anders gezien worden als een oorlogsverklaring. Waar hebben we zoveel middelmatige leiders aan te danken?

 3. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk! Mijn ouders hebben in 40/45 hun best gedaan om hun medemensen daar waar mogelijk te helpen en ja, de joodse medemens niet uitgezonderd. Oekraïne is vergeven van de (neo)nazi’s en uitgerekend de Israëlische regering gaat die nazi’s helpen in de strijd tegen…Misschien wel de eigen ondergang?

 4. Mmm misschien is er voor de jodeywel weer een of andere xchsdeveyuit te slepen. Net zoals dat eeuwige gezeik over die zogenaamde holocaust.

 5. Wellicht heeft de aanwezigheid en bemoeienis van Israel wel te maken met het feit dat
  Oekraine later het nieuwe grote Israël moet gaan worden.

  • De Ashkenazi secte heeft een tijdje terug geaccepteerd dat ze inderdaad “khazaren” zijn en hebben derhalve besloten om Ukraine het tweede Isgrael te maken. Ze hebben niet genoeg aan eén grondgebied, nee er moeten er twee zijn. Maar dit is natuurlijk gewoon pretext, want ze willen Ukraine voor andere redenen – namelijk zodat ze Rusland constant kunnen belagen en lastigvallen in zijn achtertuin. Ze bezitten de VS al, en nagenoeg EU ook, en nu willen ze Rusland er ook nog bij, dan hebben ze vast 3 continenten. De rest komt later. En omdat die domme ganzen in het EU parlement zo arrogant stupide blijven kakelen met hun sancties en dreigementen, dreigt de boel in de soep te lopen, dus de Isgraelies moeten nu komen. Dat zijn dezelfde vechtersbazen die de Ukraine nazi’s hebben getraind, dus ze kunnen er wat van met zijn allen. Maar ik weet wat er gedaan moet worden om die gekke bende te stoppen. Kijk uit naar de dag van het Verenigd Rusland. Jullie Vladi, forever.

  • Je hebt werkelijk geen idee hoe slecht de internationale jood is. Kom aub iets meer te weten hen. Dan begrijp je ten eerste Hitler volledig en ten tweede begrijp je dat alles wat er nu gebeurt precies is waar hij voor waarschuwde.
   Ik waarschuw je alvast, je gaat Hitler nog top vinden.

   Europa the last battle
   Adolf Hitler the greatest story never told
   The ultimate red pill

   Bekijk ze eens. Je kan er dan niet meer omheen.

    • @B

     Respectloos?
     Ga nu niet de zielige jood/jodenlover uithangen.
     Wat doen de joden nu in Palestina?? Ooh daar mag niet over gepraat worden.

     Ik blijf erbij de joden zijn de ellende op aarde

    • Moet je toch nog even controleren of dat ook echt zo is. Er stierven daar namelijk 500 mensen per dag door de gevolgen van tyfus en de plat gebombardeerde voedsel toevoeren door de Engelsen. Heeft niks te maken met gaskamers of wat dan ook. Die zijn er nooit geweest. Laat staan dat Zyklon B totaal ongeschikt is om mensen op grote schaal te vergassen.

 6. Dr. Hajo Meyer Nederlandse Auschwitz-overlevende: ZIONISME heeft niets te maken met JUDAÏsme…!

  Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt werd uitgenodigd om keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het ‘gekaapte Jodendom’, oftewel het Zionisme, dat als camouflage-mantel opereert voor imperialisme, onderdrukking en massamoord…!

  https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/zionisme-rusland-china-en-de-nwo/

 7. Ik vroeg mij af, is dat geen fotoshop van die man daar met dat hakenkruis in zijn nek bij de klaagmuur??
  Soms heb ik de indruk dat alles uit de kast gehaald wordt om de oorlog in Oekraïne op te poken. Triest, zeker voor de mensen die daar wonen, en voor de natuur. En de milieu schade die een oorlog met zich mee brengt. En daar hoor je niemand over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here