Het ministerie van Defensie van de Russische Federatie heeft een dringende briefing gehouden, met details over een door de VS en de NAVO voorbereide provocatie tegen de Russische Federatie met de beschuldiging van het gebruik van nucleaire, biologische en chemische wapens, bericht Thesaker.is.

Het ministerie van Defensie van de Russische Federatie beschikt over de informatie met betrekking tot de voorbereiding van provocaties door de Verenigde Staten van Amerika om de Russische strijdkrachten te beschuldigen van het gebruik van chemische, biologische of tactische kernwapens.

Er zijn drie scenario’s die toegepast kunnen worden om de Russische Federatie te beschuldigen.

• Het eerste is een “geënsceneerd incident onder valse vlag”, dat is het meest waarschijnlijk.

• De tweede verwijst naar een “maximaal heimelijk gebruik van massavernietigingswapens in kleine hoeveelheden” om de wilskracht en het weerstandsvermogen te neutraliseren binnen de vervulling van een bepaalde operationele taak.

• De derde en de minst waarschijnlijke is het “openlijk gebruik van massavernietigingswapens in een gevechtszone”.

Het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie beschikt over informatie met betrekking tot de voorbereiding van provocaties door de Verenigde Staten van Amerika om de Russische strijdkrachten te beschuldigen van het gebruik van chemische, biologische of tactische kernwapens. Dit plan is reeds uitgewerkt en vormt een antwoord op het succes van Rusland bij het uitvoeren van de speciale militaire operatie.

Reeds in maart en april hebben hoge ambtenaren van de westerse landen regelmatig provocerende “waarschuwende” verklaringen afgelegd. De massamedia propageren opmerkingen over de mogelijkheid dat Rusland massavernietigingswapens zal gebruiken.

Zo heeft de Nationale Veiligheidsadviseur J.Sullivan commentaar gegeven op de woorden van Biden dat de VS rekening houdt met het mogelijke gebruik van massavernietigingswapens door Rusland. En op 27 februari heeft de Amerikaanse permanente vertegenwoordiger bij de VN Greenfield aangekondigd dat Rusland van plan is om “onder valse vlag” alle instrumenten te gebruiken, waaronder chemische en biologische wapens, om de Oekraïense bevolking en de internationale gemeenschap te intimideren.

  Rusland trekt Oekraïne binnen; erkent afgescheiden gebieden, nu de strijd officieel lijkt te zijn begonnen

Tegen deze achtergrond heeft het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken de overdracht van maximaal 400 sets persoonlijke beschermingsmiddelen, 390 NBC-verkenningsapparaten en 15 “Stryker”-verkenningsvoertuigen positief beoordeeld.

Het geënsceneerde gebruik van massavernietigingswapens is bedoeld om Rusland te beschuldigen van het gebruik van verboden wapens, met de daaropvolgende uitvoering van het zogenaamde “Syrische scenario”, waarin de staat wordt onderworpen aan een economisch en politiek isolement, en aan uitsluiting uit internationale organisaties, waaronder de VN-Veiligheidsraad.

Een mogelijke uitweg is druk uit te oefenen op de landen die loyaal zijn aan en bevriend zijn met de Russische Federatie, waaronder India en China, om hen te dwingen sancties tegen Rusland in te stellen.

We willen eraan herinneren dat de Russische Federatie haar chemische arsenaal op 27 september 2017 volledig heeft vernietigd, wat wordt bevestigd door een OPCW-certificaat. De Verenigde Staten zijn op hun beurt, met hun sterke financiële, economische en technische mogelijkheden, het enige land dat partij is bij het Verdrag inzake chemische wapens en dat nog steeds een indrukwekkend arsenaal aan chemische strijdmiddelen bezit (672,5 ton).

De uitspraak van CIA-directeur Burns over het mogelijke gebruik van tactische kernwapens door Rusland is absurd. Met het huidige niveau van de technische uitrusting van het internationale systeem voor toezicht op kernproeven is het onmogelijk om het gebruik van dergelijke wapens te verbergen. Als de CIA-directeur dat niet begrijpt, dan is hij ofwel onprofessioneel, ofwel wordt hij misleid.

De biologische wapenprogramma’s in de USSR werden in 1972 volledig afgebouwd. Tegelijkertijd is het aantal biologische laboratoria van de VS onvergelijkbaar met dat van andere landen. Volgens het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken controleert Washington 336 laboratoria in 30 landen, wat zeer zorgwekkend is.

