Ik waarschuw het publiek al vele jaren over hoe kwetsbaar ons voedselsysteem is, waarin slechts een handvol bedrijven het grootste deel van het voedsel van ons land, en ook het grootste deel van het voedsel van de wereld, controleren, schrijft Brian Shilhavy.

Vorig jaar publiceerde ik een artikel dat aangaf wie deze globalisten zijn, geschreven door Sam Parker van Behind the News Network, die schreef: “Genocide is een bedoeling van dit systeem, geen neveneffect.” Zie:

Unmasking The Global Food Cartel: Is Massive Starvation and Population Reduction Their Next Move?

Er zijn veel aanwijzingen dat er binnenkort voedseltekorten zullen ontstaan, van de oorlog in Oekraïne tot de lockdowns in Sjanghai en China, die een enorme druk op de toeleveringsketens uitoefenen, die zeer zeker gevolgen zal hebben voor de voedselzekerheid over de hele wereld.

Bovendien is deze week in zowel de commerciële als de alternatieve media breed uitgemeten dat er een stortvloed van voedselverwerkende bedrijven is geweest die plotseling in brand zijn gevlogen.

Maar misschien wel de grootste aanwijzing dat er in de niet al te verre toekomst voedseltekorten op komst zijn, was een gepubliceerde waarschuwing van de FBI over mogelijke “Ransomware-aanvallen [schadelijke software] op landbouwcoöperaties“.

Samenvatting

Het Federal Bureau of Investigation (FBI) informeert de partners in de Food and Agriculture (FA) sector dat ransomware-actoren tijdens kritieke plant- en oogstseizoenen vaker landbouwcoöperaties kunnen aanvallen, waardoor de bedrijfsvoering wordt verstoord, financiële verliezen worden geleden en de voedselvoorzieningsketen negatief wordt beïnvloed. De FBI noteerde ransomware-aanvallen tijdens deze seizoenen tegen zes graancoöperaties tijdens de oogst in de herfst van 2021 en twee aanvallen begin 2022 die het plantseizoen zouden kunnen beïnvloeden door de levering van zaden en meststoffen te verstoren. Cyberactoren kunnen coöperaties zien als lucratieve doelwitten met een bereidheid om te betalen vanwege de tijdgevoelige rol die zij spelen in de landbouwproductie. Hoewel ransomware-aanvallen tegen het hele farm-to-table-spectrum van de FA-sector regelmatig voorkomen, is het aantal cyberaanvallen tegen landbouwcoöperaties tijdens belangrijke seizoenen opmerkelijk.

Volgens een Joint Cybersecurity Advisory van februari 2022, opgesteld door cyberbeveiligingsautoriteiten in de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk, zijn de tactieken en technieken van ransomware in 2021 verder geëvolueerd. Het aantal gesofisticeerde ransomware-incidenten met een grote impact tegen kritieke infrastructuurorganisaties nam wereldwijd toe. De FBI, de Cybersecurity and
Infrastructure Security Agency (CISA), en het National Security Agency (NSA) hebben incidenten met ransomware waargenomen tegen 14 van de 16 Amerikaanse kritieke infrastructuursectoren, waaronder FA, de Defense Industrial Base, Emergency Services, Government Facilities, en de informatietechnologiesectoren.

Bedreiging

Sinds 2021 zijn meerdere landbouwcoöperaties getroffen door een verscheidenheid aan ransomware-varianten. Tot de aanvankelijke inbraakvectoren behoorden bekende maar onbeveiligde kwetsbaarheden en misbruiken, en secundaire infecties door de exploitatie van gedeelde netwerkbronnen of de compromittering van beheerde diensten. Voor sommige van de getroffen entiteiten werd de productie beïnvloed, wat resulteerde in een tragere verwerking door manuele handelingen, terwijl andere getroffen entiteiten de toegang tot administratieve functies zoals websites en e-mail verloren, maar geen gevolgen hadden voor de productie.

  De Amerikaanse inlichtingengemeenschap doet aan Groepsdenken op Steroïden

Een aanzienlijke verstoring van de graanproductie kan gevolgen hebben voor de hele voedselketen, aangezien graan niet alleen door mensen wordt geconsumeerd, maar ook als diervoeder wordt gebruikt. Bovendien zou een aanzienlijke verstoring van de graan- en maïsproductie gevolgen kunnen hebben voor de handel in grondstoffen en voor de voorraden. Een aanval die de verwerking in een eiwit- of zuivelfabriek verstoort, kan snel leiden tot bedorven producten en cascade-effecten hebben tot op het niveau van de boerderij, omdat dieren niet kunnen worden verwerkt. Bron.

