Nu president Joe Biden buitengewone stappen onderneemt om bedrijven te dwingen vaccinatiemandaten in te stellen, in de nasleep van de door de president aangekondigde vaccinatiemandaten voor gezondheidszorginstellingen die Medicare en Medicaid vergoedingen ontvangen, een maatregel die gevolgen had voor miljoenen werknemers in de sector, is het ontslag van degenen die ongevaccineerd blijven nu aan de gang, meldt Bizpacreview.com.

Ondanks het feit dat ziekenhuizen en andere instellingen in het hele land te kampen hebben met een ernstig personeelstekort aan verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers, worden honderden ontslagen of met onbetaald verlof gestuurd totdat ze aan de voorschriften voldoen.

David J. Harris deelt videobeelden van een vrouw met de naam Amy, naar verluidt een ICU-verpleegster bij UCLA Health in Los Angeles, die zegt dat ze van het terrein werd weggeleid omdat ze niet was ingeënt. Ze werd gevolgd door een man die eruitzag als een bewaker.

“Dus ik word uit de UCLA geëscorteerd omdat ik opkom voor medische vrijheid, ondanks dat ik naar mijn werk ben gekomen – bereid om te werken. En ik kan gewoon niet geloven dat dit is wat ze nu aan het doen zijn. Ik ga vechten voor ons allemaal daar en ik zal blijven vechten. En dit is niet oké, ik kwam om te werken ondanks dat ik niet gevaccineerd ben, bereid om te werken. Voor patiënten, om het personeel te helpen, en zo worden we behandeld,” zegt de vrouw, haar emoties opwellend.

De Beverly Hills Courier meldt dat een anesthesist bij UCLA Health, Christopher Rake, MD, afgelopen maandag van de medische campus werd weggeleid nadat hij had geprobeerd de werkplek te betreden ondanks dat hij niet was ingeënt. Rake werd naar verluidt door het gezondheidssysteem met onbetaald administratief verlof gestuurd.

  Franse zorgverleners geven vaccinatiebewijzen af zonder hun patiënten te prikken en gooien de COVID-19 vaccins in de prullenbak

Rake nam ook een video op van zijn vertrek, terwijl hij werd begeleid door een man met een gezichtsmasker.

“Dit is wat er gebeurt als je opkomt voor vrijheid, en als je op je werk verschijnt, bereid om te werken, ondanks het feit dat je niet gevaccineerd bent. Dit is de prijs die je soms moet betalen. Maar wat ze zich niet realiseren is dat ik bereid ben alles te verliezen: baan, salaris, vrijheid, zelfs mijn leven, voor deze zaak,” zegt Rake in de opname.

“Naar aanleiding van het beleid van de Universiteit van Californië en een volksgezondheidsbevel van de staat, uitgegeven op 5 augustus, vereist UCLA dat werknemers die niet op afstand werken gevaccineerd worden tegen COVID-19 of een vrijstelling krijgen,” zei de universiteit in een gemailde verklaring, meldt Medscape Medical News.

“Degenen die zich niet aan de regels houden, worden onderworpen aan een progressieve discipline, waaronder het beperken van de toegang tot werklocaties en het opnemen van verlof,” zei UCLA Health in de verklaring.

Rake nam deel aan een anti-vaccinatie bijeenkomst op 29 augustus, zoals te zien is in de video hieronder.

“Vorig jaar zette ik mijn leven op het spel, ik deed alle beschermende uitrusting aan, ik behandelde COVID-patiënten. Nu dit jaar, ben ik een nul. Dit jaar willen ze een evacuatie of medicatie, een behandeling in mijn lichaam forceren die ik niet wil. Ze zeggen me, ‘Je neemt de prik of we nemen je baan. En ik ben hier om nee te zeggen, dat is niet oké,” zegt hij tegen de menigte.

  Programmeren van angst

Het in Oakland gevestigde Kaiser Permanente Hospital & Health Care kondigde vorige week aan dat 2.200 van zijn werknemers met ingang van 1 oktober met onbetaald verlof werden gestuurd en dat ze tot 1 december de tijd hebben om zich te laten vaccineren of het risico te lopen hun baan definitief kwijt te raken, meldt CBS Los Angeles.

De New York Times meldde dat Northwell Health, de grootste zorgverstrekker in New York, heeft aangekondigd dat 1400 van zijn werknemers zijn ontslagen omdat ze zich niet binnen de vereiste termijn hebben laten vaccineren.

Dit alles wijst erop dat het personeelstekort dat hierdoor ontstaat, kostbaarder kan blijken te zijn dan het niet laten vaccineren. Vooral omdat veel mensen die de prik weigeren al eerder COVID-19 hebben gehad en een natuurlijke immuniteit hebben – die volgens sommige studies zelfs effectiever is dan het vaccin.

Een Twittergebruiker die zegt een verpleegkundige op de neonatale intensive care te zijn, plaatste een reeks tweets over de potentiële gezondheidsrisico’s in verband met onderbezetting die alleen maar ernstiger zullen worden als de bestuurders aandringen op volledige vaccinatieplicht voor het personeel, en zegt dat haar supervisor vroegkomers “smeekte” om in te klokken voordat hun dienst normaal begon.

