Gezonde verpleegster (35) krijgt een hersenontsteking na Pfizer-vaccinatie en sterft

Frontnieuws blijft individuele gevallen melden die ik op het net tegenkom. Maar het aantal niet gerapporteerde gevallen zal veel hoger zijn.

0
Rachel McKinney met haar man Kevin en twee zoons

Een Britse verpleegster is op 3 april op 35-jarige leeftijd overleden. Ze had eerder het Covid-19 vaccin van Pfizer toegediend gekregen. Ze laat een echtgenoot, een stiefzoon en twee jonge zoontjes achter. Toen Rachel McKinney, uit Stockport, in februari verward leek en moeite had met spreken, raadde haar familie haar aan naar het ziekenhuis te gaan. Daar toonde een scan aan dat ze een hersenontsteking had.

Daarna verslechterde haar toestand snel.

“Ze kon niet lopen, dus moest ze in het ziekenhuis blijven, wat betekende dat niemand haar kon bezoeken. Ze kon niet praten en haar lichaam niet bewegen”, vertelt haar zus Gemma aan de Manchester Evening News.

Uiteindelijk werd besloten haar in een coma te brengen. Gemma zegt dat de familie heel weinig informatie kreeg van het ziekenhuis over haar toestand.

“Niemand kon haar zien voordat ze in een coma werd gebracht. Ze was alleen en had geen familie om haar heen. Het is een grote schok”.

Tenslotte vertelde het ziekenhuis haar man dat ze een terminale ziekte had. Rachel stierf op 3 april, enkele dagen nadat dokters besloten haar van de beademing te halen. Ze was gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van multiple sclerose (MS).

“Ze was in orde tot december. Ze was een gezonde vrouw”, zegt Gemma, die het heel vreemd vindt dat de toestand van haar zus zo snel verslechterde. Haar familie vermoedt een verband met het Covid-19 vaccin en heeft haar dood als bijwerking gemeld. De familie wil ook toegang tot haar medische gegevens en heeft een onderzoek gelast.

  Het lijkt erop dat één op de 1200 mensen die in Nederland zijn gevaccineerd, is overleden

“Er is veel boosheid en ontsteltenis”.

Gemma schreef op Facebook dat de aandoening van haar zus zich voordeed nadat zij in december en januari het vaccin van Pfizer had gekregen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse noodziekenhuizen buiten gebruik gesteld zonder één Coronavirus-patiënt te hebben behandeld

Vorig artikelWaarom de NAVO Libië tien jaar geleden vernietigde
Volgend artikelTerwijl de media alleen de aandacht vestigen op de “zeldzame bloedstolsels”, zijn er in de VS en Europa al meer dan 10.000 sterfgevallen gemeld na het krijgen van de verschillende COVID-injecties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in