Britse regeringscijfers tonen aan dat de Covid-19 injecties niet beschermen tegen infectie of overdracht. De gevaccineerde bevolking in het Verenigd Koninkrijk is goed voor bijna 75% van de vermeende Covid-19 sterfgevallen, volgens het Britse Health Security Agency.

Van de meer dan 3700 sterfgevallen die van 6 december tot 2 januari zijn gemeld, waren er meer dan 2600 volledig gevaccineerd – meer dan 70%, volgens de gegevens, en een extra 130 sterfgevallen die worden toegeschreven aan de “gedeeltelijk gevaccineerden” brengt het totaal op bijna 75%, bericht Dailyexpose.uk.

Bovendien vertegenwoordigen de volledig gevaccineerden verreweg de meeste van de Covid-19 gevallen in die periode.

De HSA betoogt dat “verwacht wordt dat een groot deel van de gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen zich zou voordoen bij gevaccineerde personen, eenvoudigweg omdat een groter deel van de bevolking gevaccineerd is dan ongevaccineerd en geen enkel vaccin 100% effectief is”, hoewel de cijfers nogal scheef lijken, aangezien het rapport ook vermeldt dat 63,1% van de bevolking twee doses van het vaccin had genomen en 45,6% van de bevolking ten minste drie doses had genomen.

Dit betekent dat de gevaccineerden 75% van de Covid-19 sterfgevallen tussen 6 december 21 en 2 januari 22 voor hun rekening namen, terwijl de ongevaccineerden slechts 25% voor hun rekening namen.

Aangezien 7 op de 10 gevallen van Covid-19, 6 op de 10 ziekenhuisopnames en 8 op de 10 sterfgevallen van Covid-19 voor rekening komen van de gevaccineerde bevolking, is het dan echt gerechtvaardigd om de NHS om te vormen tot de National Booster Service en vaccinpaspoorten in te voeren waarbij een ongevaccineerde persoon een test moet afleggen om toegang te krijgen, maar een gevaccineerde persoon dat niet hoeft?

  De pandemie van de gevaccineerden wordt alleen maar erger

De Covid-19 injecties voorkomen geen infectie.

De Covid-19-injecties voorkomen geen overdracht.

Uit de gegevens blijkt ook niet dat ze ziekenhuisopname of overlijden voorkomen.

Het enige wat de Covid-19 injecties momenteel verhinderen, is de eerbiediging van de fundamentele mensenrechten die vóór maart 2020 aan elke persoon zijn toegekend.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccincatastrofe: Israël – 85-90% van de in het ziekenhuis opgenomen Covidpatiënten zijn dubbel gevaccineerd / VS – significant hogere sterftecijfers onder gehospitaliseerde gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGreat Reset wordt versneld: Regeringen die consumptievlees kankerverwekkend verklaren, mensen aanmoedigen insecten te eten en privé-autobezit uitbannen
Volgend artikelReiner Füllmich informeert over “Neurenberg 2.0”: Internationaal strafproces begint “over een paar weken”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Is dat ook een reden dat ze honderd procent van de mensen willen vaccineren, zodat je het verschil tussen de gevaccineerden en de ongevaccineerden later niet meer kunt duiden?

  • Hoi Nehemia,

   Dat denk ik ook. Echter de pest voor ze is als ze dat doen je ze aansprakelijk kan stellen…… Nu komen ze (nog?) weg met het is ”vrijwillig” dus eigen schiuld dikke bult. De grens mbt wat nog vriijwillig te noemen is zal wel steeds verder opgezocht worden.

   Ik ben oprecht heel benieuwd hoeveel mensen en hun nabestaanden de overheid in Oostenrijk gaan aanklagen nadat ze gewond zijn geraakt door de injecties of door nabestaanden die gerechtigheid willen. Het risico die die regering neemt is groot voor zichzelf. Iets wat mij verbaast want politici zijn over het algemeen heel laf.

   Er is een reden dat ze het in DL niet aan durven. Zo lijkt het tenminste.

   Groeten,
   Hugo

   • Het wordt een interessant gevecht. De vaccinatiebereidheid neemt overal in rap tempo af. Ze proberen het met impliciete dwang, maar je voelt in de lucht dat ze het gevecht gaan verliezen. De slapende reus (de massa) begint wakker te worden.

   • Hugo,

    Bij welke rechterlijke instantie denk je nog -voor hun voldoende onweerlegbaar- bewijs te hebben?
    Ik heb geschiedenis gestudeerd (Nederlands recht) en met die kennis weet ik dat ik meer dan genoeg kan aanvoeren om niet mee te hoeven in de prikaktie.
    Maar…… de meest grote waanzin is nu geaccepteerd en rechtszekerheid? Die is verdwenen.

    (Er bestaat geen griep/verkoudheid meer, er is nu een geweldige sociale prik uitgevonden die niet jezelf maar anderen beschermt en als ik wil weten of ik onzin uitkraam kan ik mijn waanideeën op Fb posten om te zien of ik het wel goed heb enz. enz)

    • Ab,

     Nou, het lijkt er op dat je gaat zeggen geen. Wat denk je dat er gaat gebeuren als een overheid zoals die in Oostenrijk dit gaat doorvoeren (ze lijken trouwens al weer te gaan draaien dus misschien bluf die actie?) de nabestaanden via vele lijkschouwers kunnen aantonen dat het door de injectie komt en de rechtbanken iedereen vrij spreken?

     Weet je zeker dat je de juiste geschiedenis heb bestudeerd? Er zijn revoluties om minder uitgebroken.

     Groeten,
     Hugo

   • Wat is het risico precies? Ze betalen deze mensen en dan gaan ze dood: komt het geld weer vrij. En ik weet niet hoe het daar is, maar elke keer dat er iemand sterft gaat 35% van het geld naar de belasting hier in nederland, dus reken maar uit hoe hard dat gaat. Zolang iedereen geprikt is komt het geld vanzelf terug.

    • Hoi Plot Armor,

     Geld zelf is helemaal niets waard. Je briefje van 50 Euro is maar een paar cent duurder om te produceren dan een stuk papier in een krant. Geld is een symbool voor de productiviteit van iemand en wat die mens dus kan consumeren. Vallen die productieven weg valt ook een deel van de waarde van het geld weg.

     Groeten,
     Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in