Nick Ferrari van radiozender LBC vroeg John, een medewerker van een vaccinatiecentrum in Manchester, hoeveel mensen bij hem kwamen om zich te laten vaccineren. “Niet veel,” antwoordde John, bericht uncutnews.ch.

Hij zei dat aan tienduizend mensen tussen 18 en 30 jaar een uitnodiging was gestuurd om zich te laten vaccineren. Daarna werd het vaccinatiecentrum opgezet. Dokters en verpleegsters offerden hun vrije weekends op.

“Minder dan 200 mensen maakten een afspraak, waarvan er minder dan 100 kwamen opdagen. Het is ongelofelijk”, vertelde John aan Ferrari. Dat is minder dan één procent.

De medewerker van het vaccinatiecentrum besloot vervolgens een aantal mensen te bellen die een uitnodiging hadden ontvangen. Hij wilde weten waarom ze geen afspraak hadden gemaakt. De antwoorden die hij kreeg varieerden van “Ik weet niet waar het centrum is”, “Er is geen bus” en “Ik moet overstappen” tot “Ik moet de hond uitlaten”, “Ik moet de planten water geven” en “Ik heb waarschijnlijk Corona gedronken”.

“Het is verbazingwekkend”, zei John, die al deze mensen als “lui” omschreef. Ferrari zei toen dat je niet zomaar alle mensen tussen 18 en 29 lui kunt noemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

CIA neurobiologie expert over hoe RNA vaccins de menselijke hersenen controlerenVolg Frontnieuws op Telegram

Bill Gates financierde een project om gevaccineerde kinderen te microtatoeëren

3 REACTIES

  1. Voor die centra worden alleen figuren uitgezocht die geselecteerd zijn op ingniorantie, in elk geval niet die zelf nadenken.
    Geldt overigens ook hier.

  2. Zo’n oude vetzak is precies de doelgroep van het virus.
    Onder de 40 jaar sterft er haast niemand aan griep(=corona).
    Gelukkig zijn veel jongeren goed geïnformeerd en laten zich niet verlijden door reisjes en festivalletjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here