Pixabay

Het volgende nieuwsartikel (samen met alle rechtstreeks gelinkte documenten, zodat nieuwsredacteuren onmiddellijk kunnen zien wat de documentatie is voor elke bewering erin) werd op 5 mei 2023 ingediend bij 300 nieuwsmedia en slechts door drie daarvan gepubliceerd, en wordt hier opnieuw bij hen allemaal ingediend (enigszins uitgebreid en bijgewerkt), voor heroverweging, vanwege het extreme belang van de solide gedocumenteerde en onderbelichte feiten die het bevat:

Op 3 mei vertelde de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken in een interview aan C-Span, dat de Amerikaanse regering geen bezwaar zal hebben als de Oekraïense regering de Russische president Vladimir Poetin probeert te vermoorden of dat doet. Hij zei: “Dit zijn beslissingen die Oekraïne moet nemen, hoe het zichzelf gaat verdedigen, hoe het zijn grondgebied terug krijgt, hoe het zijn territoriale integriteit en soevereiniteit gaat herstellen.” Amerika heeft meer dan honderd miljard dollar aan Oekraïne geleverd om Rusland te verslaan, en zegt nu dat als Oekraïne een deel daarvan gebruikt om Poetin te vermoorden, dat oké is. Dit is ongekend. (Zelfs Hitler was niet zo slecht), schrijft Eric Zuesse.

Ook op 3 mei kopte de Japanse nieuwsdienst Nikkei Asia: NAVO opent kantoor in Japan en meldde dat “de NAVO van plan is een verbindingskantoor te openen in Tokio, Japan, het eerste in zijn soort in Azië.” De Noord-Atlantische Verdragsorganisatie wil nu niet alleen Amerika’s anti-Russische militaire alliantie worden, maar ook Amerika’s anti-Chinese militaire alliantie, die de afsplitsing van China’s provincie Taiwan (die de Amerikaanse regering sinds 1972 formeel als Taiwan heeft erkend) van China zal steunen, terwijl zij weigert de afsplitsing van de Krim en drie andere provincies van Oekraïne uit Oekraïne te steunen. (Met andere woorden: hoewel het Amerikaanse regime de afscheiding van Taiwan van China steunt, verwerpt het de afscheiding van de Donbass, de Krim, enz. van Oekraïne).

  Zelensky decoreert Oekraïense soldaten in Bakhmut - Het einde is nabij

Amerika en zijn NAVO ontkennen dat zij anti-Russisch of anti-Chinees zijn en houden vol dat zij in plaats daarvan slechts streven naar regimeverandering in beide landen, zodat zowel Rusland als China democratie en mensenrechten komen bieden zoals Amerika’s regering (de regering die veel meer invasies en staatsgrepen pleegt dan alle andere regeringen in de wereld samen doen) biedt (wat zij eigenlijk niet doet).

Het Amerikaanse Congres overweegt nu wetgeving die wordt aangeprezen als de “Ukraine Victory Resolution“, maar die formeel de titel H.Res.322 “on Ukrainian victory” draagt, en die stelt dat “het het beleid van de Verenigde Staten is dat Oekraïne de invasie overwint en zijn internationaal erkende grenzen van 1991 terugkrijgt.” Dat vereist een volledige nederlaag van Rusland in Oekraïne. Als dat gebeurt, zal de Russische president Vladimir Poetin vrijwel zeker aftreden of omver worden geworpen en worden vervangen door een leider die de Amerikaanse regering zal goedkeuren (of zelfs benoemen). Gebeurt dit niet, dan zijn het Amerikaanse Congres en de president reeds verplicht, doordat zij deze resolutie als wet hebben aangenomen, om Rusland binnen te vallen om met direct Amerikaans militair geweld te bereiken wat het Oekraïense leger niet heeft kunnen bereiken. Die invasie van Rusland door de VS en haar bondgenoten zou de Derde Wereldoorlog, WO III, betekenen. (Hoeveel nieuwsmedia geven om het voorkomen van WO III? Waarom geven ze er niet om? Waarom weigeren zij hun lezers te informeren over dit gevaar, en dat het afkomstig is van de VS en hun bondgenoten – niet van hun beoogde slachtoffers, Rusland en China? Op 24 januari 2023 publiceerde het Bulletin of Atomic Scientists hun allerhoogste “Doomsday Clock Announcement” dat, nog erger dan tijdens de Cuban Missile Crisis van 1962, toen er nog een Sovjet-Unie was met haar communisme en haar Warschaupact, “De klok staat nu op 90 seconden voor middernacht – de dichtstbijzijnde wereldwijde catastrofe ooit.” Wie verzwijgt dit extreme gevaar geheim voor het Amerikaanse en het geallieerde publiek, en waarom? Wie dienen zij eigenlijk?)

