Een video van wat Israëliërs lijken te zijn die voor Oekraïne vechten, circuleert sinds zondag op de sociale media, nu de invasie van Rusland zijn derde maand is ingegaan. “Wij willen heel veel dank betuigen aan heel de natie van Israël, aan de regering van Israël, dat zij ons helpen terwijl wij kunnen vechten tegen de Russen, in deze moeilijke oorlog,” zei een strijder in geaccentueerd Hebreeuws, schrijft Ukrainecrisis.org.

De beelden werden gepost door een populaire Twitter-account van een Canadese vrijwilliger die beweert in de omgeving van Kherson tegen de Russische militairen te vechten. “Wij willen alle Joden bedanken die ons helpen,” zei een andere vermeende Israëliër. “Deze buitenlandse vrijwilligers komen uit Israël,” beweerde de Iraanse historicus en journalist Babak Taghvaee. De vermeende Israëlische strijders bedankten de hoofdsynagoge in Kiev, en Rabbi Moshe Asman, die een uitgesproken criticus van Rusland en voorstander van de verdedigingsoorlog van Oekraïne is geweest. “Ik ben niet weggegaan, ik ben hier,” zei Asman begin maart. “Dank aan Rabbi Moshe Asman die ons in staat stelde de viering en de geest van de feestdag te voelen, dank u voor het kosjere eten dat we hier aten, prettige feestdagen, een kosjer en gelukkig Pesach, prettige feestdag van de vrijheid,” zei een andere strijder die zei Israëliër te zijn.

Video via Hal Turner.

Pesach eindigde op zaterdag, wat erop wijst dat de opnamen van de strijders van recente datum zijn. Op zondag werd naar verluidt een Joodse begraafplaats in de buurt van Kiev getroffen door Russische raketten, wat Asmans woede opwekte. “Hier is gewoon weer een barbaarse daad van fascistische indringers,” zei hij in een Facebook-post. Asman bekritiseerde in maart de Russische militaire praktijken, waarbij hij de Russische procedures afzette tegen die van Israël. “Wanneer het Israëlische leger terroristen bombardeert, vuren zij nauwkeurige raketten af en doen zij er alles aan om de aanval zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen, en dat alles met het doel om een onschuldige bevolking niet te schaden,” zei hij. Het is onbekend of de vermeende Israëli’s die in de video te zien zijn, gezamenlijke Oekraïens-Israëlische burgers zijn die zich hebben aangemeld bij de belangrijkste militaire takken van de Oekraïense strijdkrachten, of dat zij zich hebben aangemeld als buitenlandse strijders. Oekraïne heeft een divisie van het vreemdelingenlegioen gevormd en een speciale eenheid van buitenlandse strijders voor buitenlandse vrijwilligers. Bij het begin van de oorlog nodigde de Oekraïense ambassade in Israël Israëli’s uit om zich als vrijwilliger aan te melden voor de strijd in Oekraïne, maar de Facebookpost werd al snel verwijderd.

  Prominente Russische oorlogscorrespondent Vladlen Tatarsky vermoord door Oekrainse terroristische aanslag (Video's)

Begin maart waarschuwde Rusland dat het wat het “buitenlandse huurlingen” noemt, niet als legale combattanten zou behandelen, en hun niet de rechten zou geven die het internationaal humanitair recht hun toekent. Israëlische wapens zijn ook in Oekraïne gezien, zoals op gepubliceerde beelden van het Azov-regiment dat het door Israël ontwikkelde MATADOR anti-wapenplatform gebruikt. Oekraïense soldaten zijn ook gezien met Israëlische Tavor geweren, door het Oekraïense bedrijf RPC Fort geproduceerd als de FORT-221. Afgelopen woensdag zei minister van Defensie Benny Gantz dat Israël Oekraïne zou voorzien van helmen en vesten.

Aan de ene kant kan dit veel lezers verbazen. Maar nadat een Oekraïense AZOV-regiment nazi had mogen bidden bij de Klaagmuur in Israël, zoals te zien is op de afbeelding hieronder, is niets meer zoals iedereen dacht:

Laat dit even bezinken. Een echte NAZI, met een tatoeage van een Swastika, bidt bij de Klaagmuur in Israël. De mars naar Armageddon gaat door. Foto via Hall Turner.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Helikopter met buitenlandse huurlingen neergeschoten boven Mariupol – Frankrijk woedendVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe echte dreiging in het Oekraïne-conflict
Volgend artikelBewijzen van verkiezingsfraude bij de Franse presidentsverkiezingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. Die Oekraïners zijn godverdomme Neonazi’s en dan gaat Israel ze helpen. Het moet werkelijk niet zotter worden. Kan je nagaan hoe vals deze oorlog is.

