De Braziliaanse president Jair Bolsonaro, een frequente criticus van het COVID-19 vaccinregime, zegt dat het vaccinpaspoortsysteem dat wordt voorgesteld in zijn land en in de hele wereld uiteindelijk zal leiden tot bevolkingscontrole, bericht Shane Trejo.

Bolsonaro hekelde zijn critici, de gouverneurs van verschillende provincies in heel Brazilië, voor hun bereidheid om vaccinpaspoorten in te stellen die het hele openbare leven in zijn land zouden beïnvloeden.

“Deze gouverneurs van Rio de Janeiro, Sao Palo, Goias… Jullie willen een decreet uitvaardigen door middel van het vaccinpaspoort, dat wil zeggen, alleen degenen die gevaccineerd zijn, kunnen naar school gaan, alleen degenen die gevaccineerd zijn, kunnen zoiets doen,” legde Bolsonaro uit.

“Jongens, of we hebben vrijheid of we hebben het niet. En het verhaal zegt: dat iedereen die een deel van zijn vrijheid opgeeft voor veiligheid, eindigt zonder vrijheid en zonder veiligheid,” voegde hij eraan toe.

Op dat moment ging Bolsonaro nog verder en noemde hij het doel van het COVID-vaccinregime: bevolkingscontrole.

“Als je dit vaccinatiepaspoort aanvaardt, zal er binnenkort een andere eis komen en nog een en nog een… en je weet waar het dan zal stoppen… bevolkingscontrole. De mensen die mij er het meest van beschuldigden een dictator te zijn, zijn degenen die het nu doen,” verklaarde Bolsonaro.

Zijn volledige commentaar kan hier worden bekeken:

Backup:

Grafeen wordt uitgestoten van de COVID-gevaccineerden naar de ongevaccineerden, hier is hoe u het uit uw lichaam kunt verwijderen

Wijlen plutocraat en ingenieur van het globalisme David Rockefeller zei ooit tijdens een diner van de Verenigde Naties: “Alles wat we nodig hebben is de juiste crisis en het volk zal de Nieuwe Wereldorde accepteren.”

Met COVID-19 lijkt het erop dat de juiste crisis eindelijk is aangebroken om het nieuwe tijdperk van het globalisme in te luiden. De massamedia is het publiek al aan het klaarstomen voor de nieuwe permanente veranderingen in de samenleving die op dit moment zo goed als onvermijdelijk zijn.

BBC News heeft hun grote visie op het Orwelliaanse “nieuwe normaal” uiteengezet van hoe de centrale planners en technocraten willen dat de samenleving er in 2022 uitziet.

“Het is 2022 en je bent net aangekomen op de reisbestemming van je dromen. Als je uit het vliegtuig stapt, begroet een robot je met een rode laserstraal die op afstand je temperatuur opneemt. Je slaapt nog half na een lange transoceanische vlucht, dus je hersenen registreren nauwelijks het zelfgenoegzame piepje van de robot. Je had net soortgelijke controles doorstaan toen je uren geleden aan boord van het vliegtuig ging, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken en kunt gewoon naar het volgende gezondheidscontrolepunt wandelen,” schreef BBC-verslaggever Lina Zeldovich.

Zeldovich schetst de realiteit van eindeloze gezondheidscontroles, blaastests met microchips erin, en microscopische inkttatoeages om de naleving van vaccins na te gaan. Dit alles zou in het begin verplicht zijn op vliegvelden om te kunnen reizen, en vervolgens verplicht worden gesteld om deel te nemen aan de normale functies van de samenleving.

Vertrouw op uzelf: De voorbereidingsacties die u nu onderneemt, zullen u redden van de gruwelijke ineenstorting die er aan zit te komen

Ze merkt op dat de tatoeage om vaccins op te sporen al op dieren en lijken is getest, dankzij de genereuze steun van de Bill and Melinda Gates Foundation.

“De macronaalden laten geen littekens achter en zijn minder invasief dan de gewone naalden – het is alsof je een pleister plakt,” zei onderzoeker Ana Jaklenec van het Massachusetts Institute of Technology.”

Bolsonaro is een van de weinige leiders die de moed heeft om de kwaadaardige agenda die hier in het spel is te ontmaskeren. Hij is klaar om zijn laatste vuist te maken voor vrijheid tijdens de Braziliaanse presidentsverkiezingen van volgend jaar.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Sucharit Bhakdi: “We zijn in oorlog!” Sta op! (Nederlands ondertiteld)Volg Frontnieuws op Telegram

7 REACTIES

  1. Het zal wel niet al te lang duren nog voordat hij sterft aan een ‘hartaanval’, ‘hersenbloeding’ of (ver)‘zelfmoord’.
    Applaus voor mensen als hij die hun nek uitsteken met gevaar voor eigen leven!

  2. Even enige informatie voor degenen die Bolsonaro niet kennen, De enige president die vanaf het begin duidelijk stelling heeft genomen tegen het coronanarratief, en de enige die de christelijke waarden verdedigd, opkomt voor burgerlijke vrijheid en niet corrupt is, maar op alle manieren door het parlement, de justitie en de linkse pers wordt tegengewerkt onder aanvoering van het WEF Hij wordt door links overal ter wereld verguist maar in Brasil door niet links op handen gedragen. PS woon zelf 35 jaar in Brasil en mag zeggen dat Brasil nimmer een president als Bolsonaro heeft gehad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here