Bent u voorbereid op voedseltekorten? Volkoren granen kunnen onbeperkt bewaard worden

Als u een levensmiddel zoekt dat voor onbeperkte tijd kan worden opgeslagen en zekerheid biedt tegen voedseltekorten, moet u eens kijken naar de opslag van volle granen, zoals tarwekorrels.

Volle granen zijn van oudsher de beste verdediging tegen voedseltekorten, want in hun ongemalen staat kunnen zij, als zij goed bewaard worden, voor onbepaalde tijd bewaard worden, en dan ofwel rechtstreeks gekookt worden als graan, zoals rijst, of vermalen worden tot meel voor gebakken goederen.

Zij kunnen ook gekiemd worden voor verse kiemen, of zelfs tot gras gekweekt en tot “tarwegrassap” geperst worden, en zo alleen al uit eenvoudige granen een krachtpatser van voedingsstoffen leveren.

Granen en vooral tarwe hebben de laatste tijd een slechte reputatie gekregen omdat ze in verband gebracht worden met glutenintolerante ziekten en zwaarlijvigheid, maar dat is te wijten aan de besmetting van de graanvoorraad van ons land met het herbicide glyfosaat, en aan de oververwerking van tarweproducten, waardoor ze ongezond worden. Voor meer informatie over dit onderwerp, zie:

How Glyphosate Herbicide Has Destroyed America’s Wheat

Common Weedkiller Used in Modern Agriculture Could be Main Factor in Gluten Intolerance

Gluten Intolerance and the Herbicide Glyphosate: A National Epidemic

Is the Gluten Intolerance “Epidemic” as Bad as Claimed or a Clever Marketing Tool?

Is This Enzyme in Processed Food Responsible for Gluten-Sensitive Diseases? Gluten May Not Be the Problem

Als u hele granen (vaak “tarwebessen” genoemd) kunt krijgen die niet met glyfosaat verontreinigd zijn, en ze zelf maalt om tarweproducten te bakken, dan werkt u met een van de meest voedzame voedingsmiddelen van de natuur, door God geschapen.

Er zijn mensen die geloven dat een terugkeer tot het malen van hele korrels voor meel uit onbesmette tarwevoorraden voor velen een enorme genezing zou kunnen brengen, en dat veel van onze moderne ziekten vandaag de dag terug te voeren zijn op de oververwerking van onze granen.

  Arresteer deze krankzinnige NAVO oorlogsstokers!

Van al het voedsel is brood, of voedsel gemaakt van graan, het meest door de mens veranderd. De schappen van de kruidenierswinkel liggen vol met gedenatureerde, bewerkte graanproducten. Echt brood echter is brood dat gemaakt is van vers gemalen hele granen. Zonder uw eigen brood en graanvoedsel te maken, zal het moeilijk zijn om echt brood te krijgen of de opmerkelijke gezondheidsvoordelen die het oplevert.

Voor onze voorouders van 100 jaar geleden waren volkoren granen en echt brood de hoofdbestanddelen van hun voeding. Zij leden niet aan kanker, hartkwalen of diabetes zoals wij vandaag. In 1900 was Amerika zelfs het gezondst van de 93 onderzochte landen. In 1920 was het gedaald tot de 2e plaats en daarna bleef de gezondheid van Amerika snel achteruit gaan. Vandaag de dag is Amerika de wereldleider op het gebied van chronische ziekten en aandoeningen en zwaarlijvigheid. Wat is er gebeurd om zulke drastische veranderingen in de gezondheid van Amerika te veroorzaken?

Vóór de jaren 1900 werd het meeste brood dat in dit land gebakken werd, thuis gebakken. Graan werd gemalen bij de plaatselijke molenaar of huizen hadden hun eigen molens, zodat het meel naar behoefte gemalen en gebruikt kon worden voordat het bedorven was. De zemelen en de kiem van de hele korrel bevatten veel vitale voedingsstoffen voor een goede gezondheid, die snel oxideren als het meel gemalen is, en de kiem bevat oliën die ook ranzig worden. Eind 1800 werden staalwalsmolens uitgevonden die de zemelen en de kiem wegzeefden, zodat wit meel overbleef dat niet zou bederven. Omdat zij dit een prachtige ontdekking vonden, vervingen de staalwalserijen spoedig de plaatselijke molenaars en tegen 1910 werden wit meel en wit brood voedsel voor de gewone man.