 2. Is het voor veel mensen nou zo moeilijk om te snappen dat Rusland geen gedoe wil aan haar zuidgrens (slechts 400 km verwijderd van Moskou). Laat die gasten het dat maar mooi uitvechten. Wij moeten ons daar niet mee bemoeien! En Israël al evenmin. Te laat vrees ik, al die wapenleveranties vanuit Europa kunnen niet anders gezien worden als een oorlogsverklaring. Waar hebben we zoveel middelmatige leiders aan te danken?

 3. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk! Mijn ouders hebben in 40/45 hun best gedaan om hun medemensen daar waar mogelijk te helpen en ja, de joodse medemens niet uitgezonderd. Oekraïne is vergeven van de (neo)nazi’s en uitgerekend de Israëlische regering gaat die nazi’s helpen in de strijd tegen…Misschien wel de eigen ondergang?

  • De nazi’s waren een creatie van de zionisten, net als de Azov Battalion nep neonazi’s een mossad creatie is. Ze vechten met Israëlische wapens en vermoorden uitsluitend christenen.

  • Hitler als bevrijder. Na de Holodomor, een Holocaust door Joden. Kijk ook de docu over de bolsjevistische revolutie van Juri Lina. Netanyahu wilde een tweede joodse staat in de Krim. Jammer voor de oorspronkelijke bewoners. Zijn al jaren bezig de hele regio daar te evangeliseren voor het Jodendom. Zelensky wil van de Ukraine een Joodse enclave van het Grote Israel maken. Kijk eens wat docus van Miko Peled, zoon van de generaal die begreep dat de geschiedenis die hij geleerd had hersenspoeling was. Shlomo Sand ook interessant.

  • 1/3de van de nazitop was van joodse origine of had joods bloed
   150.000 joden vochten mee met de wehrmacht
   de ss had muslimdivisies (zoek maar ’s 13 ss divisie op in youtube)
   het duitse afrikacorps had n*gers in de wehrmacht, in de ss zelfs.
   ook hitler bediende zich van multiraciale en ethnische (vreemdelingen)eenheden…
   er is ontzettend veel dat men onder de tapijt heeft gemoffeld om de nationaal SOCIAAL DEMOCRATISCHE ARBEIDERSpartij als ‘extreem rechts’ weg te zetten terwijl die in werkelijkheid ultralinks was…
   Ps..belgië had tot in de jaren ’90 een gelijkaardige partij : de BSAP (belgische SOCIALISTISCHE ARBEIDERSpartij) later afgekort tot SAP (wegens te herleiden naar hun illustere duitse voorganger) en nog wat later opgegaan in de pvda..
   was destijds lid van de kpb…(plaatselijk bestuurslid)…de onderlinge strijd en haat tussen de verscheidene linkse partijen was niet te omschrijven en verklaart dus ook grotendeels waarom de nationaal SOCIALISTEN destijds de soviet SOCIALISTEN aanvielen

 4. Mmm misschien is er voor de jodeywel weer een of andere xchsdeveyuit te slepen. Net zoals dat eeuwige gezeik over die zogenaamde holocaust.

 5. Wellicht heeft de aanwezigheid en bemoeienis van Israel wel te maken met het feit dat
  Oekraine later het nieuwe grote Israël moet gaan worden.

  • De Ashkenazi secte heeft een tijdje terug geaccepteerd dat ze inderdaad “khazaren” zijn en hebben derhalve besloten om Ukraine het tweede Isgrael te maken. Ze hebben niet genoeg aan eén grondgebied, nee er moeten er twee zijn. Maar dit is natuurlijk gewoon pretext, want ze willen Ukraine voor andere redenen – namelijk zodat ze Rusland constant kunnen belagen en lastigvallen in zijn achtertuin. Ze bezitten de VS al, en nagenoeg EU ook, en nu willen ze Rusland er ook nog bij, dan hebben ze vast 3 continenten. De rest komt later. En omdat die domme ganzen in het EU parlement zo arrogant stupide blijven kakelen met hun sancties en dreigementen, dreigt de boel in de soep te lopen, dus de Isgraelies moeten nu komen. Dat zijn dezelfde vechtersbazen die de Ukraine nazi’s hebben getraind, dus ze kunnen er wat van met zijn allen. Maar ik weet wat er gedaan moet worden om die gekke bende te stoppen. Kijk uit naar de dag van het Verenigd Rusland. Jullie Vladi, forever.