  Eindspel Oekraïne: Poetin en Medvedev bespreken kaarten en zetten Kiev op het menu

Tot nu toe zijn de Verenigde Staten de enige staat in de wereldgeschiedenis die alle drie de soorten massavernietigingswapens heeft gebruikt.

Het laten vallen van atoombommen tijdens de Tweede Wereldoorlog op Hiroshima en Nagasaki, het gebruik van giftige chemicaliën in Vietnam en Irak – al deze misdaden zijn niet goed geëvalueerd door de relevante internationale organisaties.

Dus, in een poging om de speciale militaire operatie van de Russische troepen in diskrediet te brengen, is het regime in Kiev, op voorstel van de Amerikaanse regering, in staat om in de nabije toekomst scenario’s uit te voeren die zullen leiden tot de dood van tienduizenden Oekraïense burgers en een milieu- en humanitaire catastrofe zullen veroorzaken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky publiceert zelf drugsvideo – cocaïneroes in draaistoelVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuwe EU-wet moet alternatieve media op internet smoren
Volgend artikelBent u voorbereid op voedseltekorten? FBI geeft waarschuwing af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Amerika wordt momenteel geleid door een dementerende kleuter,deze criminele psychopaat Joe B.weet absoluut niet waar hij mee bezig is !!Deze onrechtmatige president van Amerika is een zeer gevaarlijke factor voor de wereldvrede!! Amerika dreigt volledig te worden geruïneerd door deze aan alzheimer leidende oorlogsmisdadiger!!Samen met de ongekozen leiders te Brussel kan het verder destabiliseren van de Oekraïne zeer ernstige gevolgen hebben voor de rest van de wereld!!!

  • Denk je nu echt dat biden aan de touwtjes trekt daar???
   Ga er maar van uit dat er een ploeg ssoross lieden achter de schermen de macht hebben en deze alzheimerclown als bliksemafleider gebruiken om zelf buiten schot te blijven.

 2. Bidden was bij het aantreden al dement..en wordt misbruikt door een aantal lieden op de achtergrond.( demócratas)
  Indien het fout gaat is Biden de schuldige toch ….

 3. Denk niet dat Joe Biden een onrechtmatige President is,wel lachwekkend als Trump zelf opriep door zijn nederlaag om het Capitool te bestormen,wat zijn aanhang deed,er zijn veel landen die men als democratische landen,dat zijn het echter niet,er zijn machen op de achtergrond aanwezig die alles zo weten te leiden zoals zij het wensen,je zou er deprie van worden!

 4. Je zou er idd deprie van worden! Al die constante belazerij en het uitmoorden van de wereldbevolking – waar gaat het die criminele monsters uiteindelijk om? Als de bevolking straks gehalveerd is, dan is ook het afzetgebied gehalveerd, en dus ook de winsten. Waar gaat het dus om? Wereldmacht? En dan? Het enige dat nog resteert is “naar Mars gaan” en “naar de Maan gaan” en “kolonies op Mars zetten” en dat soort belachelijke ideëen die nooit gaan lukken. Waar dient dat stupide Space Station voor? Wat komt er uit voort? En het GMO’en en digitaliseren van de burgers – waar dient het voor, om te zien hoeveel goyim er nog rechtop is na al het inspuiten? En de criminele monsters, hoe verlengen ze hun eigen leven om te genieten van de puinzooi die ze nu maken? Wat zitten ze de hele dag te doen met zijn allen? Ze lijken ook allemaal andere agenda’s te hebben en mee te liften op elkaar’s idiote ideëen voor hun eigen agenda. En nu dit gezeik weer – een bedreiging vanuit de NAVO dmv de bekende Ziopaten strategie. Wat een zieke bende is het toch. Een handjevol hufters en een heeeeeeeel grote hoeveelheid volgzame goyim, die de wereld naar de verdommenis helpen – al eeuwen. Het zal nooit veranderen, maar dit kan grote gevolgen hebben die niet meer te repareren zijn. Heel jammer dat we als weldenkende mensen ons deze planeet niet kunnen toe-eigenen en die hele egoistische zwijnenclub er af trappen. Zonder die goyim en hun leiders zou het hier goed te doen zijn. Dat ze niet inzien hoe stom ze zijn.