  EU-landen bereid Oekraïense mannen te deporteren naar Oekraïne

De Amerikaanse regering heeft zich er nog niet onherroepelijk toe verbonden haar eerdere erkenning van Taiwan als deel van China in te trekken; maar als zij dat uiteindelijk wel doet, zullen Amerika en zijn bondgenoten natuurlijk in oorlog zijn met China, wat eveneens WO III zou betekenen.

Er is ook iets in behandeling bij het Amerikaanse Congres dat “The Restrict Act” wordt genoemd, waarbij de staat van beleg over alle nieuwsmedia in de VS wordt ingesteld, ter voorbereiding van een formele en allesomvattende afkondiging van de staat van beleg in Amerika. Door die totale censuur zal het Amerikaanse publiek met betrekking tot zowel Rusland als China (en wat dan ook) alleen weten wat de Amerikaanse regering de Amerikanen wil laten weten; en dit zou het voor het Congres enorm vergemakkelijken om publiekelijk te verklaren dat Amerika in oorlog is tegen zowel Rusland als China. Dus: de wettelijke voorbereidingen om dit “grondwettelijk” te doen (behalve het schenden van alleen het Eerste Amendement, dat hen niets zegt) zijn al getroffen.

NB: Dit nieuwsbericht wordt tegelijkertijd verspreid, en vrij van auteursrechten ter publicatie aangeboden, aan alle Amerikaanse en Westerse nieuwsmedia.

PS: Vanaf 15 mei 2023 (tien dagen nadat dit artikel aan honderden nieuwssites was gestuurd), zijn de enige twee van de honderden waar ik het naar toe had gestuurd die dit artikel hebben gepubliceerd, anders dan The Duran (waar ik het rechtstreeks heb gepost) SouthFront en Dehai News. Alle anderen (op dit moment, tien dagen later), inclusief alle mainstream “nieuws”-media, hebben het afgewezen (of anders nog niet geplaatst). Dat is minder dan 1% van de nieuwssites waarnaar het op 4 mei was gemaild. Is er iets mis met dit artikel? Of is er iets mis met vrijwel alle nieuwsmedia in Amerikaanse en geallieerde landen? Is dat censuur? Waarom hebben al die censoren (“redacteuren”) dezelfde beslissing genomen (om dit artikel niet te publiceren)? Waarom? Wordt de beslissing eigenlijk ergens anders genomen, misschien door de personen die de controle hebben over de Amerikaanse regering?

  Openlijk in opstand

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Nucleaire oorlog komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHongarije blokkeert EU-wapenfinanciering voor Oekraïne vanwege Zelensky’s plan om belangrijke pijpleiding op te blazen om de Hongaarse industriële sector lam te leggen
Volgend artikelRussische Ministerie van Defensie: “De Kinzhal die het Patriot-raketsysteem raakte, vernietigde de radar en 5 lanceerinrichtingen”!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Wat hoor ik nou? China gaat samenwerken met Oekraine? Er is kennelijk een Chinese afgevaardigde in Oekraine om een mogeljke samenwerking te bespreken. China beweert hierbij ook neutraal te zijn in dit ‘conflict.’ Is dit een kwestie van twee honden vechten om een been, en de derde loopt er snel mee heen? Of is dit een ontwapeningstactiek die wel eens een einde aan dit gezeik zou kunnen maken, en daarmee de kracht van de BRICS kan versterken.

  Wat een vreemd verhaal weer… Hier is Rusland hard bezig zichelf te verdedigen tegen de geldverslindende aanvallen door de NAVO en Ziomerica die EU aan het leegzuigen zijn, en China gaat met de NAVO whipping boy een samenwerking bespreken…? Hoe moeten we dit zien? Iemand?

  • Ik geef je een goede raad: zet de leugenkast uit en zeg zsm het abonnement vd fabeltjeskrant op. Na ruim 3 jaar nog niet weten dat alles wat je wordt voorgeschoteld op TV en krant een leugen is, kom nou.

  • Bedankt. Weer gerustgesteld.
   “Als het gaat om de zeer strategische Centraal-Aziatische “stans”, vertegenwoordigt dat de “six feet under”-behandeling voor de wens van de Hegemon om hen te gebruiken in een verdeel-en-heerschema waarbij Rusland tegen China wordt opgezet.”

   Zo zal het bezoek van de Chinese delegatie dan wel worden vertaald door de MSM. Dit bezoek is in feite dan een ontwapeningstactiek die de samenwerking van de BRICS alleen maar kan bevorderen.