   • Speech in den Haag kort na WW II. Ze zullen de hele wereld bezitten. Europe the last battle. Ze kregen de wereldmacht als ze erin zouden slagen de USA WW II in te trekken. Dat lukte dmv een valse vlag, zinken van een schip wat nooit gebeurde of onderzeeer. Netanyahu heeft beloofd het Grote Israel te zullen verwezenlijken. Openlijk in MSM De Krim als tweede Joodse staat. Zelensky Joodse autonome enclave. Ze zijn al jaren bezig om in die hele regio bewoners te bekeren tot het Jodendom. Bewezen is hun actieve rol in het orkestreren en het commando voeren tijdens de 2014 revolutie.Snipers schoten daarbij mensen van beiden zijden dood. Veel Joodse vrouwen gingen naar China en trouwden met Chinezen die met hun chinese achternaam nu in het parlement zitten. Maar je bent joods als je moeder joods is. Overigens schijnt Putin ook van Joodse afkomst te zijn. Grote vrienden met Rabbis in Israel. Overigens was de profeet Mohammed ook van joodse afkomst. Ashkenazi joden zijn een tak bekeerde Khazaren en een Europese tak. Dagblad Trouw. Die Europeanen stammen allemaal af van normale Europeanen. Er zijn nogal wat sektenleiders actief geweest in Europa. Vlgs Professor Ashraf Ezzat waren de Israeliten een arabische stam ten noorden van Yemen en nooit slaven in Egypte. Ook kende Egypte nooit heersers die de titel Pharaoh droegen. Egypte zelf schijnt ook een fake construct te zijn. Wb Russen daarvan werden de meesten afgeslacht in de Bolsjevistische revolutie. docu Juri Lina.

   • Tijd dat je wakker wordt. Kijk Miko Peled, Shlomo Sand en anderen. Tenzij je een sepharidische jood bent net als Hitler, ben je geen semiet en stam je volgens dagblad Trouw af van de normale europese bevolkingen in de tijd dat de europese Ashkenazi gecreeerd werden. Openlijk in MSM dat Netanyahu het Grotere Israel beloofd te creeeren en dat hij een tweede Joodse staat in de Krim ging stichten om daar joodse settlers van de West Bank te vestigen, zonder die West Bank ancestrale landen terug te geven aan de Palestijnen. De oorspronkelijke joden die nooit de regio verlieten en zich bekeerden tot de Islam, Shlomo Sand. Er was nooit een joodse Diaspora. Professor Ashraf Ezzat Er was nooit een Exodus. Slavernij in EU en de USA was een joodse aangelegenheid. Wel dient genoemd te worden dat ze van veel andere beroepen uitgesloten waren in Middeleeuws Spanje. Maar troost je. Alle Nederlanders moeten zich schamen wat ze Papua Nieuw Guinea aangedaan hebben.

  • Een specifieke groep gelooft speciaal DNA te hebben afstammend van de Elohim. Het zijn er een paar honderd die de rest aansturen. In Israel zelf is het bijna burgeroorlog en de Ashkenazi behandelen de andere joodse stromingen, incl de Orthodoxen als stront, dwingen ook Ashkenazi kledingstijl en doctrines af. Je opmerking discriminerend en te kort door de bocht. Europe the Last battle laat je het document en de boeken zien hoe Joden de wereldmacht werd gegeven als zij de USA WW II in trokken. Bedoeling was 3 machten. Britain, USA en Rusland. Charles de Gaulle had dat door en rekruteerde Algerijnen en Marokkanen om Frankrijk te bevrijden. Ook Zuid Nederland. Franse Vrij Metselaars orkestreerden WW II. Allemaal doorgestoken kaart en wij maar proberen te analyseren met de summiere, fake gegevens die we te pakken krijgen.

  • Je hebt werkelijk geen idee hoe slecht de internationale jood is. Kom aub iets meer te weten hen. Dan begrijp je ten eerste Hitler volledig en ten tweede begrijp je dat alles wat er nu gebeurt precies is waar hij voor waarschuwde.
   Ik waarschuw je alvast, je gaat Hitler nog top vinden.