  • De groep psychopaten die de wereld in hun broekzak hebben zwemmen in het geld, dus nog meer luxe kopen verveelt inmiddels. De ” kick ” is blijkbaar nu om de wereldbevolking tot hun slaaf te maken en 24/7 te kunnen controleren. Daarnaast wordt het merendeel v.d wereldbevolking uitgeroeid door de oeverloze ” vaccins, ” dat ruimt lekker op in hun gestoorde visie.
   Om de genocide te versnellen sturen de psychopaten aan op hongersnood, oorlog, energierantsoenering etc. etc.
   Helaas zijn het merendeel van de mensheid gehoorzame schapen hetgeen die psychopaten uiteraard weten en dus flink gebruik van maken….
   Maar de ” vaccins ” veroorzaken zowel bij vrouwen als mannen tevens onvruchtbaarheid.
   Dus naast de genocide worden er op een gegeven moment eveneens geen baby’s meer geboren….
   Wat willen die psychopaten eigenlijk?! Een ” verschroeide aarde ” waar nauwelijks meer een mens aanwezig is zonder enige geboorte….!
   En die psychopaten die zelf inteelt baby’s krijgen omdat zij panisch zijn voor buitenstaanders in hun familie.
   Ronduit knettergek zijn die groep ultra-rijke zieke geesten die m.i niet OVERZIEN waarmee zij in het geheel mee bezig zijn!!!!

   • Aan Fleur: Ja toch. Hoe je dat schrijft, daar komt het helemaal op neer. Wat verwachten ze van al die waanzin…? Dat ze robotjes van mensenvlees gaan maken die ze op elk gewenst moment uit kunnen zetten? Dat ze daar een ongelimiteerde hoeveelheid van kunnen maken? En met de WEFfertjes die ze nu in voorraad hebben de incest een beetje verhelpen?

    Je zou haast gaan geloven dat het echt waar is, dat de Aarde in een krater zit op een veel grotere planeet, waar ook de andere planeten kraters zijn, en dat de maan een weerspiegeling is van deze gigantische planeet op een plasma laag. Vandaar dat het incest gespuis naar hartelust de hele boel plus de mens aan het kapot-geoengineeren is.

    De Great Collapse zal niet lang op zich laten wachten. De verschoeide aarde…En toch doen ze er allemaal aan mee – de NLse regering, de andere landen, Moeke Ursula als Frau Fuehrerin von der EU, en nog vele andere labiele figuren, Greta de klimaatheldin, etc etc – ze hebben totaal geen benul van de consequenties van waar ze mee bezig zijn. Het zal idd wel gewoon een grote “kick” zijn voor ze. En geld. Wat anders houdt ze bezig. Zo dom kan zelfs Moeke U niet zijn, dat ze zich geen zorgen maakt over de toekomst van haar 7 dwergjes. Of hebben ze al een andere ‘aarde’ voor zichzelf geregeld?

 5. Er zijn nog steeds mensen, die die op-hoge-hakken-in-vrouwen-ondergoed-dansende-stelende-snuif-machine serieus nemen.

  Maar alle4z; het leuke van democratie is: je hebt EN vrijheid om te kiezen die je wilt, maar je bent er ook ZELF verantwoordelijk voor.
  De kiezers wisten–of konden weten–wat er 8 jaar lang gebeurde tegen Russen in de Donbas.

  En nu zijn het vluchtelingen?En krijgen de Russen de schuld?
  Dat is hetzelfde als de joden de schuld geven van de holocaust.

 6. Wat ook voor een blind paard te zien is: NATO en USA en linksen pressen op WO3.
  De omsingeling van Rusland is doorbroken door de Russische actie; dus beginnen ze nu met Zweden en Finland; en als die landen zo stom zijn om daarin mee te gaan, zal de prijs hoog zijn.

  bekijk eens wat er gebeurt met de economische boycot.
  USA plus EU9de idioten) boycotten RU, en drijven daarmee hun eigen economie de afgrond in.
  Ondertussen: blijft RU gewoon olie en kunstmest leveren aan USA; onbegrijpelijk.

  En zeggen een paar EU landen: wel, we nemen nog wel RU gas/olie, maar gaan over naar USA gas (veel duurder) Die EU landen bepalen dus wat RU gaat doen?
  Nee hoor; RU gaat leveren aan China, en heeft EU niet zo hard nodig.

  Eu heeft RU wel heel hard nodig.
  ————————
  Zo lang wij dat allemaal accepteren, verdienen wij die linkse landverraders in de overheid.
  De prijs echter, zal hoog zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in