De Oekraïense regering dreigt weer met oorlogsmisdaden. Donderdag heeft het Oekraïense Ministerie van Defensie op Twitter een video vrijgegeven waarin Russische burgers worden bedreigd dat zij gebombardeerd kunnen worden als zij op de Krim op vakantie gaan, bericht Informationliberation.com.

Op de video zijn vrouwen en kinderen te zien die voor hun leven rennen na de beweerde Oekraïense aanval op de luchtmachtbasis Saki op de Krim eerder deze week.

“Tenzij zij een onaangenaam hete zomervakantie willen, raden wij onze gewaardeerde russische gasten aan de Oekraïense Krim niet te bezoeken. Want geen enkele hoeveelheid zonnebrandcrème zal hen beschermen tegen de gevaarlijke gevolgen van het roken op ongeoorloofde plaatsen,” zei het MvD.

De video vertelt de burgers, die in 2014 met een overweldigende meerderheid voor aansluiting bij Rusland stemden, dat “de Krim Oekraïne is” en dat het “tijd is om naar huis te gaan”, anders worden ze gebombardeerd.

Rusland kan op geen enkele westerse social media site een eigen nieuwsorgaan hebben, maar Oekraïne kan wel dreigen met de volledige steun van Big Tech met oorlogsmisdaden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Je niet weet wat je mist, totdat het er niet meer is. Het is al te laat, dus neem uw tijd om ervan te lerenVolg Frontnieuws op Telegram

  VN-commissie erkent de feiten van oorlogsmisdaden begaan door het Oekraïense leger

Lees meer over:

Vorig artikelDe zevende in de VS vervaardigde HIMARS raketartilleriesysteem in Oekraïne vernietigd
Volgend artikelDe epische ineenstorting is nabij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het is beste lijkt mij zo snel mogelijk naar Kyiv gaan. Die vent afzetten, een nieuwe regering installeren. Vervolgens een vredesmissie om de vrede te bewaren en mogelijke coup af te slaan.

  • Dit is wat Putin gaat doen wat menigeen hier in dit schapen land niet weet is dat Putin helemaal niet wil hij wil alleen zijn eigen grond gebied terug hebben en Ukraine denaziferen en dat er een juiste regering komt te zitten in dit corrupte land die onze nazi gespuis van een overheid reeds miljoenen naar gestuurd hebben en evenzovele hersenloze schapen 🐑🐑hier in NL een paar maanden geleden miljoenen hebben gedoneerd 🧐🖕💉

 2. Ik hoop dat de Oekrainse Junta zijn verstand gebruikt. Een aanval op de Krim zal Rusland doen besluiten een volle aanval uit te voeren. Iedere idioot weet dat de Krim met Sebastopol een heilige plaats is voor de Russische ziel. Als we toch eens gezond verstand gebruikten in plaats van hersenloze leiders dan kon dit hele conflict met onmenselijk lijden voorkomen worden.

 3. Die HiMARS raketten weten Rusland blijkbaar in de problemen te brengen. Dank aan de VS die dit conflict hiermee alleen maar verlengen. Klote Biden.

  • @Reknir,
   Het maakt niets uit in de buitenlandse politiek van de VS of er een President zit van de Democraten of de Republikeinen hoor, nu Biden straks misschien weer Trump, hun beleid is identiek !

 4. Dat de V.S. het conflict bewust verlengen om te proberen Rusland in problemen te brengen ben ik met Reknir eens. Dat de V.S. maar ook de E.U. geen kloten geven om de bevolking en onschuldige slachtoffers is ook duidelijk maar Rusland in de problemen brengen? Geloof dat beter niet. Rusland is nog niet eens begonnen, de Russische Beer gromt en laat zijn tanden zien maar zijn klauwen heeft het nog niet uitgeslagen. Door een eindeloze gier naar macht en een gevoel van superieur zijn heeft onze incompetente misdadige regeringen ertoe doen besluiten dit conflict te starten niet wetende wat voor vijand ze tegenover zich hebben. tientallen jaren lang hebben ze de Russen gedemoniseerd, beschimpt voorgelogen en vernederd terwijl vanuit Rusland steeds handreikingen voor vrede en samenwerking kwamen. De Russische Ziel is hiermee bewust gekrenkt maar ook alleen maar sterker geworden. Domheid ten top om deze Natie tot vijand te maken terwijl vriendschap geboden werd. Vermijd oorlog met Rusland en je zult niet verliezen.

 5. Het bombarderen van de Donbass-regio al jarenlang was voor het Westen en zijn media helemaal geen reden om er iets over te melden, 14.000 doden, maakt niet uit, de Russen bekijken het wel van dag tot dag heb ik het idee, hun tactiek nooit over of onderschatten, de Navo is kansloos lijkt mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in