  Polen zegt contract met Pfizer voor COVID-vaccins op wegens oorlog in Oekraïne

“We hebben nu al min 8 verpleegsters op een afdeling met 60 bedden, wat betekent dat elke verpleegster met stabiele baby’s 4 patiënten krijgt en de verpleegsters met kritieke baby’s 3. Dat is niet veilig. Dat is niet veilig. Loop naar mijn afdeling en er is geen tijd om te zitten voor verslag omdat 2 baby’s net op hetzelfde moment zijn aangekomen,” legt ze uit.

Uiteindelijk lijken we te worden geconfronteerd met het vooruitzicht waarvoor voormalig president Donald Trump vorig jaar waarschuwde, namelijk dat het middel binnenkort erger kan blijken te zijn dan de kwaal.

En de gevolgen zijn niet voorbehouden aan de medische sector, want luchtvaartmaatschappijen kunnen binnenkort te maken krijgen met een tekort aan piloten, wat kan leiden tot een transport- en logistieke nachtmerrie voor het land.

Verkeersvlieger Joshua Yoder, medeoprichter van U.S. Freedom Flyers, verscheen maandagavond op Fox News om te zeggen dat piloten en anderen niet gedwongen zouden moeten worden om zich te onderwerpen aan een vaccinatieplicht.

“Ten eerste, we hebben alle controle, en de controle komt van een simpel woord, en dat is ‘nee’. We hoeven gewoon niet te voldoen,” zei Yoder.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse econoom: “Great Reset zal een crash veroorzaken die erger is dan in de jaren dertig”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinventer Oostenrijks parlementslid stort in parlement in elkaar
Volgend artikelHoe is het Davos World Economic Forum betrokken bij de coronavirus pandemie?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Het zogenaamde management van ziekenhuizen weten niets van ziekenhuizen of wat ze daar doen. Hun gaat het alleen maar om hun eigen hagje.
  Dat management is een onderdeel van een banen carrousel waarbij ze elkaar de hand boven het hoofd houden.

 2. Bovenstaand zijn de mensen die zich niet gewillig naar de slachtbank laten leiden! Heel goed, houdt stand!! Ook in NL is de enorme schade van de gifprikken reeds aanwezig maar wordt uiteraard angstvallig verzwegen door de media. Ook deze gecontroleerde presentator probeert de keiharde feiten van een NL verpleegkundige voorspelbaar te ontkennen.De waarheid over de gifprikken moet immers verzwegen worden voor de slaapwandelde kudde.

  https://www.ninefornews.nl/verpleegkundige-zegt-op-radio-dat-het-aantal-gevaccineerde-patienten-enorm-toeneemt-luister-naar-de-reactie/

 3. Gisteren was je als verpleegster nog een held, nu kun je de zak krijgen. Hoezo betrouwbare overheid?
  #wakker geworden in een dictatuur…

 4. Hoe meer dit doen hoe beter, men kan helemaal niet zonder die goed opgeleide mensen. Even doorbijten, gewoon thuis zitten, wachten. Niet lang daarna zullen ze je vragen om weer terug te komen. Hou vol!

 5. Ik realiseer me… is het wel zo handig om weg te gaan als zijnde; juist als je weg gaat… verdelen we onszelf met de hulpinstanties. M.a.w. als er een tekort aan personeel werkzaam is in het ziekenhuis en er komen gewonden binnen, hebben ze (schwabbies) nóg meer “bewijs” dat het door de andere groep (ongevac.) komt. Terwijl als je BLIJFT in een pand en gewoon je werk blijft doen… wat willen ze doen? Dan maar onbetaald maar wel mensen blijven helpen en daar door laten zien dat niemand hierdoor ziek wordt…dán bewijzen we juist het tegendeel?

  Nu LATEN we ons verdelen zeg maar…. dus de jab nemen NEE maar weg lopen… misschien toch ook nee. Wat zal er dan gebeuren? Wat willen ze doen… want DAN zien de mensen dat de (R)OVERHEID mensen weg haalt die gewoon hun werk letterlijk deden. En kunnen ze ook niet zeggen dat het door de “weglopers” komt maar doordat de (r)overheid de hulp medewerkers gewoon niet meer accepteert… zelfde als op kantoor… dit komt straks naar NL. Zie je nu al her en der.. misschien moeten we drastischer gaan worden ALVORENS de verdeling er straks is. Want dáár leven ze naartoe.. de verdeling en DAN de 1 tegen de ander opzetten. Terwijl we NU juist meer dan ooit moeten MENGEN en laten zien dat MENGEN geen negatief effect heeft.

  Is moeilijk..dat wel… maar we moeten toch IETS doen om de verdeling te voorkomen.
  Eenmaal verdeeld… zie ik het namelijk wat minder rooskleuriger in.
  Gezien er al over (letterlijk om mensen op te sluiten) kampen gepraat wordt……

  Ik weet niet hoe ik het anders moet bekijken dan; we moeten ons niet laten verdelen!
  En daar werken we juist nu wel zo aan mee… We moeten strategieën gaan ontwerpen in plaats van in het moment te laten mee slepen.
  Want de (r)overheid strategieën zijn al VEEL (jaren!) verder… the big picture hebben zij al.. en wij moeten anticiperen op die big picture en niet de moment opnames zoals ontslagen etc.

  Ik weet dat het emotioneel véél is de impact van ontslag maar we moeten ze voor zijn.. door juist een onverwachte move te maken… en dus met elkaar te verenigen. 1 voor allen…allen voor 1 zeg maar..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in