   (En nee, ik gebruik de MSM al meer dan 30 jaar niet meer, maar ik let wel op wat ze zeggen om te zien waar de wind waait bij ze.) 🙂

 2. Wat is erger, een nucleaire winter of 1984 2.0 = 2024.
  Ik weet het niet, in Hiroshima en Nagasaki wonen mensen, zonder boeren en energie zou het plaatje er hier anders uit kunnen zien.
  De sloophamer is op vele verschillende gebieden aan de gang, hier waar ik woon zie ik hoe structureel met EU maatregelen de hele “Forex” met 40% reduceerd wordt, als China de volgende op de lijst is zal er misschien nog 20% overblijven.
  Als reizen duurder/verboden gaat worden is de Toeristische tak ook weg.
  En terug naar 1973 kunnen we niet, toen 90% van het inkomen door landbouw export kwam, want in 1974 zijn we 70% van de landbouwgrond kwijtgeraakt en het inwoner aantal is zowat verdrievoudigt.
  Voordeel is wel dat we zuidelijk van het conflict zitten, maar we hebben ook een britse basis, dus als het globaal misgaat zullen we waarschijnlijk een flinke lichtflits gaan zien.

 3. “het het beleid van de Verenigde Staten is dat Oekraïne de invasie overwint en zijn internationaal erkende grenzen van 1991 terugkrijgt.” Dat vereist een volledige nederlaag van Rusland in Oekraïne.

  Over mijn dead body denkt Poetin, hij legt liever Europa in as, zoals het er nu uitziet wordt de SMO een succes, Blinken de super jood begint zenuachtig te worden van de succesverhalen van Russen op de Oekraïense slachtvelden, al hun kapot geschoten gedoneerde materieel ter waarde van 100 miljard US dollar is geen sinecure voor hen, Amerikaanse Federal Reserve Bank klapt eerdaags, hoe het er dan gaat uitzien laat zich raden naar mijn mening.

   • Nicole mei 18, 2023 at 13:26

    Geen peil op te trekken Nicole, momenteel is een grote NAVO troepenmacht opgebouwd in Polen, wat ik gelezen heb is dat 300.000 NAVO militairen hun intrek hebben genomen in Polen, natuurlijk vergezeld van allerlei NAVO wapentuig.

    Plus nog veel oudzeer uit de 2e wereldoorlog bij de Poolse leiders, explosieve situatie, dat dan weer wel.

 4. De Nederlandse pers is eigenlijk compleet in handen van een Belgische miljardair en die is WEF…dus publicatie in Nederlandse MSM nieuws outlets is enkel als het een WEF doel dienst….

  De persvrijheid en het vrije woord is dus afhankelijk van wie de pers bezit. Internet websites zijn direct te blokkeren dus roep niet dat je daar al je info kunt krijgen, het word om redenen getolereerd…
  De HOERNALISTEN eten van de leugenfabriek en ze spelen grote mens maar ze zijn wezels en ze weten het…het doodschoppen (bijna) niet waard….

  Amerika is niet het Amerika van “home of the brave and land of the free” meer maar een gangsterbende die Amerika overheerst….de nieuwe Amerikaanse vrijheids oorlog tegen onderdrukkende landgenoten nieuwe revolutie staat al in de startblokken en is eigenlijk al begonnen…

  Dat links Amerika rechts Amerika geen recht op leven gunt en de rest van de wereld die ook dood mag is teken dat zaken gaan escaleren…..

  Als iemand als Nuland kan zeggen dat Europa met alle inwoners kapot kan vallen en ze is hier daarna nog welkom geheten door onze leiders dan zijn onze leiders en ieder die haar hand schud verraders. Zo iemand moet permanent op de lijst niet gewenst in Europa staan, ongeacht in welke functie het gedrocht komt.
  Het zegt alles over onze leiders, volksverraders en in dienst van het WEF. Tuig !

  Als de boel klapt zal er zeker een bijltjesdag komen, weten wie je vijand is maakt daarbij uit of je in de toekomst geen leugenaars meer op belangrijke posities krijgt.

  Het delen van de locaties waar huizen wonen is daarbij essentieel, die info is straks goud.
  De lijsten die de overheid aanlegt zijn de lijsten waarop ze straks gaan moorden….de vraag is of dat alfabetisch zal gaan of via sofinummer….

  • Sinds de onafhankelijkheid van de VS in 1776 is het land slechts 18 jaar niet betrokken geweest bij militaire conflicten wereldwijd.
   Het in 1964 verschenen ‘Warren-rapport’ over de moord op JFK op 22.11.1963 telde 888 pagina’s en dat is 1776 gedeeld door twee.
   De gijzeling van de 52 Amerikaanse ambassademedewerkers in Teheran tussen 1979 en 1981 duurde exact 444 dagen; 888 gedeeld door twee.

 5. Gezien de druk op Rusland militair qua materieel en manschappen in het conflict met Oekraïne denk ik dat mocht er nog een conflict aan de Russische grens ergens ontstaan Rusland direct de zwaarste wapens inzet en er geen twee dagen over laat gaan…er zal niets meer groeien.

  Het lijkt me het lot van Trans Nisterie…/ Moldavie in gevalm de Nato of Oekraine er een aanval op doet….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in