Drie ziekten werden onmiddellijk epidemisch en gezondheidsfunctionarissen brachten het probleem terug tot het nieuwe witte meel dat de markt had overgenomen. Zij drongen er bij de molenaars op aan om de zemelen en de kiem weer in het meel te stoppen, maar de molenaars weigerden en verkozen in plaats daarvan het witte meel te verrijken. Voor de 25 à 30 voedingsstoffen die door het verwijderen van de zemelen en de kiem verloren gingen, kwamen er slechts 4 in de plaats. Helaas zijn de synthetische vitaminen en mineralen die gebruikt worden om levensmiddelen te “verrijken” of te “opwaarderen” vaak vormen die ons lichaam niet gemakkelijk kan opnemen.

  Belgische premier waarschuwt dat "de volgende 5-10 winters moeilijk zullen zijn" & Macron kondigt het einde aan van de "periode van overvloed" in Europa

Dit is een belangrijk keerpunt in de gezondheidsgeschiedenis. Wit meel en wit brood zijn er altijd geweest, maar de consumptie ervan was voorbehouden aan de rijken of de koningen. De koningen konden zich bedienden veroorloven, die de zemelen en de kiem eruit zeefden om van het witte meel “lekkernijen en sierlijkheden” te maken.

De uitvinding van de staalwalserijen maakte wit meel beschikbaar voor het gewone volk, zowel rijk als arm. Tegen 1920 waren brood en broodproducten drastisch veranderd en sindsdien is de gezondheid van Amerika achteruitgegaan. Tegenwoordig is het meeste van wat wij eten zo veranderd door bewerking en conservering, dat het nauwelijks nog brood genoemd kan worden.

Amerika is nu de dikste natie ter wereld, een bewijs dat wij werkelijk “aan gulzigheid toegegeven” zijn. Wij zijn nu de wereldleider op het gebied van hartziekten, kanker en suikerziekte. Astma is in de afgelopen 10 jaar met 200% toegenomen en het aantal kinderen met diabetes type II (vroeger “adult onset” genoemd) is alarmerend. Amerikanen, zowel ouderen als jongeren, zijn afhankelijk van antihistaminica en medicijnen tegen allergie, en constipatie is niet langer een bejaardenprobleem.

Recente studies van de regering stellen dat volle granen de kans op deze nu veel voorkomende gezondheidsproblemen verkleinen. Investeren in hele granen en een goede graanmolen zou wel eens een van de verstandigste investeringen kunnen zijn die u nu doet, als u enige voedselzekerheid voor u en uw gezin wilt hebben. De goedkopere graanmolens zijn nu moeilijk te vinden, en ze zullen in de komende dagen waarschijnlijk nog schaarser worden. (Sue Becker – Bron.)

Wij hebben op het Health Impact News netwerk ook veel artikelen over het werken met hele granen, en het zou verstandig zijn om te beginnen met te leren hoe u uw eigen producten van hele granen kunt maken, en deze artikelen uit te printen nu het nog kan.

Hier zijn er een paar om u op weg te helpen:

Sprouting, Dehydrating, and Grinding Grains for Flour

Sourdough: A Traditional Way to Prepare Grains

Creating an Active Sourdough Starter From Two Simple Ingredients

Benefits of Long Sourdough Fermentation

The Benefits of Fermentation: Whole Grain Sourdough Pancakes

Sifting Whole Wheat Flour and Other Tips for Making Better Whole Grain Breads

Phytic Acid Friend or Foe? The Soaking of Grains Health Claims Investigated


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom Europa zich opmaakt voor een hongeroproer – Schwab’s schaduw achter de Europese Commissie?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRusland anticipeert op valse vlag NAVO
Volgend artikelMainstream media omschrijven Azovstal als hoofdzakelijk een “schuilplaats voor burgers”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Zeer interessant artikel over de granen. Nieuwe kennis opgedaan.
    Een jaar of 40 geleden kon je nog een supergoed volkoren brood kopen bij een echte bakker. Tegenwoordig is brood niks bijzonders meer, maar zelf brood bakken vergt veel tijd… Glyfosate was 70% of Monsanto’s gmo business – smerige praktijken hielden ze er op na in de VS om die gmo tarwe van ze te slijten om de roundup te kunnen verkopen. Not sure what it is now under the Bayer flag.

  2. Genetisch manipuleerde voedsel ,genetisch gemanipuleerde dierenleed.
    Proefkonijnen ga er maar aan staan ,vrijwillig weliswaar.

    • Bedankt voor de link, ja het is echt de bedoeling dat er voedsel tekort komt, hoort allemaal bij The Great Reset, of hoe het altijd al hete, One World Order.

  3. Als de FBI of CIA of een van die andere 3 letter groep iets zegt moet je heel erg oppassen, ze werken voor de regering en NIET voor ons, het zijn grote leugenaars, en ze laten alleen dingen horen die zij noodzakelijk vinden, tuurlijk hebben ze wel is gelijk, zelfs een kapotte klok heeft twee keer per dag gelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in