   Europa the last battle
   Adolf Hitler the greatest story never told
   The ultimate red pill

   Bekijk ze eens. Je kan er dan niet meer omheen.

    • @B

     Respectloos?
     Ga nu niet de zielige jood/jodenlover uithangen.
     Wat doen de joden nu in Palestina?? Ooh daar mag niet over gepraat worden.

     Ik blijf erbij de joden zijn de ellende op aarde

    • Moet je toch nog even controleren of dat ook echt zo is. Er stierven daar namelijk 500 mensen per dag door de gevolgen van tyfus en de plat gebombardeerde voedsel toevoeren door de Engelsen. Heeft niks te maken met gaskamers of wat dan ook. Die zijn er nooit geweest. Laat staan dat Zyklon B totaal ongeschikt is om mensen op grote schaal te vergassen.

        • Miko Peled maakte die hele moeilijke reis om de waarheid te achterhalen. Ook mijn niet Joodse vader was slachtoffer van een razzia in Rotterdam voor een werkkamp om de Grebbelinies te graven en kon net op tijd onderduiken maar de buren niet. En mijn moeder van toen 26 met een baby van 9 mnd en een peuter van 3 zag de bommenwerpers aan komen vliegen in Rotterdam. Jouw familie was dus niet het enige slachtoffer. Nooit over gepraat en een zeer dysfunctionele familie.

        • Jouw familie heeft het slecht getroffen. Helaas gebeurt dat soort ellende in alle oorlogen. Als het in hun agenda paste zouden de Yanks jouw familie slechts tot “collateral damage” bestempeld hebben, meer niet, zoals ze tot nu toe gedaan hebben met Irakezen, Yugoslaven, Serven, Afghanen, Koreanen, Syriërs, Jemenieten, Iraniërs, Nicaraguanen, Haïtianen, Vietnamezen, Laotianen, Cambodianen, en wie niet. Maar dat deert ons allemaal geen fuck, niemand mag zich druk maken over een ander volk dan het joodse. Dat gaat menig denkend mens toch wat te ver.

         Hitler had andere plannen voor de Joden maar zodra de eerste kogels vliegen loopt altijd alles anders en dus werden het werkkampen, om zo veel mogelijk voordeel te trekken uit mensen behorend tot een volk wiens wereldraad voor de 2e wereldoorlog al aan Duitsland de oorlog had verklaard. Domme streek!

         Dat werk was zwaar en velen waren daar niet aan gewend, en hoe verder de oorlog vorderde, des te minder was er te eten. Ergo, honger, uitputting, koude, typische kampziekten, etc.

         Maar de zgn gaskamers waren niet voorzien van gasdichte armaturen of gasdichte lichtschakelaars, dus wetende dat Zyklon B een uiterst explosief gas wordt bij aanraking met water, zou er geen enkele gaskamer overeind zijn gebleven. Boem!!!

         De luiken voor het “erin gooien” van de Zyklon B zijn na den oorlog toegevoegd aan deze ruimten door een Pools aannemersbedrijf. De kampboekhouding laat een veel te kleine hoeveelheid aan het kamp geleverde Zyklon B zien om dergelijke getalen mensen mee te doden. Wat klopt, want dit product werd gebruikt om kleding mee te ontluizen. Zoals al gezegd, het is niet erg geschikt om mensen en masse mee om te brengen.

         Dus ja, verschrikkelijk voor de families waarvan leden om het leven gekomen zijn, maar er zou niet om de feiten van waarom, en hoe, gelogen moeten worden. Wij willen graag allemaal klaarheid en waarheid over wat er precies gebeurd is, en niets anders.

      • Joden zijn geen ras. Stammen deels af van Khazaren en deels van normale Europese mensen en deels van Semieten. De Palestijnen de echte Semitische Joden die nooit de regio verlieten maar zich bekeerden tot Islam. Shlomo Sand Er was geen Joodse Diaspora. Ook verantwoordelijk voor slavernij in EU en USA. Overigens zijn we 1 menselijk ras wat in verschillende groepen komt die allemaal met elkaar vermengd zijn. Behalve een selecte groep joden die geloven buitenaards DNA te hebben . Ook werden in de oudheid hele volken al gedwongen zich tot het Jodendom te bekeren. En is die optie op dit moment ook weer mogelijk. Om dan te stellen dat men rechtstreeks van Abraham afstamt is natuurlijk biologisch wetenschappelijk absurd. het Y chromosoom verandert namelijk nooit. Ook in Israel zelf zijn talloze wetenschappers, schrijvers die dit allemaal onderzocht hebben en hun bevindingen deelden. Doe dus eens wat moeite om wakker te worden.

  • Helaas de domheid van sommigen. Maar incl die van jezelf als je niet bekend bent met de rol van joden door de geschiedenis heen. Waarschijnlijk aangestuurd door een selecte groep van 300 die de hele wereld willen bezitten. Hitler’s Transfer Agreement maakte de economische groei van Duitsland, dus WW II mogelijk. Hitler van joodse afkomst, liet zijn joodse familie uitmoorden. Het gaat niet over jouw familie. Kijk eens een docu van Miko Peled en Shlomo Sand. Helaas is wat wij op school leerden niet de hele waarheid. Verdiep je ook in de Holodomor, een Holocaust door Joden in de Ukraine. Lees de uitspraken van Lenin online. Kijk de docus over de Bolsjevistische revolutie van Juri Lina en Hellstorm.

 6. Dr. Hajo Meyer Nederlandse Auschwitz-overlevende: ZIONISME heeft niets te maken met JUDAÏsme…!

  Het was Auschwitz-overlevende, de Nederlandse jood, Dr. Hajo Meyer, die door oud-minister-president Dries van Agt werd uitgenodigd om keer op keer zijn verhaal te vertellen over het Judaïsme tegenover het ‘gekaapte Jodendom’, oftewel het Zionisme, dat als camouflage-mantel opereert voor imperialisme, onderdrukking en massamoord…!

  https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/zionisme-rusland-china-en-de-nwo/

   • Nu ook even de getuigenissen van italiaanse joden noemen die stellen in de concentratiekampen goed behandeld te zijn. En het feit dat joden die van de staat afhankelijk zouden worden geen toestemming kregen om te emigreren naar Palestina. Ook de film 5 broken cameras en andere Palestijnse films eens kijken over de oorlogsmisdaden, het stelen van ancestrale landen en eigendommen van de Palestijnen. Nog niet heel lang geleden op NL tv werden de tapes in een docu uitgezonden die Israel 30 jaar verbannen had, van israelische veteranen die deelden in Kibbutshen dat ze in 1967 oorlogsmisdaden gepleegd hadden. Nogmaals als je het over oorlogsmisdaden wilt hebben kijk dan ook docus over de joodse bolsjevistische revolutie en de holocaust door joden de Holodomor en de oorlogsmisdaden in de oorlog in de Gazastrook waar met wit fosfor o.a. gebombardeerd werd en alle kinderen PTSS hebben, liever dood zouden willen zijn. Overigens wist mijn niet joodse vader net op tijd onder te duiken na de Razzia in Rotterdam waar alle mannen naar Kamp Amersfoort getransporteerd werden om de Grebbelinie te graven. Het bombardement van Rotterdam gebeurde in de wijk waarin zij woonden. En laten we Papua Nieuw Guinea, Indonesie, de Nederlandse Antillen en Suriname niet vergeten. De wereldwijde slavernij onder joods commando. Zij bezaten alle slavenschepen in de USA en waren in Spanje de enigen die die handel mochten drijven, Wel waren zij van tal van andere beroepen uitgesloten. Verdeel en Heers. Ook op deze site voortdurend trollen en fouten feiten van de geschiedenis herhalen. Mijn kennis over concentratiekampen heb ik van een joodse schrijver die daarna met gevaar voor zijn leven onder moest duiken. En er zijn meer joodse onderzoekers in Israel die jou kunnen vertellen dat de feiten zoals op school geleerd niet kloppen. Ik wil bestaansrecht voor ieder mens met integriteit en een einde aan hen die al dit kwaad in de wereld orkestreren .

 7. Ik vroeg mij af, is dat geen fotoshop van die man daar met dat hakenkruis in zijn nek bij de klaagmuur??
  Soms heb ik de indruk dat alles uit de kast gehaald wordt om de oorlog in Oekraïne op te poken. Triest, zeker voor de mensen die daar wonen, en voor de natuur. En de milieu schade die een oorlog met zich mee brengt. En daar hoor je niemand over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in